ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 5, 2007.

1. Reyes Member

אני לא יודע עד כמה אני רוצה את רונאלדו בריאל.

מצד אחד הוא השחקן הטוב בעולם, מצד שני הסכום מופקע וחשוב מזה, בשנתיים האחרונות יש לנו את אחת הקבוצות הכי מגובשות שראיתי, השחקנים אשכרה נלחמים אחד בשביל השני והגעה של כוכב בסדר גודל של רונאלדו, עם כל האגו שלו, עלולה לפגוע במרקם החברתי שנוצר.

2. REAL MADRID Member

זאת בדיוק הדעה שלי אך בניגוד אליך אני אומר שבאופן חד משמעי, אני לא רוצה את כריסטיאנו רונאלדו בריאל מדריד.

3. Sergio Ramos Member

האמת היא שאני לא מייחס לכך חשיבות רבה. נכון, אסור שהמרקם החברתי שנבנה בשנתיים האחרונות יפוג(ומניין אתם בטוחים שזה ייתרחש במצב שרונאלדו יבוא לקבוצה), אך למרות זאת, אני חושב שאנו צריכים להסתכל על הדבר מההיבט המקצועי בלבד. כפי שאמרתי בעבר לארז, כל ההתעסקות בכך היא התעסקות בטפל ולא בעיקר. מעבר לכך שרונאלדו הוא השחקן הטוב בעולם לתקופתינו הנוכחית, הנחיצות בעמדה אשר בא ישחק(במידה ויילבש לבן בעונה הבאה)היא גבוהה מאוד. סביר להניח שהקבוצה תחתים קיצוני הקיץ, אז עם ישנה אופציה ריאלית להחתים את השחקן הטוב בעולם לעמדה הזו אז למה שלא נעשה זאת?

עם לא רונאלדו, אופציה ב' שלי היא קווארסמה - השחקן שיביא עימו לא פחות אגואיזם ועלול לפגוע במרקם החברתי לא פחות . ואני אף חושב שהוא עשוי להיות גרוע יותר בכל הקשור לפן החברתי. שלא כמו קווארסמה, רונאלדו מחושל ומלומד יותר, מה שמקנה לו אצלי עדיפות גם בפן החברתי שלפיו הבעתם אי רצון\ספק לבואו של רונאלדו.

חברים, דעתכם לגיטימית לגמרי, אך עם זאת אני נורא מתקשה להבין אותה.

Last edited: Jun 7, 2008
  4. REAL MADRID Member

דור, אתה לא יכול להשוות בין האגואיזם של רונאלדו לשל קווארסמה. העובדה שרונאלדו במנצ'סטר יונייטד וקווארסמה בפורטו אומרת הכל. רונאלדו הוא השחקן הטוב ביותר בעולם אבל אני בהחלט לא בטוח שהוא יביא יותר תועלת מאשר קווארסמה. ואם אפשר להביא את קווארסמה בשליש מחיר (30 מיליון יורו) אז עדיף.

תראה, אני לא רוצה את רונלאדו בקבוצה. כל זה נכון עד לרגע שאני רואה אותו סופית במדים הלבנים, לכל שחקן שלובש את המדים הלבנים אני אאחל את כל ההצלחה שבעולם וזה לא משנה מה הדעה הקודמת שלי כלפיו.

5. REAL MADRID Member

אסטבן גראנרו התראיין ל'אס'. למי שלא מעוניין לקרוא לבד, אני אסכם במשפט אחד. גרנארו חוזר בעונה הבאה לריאל מדריד בוודאות.

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/granero151007_354x215_ES.Xxx
    ברוך השב!

6. matan9010 Member

זה דבר חכם בגלל העונה המצויינת שעברה עליו וגם בגלל העזיב הצפויה של באפטיסטה אבל יכול להיות שגרנארו, שחקן סופר כשרוני, עשה את הטעות הכי גדולה שלו בקריירה.
    ריאל מדריד ידועה בכך שבלשתף כשרונות צעירים(נוציא את ראול לרגע) היא לא כ"כ טובה ובכך יכולה פשוט להרוס את גראנרו בדיוק כפי שהיא הורסת את סולדאדו.
    כמה קשה לי להודות בכך ריאל מדריד היא לא המקום לצעירים.

7. A. Arshavin Member

לא המקום לשחקני בית צעירים.
    מה עם רוביניו, הוא בן 50?וסניידר?

אבל באמת שחבל שמועדון ענק כמו ריאל מדריד לא מגדל שחקני בית.

8. XabiAlonso Member

ריאל מדריד מגדלת שחקנים לכל הליגה, חוץ מלעצמה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

9. אלי מתחן Member

יש הסתברות טובה מאוד שהם פשוט לא היו מספיק טובים אף פעם בשביל ריאל.
    תאמינו לי שאם היה גדל איזה מסי או אינייסטה הוא היה מקבל הזדמנויות.

10. Ohad_Glr Member

אם כריסטיאנו רונאלדו יבוא, אפילו במחרי של 100 מיליון הוא מחזיר תוך עונה את הסכום ובשנים אחרי זה רק מכניס עוד כסף לריאל מדריד.

ריאל מדריד צריכה קיצוני ימני, ואם היא יכולה להביא לעמדה הזאת את השחקן שהוא גם הקיצוני הכי טוב בעולם וגם השחקן הכי טוב בעולם איזו סיבה בדיוק יש לא להביא אותו?

11. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אסור לריאל לשבת בחיבוק ידיים עם ההחתמות של ברצלונה.
    רונאלדו על הפרק,אבל קשה לי להאמין שהוא יחתום,היום הוא אמר שהוא רוצה לעבור בראיון לרשת ברזילאית,בתנאי שריאל ישלמו את כל הכסף שמנצ'סטר דורשת,יש כאן משהו מסריח,מה גם פרגוסון אמר שרונאלדו בוודאות ישחק בשורות האדומים עונה הבאה.
    שורה תחתונה,ריאל צריכה להתחיל להזיז עניינים.

12. REAL MADRID Member

לזרז עניינים? ברצלונה נמצאת בפאניקה לאחר 2 עונות ללא תואר זה הסיבה היחידה שהיא מתחמשת ככה. אתה צריך להבין שעל כך שחקן שמגיע בברצלונה יש בסופו של דבר גם שחקן שעוזב. ברצלונה החליפה מאמן, שמגיע מאמן חדש הסגל משתנה משמעותית. המאמנים אוהבים מן הסתם לאמן שחקנים שהם בוחרים.

תוציא רגע את ברצלונה מהתמונה, איזה עוד קבוצה באירופה עשתה כל כך הרבה העברות עוד לפני יולי? אף אחת. ריאל מדריד לא תשאר מאחור, אל תדאג.. הולך להגיע חלוץ, קיצוני ימני, אולי בלם, אולי מגן שמאלי ואולי קשר אחורי/ 50-50.

חאבי גארסיה, דה לה רד וגראנרו חוזרים מהשאלה ככה שבמידה והם אכן הולכים לשחק אתה יכול להוריד מהרשימה את עמדת הקשר האחורי ואת עמדת ה50-50. מדובר על כך שאולי יגיע בלם, אני באופן אישי לא רואה את זה קורה ולא חושב שזה נחוץ. פפה, קנאברו ומצלדר מספיקים (אל תשכח שיש את היינצה וראמוס שיכולים לתפקד כבלמים בעת הצורך). עמדת המגן השמאלי מלחיצה אותי, הייתי מאוד רוצה לראות עוד שחקן שיכנס לרוטציה עם היינצה ומרסלו מהסיבה הפשוטה שהיינצה נוטה להיפצע ועל מרסלו אני פשוט לא סומך מספיק. קיצוני אנחנו חייבים, על זה אין ויכוח.

13. קסיסאן Member

לדעתי רונאלדו יגיע בסופו של דבר אבל אני רק מקווה מאוד שרוביניו לא יעזוב כי רוביניו הוא יותר טוב מרובן במיוחד שאם לוקחים את רונאלדו ומעיפים את רוביניו צריך עוד קיצוני כי רובן כל הזמן נפצע הרכש השני שאנחנו צריכים הוא הונטלאר הוא חלוץ ענק ואנחנו צריכים אותו לדעתי יש סיכויי טוב שדה לה רד וחאבי גארסיה יהיו טובים לא פחות מגאגו ודיארה ויוכלו להחזיק את הקישור האחורי אז הרכש האחרון שאנחנו צריכים הוא מגן שמאלי ואמרו על וורגאס ראיתי סרטונים שלו הוא נראה ממש אופציה טובה. הבעיה היחידה היא הכסף.

Last edited by a moderator: Jun 8, 2008
  14. Raulito Madridista

אין לנו סיבה לפעול במהירות ולהיות לחוצים. יש לנו קבוצה מצויינת כרגע, גם אם ריאל לא תתחזק באף שחקן, אנחנו מסוגלים לזכות באליפות ספרד ולהגיע רחוק יותר בליגת האלופות. בשנה שעברה סבלנו מפציעות רבות של אריאן רובן וגם של ואן ניסטלרוי, ובנוסף אליהם ראמוס לא שיחק במשחק נגד רומא ולכן הייתה לנו בעייה בחלק הקדמי. אני משוכנע שאם לפחות אחד מהשניים הראשונים היה משחק, היינו עוברים אותי וזה פספוס גדול. אם כבר מדברים על פספוס, באולימפיקו בכלל לא הגיע לנו להפסיד.

בנוסף, השחקנים שנמצאים על הכוונת של ריאל מדריד, כמו למשל כריסטיאנו רונאלדו, דויד ויאה והונטלאר, משתתפים כרגע ביורו 2008 בייחד עם הנבחרות שלהן. המו"מ איתם ייערך אך ורק בתום האליפות. ברצלונה החתימה שחקנים שלא ישתתפו ביורו: אחד אלמוני יחסית כמו קאסרס שלא שווה 16 מליון יורו(העובדה ששולם עליו סכום מופרז גרם לכך שהעסק התנהל במהירות, משהו כמו ריאל מדריד ופפה, שההעברה נסגרה תוך יום), אחד צעיר כמו פיקה שהיה קל להביא אותו, ואחד כמו אלבס, שלא משחק ביורו.

תמוהה העניין עם חאבי גארסיה, דה לה רד וגראנרו. נראה שהראשון לא באמת יחזור אליינו, אם אתם שואלים אותי. לפי מה שקוראים בתקשורת, גם השלושה אמורים להצטרף וגם דיארה ובפטיסטה אמורים להישאר, זה ייצור מצב של יותר מדיי שחקנים שמתחרים על עמדה אחת. אני חושב שצריך למכור את בפטיסטה ולא מובן לי למה שוסטר אמר שהוא בונה עליו. חאבי גארסיה הוא השחקן הפחות בולט מבין השלושה ואני חושב שלו יש את הסיכויים הנמוכים ביותר להשתלב אצלינו בסגל.

בקשר לרונאלדו, כמובן שאני גם במתח כיצד תסתיים הסאגה, אבל אני לא רוצה לראות אותו מגיע במחיר מופרז ועם משוכרת מופרזת. כמובן שזה לא הכסף של אבא שלי, אבל זה לא אומר שצריך לבזבז. במקום לרכוש את רונאלדו בסכום אסטרונומי, אפשר להפוך את הקבוצה למושלמת. אפשר להביא מגן שמאלי, קשר התקפי וחלוץ, ואולי איכשהו גם קשר 50\50 שיידחוף קדימה. רונאלדו יישדרג אותנו בצורה גדולה, אבל אני מעדיף לשדרג כמה עמדות מאשר אחת.

מדרידיסטה דה סוזה, לא יכול להיות שהשתמש רק פעם אחת בסימון 'נקודה', כאשר אתה רושם הודעה של למעלה מ-80 מילים. נא השתמש בנקודה, זה יקל על הקריאה של הודעותיך.

15. madridista777 Member

אני מאוד רוצה שרונאלדו יגיע לריאל, אבל אני לא מאמין שהוא ישתלב טוב, כי המשחק שלנו לא יהיה בנוי עליו והאגו שלו גדול מדי.
    בקשר לרכישות של ברצלונה נכון שהם קונים מלא שחקנים, אבל אל תשכח שרונאלדיניו אמור לעזוב. אטו ודקו גם ככה שזה לא מפתיע שהם קונים עכשיו הרבה, כי הם אפשר להגיד חוץ ממסי השחקנים הכי חשובים שלהם כרגע.
    אני לא חושב שאנחנו צריכים בלם. יש לנו באמת את פפה, מצלדר וקאנבארו שלפי דעתי הם בין הבלמים היותר טובים בעולם. יש לנו גם את ראמוס והיינצה שיכולים גם לשחק כבלמים. אבל מה שכן אנחנו חייבים חלוץ, כי אין מה לעשות, רוד כבר בן 35 אם אני לא טועה, וראול למרות העונה המדהימה שלו אין מה לעשות והוא כבר לא ילד, ואני חושב שצריך להביא עוד חלוץ צעיר חוץ מסביולה סולדאדו והיגוואין ולמכור את סולדאדו/סביולה.
    במרכז המגרש אני לא חושב שצריך לעשות שינוי,כי יש את גוטי גאגו דיארה ושניידר שזה מספיק.
    בקיצוניים אני חושב שכדאי למכור את דרנתה ואת בלבואה ולהמשיך לקוות שרונאלדו יבוא, או לקנות את קווארסמה.

עריכת מנהל: הבא שלא יקשיב להוראות הפיסוק, הודעתו פשוט תימחק.

Last edited by a moderator: Jun 8, 2008