Wazza- אני בהחלט מסכים איתך וגם אמרתי לא מזמן שחייבים להביא למדריד שחקן וורלד קלאס בעמדת הקשר האחורי. אבל הקשר שיגיע צריך להיות גם אחד שיכול לעשות משהו עם הכדור ברגל. לא רוצה עוד בול עץ מאחורה (אלא אם כן הוא באמת עילוי בתחומו כמו מקללה, ואז נסלח לו) . לגבי דרנטה- אחד השחקנים המוכשרים ביותר בסגל של ריאל מדריד ואסור לנו לוותר עליו. באיזושהי צורה הוא גם מזכיר לי את רונאלדו של ההתחלה במנצ'סטר, עם כישרון שנוטף מהאוזניים אבל הוא לא יודע מה לעשות איתו. אני מסכים שהשאלה תיהיה הדבר הכי טוב בשבילו (ובאמת השאלה שלו לחטאפה או סנטנאדר תיהיה דבר מצויין). לגבי דה לה רד- אם השנה הוא לא יקבל הזדמנות הוא כבר לא יקבל אותה אף פעם לדעתי, וחבל. כמו שאמרו פה:לקחת את הדקות של הנגמש הברזילאי ולתת אותן לדה לה רד, הוא לא יאכזב! ועוד משהו קטן לגבי הקאנטרנוס. גראנרו לדעתי צריך להיות מושאל, כי יש יותר מדי שחקנים בעמדה שלו. רעיון נחמד שחשבתי עליו לגביו הוא להשאיר אותו עד ינואר. לדעתי הוא גם מסוגל לשחק בהצלחה בצד ימין של הקישור כשרוביניו/רובן בשמאל ודיארה/גאגו עם שניידר באמצע. הכוונה שלי היא למערך הלא סימטרי כשהוא ישחק כמעין עוד קשר אמצע שבורח הצידה ולא כקיצוני אמיתי. ככה גם לא נבזבז את שניידר בעמדה הימנית הזאת וגראנרו לדעתי יכול להצליח שם. עד ינואר צריך לבדוק אותו ואם זה לא מתאים-להשאיל. ואחרון חביב הוא חאבי גרסיה. בטיפול נכון יכול לצאת ממנו יהלום לקישור האחורי, חייבים להחזיק בו ולתת לו דקות. אני אישית מאוד מאמין בו. אם הוא יקבל את ההזדמנות נראה שחקן שרץ כמו מטורף כדי לסגור את המגרש, מפריע ליריבה ומצליח לחלץ המון כדורים. חובה לתת לו לשחק. לא מזמן עלו בתקשורת בספרד ידיעות ששוסטר מאמין בו, אני מקווה שזה ככה. הוא בניגוד לדה לה רד שיכול לעשות השתלבות מהירה צריך השתלבות איטית לדעתי. הוא עוד קצת "גולמי" וצריך "לזקק" אותו.
כל מילה בסלע ידידי. גאגו הוא שחקן נחמד, לא יותר זה. לדעתי הוא ממש אוברייטד. ריאל צריכה לחשוב יותר גבוה, ולקנות שחקנים ברמה קצת יותר גבוהה מגאגו.
הדבר הכי קרוב שיש לעילוי בעמדה הזו זה מיקאל אסיין ביום טוב. בכל אופן, בהנחה שהמערך של ריאל בשנה הבאה חוזר להיות סימטרי, אז אני מניח שסניידר ישחק באמצע והוא צריך לצידו שחקן הגנתי יותר, טוב יותר מגאגו ואסיין/דה רוסי מתאימים לקריטריון בעיני.
גלאקטיקו איך אתה בכלל חושב לוותר על דה לה רד? מה זה הזלזול הזה בו? שחקן שהגיע דרך חטאפה עד לנבחרת והוכיח את עצמו בעונה שעברה והראה מה הוא שווה בהחלט יש לו מקום בספסל של ריאל והוא זה שצריך לקבל בעונה הבאה את הדקות של בפטיסטה. בקשר לדרנתה..לדעתי רק להשאיל. התפקיד שלו הוא יותר קיצוני מאשר מגן כי הגנה הוא לא יודע לעשות בכלל, ועדיף שיהיה קיצוני. יש לו פוטנציאל אדיר ואסור אסור למהר למכור אותו.
הכוונה בעילוי הייתה שאני לא מוכן לקבל שחקן שעושה רק הגנה, זה יותר העדפה אישית כי אני לא אוהב כאלה. צריך שחקן שגם יודע לעשות משהו אם הכדור. אבל אם הוא ידע לעשות רק הגנה ויהיה עילוי בתחום זה (שוב מקללה לדעתי הוא הדוגמה הטובה ביותר) אפשר לוותר לו על זה. אסיין אגב הוא עילוי לא רק ביום טוב אלא בכל ימות השנה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
איך אני חושב לוותר על דה לה רד ? אחרי שראיתי שחקנים עם קבלות כמו וולטר סמואל, שהגיע מרומא ושיחק בנבחרת ארגנטינה, נופל כמו מת כשהוא שיחק בברנבאו. שחקן יכול להצליח בכל העולם, אבל בריאל מדריד זה המבחן הגדול והאמיתי. אין שום דבר כרגע בעולם הכדורגל שקרוב לריאל מדריד מבחינת הלחץ על השחקנים להבאת תארים, מבחינת המסורת שהשחקנים שמשחקים בה מחוייבים אליה, ומבחינת הסגנון משחק התקפי שהשחקן צריך להראות ולא משנה באיזו עמדה הוא משחק. עד שאני לא יראה את דה לה רד דופק משחקים טובים אחד אחרי השני בריאל מדריד לא תהיה לי שום עמדה חיובית בקשר לשחקן. הוא נחמד , זה הכל בנתיים.
אה ודרנתה? לפי דבריך אין אף שחקן שמתאים לריאל מדריד. אתה פשוט סותר את עצמך. קח את השם דרנתה ותציב במקום דה לה רד ותקבל אותו דבר. נו באמת.. אתה מכור לכוכבים. מבחינתך שחקן שלא שילמנו עליו מעל 10 מיליון יורו לא שווה כלום.
היכולת שדרנת'ה הראה לפני שהגיע לריאל מדריד שווה ליכולת שדה לה רד הראה לפני שחזר לריאל מדריד ? אם לפי דעתך ולפי צ'אבי 6 כן, אז איך זה שאין הצעות על דה לה רד מקבוצות כמו יובנטוס ועל דרנת'ה יש ? תפעילו את השכל חברים.
או. פה בדיוק מתגלה הטעות שלך. דה לה רד כיום הוא שם חם יותר בשוק האירופאי מאשר דרנתה. לדה לה רד יש הצעות על סך 15 מיליון יורו ויותר מארסנל, טוטנהאם ועוד קבוצות באנגליה.
תעשה טובה. אתה עכשיו הולך על מאבק למי יש יותר גדול ומשווה את הקבוצות. הקטע הוא שכיום דה לה רד הוא שחקן הרבה יותר חם בשוק שלא מעט קבוצות באירופה מעוניינות בשירותיו. כשזה יגיע (בתקווה שלא) לחלק של הכסף, דה לה רד יוציא סכומים שעשויים לגרד את ה-20 מיליון, אני בספק אם דרנתה יצליח סכומים כאלה. אבל הכסף הוא לא מדד לכלום. בכל מקרה, לא ברורה לי בכלל הגישה שלך כלפי דה לה רד. כמו שאמר ירדן קודם, אתה מסתכל על דרתנה כשחקן שהוכיח את עצמו בהולנד הצעירה ובפיינורד, אך זה שדה לה רד הצליח עם חטאפה בליגה ובגביע אופ"א לא מזיז לך. אין לנו צורך בדרנתה לעונה הבאה. דה לה רד הוכיח בעונה שעברה שמקומו בריאל מדריד. דרנתה לא.
מנהל נחמד, דרנת'ה אחרי עונה אחת בחטאפה בליגה ובגביע אופ"א כבר יוכל לגרד את ה30 מיליון, שלא נדבר על האפשרות שיזמנו אותו לנבחרת הולנד. דה לה רד שחקן אפור יותר מדרנת'ה כך שהויכוח על מי ישלמו יותר לא ממש פייר לטובת דה לה רד. חובת ההוכחה על דרנת'ה זה נכון, אבל עם אוהדים כמוך שלא נותנים לו אפילו את הצ'אנס להראות מה הוא שווה, יהיה לו קשה ככה. מקווה ששוסטר ידע איך לתפעל את ההולנדי בשנה הבאה ואיך להכניס אותו לרוטציה. מה שכן ריאל צריכה דחוף ווינגרים לוהטים, שחקנים באמצע יש מספיק. לכן יש יותר מקום לדרנת'ה מאשר לדה לה רד.
להפך, בדיוק בגלל שאני מעוניין שהוא יראה מה הוא שווה אני חושב שצריך להשאיל אותו. בדיוק כמו שרציתי שאת דה לה רד ישאילו, את דה לה רד השאילו והוא הוכיח את עצמו. אם דרנתה יושאל ויוכיח את עצמו אני אהיה הראשון לפרגן, כרגע הוא מיותר ולא יקבל מספיק דקות בשביל להתקדם ביכולתו. ריאל אכן צריכה ווינגרים, אבל לא לוהטים אלא יעילים. ראינו מספיק להט מרוביניו שנגמר בסופו של דבר בכדור אצל המגן שמולו. דרנתה עוד לא מסוגל להבחין מתי הדריבל חיוני ומתי לו, השאלה תעשה לו רק טוב. ואני מקווה שישאילו אותו. מהספסל של ריאל הוא לא יתקדם וישפר את יכולתו.
יכול להיות שאתה צודק. מה שכן אם רונאלדו בסוף לא יגיע ובמקומו גם לא יגיע אף ווינגר בקיץ הזה, אז לדרנת'ה יש מקום בריאל השנה, זה המינימום שאפשר לעשות.
אם רונאלדו לא מגיע אז חייבים בכל מקרה להביא קיצוני נוסף. דרנתה עוד לא ברמה הדרושה, ואנחנו לא יכולים לקחת את הסיכון ולתת לו ללמוד על חשבון הנקודות שלנו. לא משנה אם רונאלדו בא או לא, בשביל טובתו האישית של דרנתה צריך להשאיל אותו. הנקודה שלי היא שכיוון שיש לו הצעות מקבוצות רציניות שרוצות לקנות אותו, אני לא חושב שהוא יסכים בקלות להיות מושאל.