ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 5, 2007.

1. Bensh Member

אני לא מבין, כבר שנתיים וחצי אתם טוענים שמרסלו צעיר מדי... הילד כבר בן 20, מתי בדיוק הוא מתכוון להפוך ליורש של רוברטו קרלוס?

2. Sergio Ramos Member

ה'מארקה'פירסמו הבוקר את הידיעה,שבריאל מעוניינים באייניסטה,ומציעים עליו 58מיליון יורו

נשמע כמו פנטזיה,לא ממש נראה לי שבארסה תשחרר אותו לריאל.
    ובוא לא נשקשיב לידיעה הזו בוואלה""שאייניסטה הביע עניין בריאל".בוא נחכה להתפתחויות חדשות בנושא.

האמת שגם לי לא ברור למה נתנו את הלגרה,הוא יכל להיות אופציה טובה מהספסל אחרי עונה טובה שנתן.אך עם עזיבתו,סביר להניח קנאברו ישאר בריאל.

נכון, מרסלו כבר בן 20,אבל עדיין לא מבושל מספיק בשביל ריאל.אני חושב שחייבים להשאיל אותו בשביל לצבור דקות משחק ואז לחזור לריאל.

3. Dimitar Berbatov Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx

ולגבי אינייסטה, No way! אפילו שאינייסטה צפוי לשחק פחות השנה בארסה לא תשחרר שחקן בית שלה ואינייסטה הוא קטלוני בנשמה והוא בחיים לא יעזוב את בארסה ועוד ליריבה הכי גדולה שלה.

4. Engonga Member

אינייסטה הוא ספרדי, אבל עדיין הוא שחקן בית של בארסה ואין מצב שהוא יעזוב.

5. jurjv Member

קודם כול יש לו סעיף שחרור .

דבר שני , הוא לא חייב שום דבר לבארסה כול עוד הם מתסכלים אותו שנה אחריי שנה , הם לא בונים עליו .

6. guyholl Member

מה מתסכלים??תגיד לי אתה בסדר?השנה הוא היה אחד השחקנים החשובים בקבוצה במיוחד עם כל הפציעות שהיו.ולגבי הסעיף שחרור,הוא לא אומר ממש הרבה כי זה בדרך כלל סכומים אסטרונמים.

7. jurjv Member

60 מיליון סעיף שחרור , ריאל רצתה את קאקא ואת פברגאס והייתה מוכנה לשלם סכומים דומים , אם הם באמת רוצים אותו , והוא רוצה לעבור ,הסכום לא יפגע בעסקה .

וכן ,קשה מאוד לראות אותו השנה בהרכב הפותח בברצלונה .

8. Puyol5 Member

גם שנה שעברה היתה ידיעה שריאל הולכת בכל הכח כל אינייסטה..

בשני מילים: רדו מזה.. זה יותר גרוע מהזבלונים הישראלים..

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

המוקש כאן הוא סעיף השחרור של אינייסטה (שעומד כאמור על 60 מיליון) , בריאל אמרו שמוכנים לשלם את הסכום הזה .
    וכפי שזכור לנו ממקרה פיגו , הקבוצה (Cמקרה זה ברצלונה) לא יכולה לעשות שום דבר בנוגע לזה , היחיד שיכול למנוע מעבר שכזה הוא המהנדס בעצמו .

10. Raulito Madridista

היה לי ברור שהלגרה יעזוב אותנו אחרי שהוחתם פפה. הלגרה הוא שחקן נשמה שנתן המון למועדון. הוא שיחק רק שנה אחת - 01\2000 כקשר אחורי ועשה עבודה טובה. בהגנה הוא היה בדיחה בהרבה מאוד משחקים, אבל אשתקד, הפלא ופלא, הוא נתן עונה מצויינת ומעבר למשחק הראש הנהדר שתמיד היה לו.
    תמיד חבל לאבד שחקן מדרידיסטה(דבר שהייתי אומר גם על סאלגדו, אבל להלגרה יש מה לתרום בניגוד למגן הספרדי המזדקן), אבל נותר רק לאחל לו בהצלחה ולהגיד תודה על הכל.
    הלגרה בשנים האחרונות מיעט לכבוש, אך היה לו שער חשוב נגד יובנטוס ב2005, שער נגד באיירן מינכן ב2001 ועוד שערים חשובים היו לו בעונת 03\2002, עונה בה כבש שישה שערים.
    תמיד הלגרה נלחם ונתן מאה אחוז עבור הסמל והשנה יצא לו ללבוש גם את סרט הקפטן - סראגוסה.

http://www.realmadrid.co.il/images/matches/juve17.Xxx

תודה ובהצלחה, איבן!

בנושא אינייסטה, לטעמי זה שטויות, לא רואה אותו מגיע לריאל מדריד.
    אני מחכה מאוד לרובן ולא ארגע עד שאני יישמע שהוא כבר חתם אצלינו.
    אני גם מצפה להגעתו של דרנטה, אין לנו מגן שמאלי טבעי כרגע בקבוצה וזו הייתה שטות לוותר על כריסטיאן קיבו.

* אני מבקש להפסיק לדון באינייסטה כאן ולא להביא ידיעות מאתרים ישראלים אלא רק מהתקשורת הספרדית. הסיכויים שאינייסטה יגיע לריאל מדריד שואפים לאפס. נכון, גם במקרה של פיגו אמרו את זה, אבל בכל זאת.

11. Engel Del Madrid Member

בקשר לאינייסטה , זה ללא ספק ידיעה תמוהה ולא ממש ריאלית ...
    הוא לא יעבור למדריד , בדיוק כמו שסולדאדו לא יעבור לברסה ...

12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנושא של אינייסטה הועלה במארקה דור לא רק בזבלונים הישראלים .

לגבי רובן , הוא אמר בעצמו שהוא סיכם בריאל . זה רק עניין של ימים עד שהוא ינחת בבירנבאו.

13. Sergio Ramos Member

לפי ה'אס' רובן צפוי להגיע ביום שישי לריאל,ולחתום סופית.
    ברגע שעניין קיבו נסגר וריאל וויתרה,אני לא רואה אעוד אופציה חוץ מי דרנטה,היינצה עמד על הפרק ,אך במהרה ירד.עדיף שלא יבוא,הוא איטי ומסורבל לעומת פעם,הוא לא שחקן שיוכל להתמודד מול שחקנים ברמה גבוהה.

למרות שדרנטה צעיר מידי,הוא האופציה הכי טובה שיש כרגע בשוק.

14. jurjv Member

לא מבין על מה כול ה WOW שאתם עושים סביב זה .

אם פיגו שהיה הכוכב מס' 1 של ברצלונה עזב לריאל גם אנייסטה יכול לעשות את זה ויש סיכויי שזה יקרה .

תחשבו רגע מהצד של אנייסטה , בשבילו זה טוב לעבור למדריד , שם הוא יהיה שחקן הרכב , ולא כמו בבארסה שהעונה הוא יישב הרבה מאוד על הספסל .

15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם בעונה שעברה אינייסטה היה אמור לשבת על הספסל ברובה , אבל הוא גילה יכולת טובה יות מאדמילסון ומוטה וקיבל את האשראי שמגיע לו.

וההבדל בין פיגו וסאביולה לאינייסטה , שהמהנדס הוא קאטלוני בנשמה , הוא לא עוד שחקן רכש שיבגוד .