אמרתי שהיא תיפול במקרה שלא תרענן את הסגל והרבה... יכול להיות שלא הבנת אותי נכון. בניגוד למה שזה נראה, אני מאוד אוהב את ריאל מדריד. גאגו לא מספיק טוב לדעתי כדי להוביל את ריאל במרכז המגרש לגמר ליגת האלופות. לגבי משחקי בית קלים הוא יכול לשחק ללא ספק אבל ריאל צריכה שחקן יותר טוב ממנו(דה רוסי, אסיין) אם הם רוצים לקחת את ליגת האלופת. ולגבי ראול- אף פעם לא החזקתי ממנו אני לא יודע למה, למרות כל הגולים שלו במשך הקריירה. לדעתי הוא איטי מדי ולא נראה לי שהוא יכול לספק את הסחורה במשחקים הגדולים.
אוקיי טעות שלי. זה באמת לא נראה. אני מבקש שתדייק. גאגו [B]עדיין[/B] לא מספיק טוב, ובדיוק בגלל זה הוא לא יפתח לבד בליגת האלופות אני בטוח שיהיה לידו גרזן רציני. דה רוסי לא יגיע. גם את אסיין שהוא חלום אני לא רואה מגיע. את גמר הצ'מפיונס נגד ולנסיה לפני מספר שנים ראית? זה המשחק הראשון שעולה לי בראש כשאומרים שראול לא מספק את הסחורה במשחקים גדולים. אני באמת לא מבין איך אתה יכול להגיד דבר כזה. אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל להסביר לך כמה אתה טועה. אני מציע שתחסוך לי נאום של שעה ופשוט תחזור בך מהמשפט הזה. אתה באמת, אבל באמת מוציא את עצמך מטומטם
אני באמת מעריך את מה שיש לך להגיד, אבל כמו שהערת לי מקודם לדייק בפיסוק(וקיבלתי את זה) אני גם מבקש ממך לנסות להבין אותי יותר. אין ספק שלראול יש רזומה גדול אבל- אמרתי שהוא כבר איטי מאוד לדעתי עקב גילו המתקדם ולכן יהיו לו קשה לספק סחורה במשחקים גדולים. אנא ממך תתרכז כשאתה קורא את מה שכותבים לך
אתה צריך להיות יותר סגור על מה שאתה אומר. בהודעה אחת אתה אומר שאף פעם לא החזקת ממנו למרות כל הגולים בקריירה. בהודעה אחרת אתה אומר שעכשיו אתה חושב שהוא איטי ומסורבל כרגע. אני לא מסכים איתך, ראול הוכיח בעונה החולפת שהוא עדיין יודע לשחק כדורגל. ראול שחקן גדול ובאמת שאין לי כוונה וכוח לפרט פה את כל הסיבות (הדי ברורות לטעמי) שהובילו אותי להגיד דבר כזה. אני אגיד לך שוב, תחזור בך ממה שאמרת על ראול. יש דברים שאסור להגיד אפילו לא בצחוק. יאלה, זזתי לאכול ארוחת ערב.
אין ספק שראול תרם רבות לריאל במהלך הקריירה שלו. למרות זאת אני באופן אישי לא אוהב אותו, לא אוהב את הצורה שבה הוא משחק. וכמו שאתה יודע קשה להחזיק ממישהו שאתה לא אוהב. הדעה שלי שהוא כבר במשחקים הגדולים יתקשה לספק את הסחורה ולכן אני לא יחזור לחזור בעצמי ולשקר את לעצמי. לא כל מה שהוא עשה בעבר הוא ימשיך לעשות בעתיד. בתיאבון לך
REAL MADRID - תעשה טובה, תתודד עם הטענה ולא עם הבנאדם. ראול, למרות העונה המצוינת, מזדקן, ואין ספק שהוא כבר לא בשיא הקרירה. אותו הדבר לגבי ואן ניסטלרוי. ההנהלה של ריאל יודעת את זה (כנראה) ולכן מחפשת חלוץ שישחק הרבה בעונה הבאה (הגיוני שיותר מראול ומRVN). אני לא חושב שאותו החוד של ריאל (ראול, RVN, היגוואין) יהיה בעונה הבאה חוד שראוי לאלופה. אותו הדבר לגבי הקישור האחורי. דיארה כבר לא משהו, ואין גרזן אחר. אם הקישור האחורי והחוד יישארו כך לעונה הבאה, ריאל תהיה הרבה פחות טובה מהעונה. זה מה שtotti-mania התכוון להגיד בהודעה הראשונה שלו (נראה לי).
כל מילה בסלע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx בתור אוהד ריאל שבאופן טבעי אוהב מאוד את ראול, יש להשלים עם המציאות ולהבין שראול הוא מזמן לא החלוץ של תחילת שנות ה-2000. צריך להתחיל לחפש מחליף צעיר, נמרץ וטכני לאל קפיטן.
אני מסכים במאת האחוזים שראול כבר לא מה שהיה פעם. אבל להגיד שאין לו מה לתת במשחקים גדולים זאת שטות. אני כבר שנה אומר שהגיע הזמן לתת להיגוואין יותר דקות בשביל שבבוא הזמן הוא היה ברמה הדרושה בשביל להחליף את ראול. לראול עם הניסיון שלו, המנהיגות שלו הוא הראשון שהייתי רוצה בהרכב שלי אם אני מאמן בגמר ליגת האלופות. אני לא מבין מאיפה הוא הביא את הטענה שראול לא משפיע במשחקים גדולים.
על מה אתם מקשקשים?! ארז עונה לו על מה שהוא אומר, מה אתה רוצה ממנו? הוא טוען דברים שלא קשורים למציאות. שחקנים מצטיינים הוא אומר שהם לא טובים וצריך להחליף, על כל מחליף אני אגיד "לא, גם הוא לא מספיק טוב לדעתי. אבל אני אוהב את ריאל אל תבין אותי לא נכון" כאילו שהוא מנסה להיתגונן הם לא עונה בכלל ומברבר על כך שהוא אוהב את ריאל ובלה בלה בלה. גאגו נתן חצי עונה נהדרת וכרגע נמצא בעלייה, למה להחליף שחקן שעדיין לא מיצה את היכולת שלו וכרגע בעליה? אחרי חצי שנה ששחקן מצטיין אתה מוריד אותו לספסל? ארז צריך להודות לאלוהים שאין לכם תפקיד בכיר בהנהלת ריאל. ראול כרגע מלך השערים של ריאל מדריד, הוא חזר אחרי נפילה-גם אותו אתם רוצים להוריד לספסל? התרומה של הבן אדם כזאת גדולה שגם כאשר הוא שיחק גרוע במשך כמה עונות, הוא תרם יותר מהרבה שחקנים שתרמו על המגרש. עכשיו שהוא גם תורם מבחינה מספרית, ועוד איך הוא תורם-רוצים להוריד אותו לספסל. שוב-אתם מפחידים. ראול כמה שנים מספיק לאליפויות ולגביע אירופה ולתארים, פתאום הוא לא מספיק? ועוד אחרי שהוא כובש בצרורות? אני חשוב שלדעתכם בברסה מסי צריך לרדת לספסל, וגם איניסטה לא מספיק טוב להרכב. ובעצם, טוטי כבר זקן ולא מספיק טוב, גם מקסס לא מתאים לרמות הגבוהות. נכון טוטי מאניה? אבל אל תתבלבל, אני מאוד אוהב את רומא...
קשה להבין את המשפט הזה אני מסכים איתך... הוא נתן המון גולים והוא הסמל של ריאל אבל אני באמת לא יודע למה אני לא מחזיק ממנו. מה שאני יגיד עכשיו זה לצ'אבי6 שמע אני לא אמרתי מילה רעה על מסי או על אינייסטה.. אני אומר שראול מבוגר והוא איטי והוא כבר לא מה שהוא היה פעם. טוטי גם מבוגר איטי ונפצע לא מעט אבל ברומא הוא עדיין השחקן הכי טוב בסגל. הבעייה של רומא זה שאין לה הרבה כסף להביא שחקנים שיחפו עליו. לריאל לא חסר כסף... הם יכולים לקנות כל שחקן שהם רוצים בעולם. ומקסס באמת אחד הבלמים הטובים בעולם לדעתי... אולי אני לא אובייקטיבי אבל זאת דעתי
את העתיד "חוזים" לפי מה שקורה בהווה, בהווה ראול מככב, וגם גאגו מצטיין, אז למה להוריד אותם? כי לדעתך בעתיד הם יהיו גרועים והם לא יספיקו? אז אני יכול להגיד שבעתיד, אוליגר יהיה בלם מצטיין ופויול לא יהיה מספיק. נחיה ונראה. ראול מבוגר אבל הוא לא איטי בכלל ורואים את זה במשחק שלו, אני לא רואה הבדלים גדולים בין ראול של לפני כמה שנים לראול של היום. הוא עדיין חד, הוא עדיין מהיר ויש לו אפילו יתרון-יש לו ניסיון אדיר. הוא האחרון שיאבד עשתונות ויתנהג כמו ילד במשחקים גדולים, בניגוד לשחקנים אחרים כמו רונלדו וקוארזמה או לכל מחליף שתביא לראול. מסי ואיניסטה היו דוגמא לכך שאתה אומר על שחקנים מצטיינים שהם לא מספיקים, אז זה כמו להגיד על טוטי ומקסס שהם לא מספיקים. ותאמין לי, אתה האחרון שצריך להגיד לי עד כמה מקסס טוב, ועד כמה טוטי יעיל ומעולה. הגישה שלך פשוט לא נכונה ואתה קובע דברים על סמך...כלום.
מבוגר? אוקיי. איטי? אוקיי. מה שלא היה פעם? נכון. אבל איך אתה יכול לבוא בשחקן שנותן כ"כ הרבה ביטחון לשחקנים שסביבו, תמיד נמצא במקום הנכון, מנהיג, ספורטאי ואדם למופת שצריך להיות דמות לחיכוי עבור כל שחקן כדורגל?
דבר ראשון תפסיקו לתקוף כי אני רק מביע את דעתי. ראול עדיין יכול לתת גולים אבל הוא ממש לא האיש שיביא לכם אליפות או את ליגת האלופות. ולגבי גאגו- שחקן טוב שחקן נחמד מאוד אפילו אבל הוא ממש אבל ממש לא הגרזן שריאל צריכה ליד סניידר.. כמה שהוא ישתפר אני לא יודע אבל עכשיו לדעתי הוא גם לא זה שיביא לכם תארים... מצטער
אף אחד לא מצפה מראול להיות האיש שסוחב עליו את הקבוצה בדרך לזכייה בליגה/ליגת האלופות. דבר שני, על כל מה שרשמת עכשיו וכבר עניתי לך קודם. במשחקים חשובים כן יהיה להיות גאגו גרזן. סניידר נמצא מעל ולא ליד גאגו. אף אחד לא מצפה מגאגו להביא לנו תארים, בריאל מדריד אין אף שחקן שמצפים ממנו להביא תארים, מדובר בקבוצה מלוכדת שביחד תביא תארים. נמאס לי לחזור על דברים שכבר אמרתי..