ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 5, 2007.

1. Bayern Straße nach sechs

רונאלדו לא יתרום הרבה באגף הימני יותר משחקן אחר, בסך הכל רונאלדו יכול לשחק בשני האגפים, אבל הוא (אני לא אומר זאת בוודאות) משחק לרוב באגף שמאל. ריאל יכולה להביא 10 שחקנים במחיר הזה לאגף ימין, לא חבל?, אני לא אומר שרונאלדו הוא לא שחקן טוב, הוא שחקן מצויין, אבל הסכום הוא דמיוני, אפשר להביא שחקנים הרבה יותר טובים ובנוסף לחזק מספר עמדות אחרות אם צריך.

2. REAL MADRID Member

ריאל צריכה חיזוק לאגפים בכלל. לא משנה כ"כ ימין או שמאל. כמו שהסברתי לך קודם, קלדרון רוצה להביא את רונאלדו לא רק בגלל הסיבה שהוא שחקן מצוין ויתאים לריאל מדריד. אלא כי הוא חייב להביא לפחות מגה-סטאר אחד נוסף לקראת הבחירות הבאות שלו.

3. Raulito Madridista

ארז,
    היית קורא את ההודעה עד הסוף ומבין שאני בדעה שלך. אני לא מהמעריצים הגדולים של בפטיסטה, אבל אני מעריך אותו בתור שחקן והוא בוודאי יכול למצוא לעצמו קבוצה לא רעה בליגה הספרדית. מה שכן, אני ציינתי שאם התורכים יציעו משהו בסגנון הסכומים המדוברים זה יהיה מצויין. טובת הקבוצה חשובה לי יותר מאשר טובתו של בפטיסטה. אני מעדיף למכור אותו לגלטסראיי ב15 מליון יורו מאשר לרומא בפחות.
    אני לא רואה מצב שהוא יבוא לאתלטיקו מדריד אחרי שסינמה פונגול הצטרף. אם הוא יגיע לשם הוא בעצם לא שינה דבר והוא יהיה שחקן שולי בסגל בקבוצה פחות טובה, זה הכל. עדיף להיות שחקן שולי בריאל מדריד מאשר שחקן שולי באתלטיקו.

Bayern,
    חלק מהדברים שלך נכונים מאוד. אני גם חושב שהיה עדיף לחזק מספר עמדות אחרות בסכום הזה: חלוץ(ויאה) וקשר מרכזי(דה רוסי למשל אם זה ייתאפשר).
    אבל, גם על זידאן ופיגו שולמו סכומים אסטרונומים ואני לא מצטער לרגע על כך.
    ברוך השם המועדון יציב מאוד כלכלית ואני מקווה שהוא יחזיר את ההשקעה.
    מה שכן, עניין המשכורת קצת מציק לי. יש שחקנים כמו ראול למשל שצריכים להרוויח יותר משאר הסגל.
    הבאתו של רונאלדו לא רק תשדרג את המועדון מבחינה מקצועית, אלא ייחזק אותו גם באופן אחר. זה מעצים את הכוח של המועדון(שגם ככה גבוה מאוד וריאל מדריד היא הקבוצה מספר 1 באירופה), למשל ששוב גברנו על מנצ'סטר יונייטד כאשר רונאלדו רוצה לשחק אצלינו. זו הפגנת עליונות. למרות שרונאלדו הוא ילד קטן ואם הוא היה משחק בריאל מדריד ארבע עונות בטח הוא היה אומר שהוא רוצה למנצ'סטר והכל היה הולך הפוך.

Last edited: Jul 6, 2008
  4. Bayern Straße nach sechs

אני מאוד מצטער אבל להכניס את רונאלדו באותו משפט יחד עם זידאן זה לא רציני, הוא לא הראה כלום לעומת זידאן שהוא אחד מגדולי שחקני צרפת בכל הזמנים וללא ספק של העשור האחרון. הוא אפילו לא קרוב לשיאו של פיגו.
    אני אומר שלהביא את רונאלדו זה: טוב - כלכלית, ייתכן שגם מקצועית. רע - מקצועית, חברתית. השחקנים יכולים לקנא, כשיש לך שחקן ששווה פי 10 או אפילו פי 5, זה יכול להיות כבוד, אבל כשאתה שחקן בעל שם עולמי (כך כל שחקן הרכב בריאל, תכפיל פי 5 את השווי שלו, לא הגעת, תכפיל פי 7, אולי חצי הרכב) ומגיע לך רונאלדו, זה לא חוסר כבוד כלפי השחקנים שלך?.
    נ.ב.
    אין ברצוני לפגוע בריאל בכך שאמרתי שהשווי שלהם לא גבוהה, זה רק בשביל ההדגמה.

5. Sergio Ramos Member

אילצת אותי כרגע להתערב, אבל אני לא מתכוון להיכנס למעמקי הדיון אלא להגיב בקצרה - אני בעצם יאמר מה שאמרתי כבר בעבר - אתה בוחש בטפל. תנסה להתייחס לעיקר: ריאל מדריד צריכה באופן נחוץ ביותר, קיצוני ימני לשם חיזוק מקצועי בלבד, ושהרי מה יותר טוב מלהביא את השחקן מספר 1 אחת בעולם לעמדה זו? קשה לי להבין את אותם אנטי-רונאלדו. הסירו מעצמכם את החששות הללו של הפן החברתי שעלול להתערער בבואו של רונאלדו. אז מה יהיה? כל פעם שריאל תתעניין באיזה מגא-סטאר סטייל רונאלדו\קווארסמה אנשים יתחילו להריץ בראשם תסריטי תקופת הגלאקטיקוס ויסרבו בצורה כה חד משמעית לרעיון? ריאל מדריד צריכה להשתדרג מבחינה מקצועית ושואפת להגיע הכי רחוק שאפשר, ולשם כך היא צריכה את השחקנים הכי טובים, וכאשר ישנה אופציה ריאלית לרכוש את אחד השחקנים הטובים בעולם לעמדתם(שנוסף על כך מביע רצונו להגיע אל המועדון שלנו), תאמין לי שבהנהלה לא עושים אחד ועוד אחד אלא קופצים על המציאה.
    רונאלדו במידה וירכש יהיה רכש אדיר ושדרוג אדיר לקבוצה, סוף פסוק, זה מה שלפחות מעניין אותי.

6. Bayern Straße nach sechs

אני לא אוהד ריאל - מה שאומר שלא איכפת לי שהם יעשו את הטעות אולי שאולי תשנה את פני הכדורגל האירופאי. בין אם זה 75 מיליון או 100 מיליון מנצ'סטר תהיה חכמה ותביא חבורת שחקנים טובה בהרבה. אני לא היחיד שטוען שרונאלדו לא השחקן שריאל צריכה/השחקן הטוב בעולם. ריאל תעשה כרצונה, כמובן שכולנו חכמים לפני מעשה, אם העסקה תצא לפועל נראה איך ריאל תראה.

7. Ohad_Glr Member

רונאלדו יהיה שידרוג אדיר מקצועית, הוא בעמדה שאנחנו צריכים (הוא משחק באגף ימין) וגם אם יגיע ב-100 מיליון הוא יחזיר את ההשקעה וגם יכניס כסף למועדון.

אין גם דאגה מבחינה חברתית. אתה חושב שישי בעיה חברתית במנצ'סטר, ששחקנים מקנאים בו בגלל שהוא שווה 100 מיליון? אני לא מאמין שתיהיה בעיה חברתית.

8. Ruud Member

העובדה שרונאלדו יכול לשחק גם בשמאל וגם בימין ולשמור על אותה היכולת והרמה היא רק יתרון. רונאלדו ורובן באגפים? זה כמו חלום, למרות שכרגע זה יותר בגדר פנטזיה. זה ברור שריאל מדריד זקוקה לחיזוק לאגפים, שכן רוביניו הוא שחקן שאי אפשר לסמוך עליו ברגעים חשובים וקריטיים של העונה. 100 מליון יורו זה אכן מחיר מוגזם מאוד אבל אם זה מה שמנצ'סטר דורשת עבור השחקן הטוב בעולם אז זה מה שקלדרון צריך לשלם. לא חסר כסף והמרצ'נדייז שרונאלדו ימכור יחסה את כל ההוצאות.

בקשר לבפטיסטה - 15 מליון זה סכום פנטסטי עבור שחקן שאני אישית לא הייתי משלם מעל ל10. אם גלאטאסראיי או רומא מוכנות לשלם את הסכום הזה אז חייבים למכור אותו ומהר.

מה כבר בפטיסטה יעשה ששווה לעקוב אחריו?

9. REAL MADRID Member

לא לעקוב אחריו בשביל שנוכל לראות אם צריך להחזיר אותו..

אני באופן אישי ארצה לראות אותו משחק, נכון שהוא מגושם ועושה לא מעט טעויות אבל הוא תרם לריאל לא מעט עם הגולים שלו, בנוסף, הוא אוהב את ריאל מדריד.

רוצה להשתכנע יותר?

הנה פירוט קצר של כל הגולים שבאפטיסטה היה מעורב בהם:

העונה: 2005-2006
    משחק: ידידות נגד כוכבי ה-MLS

בפאטיסטה מקבל כדור קצת לפני קו מחצית המגרש שולח אותו בעוצמה על הקרקע, הכדור חותך את ההגנה ומשאיר לרונאלדו לגלגל את הכדור בקלות לרשת.

------

משחק: ידידות נגד כוכבי ה-MLS

רונאלדו מקבל את הכדור אחרי קו מחצית המגרש. לאחר סריקה קצרה של השטח הוא שולח כדור באוויר לבאפטיסטה שבנגיעה אחת מהאוויר עובר את ההגנה ומשאיר את גוטי לעשות לשוער הטעיה קצרה ולבעוט פנימה.

-------

משחק: ליגה נגד בטיס

ראול חותך למרכז המגרש ומוסר לבאפטיסטה שבנגיעה מקפיץ את הכדור מעל 2 השומרים שלו, גוטי מקבל את הכדור מרים אותו לרחבה ומחייה שם אותו ברשת.

-------

משחק: ליגה נגד מאיורקה

בקהאם מרים כדור חופשי. באפטיסטה שם את הרגל מאוויר ובועט את הכדור פנימה.

-------

משחק: ליגה נגד סביליה

זידאן עם הכדור במרכז המגרש, שולח את סיסיניו באגף. סיסיניו פורץ לרחבה שולט כדור רוחב לבפאטיסטה. בפאטיסטה מוכשל ונשרקת שריקה לפנדל. זידאן כובש בקלות את הפנדל.

------

משחק: ליגה נגד סוסיאדד

בקהאם מרים כדור מהאגף, באפטיסטה לא נותן לשוער לראות את הכדור וזידאן בועט אותו פנימה.

-------

משחק: ליגה נגד אוססונה

באפטיסטה בועט פנדל וכובש בקלות את השער הראשון והיחיד של ריאל במשחק הזה.

-------

משחק: ליגה נגד אלבאס

גוטי מוסר לרונאלדו כדור. רונאלדו מקפיץ אותו לרחבה לבאפטיסטה. באפטיסטה נוגח בכדור פעם אחת ועושה עושה מספרת לקורה שמשכיבה את השוער ומאפשרת לרוביניו לכבוש בקלות.

-------

משחק: ליגה נגד בילבאו

קרלוס מהאגף השמאלי מוסר כדור לבפאטיסטה שליד החרבה באפטיסטה מנסהל עבור ומוכשל, אך במקום ליפול הוא שולח בישיבה את הכדור לרוביניו ששולח רוחב לרחבה וראול בראבו מגלגל פנימה.

--------

משחק: ליגה נגד ברצלונה

לאחר כדור קרן של ברצלונה, באפטיסטה מקבל את הכדור מההגנה רץ קצת קדימה ושולח מדוייק לרונאלדו שעובר בקלות את פויול על מהירות ומקפיץ מעל ולדאז.

--------

משחק: ליגה נגד דפורטיבו

כדור חופשי על סף רחבת 16 המטרים. כולם בטוחים שאו קרלוס או בקהאם בועטים את הכדור, אך באפטיסטה מהמקום מסובב מעל החופה ומעל השוער פנימה.

-------

משחק: ליגה נגד ויאריאל

זידאן מוציא כדור חוץ לרוביניו. רוביניו שולח אותו לרחבה, ראול מוריד עם הראש לבאפטיסטה ששולח בוולה מהאוויר את הכדור פנימה.

-------

משחק: ליגה נגד ויאריאל

בקהאם מרים כדור חופשי לרחבה, באפטיסטה משתחרר מהשומר שלו ונוגח פנימה.

------

משחק: ליגה נגד חטאפה

רוביניו פורץ פנימה עם הכדור מאגף שמאל, מוסר לראול שנגיעה משאיר את באפטיסטה לבד מול השוער. גול.

-------

משחק: ליגה נגד סביליה

בקהאם עם כדור חופשי ממרכז המגרש, שולח אותו חזק לכיוון השער. באפטיסטה קופץ כאילו הוא נוגח, ברגע האחרון הוא מוריד את הראשון מבלבל את השוער והכדור של בקהאם נכנס פנימה.

-------

משחק: ליגה נגד סלטה ויגו

ריאל דוהרת למעלה כשההגנה של סלטה חסרה. באפטיסטה מקבל את הכדור ובנגיעה אחת פותח את כל האגף לרוביניו שרץ קדימה עם הכדור מוריד רוחב לסיסיניו שמגלגל בקלות את הכדור לרשת.

-------

בפאטיסטה על סף הרחבה מוסר לגוטי שמחזיר לו חזרה בדאבל פס שחותך את ההגנה. באפטיסטה מוריד פס חלש לרוביניו שכובש.

--------

משחק: ליגה נגד סראגוסה

באפטיסטה עם הכדור במרכז המגרש. מוסר לבקהאם שמרים את הכדור בעוצמה לרחבה. זידאן מבלבל את השוער שלא תופס את הכדור ורונאלדו כובש.

-------

משחק: ליגה נגד קאדיס

בקהאם עם כדור חופשי. באפטיסטה דוחף את החומה בכוח ומאפשר לבקהאם לסובב בקלות את הכדור לרשת.

-------

משחק: ליגה נגד קאדיס

שוב כדור חופשי. באפטיסטה דוחף את החומה שהפעם מנסה להזיז אותו, עקב הדחיפות של 2 הצדדים נוצר חור בחומה. קרלוס עם טיל מנצל את החור וכובש.

-------

בקהאם מרים כדור מהאגף. באפטיסטה קופץ על הדשא עם הראש ונוגח את הכדור פנימה.

------

באפטיסטה פורץ לרחבה, מוכשל ע"י 2 שחקנים. רונאלדו ניגש לנקודה הלבנה וכובש.

------

משחק: גביע נגד בטיס

גוטי מרים כדור חופשי. באפטיסטה נוגח אותו לגוף שחקן הגנה, הכדור עולה למעלה ומגיע אל ראמוס שמריד עם החזה לקסאנו שכובש.

------

משחק: גביע נגד סראוגסה

קרלוס מרים כדור חופי לרחבה. באפטיסטה מנוע מהבלם שעליו להגיע לכדור ונוגח פנימה.

------

משחק: גביע נגד סראגוסה

באפטיסטה שולח לבקהאם כדור באגף. בקהאם מרים לרחבה ומוצא את רונאלדו שכובש.

------

הספיק לך או שאני צריך לרשום על יתר הגולים שהוא היה מעורב בהם?

10. Raulito Madridista

חאבייר סביולה למכירה

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/saviola_030807_354x215_ES.Xxx

ימיו של חאבייר סביולה בריאל מדריד ספורים. הנהלת ריאל מדריד והשחקן הגיעו לסיכום לפיהם הצדדים ייפרדו. סביולה לא היה מרוצה מכמות הדקות המעטות שקיבל בשנה שעברה, וכאשר הבין ששוסטר לא בונה עליו לקראת העונה הבאה, הוא החליט לבקש לעזוב. מחירו של השחקן שהגיע בהעברה חופשית עומד על חמישה מליון יורו. הקבוצה שמראה את הכי הרבה רצינות לקלוט את סביולה היא וולספבורג הגרמנית שמוכנה גם לשלם את הסכום שדורשת ריאל מדריד. השחקן מבוקש בעיקר באיטליה(יובנטוס נאפולי ופיורנטינה הוזכרו בהקשר אליו) וגם בארגנטינה. המכשול עבור הקבוצות היא משכורותו הגבוהה של השחקן - שלושה מליון יורו לעונה.

דה לה רד מבוקש באנגליה

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/delared_aragones240308_ES.Xxx

התקשורת הספרדית מדווחת שדה לה רד 'נמצא באופנת הפריימרליג'. ארסנל, טוטהנאם ואסטון וילה מעוניינות בקשר הצעיר שהרשים אותן במהלך יורו 2008. ומוכנות לפעול להביאו גם בגלל העובדה שהשחקנים הספרדים מאוד מצליחים בפריימרליג, כדוגמת טורס, פברגאס, אלונסו, ארבלואה וריינה. ריאל מדריד דורשת עבור השחקן בן ה-23 סכום דיי גבוה - 18 מליון יורו. השחקן אמר מספר פעמים שהחלום שלו זה להשתלב בקבוצה הבוגרת, אבל אם תגיע הצעה מפתה מהפריימרליג אי-אפשר לדעת. השבועות הבאים יהיו מכריעים לגבי עתידו של דה לה רד.

11. REAL MADRID Member

טוב מאוד שסביולה יימכר. לא הרשמתי ממנו בעונה שעברה, לא כ"כ באשמתו אבל בכל זאת. המחיר לפי דעתי קצת נמוך. אפשר להוציא עליו לדעתי בערך 10 מיליון יורו. אבל כנראה שבריאל פשוט רוצאים להיפטר ממנו ומהמשכורת שלו בכל מחיר.

לגבי דה לה רד. לא. אסור למכור אותו. שחקן מצוין שלאחר מכירה של באפטיסטה יכול להשתלב מצוין בסגל. לא רוצה לראות אותו עוזב.

12. Sergio Ramos Member

בשורה תחתונה חוליו הוא שחקן כדורגל טוב שאכן תרם לריאל מדריד באופן יחסי, אבל למרות זאת הוא לא שחקן שעומד בסטנדרטים של ריאל מדריד לטעמי, ולכן צריך למכורו. 15 מיליון יורו עבורו זה מחיר גבוהה לכל היותר. האמת היא שעד לפני כמה שבועות לא הייתה לי בעיה שחוליו ישאר בקבוצה כאשר הוא מהווה אלטרנטיבה ותו לא, כי רק דרך הספסל חוליו יכול להוות משהו משמעותי בקבוצה. אולם אם בואם של דלה רד, גראנרו וגרסיה עדיף שאלו יקבלו את דקות המשחק מאשר באפטיסטה, ועל כן בשבילי זו עוד סיבה טובה למכור אותו.

לא ממש מעניין אותי היכן ישחק ולאיפה נמכור אותו, בראש ובראשונה מבחינתי הקבוצה שתציע את מירב הכסף צריכה לקבל אותו, גם אם זאת קבוצה מהליגה הכי נדחת שיש. יש לציין אני לא מהחובבים הגדולים שלו ואף פעם לא אהבתי אותו כשחקן באופן כללי, אבל בכל זאת, רק על סמך הנתונים הסטטיסטיים שהביא ארז(סחטיין על היוזמה..)אפשר לראות שבשנתיים בהם שיחק הוא נתן שתי עונות מאוזנות וטובות בסה"כ ותרם למשחק הקבוצה בכלליות....
    אני מאמין שלא מעט קבוצות ישמחו לקלוט את הברזילאי שאמנם עם זיכרוני אינו מטעה אותי, הביע הברזילאי את הרצון שלו להישאר בריאל מדריד. באופן אישי אני חושב שזאת תהיה טעות מצידו להתנגד למעבר. למרות הסגידה שזוכה משוסטר, אני מניח שהוא מודע לכך שמקומו בריאל מדריד הוא רק על הספסל, ואלא כפי שאמרתי קודם, ישנן לא מעט קבוצות קטנות(בהן חוליו אני מאמין יהיה שחקן הרכב ובורג משמעותי) מריאל מדריד שהיו שמחות לקבל לשורותיהם את הברזילאי.

מכירת סביולה היא מבורכת וצעד מתבקש עבור השחקן. כאב לי להסתכל על הפרצוף שלו כאשר המצלמות התמקדו בו במהלך המשחק יושב על הספסל. משנה לשנה המילה 'בזבוז' מודגשת לו על המצח באופן חזק ומודגש יותר. 10 מיליון יורו, מחיר סביר בהחלט על שחקן שלא דרך על כר הדשא למשך עונה שלמה. נקווה שאיפה שלא ישחק בעונה הבאה, ירומם לפחות במעט את הקריירה הדעוכה שלו.

ובאשר לדה לה רד, מסכים איתך ארז.

Last edited: Jul 7, 2008
  13. D Raul Member

איזה חפירה נתת פה על באפיסטה, ואגב הכל אצלך היה באותה עונה (ולא הזכרת את הגול מול ברצלונה!), לדעתי כדאי להשאיל אותו, מה שהוא כמו ארסנל שמשם הוא חזר משופשף.
    לגבי סביולה, למכור דחוף! אנחנו הורסים אותו, סביולה צריך קבוצה קטנה בלי חלוצים שמה הוא ירשים באמת.

14. yonmu Member

ריאל מדריד צריכה להחליט איך הקישור יראה. שני הקיצוניים ככל הנראה יהיו התקפיים כמעט לגמרי (רובן, רוביניו, רונאלדו אם יבוא, והיגוואין אם ישחק שם), ולכן מרכז המגרש צריך להיות חזק. אולי נגד קבוצות תחתית מרכז קישור עם גאגו וסניידר יכול להחזיק, אבל קשה לי לראות מרכז קישור כזה מסתדר נגד קבוצות חזקות בשלבי ההכרעה בליגת האלופות. את דה לה רד אני לא מכיר, אבל ממה שהתרשמתי הוא לא קשר הורס. אחרי העזיבה של דיארה ריאל חייבת קשר אחורי חזק (דה רוסי יכל להתאים, אסיין יכול להיות יופי של חלום) בסגל.

15. REAL MADRID Member

החלטתי ששנה אחת אמורה להספיק בשביל להוכיח לך שבאפטיסטה תרם רבות לריאל מדריד. זה שחקן שאני תמיד יאהב.

אסור להשאיל. אך ורק למכור. באפטיסטה לא ברמה של ריאל מדריד וככל הנראה אף פעם לא יהיה, להשאיל אותו זו טעות. צריך למכור אותו תמורת 15 מיליון יורו ליהיפרד יפה. אין טעם לגרור אותו. לגבי ארסנל, ההפך הוא הנכון. באפטיסטה חזר מארסנל מדוכא. הוא לא התעקלם בליגה האנגלית וכל הקור באנגליה לא התאים לו.