ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/7/07.

1. Reyes Member

אגב, אם כבר קטנות - שני הפסדים ולא שתי הפסדים.

נערך לאחרונה ב: ‏23/6/08
  2. Lupo Member

שמע רוביניו שחקן מצויין, הוא יכול להצליח בכל קבוצה, בכל מדינה. אם הוא יעבור למנצסטר הוא יכנס לנעליים מאוד גדולות שמשאיר רונאלדו, וסביר להניח שהציפיות ממנו להיות המחליף של רונאלדו, קצת גדולות על כל שחקן בעולם היום. להיכנס לנעליים של שחקן שהבקיע 44 שערים בעונה זה לא קל, בלשון המעטה.

3. REAL MADRID Member

רוביניו שחקן שלא עובר את ה-15 שערים בעונה, אם במנצ'סטר יונייטד באמת יבנו עליו כמחליף של רונאלדו הם מטומטים. אני חושב שפרגוסון לא ייתן לרונאלדו ללכת העונה, וגם אם בסופו של דבר הוא יילך ביונייטד יעדיפו 90 מיליון יורו על פני רוביניו בשביל להביא שחקנים כמו ריברי, שווינשטיינגר (מצטער אם טעיתי באיות השם) או שחקנים אחרים שיכולים להחליף את רונאלדו טוב יותר מאשר רוביניו.

4. xavi6 Member

בלשון אף פעם לא הייתי חזק, יש לי מתכונת בחמישי ואני נכשל בדוקhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    בכל מקרה-כשאמרת שזה כואב, התכוונתי שזה כואב לי התוצאה, לא מה שאתה אומר ומנסה לעקוץ. אתה לא מכאיב עם העקיצות שלך, התוצאה לבד מכאיבה.

בכל אופן, רצית לדעת מתי, אז הלכתי לפורום אחר והעתקתי מה שכתבו, בזבזת לי 5 דקות בגלל החוסר ידע שלך.
    "בעונת 87/88, מנדריליה של בוטרגיניו התקבלה בקאמפ נואו לבוז של הקהל ומחיאות כפיים של השחקנים. בנוסף למחיאות הכפיים, היא גם קיבלה בראש, 0-2, ליניקר (שגם החמיץ פנדל) וקראסקו.

בעונת 90/91, במחזור האחרון וכשבארסה של קרויף כבר אלופה, היא התקבלה כאלופה בביבנבאו, וגם ניצחה 0-1."

5. oFiRzZz Member

חיפשתי בשבילך ..
    שנת 91 . נגמר 1-0 לכם .. (לא בטוח לגבי התוצאה ... ככה מצאתי מאתר אחד) .

6. Reyes Member

אם הלכת לחפש במקום אחר- גם אתה לא ידעת, אז מה אתה רוצה?

בכל מקרה אני עדיין עומד מאחורי המילים שלי מאחר ואתם הושפלתם עם רביעיה ברשת, שזו תבוסה.

7. Reyes Member

1991 League 188 R.Madrid-F.C. Barcelona 1-0 Madrid

יפה שאתם גם מעוותים תוצאות. אנחנו ניצחנו את המשחק הזה.

8. oFiRzZz Member

מעוותים ?
    אני רשמתי שנצחתם ..

Reyes: ההודעה שלי כוונה לxavi6.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/6/08
  9. xavi6 Member

אני זוכר שעשיתם לנו פאסיו גם, אני גם צריך לזכור תאריך ושעה בשביל להיות צודק? אתה טעית, במקום להגיד "השפלה שלא הייתה ולא תהיה" תבדוק בהיסטוריה אם זה קרה בעבר, כי אני זכרתי שזה כבר קרה. התוצאה לא משנה, העתקתי מפורום אחר בלי באמת לבדוק מה באמת הייתה התוצאה, העיקר זה שההשפלה הזאת כבר נעשה בעבר כלפי שני הצדדים.

אז קיבלנו רביעיה בחוץ, אתם קיבלתם שלישיה בבית מאיתנו, זאת השפלה...רוצה שנמשיך?

10. Reyes Member

אם יש לך ביום חמישי מתכונת בלשון, סימן שעוד לא נולדת כשזה קרה, אז לפחות לא זכית לראות את זה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נ.ב
    בהצלחה במתכונת.

11. xavi6 Member

נולדתי בידיוק בשנה הזאת. 18.10.90
    אבל לא,לא ראיתי את זה, זכיתי לראות דברים אחרים, ואני בטוח שאזכה לראות פאסיו של ריאל לברסה בעתיד.

תודה, אבל אני אכשל בכל מקרה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx

12. Raulito Madridista

* ברנד שוסטר:"על רונאלדו הכרחי לשלם הרבה כסף"
    (שוסטר מדבר על כך שרונאלדו הוא השחקן שיכול לעזור לריאל מדריד לזכות בליגת האלופות - המטרה הברורה של הקבוצה לקראת העונה הבאה).

ארז,
    רוביניו השנה כבש 14 שערים בכל המסגרות וזה מספר יפה ביחס לקשר. אין הרבה קשרים שכובשים בכמויות גדולות יותר. הבעייה איתו זה שמירב הגולים שלו היו נגד הקבוצות הקטנות של הליגה(פרט לשער נגד ויאריאל במחזור ה-21) ושבמשחקים הגדולים הוא לא התבלט. אני זוכר שאחרי רוב המשחקים נגד היריבות הרציניות בליגה רשמתי על רוביניו משהו כזה:'משחק סביר לרוביניו'. לא היה משחק שהוא השתלט עליו. שיא האכזבה ממנו הייתה במשחק השני נגד רומא. ארבעה ימים לפניכן הוא כבש צמד נגד רקראטיבו וניצח לנו את המשחק במו רגליו. כל הכותרות התרכזו בו, ובמשחק נגד רומא...כישלון חורץ. לא הצליח לעשות אף פעולה מרשימה וגם החמיץ ברשלנות מצב לא רע אחרי מסירה של דרנטה.

menashe, תעשה לי טובה, אם אתה מביא ידיעה מסויימת אז תציין את המקור שלה. לפי הדיבורים שלך בדיון הנוכחי, אני התרשמתי שאין לך מקור מדוייק לידיעה על שאר השחקנים שהם לא רוביניו(ידיעה על רוביניו מופיעה כבר כמה ימים, אבל על ואן ניסטלרוי או גאגו לא נזרקה אף מילה בתקשורת הספרדית) ובמקום להודות בזה אתה מתחיל לספר לנו סיפורים. מנהל אחד כבר העיר לך על זה ואתה העדפת להתייחס בזלזול.

13. אלי מתחן Member

בנוגע למסי - פיגו, אל תשכח שמסי מעולם לא שיחק רחוק מהשער וכנראה שגם לא יעשה את זה. אתה לא יכול להשוות בין היעילות של שניהם מכיוון שפיגו שיחק באגף ב4-4-2 ומסי שיחק בצד של ההתקפה ב4-3-3 של ברצלונה.

14. {forza-haifa} Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

את צודק אבל אני חושב שהוא יכול להשתלב באגף ב4-4-2 כי בסך הכל הוא שחקן מהיר ועוד עם הפריצות שלו הוא יכול להשתלב מצוין בתפקיד הזה אפילו יותר טוב ממה שהוא משתלב בתפקיד שלו ב4-3-3 כרגע .

15. Reyes Member

וידאו לאוהדי ריאל מדריד שאסור להחמיץ- מאחורי הקלעים של חגיגות השחקנים באליפות האחרונה.

http://uk.youtube.com/watch?v=x9wzIy1pc-Q