ברצלונה לדעתי עושה את טעות חייה כרגע עם ההחתמות האלה.. בסך הכל אלו שחקנים די טוביים אבל הם לא שחקנים ברמה של אלה שאמורים לעזוב. בכל מקרה, זה לא דיון על ברצלונה וריאל לעומתה ממש לא צריכה לרוץ ולהחתים במהירות, מהסיבה הפשוטה כי ריאל לא צריכה להחתים יותר מ2-3 שחקנים, ועדיף לחכות עם זה קצת ולהחתים שחקנים כמו שצריך ולא סתם כל מה שבא ליד. למרות שהשמועות על רונאלדו מתחזקות מיום ליום, אל תשכחו שזה המארקה, רק תזכרו במקרה ויירה ותחשבו למה הסיכוי שרונאלדו יגיע כל כך נמוך.
ריאל חייבת הרבה יותר מרונאלדו להביא איזה קשר מרכזי בסגנון של אסיין. החתמה שלו תהיה באמת קפיצת מדרגה בכל הנושא של דומיננטיות במגרש. לריאל גם העונה הייתה בעיה ללחוץ קבוצות כמו שברצלונה או מנצ'סטר עושות וזה דבר שגורם להפעלת יותר מדי לחץ על ההגנה שלנו. אני עדיין חושב שדייגו ודויד וייה הם החיזוק שאנחנו צריכים כדי לעבות את העמדות במגרש, כמו גם קיצוני ימני (דגש על רגל ימין), ובתקווה שלא יהיה רונאלדו כי הוא באמת הדבר האחרון שנחוץ לנו, את קווארסמה האגדי עוד לא יצא לי לראות, אבל העובדה שבפורטוגל מעדיפים גם את נאני וגם את סימאו עליו לא גורמת לי לרצות אותו באופן מיוחד. אני לא חושב שצריך להביא שחקן ברמה עולמית, אפשר להסתמך במקרה הזה על איזה מציאה מאחת מהליגות האירופאיות או מהליגה הספרדית.
ראמוס, איזה אגואיזם יש בקוארזמה? יש הבדל בין אגואיזם לאופי בעייתי. הוא הסתבך עם ריקארד, אבל בחיים לא היו לו קטעים של אגו. דווקא הוא שחקן מאוד קבוצתי. גם בברצלונה לא היו לו בעיות של אגו, אלא בעיות אישיות עם ריקארד. ושוב-בפורטו הוא היתבגר ברמות, הוא ממש לא אותו נער בעייתי, וגם אם כן-אמרתי כבר מיקודם, זה משהו שחייבים להיתפשר עימו ולנסות לחנך אותו כי שחקנים כמוהו מצעידים קבוצות לתארים.
זה כמו שאני אשאל אם ראול כ"כ טוב, למה סרחיו מועדף על פניו? זה לא אומר כלום. הוא יחליף בהרכבים, לפי מה שאני הבנתתי סקולארי לא עלה עם ההרכב היצירתי.
היי אני חדש פה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx היורו הוא משחקים רצופים המאמן לוקח בחשבון שבעוד 4 ימים הוא יצטרך לעלות לעוד משחק אז הוא שומר שחקנים, חבל שלא ראו את קווראסמה מאוד רציתי לראות אותו, משחק הבא הוא בטוח ישחק.
קודם כל ברוך הבא. מקווה לראות אותך פעיל פה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אני לא כ"כ מסכים עם מה שאמרת, המשחק הראשון בטורניר הוא החשוב ביותר, חייבים ליצור נקודת פתיחה טובה ומומנטום חיובי. קווארסמה כנראה לא עלה בהרכב מסיבות אחרות (מקצועיות) וזה לגיטימי. הקטע של מנוחה לא כ"כ קשור פה. בכל מקרה, אני מאמין שקווארסמה יקבל מקום בהרכב כבר במשחק הבא במקום סימאו שהיה נוראי.
http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/soldado260108_ES.Xxx אחרי שבזמן האחרון התקשורת עסקה בעיקר בכריסטיאנו רונאלדו, במארקה החלו לדבר על השחקנים שיעזבו את הקבוצה בקיץ. הראשון והבולט מכולם הוא רוברטו סולדאדו, שחזר לריאל מדריד לאחר השאלה מאוססונה ולא זכה לדקות משחק רבות(208 דקות בלבד בכל המסגרות) החלוץ הבין שהוא לא בתוכניות של שוסטר, וסוכנו נפגש עם הנהלת ריאל מדריד בבקשה שלא יקשו על העזיבה שלו וימכרו אותו במחיר הוגן. למרות זאת, המועדון דורש עבורו לא פחות מעשרה מליון יורו, שכן ריאל מדריד חושבת שלשחקן יש ערך גבוה והוא פוטנציאל גדול. בנפיקה של קיקה פלורס שהתעניינה בשחקן עוד מהקיץ שעבר, ומספר קבוצות בפריימרליג, חופצות בשירותיו. שני שחקנים נוספים שיעזבו הם חאבייר בלבואה והשוער השלישי, ג'ורדי קודינה. כרגע לא ברור לאן.
בקיץ שעבר אני זוכר שהציעו עליו בסביבות ה-15 מיליון, לא שהכסף משנה משהו אבל הערך שלו ירד הרבה בעונה האחרונה. אף אחד לא מופתע לקרוא את זה. נאחל לו הצלחה בהמשך ושאולי יום אחד יחזור אלינו. נקווה רק שהוא לא יוצא פגוע - הדבר האחרון שאנחנו צריכים זה עוד חלוץ מתוסכל שיעשה הכל בשביל לכבוש לנו חמישיות כשהוא משחק נגדנו. לגבי באלבואה, שחקן שאני מאוד אוהב ובקהל כישרון רב. נקווה שיממש אותו במקום אחר ולא יהיה עוד שחקן שנשאר רק עם פוטנציאל. לגבי קודינה, שוער מצוין. לפי דעתי אנחנו צריכים להשאיר אותו ולתת לדודק ללכת. אבל זה ממש לא קריטי. יהיה קצת עצוב להיפרד מהקטלוני שלנו.
הייתי מעיף כבר את רוביניו (קיבלנו הצעה של 40 מיליון יורו מצ'לסי עבור הפעלולן הכושל..), באפטיסטה, סולדאדו, בלבואה (אין לו מקום בריאל מדריד. גם לא על הספסל),דיארה (רק תמורת הצעה הולמת כמובן, מדבור בשחקן טוב אחרי הכל), קודינה ואת דרנטה (בעסקת השאלה בלבד).
טו באחי אין לי מושג מה עובר עלייך, או שאתה פשוט שיכור או שאתה מש לא מבין בכדורגל. נתחיל עם רוביניו כשרון אחד הגדולים שהגיעו אלינו איי פעם, אז לוקח לו זמן להתקלם והוא לא מקבל הרבה דקות אבל אי אפשר לוותר עליו, הוא מניה מובטחת אצלנו, אני לא מאמין שכדאי למכור אותו. בעניין סולדאדו,באטיסטה ובאלבואה אתה צודק לחלוטין, הם לא צריכים להישאר הם לא מתאימים וגם סתם מבוזבזים על הספסל שלנו במיוחד סולדאדו, אני מת על השחקן הזה וחבל לי עליו הוא כל כך צעיר והו סתם מבובז, לדעתי להשאיל לאיטליה או אנגליה רק לא לספרד, כי אם כן אז להכניס סעיף שהוא לא יכול לשחק נגד ריאל זכור לנו טוב איך משחקים שחקנים לשעבר של ריאל נגדנו. ואם כל השאר אני מסכים לחלוטין בלי שום שינוי מימה שאמרתה.
תראה, רוביניו כבר לא ילד, הוא בן 24. יש דברים שאי-אפשר לשנות אצלו, אנחנו מחכים כבר הרבה זמן לפריצה שלו והיא עדיין לא הגיעה. אי-היציבות אצלו חוזרת כל פעם מחדש, ועדיין לא ראיתי אותו מתייצב למשחק גדול באמת. בנוסף, אני חושב שהוא לא יעיל. חוץ מכדרור ומהירות, אין לו כלום. תסלח לי. דרך אגב, תעיפו מבט בפרופיל של פפה באתר ספורט 5 (אגף הנבחרות ביורו 2008): לא יאמן איזה זלזול בשחקן!
nidaniel, וואו. כמה שאני לא מסכים איתך. אין ספק שלבחור יש כישרון, מוגזם להגיד שאחד הגדולים שהגיעו אלינו איי פעם. אני לא חושב שאף אחד מאיתנו מוסמך להגיד אמירה כזאת. לא אני, לא אתה ולא אף אחד בפורום הזה ראינו את ריאל מדריד לפני 30, 40 שנה ויותר. ככה שתעשה טובה, אתה בעיקר מוציא את עצמך טמבל עם אמירה כזאת. זמן?! רוביניו כבר 3 שנים במועדון. תאמין לי שזמן זאת לא בעיה. 3 שנים זה מספיק זמן בשביל התאקלמות. אנחנו מדברים פה על כדורגל לא מקום עבודה רגיל. 3 שנים זה מספיק. לא מקבל דקות? אתה לא יכול לזרוק משפטים כאלה לאוויר. אתה באמת מוציא את עצמך טמבל. רוביניו לא מקבל הרבה דקות? מצחיק. ואתה אומר את זה על סמך מה? רוביניו מופיע לפרקים ונותן חודשיים-שלוש טובים בעונה. הוא ממש לא מניה בטוחה. אתה רוצה מניה בטוחה? רוד ואן ניסטלרוי של העונה שעברה, סרחיו ראמוס, קסיאס.. רוביניו בדיוק כמו גוטי, ראול ורובן - שחקן שיכול להכריע משחקים אבל ממש לא מניה בטוחה, אתה לא יכול לדעת מתי הוא יבוא וייתן משחק גדול או מתי הוא יבוא לא יורגש ויוחלף בדקה ה-70, מבחינה סטטיסטית האופציה השנייה סבירה יותר. אני אזכיר לך את סיפורו של חאבייר פורטיו, כמות שערים בלתי נתפסת במחלקות הנוער, השוואות לראול על ימין ועל שמאל, עונה פתיחה מצויינת בריאל מדריד ולאחר מכן הגיעה השאלה. בסיום ההשאלה חזר פורטיו לריאל מדריד, לא כ"כ מצא את מקומו והושאל ממקום למקום (הוא שיחק באיטליה בן היתר). כיום פורטיו שחקן מחליף באוססונה. ככה אתה רוצה את סולדאדו? אני באופן אישי מעדיף להשאיר אותו נרקב בספסל שלנו מאשר לראות את פורטיו 2.