על סמך מה אתה אומר את זה? ראול הביא לריאל אינספור תארים. על פי מה פתאום הוא לא האיש שיביא להם? גאגו לא אמור להיות גזרן, גאגו שחקן אמצע שמנהל את המשחק, עם יכולות הגנתיות שצריכות שיפור. כרגע מדובר בשחקן מעולה, בישביל גרזנים יש את דיארה, גאגו לא אמור להיות זה שיתלכלך בבוץ, הוא שחקן שיותר תורם לניהול מאשר לחילוץ כדורים, אבל עדיין יודע לחלץ כדורים.
את זה שסניידר משחק יותר קדימה מגאגו הבנתי אבל את מי היית מעדיף בהרכב את גאגו או את אסיין או דה רוסי? בכנות...
הם שחקנים שונים. מבחינת ניהול משחק דה רוסי ואסיין לא קרובים לגאגו, מבחינת חילוץ כדורים הם עולים עליו. תלוי מה ריאל רוצה באותו משחק ועל מה הדגש שלה.
דה רוסי מנהל משחק לא פחות טוב מגאגו, אבל זה ויכוח נפרד. הבנאדם בסך הכל אמר שאי אפשר לסמוך על הקישור האחורי והחוד הנוכחיים לעונה הבאה. אתה חושב אחרת?
בניהול משחק אני מעדיף את גוטי על פני גאגו. הבעייה היא ששנה הבאה אני מאמין ששוסטר יביא קיצוני ימני ואז יהיה לך את רוביניו\רובן בשמאל רונאלדו\קוארסמה או מי שזה לא יהיה בימין ואמצע סניידר ו...עוד מישהו שאני לא מאמין שזה יהיה גאגו. השנה לא היה קיצוני ימני אז היה מקום לעוד שחקן קישור מרכזי שנה הבאה יהיה גם קיצוני ימני
גאגו מנהל מאחורה גוטי מקדימה. וכן, אני חושב אחרת, מעניין שדווקא בחוד, ושדווקא בקישור האחורי, ששם היו שתי שחקנים מצטיינים, הוא מצא את הבעיות.
אלא איפה יש בעיות לפני זה? גאגו וסניידר\גוטי לא ישחק ביחד עונה שלמה, חייבים גרזן. ראול ורוד לא ימשיכו בכמות הדקות (והיכולת, לדעתי) בעונה הבאה, בעיקר אחרי הפציעה שרוד עבר.
שמע לליגה זה הספיק.. בארסה הייתה בעונת התרסקות קשה... אבל באירופה כנראה שזה לא מספיק אם אתה כבר 4 שנים לא עולה מהשמינית גמר... ואתה יודע שריאל מדריד זאת קבוצה שכל שנה מכוונת הכי גבוה בכל התארים
קצת חדשות: - לאחר שדווח באס לפני מספר ימים על התעניינות של ארסנל וארסן ונגר בקשרה המצטיין של מחלקת הנוער של ריאל מדריד, דניאל פארחו, המארקה מפרסם היום על קבוצה נוספת המעוניינת בשורותיו של השחקן הסופר-כשרוני הזה. קווינס פארק ריינג'רס. הקבוצה מליגת המשנה באנגליה תשלח בקרוב נציגים למדריד במטרה להחתים את הקשר בן ה-19. - ע"פ הסאן הבריטי, דויד וויה דחה הצעה מצ'לסי ומעוניין לעבור או לריאל מדריד או לברצלונה. - ע"פ המארקה כריסטיאנו רונאלדו קרוב מתמיד לריאל מדריד. מיטאוביץ' יצא בימים הקרובים למנצ'סטר על מנת לסגור את העסקה, בריאל מוכנים ע"פ המארקה לתת לאדומים 50 מיליון יורו + רוביניו עבור כריסטאינו רונאלדו. מנגד, אלכס פרגוסון אמר "אם ימכרו את רונאלדו לריאל אני אעזוב". - בנפיקה לא מסכימה לשלם את המחיר שדורשת ריאל מדריד עבור סולדאדו ותרד ככל הנראה מהשחקן.
המחיר אותו דורשת ריאל מדריד בתמורה לסולדאדו הוא באמת קצת מוגזם. יש לקחת בחשבון את העובדה שהשחקן העביר עונה שלמה עם קצת יותר מ200 דקות ברזומה(208 ליתר דיוק). אני חושב שריאל לא הוגנת עם סולדאדו, אף קבוצה לא תשלם עליו למעלה מעשרה מליון יורו, והילד חייב לשחק, צריכים להתייחס אליו קצת יותר בכבוד. מה שכן, אני שמח שהוא לא יעבור לליגה הפורטוגלית הנידחת. בטח יש מספר קבוצות בליגה הספרדית שיתעניינו בשירותיו(אולי אוססונה למשל, אצלה הוא הצטיין בעונת 07\2006) ואני מאמין שריאל תתגמש. עלו בי חששות לפיהן אברמוביץ ייגנוב לנו את דויד ויאה, אבל עושה רושם שאת ויאה לא מעניין הכסף(לא שריאל הייתה מציעה לו גרושים, אבל סביר להניח שבצ'לסי הוא היה מקבל יותר). אני לא רואה אף סיבה שיש לויאה להעדיף את צ'לסי על פני ריאל מדריד. עדיף לו להישאר בספרד גם מבחינת העובדה שהוא לא ייצטרך להתרגל לארץ חדשה ולהתאקלם וגם מבחינת סגנון הכדורגל, למרות שאם שחקן באמת רוצה לעזוב למועדון שמשחק בליגה אחרת, לרוב הקטע של ההתאקלמות במדינה אחרת זה שטויות. מעניין מאוד מה וולנסיה חושבת על כך. צ'לסי תציע לה סכום גדול יותר מריאל מדריד לפי דעתי. לפי מה שקראתי בתקשורת הם בכלל מאמינים שהשחקן יישאר אצליהם משום שיש לו חוזה. לא מצחיק. התקדמות עם ויאה או כריסטיאנו רונאלדו תחל רק לאחר היורו, זאת-אומרת החל מחודש יולי. בינתיים אני החלטתי לא להתעסק יותר בספקלוציות הקשורות לשניים הללו. אם זה לבחור אחד משניהם, אז ויאה ללא ספק. הוא לא יגיע בסכום אסטרונומי בניגוד לפורטוגלי. בנוסף, ויאה אחד השחקנים האהובים עליי ביותר. שיתוף פעולה שלו עם ראול בחוד(נניח שרוד לא יישחק באופן קבוע) יכול להזכיר את ימי ראול-מוריינטס העליזים.
אותי דווקא מדהים הקטע של רוביניו. אני מקווה מאוד שמיטאוביץ' נשאר הגיוני ולא מתבלבל מנתוני מכירת החולצות שקלדרון מציג לו, חייבים להשאיר את רוביניו. אין שום היגיון בלהביא את רונאלדו ולמכור את רוביניו. לגבי וויה, אני מעדיף אותו בצ'לסי מאשר מבברצלונה.
מה אתה כל כך מופתע? רוביניו כבר אמר שהוא ישמח ללכת לצ'לסי או מנצ'סטר... ריאל רוצים את רונאלדו ואז אין מקום לרונאלדו רוביניו ורובן באותו הרכב..... מה גם שריאל רוצה למכור קצת חולצות אז המהלך הזה מאוד הגיוני
1. אני מופתע שמיטאוביץ' באמת שוקל למכור את רוביניו. ממנו לא ציפיתי לזה. 2. אתה צריך לזכור שכרגע יש בריאל 2 שחקנים באגף כשאחד מהם הוא רובן שנפצע כל יומיים. רובן זה לא שחקן שאתה יכול לסמוך עליו שיהיה קשיר מעל ל-20 משחקים בעונה. דווקא בריאל מדריד שנלחמת על כל התארים חייבים לפחות 4 שחקנים לאגפים. אין שום מניעה להביא את רונאלדו ולהשאיר את רוביניו ורובן. כולם ישחקו מספיק משחקים בעונה. 3. בשביל להביא את רונאלדו ולמכור עוד חולצות לא צריך למכור את רוביניו. לריאל יש מספיק כסף בשביל לשמור את רוביניו ולהביא את רונאלדו. אל תדאג. 4. אם תעביר נקודה אחת מהאוסף שתקעת באמצע המשפט שלך אל סופו זה יהיה נחמד. גם אם תוסיף פה ושם פסיקים ובכלל סימני ניקוד זה יהיה נחמד.
כל הקטע בהבאת רונאלדו או כל קיצוני אחר הוא שחסר לנו קיצוני!! נראה לי שבמדריד קצת שוכחים את זה אם מתכננים לכלול את רוביניו לעסקה, כי ככה לא פותרים כלום בעצם. נכון שהתפוקה של רונאלדו אמורה להיות יותר גבוה ונכון שהוא קיצוני ימני טבעי מה שרוביניו ורובן הם לא, אבל עדיין אם רוביניו יכלל בעסקה אז עדיין יהיה חסר לנו קיצוני, ככה שבכל מקרה יצטרכו להביא עוד שחקן לעמדה הזו אז כבר עדיף לשלם את הכסף על רונאלדו (עדיף שלא לשלם כלום בכלל). אני מקווה שהאמרה של פרגוסון על כך שאם רונאלדו ימכר הוא עוזב היא נכונה מכיוון שאני מחכה כבר לרגע שקלדרון ירד מהפנטזיה ומהאובססיה לגבי רונאלדו ויתחיל לנסות להתמקד בלהביא שחקנים שאנחנו באמת צריכים ובראשם דויד וייה.
מכירה של רוביניו לא תתברר בסופו-של-דבר כמהלך מוצלח. הצלחתו של כריס רונאלדו בריאל מדריד גם היא מוטלת בספק, מבחינתי. יש לזכור שלא כל שחקן שמגיע מאנגליה לספרד מצליח באותה המידה (ראו דוגמת תיירי הנרי). מומלץ למיטאוביץ' לקחת זאת בחשבון.