ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/7/07.

1. xavi6 Member

מאור, בישביל להיות כוכב ביורו צריך לתת 4-3 משחקים טובים, לאורך עונה שלמה זה שונה לגמרי. היורו לא יהפוך את פפה לשחקן יותר טוב, ועל זה יעידו טוב מאוד בארוש וחריסטאס. אתה יכול לבנות עכשיו קבוצה על בארוש? או על חריסטאס? אתה יכול לבנות עונה על פודלוסקי שנותן עונה מזעזעת במינכן אבל במונדיאל וביורו היה טוב? אז לך תחפש את הסמיילי המתאים לשטויות שאתה פולט על פפה.

"אתה יכול לראות ביורו הנוכחי" אעלק...שלא נדבר על זה שהיתה לו עונה מזעזעת ומשחק אחד או שניים מול ברסה לא ישנה את זה.

נערך לאחרונה ב: ‏18/6/08
  2. Ohad_Glr Member

לפפה ממש לא הייתה עונה מזעזעת. אומנם גם לא הייתה לו עונה מצויינת אבל לדעתי היא אפילו לא הלכה בכיוון השלילי (זאתך אומרת עונה סבירה ומעלה). אין לי ספק שבעונה הבאה הוא יהיה מצויין. ירדן, יורו טוב של שחקן יכול לדחוף אותו להתחלת עונה טובה שתדחוף אותו להמשך עונה וכ'ו. בקיצור, יורו טוב יכול להכניס שחקן לפורמה טובה לקראת העונה.

אני באמת מאמין בפפה, ובהתחשב בזה ששלושים מיליון לא מזיזים לקופה של ריאל מדריד ואם תוסיף לזה גם את העובדה שבלמים יותר טובים ממנו לא ניתנים להעברה (אין כל כך הרבה בלמים טובים ממנו ואלה שכן הם כמו שאמרתי, בלתי ניתנים להעברה) . אסור לשכוח גם את מצלדר שהוא בלם סולידי ויכול גם לפתוח במקרה הצורך. אני בטוח שהעונה הוא יהיה כשיר יותר מבעונה שעברה וגם נראה אותו יותר.

הגבתי גם כדי להעיר משהו על הכותרת של הדיון. העניין הזה של "רונאלדו עם רגל וחצי במועדון" הוא רחוק מהמציאות, בטח כשאין שום סיכום עם מנצ'סטר. לדעתי יהיה טוב אם תשנו אותו.

3. xavi6 Member

גם משחק אחד יכול לדחוף אותו להמשך של רפורמה טובה...עדיין, לא קובעים כלום לפי היורו, הוא לא מדד לכלום ובטח לא לעונה שלמה. שחקן שטוב ביורו לא בהכרח שווה 30 מיליון.

טוב, לפפה הייתה עונה סבירה ומעלה, ווטאבר. שתינו רואים דברים שונים לגמרי, זה וויכוח עקר ויש לי מגן ללמוד אליו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

4. Ohad_Glr Member

בהצלחה במגן.

נכון שהיורו לא מדד לכלום. אני בסך הכל אומר שלדעתי אם פפה ימשיך בו כמו עד עכשיו (ישחק טוב) הוא גם יהיה טוב גם לפחות בתחילת העונה.

לא מבין איך אפשר להגיד שהייתה לו עונה לא טובה. הוא היה בסדר גמור ואפילו יותר מזה.

יש עוד סיבה לתגובה שלי. דני פארחו, ה"יהלום" מהנוער של ריאל. אני לא יודע אם שמעתם אבל בניטז וונגר כבר רודפים אחריו ולא מזמן הופיעו שמועות שגם פפ רוצה אותו בברצלונה (רק לא זה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx ) . ההנהלה חייבת להחתים אותו על חוזה ארוך טווח עכשיו, עם סעיף שחרור גדול.

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/08
  5. yonmu Member

פפה נתן עונה גרועה אם מסתכלים עליו בתור "רכש ב30 מליון יורו".
    בתור סתם רכש, הוא נתן עונה לא רעה בכלל.

6. Cup of Tea Liverpool, UK

אומנם לקח לו זמן להסתגל, אבל חוץ מכמה טעויות טפשיות הוא נתן עונה בהחלט טובה.
    חוץ מזה, כמו שהוא נראה ביורו עד עכשיו- הוא כבר הרבה הרבה יותר טוב. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

7. xavi6 Member

מה זה משנה אם שילמו עליו 70 מיליון או 7 מיליון? יעני אם היינו משלמים על הנרי 2 מיליון זאת הייתה עונה פנסטית בשבילו?

8. yonmu Member

תה יודע, יש כזה דבר תוצאות ביחס לציפיות. ככל שמשלמים על שחקן יותר, מצפים ממנו ליותר. ככל שמצפים ממנו ליותר, העונה טובה פחות בשבילו.
    ובדוגמא שלך - אם הייתם מביאים אלמוני ב2 מליון והוא היה עושה את מה שהנרי עשה השנה - אז כן, זו היתה עונה פנטסתית בשבילו.

9. Ohad_Glr Member

מתי תבינו שה-30 מיליון האלה לא מזיזים לקופה של ריאל מדריד. רצו את פפה, פורטו ביקשו 30 מיליון וזה מה ששילמו, זהו. אין מה להתייחס בכלל אל המחיר כי הוא לא משנה (זה לא שריאל "שברה קופת חיסכון" כדי לקנות אותו).

10. xavi6 Member

ממש לא. שחקן שמחטיא מול שוער לבד 70 פעם זה לא משנה אם שילמו עליו 70 מיליון או 2, הוא עדיין החטיא 70 פעם והיה אמור לשים אותם. הנרי בתור חלוץ היה לא טוב. כמו שפפה לא היה טוב בתרו בלם, בלי קשר לכמה שילמו עליו.

11. ראול Member

כל הכבוד אחי, ה Copy - Paste במחשב שלך עובד כמו שצריך.

בעניין הקניות המופרזות-
    אתה מת לעשות את ההשוואות בין פפה שהיה טוב ב3 משחקים העונה (אתה זוכר לפחות אחד, לא ירדן?http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ) ובין הנרי? בסדר. אנחנו קנינו בסכום מופרז שחקן צעיר ומבטיח שלא עמד בציפיות העונה. לפי הציפיות והדברים בשטח (משחקים אחרונים) יפדה כל אגורה. אתם קניתם סבא מזדקן בשיטת הגלאקטיקוס אשר מהקריירה שלו נשאר רק אבק.

תהנה.

ארתור, מפהק...

12. xavi6 Member

לא השוואתי בין היכולת של שניהם,ואם כבר משווים-שניהם היו גרועים. עם זאת, הנרי לאל ספק תרם יותר מפפה לריאל. יותר עדיף לקנות קראק ב-24 מיליון מאשר לקנות בלם אלמוני ומכוער ב-30 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    לפי ציפיות בשטח? אתה מתכוון ליורו...מילאן בארוש וחריסטאס גם כיכבו בטורניר הזה, זה אומר הכל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

הקטע שהציק לי ושהוא לא נכון שהם מייחסים לכמה שהם עלו. זה לא משנה כמה הם עלו, הם עדיין היו גרועים על המגרש. שניהם היו כישלון בלי קשר לכמה שילמו אליהם. גם אם היינו משלמים על הנרי 4 מיליון הוא היה נחשב כישלון. ג'יו לא עלה לנו שקל, אז למה הוא נחשב לכישלון?

חוץ מזה, שילמתם 30 מיליון על חייזר. אנחנו כששילמנו על החייזר מליון אני בספק אם הוא עלה כ"כ הרבה...

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/08
  13. Lupo Member

תבינו חבר'ה, הנרי החזיר את הכסף שהוציאו עליו ע''י מכירת חולצות וההדים שנוצרו עקב ה"הפנטקסטיקוס".
    פפה עוד יחזיר את הכסף שהוציאו עליו על המגרש. משחק מצויין ביורו, ונראה בנוי יותר לשנה הבאה.

14. yonmu Member

xavi6 - לא. אם היו משלמים על שחקן התקפה 4 מליון והוא היה נותן את מה שהנרי נתן הוא לא היה נחשב כשלון. ג'יו נחשב כשלון (קטן), בגלל כל הדיבורים האד'יוטים על "מסי הבא" ו"היורש של רונאלדיניו".

15. REAL MADRID Member

יש גבול לכמה שאפשר להרוויח משחקן כמו הנרי על מכירת חולצות. לא יודע מאיפה הבאת את הנתונים האלה אבל קשה לי להאמין שהנרי החזיר את הסכום ששולם עליו כבר בעונתו הראשונה.

יש הבדל בין בקהאם להנרי.
    חולצות של הנרי יקנו אוהדים שהתלהבו מפרויקט הפנטסטיקוס. חולצות של בקהאם יקנו אוהדים שהתלהבו מפרויקט הגלגטיקוס ואוהדים שלא מבין דבר וחצי דבר בכדורגל אבל קנו את המוצרים רק כי מדובר פה בבקהאם, בלי קשר לכדורגל. זה בלי להזכיר את כל הבחורות שקנו כל שטות שהוציא האנגלי.