ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/7/07.

1. matan9010 Member

לפי המארקה בעקבות פציעת קנאברו ריאל שוקלת להעביר את גאראי לשורותיה בעונה הבאה ולבטל את ההשאלה שלו לראסינג.

2. REAL MADRID Member

אני אשמח אם תיתן לינק. חיפשתי במארקה ולא מצאתי.

3. Raulito Madridista

לא הייתה כותרת מיוחדת במארקה, אלא היו רשומות כמה שורות בידיעה על הפציעה של קנבארו

הכותרת - Posible cambio de planes del Madrid sobre Garay
    התרגום - ריאל עשויה לשנות את התוכניות בנוגע לגראי.

הידיעה המלאה:

רק שלא ייפצעו לנו עוד שחקנים ביורו. שלחנו ליורו שלושה שחקנים שאני בספק אם יחזרו שלמים ובריאים, ושניים מהם גם בלמים - מצלדר ופפה. פרטי אליהם, יש לנו את רובן, רגל הזכוכית.
    אני אשמח לראות את גראי משחק בריאל מדריד החל מהעונה הבאה, רק חבל שבנסיבות כאלו. פאביו קנבארו עצמו אמר:"מקווה להיות במצב אידיאלי תוך חודשיים".
    בקשר לג'וליו בפטיסטה, לא מבין מה שוסטר מוצא בו לקראת העונה הבאה. אנחנו צריכים להתחזק גם בחלוץ וגם בקשר מרכזי, שתי העמדות שבפטסיטה מילא(לא בהצלחה גדולה) בעונה שעברה.

נערך לאחרונה ב: ‏4/6/08
  4. REAL MADRID Member

אם כל הכבוד לבאפטיסטה ולעונה הלא רעה שלו, ציפיתי שהרצון לעזוב יבוא ממנו. הסיכויים שהוא הולך לשחק בעונה הבאה כמו ששיחק בעונה החולפת קטנים מאוד ובהחלט לא ברור לי מה הרצון העז להישאר.
    אני מאוד רוצה את צ'אבי אלונסו בקבוצה אך הישארותו של באפטיסטה גומרת סופית את הסיכויים לכך.

5. Raulito Madridista

האס: הונטלאר בדרך לריאל מדריד

http://www.goal.com/images/21165_news.Xxx

ריאל מדריד עוקבת אחרי השחקן וקרובה מאוד לרכוש אותו, כך מדווח אתר האס. אנשים מטעם אייקס אמסטרדם אמרו לתקשורת:" הונטלאר מאוד קרוב לריאל מדריד. קיבלנו הצעה טובה מאוד מהספרדים וההעברה יכולה להיסגר על הצד החיובי תוך זמן קצר מאוד". גובה ההצעה עדיין לא נחסף לתקשורת, אבל ריאל מדריד מנסה להקטין את הדרישה של אייקס העומדת על 35 מליון יורו.
    המאמן ברנד שוסטר רוצה לראות את השחקן לובש לבן:"הוא בתוכניות שלנו. הוא חלוץ פנטסטי. עושה הרבה תנועה, מהיר וקר-רוח מול השער. הוא מזכיר לי את ואן ניסטלרוי. מי לא היה רוצה שחקן כזה?"

האס: ריאל רוצה למכור את רוביניו, בפטיסטה וסולדאדו

http://estaticos02.cache.el-mundo.net/elmundodeporte/especiales/2005/08/liga/album/jornada9/img/robinho_afp.Xxx

כדי לממן את רכישתו של כריסטיאנו רונאלדו, בסכום המתקרב ל90 מליון יורו, צריכה ריאל מדריד מזומנים. על פי האס, היא מוכנה למכור את רוביניו, בפטיסטה וסולדאדו ורוצה להרוויח כ60 מליון יורו על השלושה. צ'לסי מעוניינת ברוביניו והקבוצה תמכור את הברזילאי ב-40 מליון יורו, במידה וצ'לסי תעלה את ההצעה שלה, שעומדת על 35 מליון יורו. ג'וליו בפטיסטה מבוקש במספר קבוצות באנגליה. המועדון יהיה מוכן למכור אותו בסביבות ה-15 מליון יורו(ידיעה המתנגשת עם מה שפורסם אמש במארקה, לפיה שוסטר מעוניין בו לקראת העונה הבאה). רוברטו סולדאדו שיעזוב וודאית לאחת הקבוצות מהליגה הספרדית, אמור להכניס לקופת המועדון בערך חמישה מליון יורו.

-------------------------------------
    אני מעדיף את דויד ויאה כחלוץ לקראת העונה הבאה, אבל הונטלאר בהחלט מהווה את אופצייה ב', אם כי אשמח אם ההעברה תתבצע בסכום נמוך יותר. אין לי בעייה להיפטר מבפטיסטה וסולדאדו(השני חייב לקבל דקות משחק ולא להרוג לו את הקריירה), אבל את רוביניו כמובן אני רוצה להשאיר בקבוצה, אם כי, אם השמועות נכונות זה מחיר לא רע.

6. Pipe Member

כמו שזה נראה כרגע רונאלדו כבר עם רגל וחצי במדריד. אני מקווה שה90 מיליון יורו בפועל יהיו יותר בסביבות ה115-125 מיליון יורו, אך בכל מקרה הסכום הזה, בנוסף למשכורת האדירה שלו (מדברים על 10-11 מיליון יורו לעונה למשך 5 שנים, תעשו לבד את החשבון), מצריך פינוי עמדות בסגל.

רוביניו הוא אחד משני שחקנים בריאל (יחד עם דיארה) שהיא יכולה להרשות לעצמה למכור בלי להפגע מכך מבחינה מקצועית וגם להכניס המון כסף לקופה. אני עדין חושב שהוא לא ימכר כי פג'ה מאוד אוהב אותו, אבל כנראה שלאהבה יש גבול וקוראים לו כריסטיאנו רונאלדו.
    אם צ'לסי אכן מציעה 40 מיליון יורו על הרקדן הכושל ריאל צריכה לקבל את ההצעה, לקנות לו את כרטיסי הטיסה ללונדון ולממן לפיטר קניון חופשה באיים הקאריביים.
    אם הבחירה היא בין כנפיים של רונאלדו+רובן או רונאלדו+רוביניו, האופציה הראשונה היא האידיאל שקבוצת כדורגל יכולה לשאוף אליו. כשרובן כשיר וטוב ריאל תהיה הקבוצה עם הקיצונים הכי טובים על הפלאנטה, כשרובן לא כשיר או לא טוב, רונאלדו יחפה עליו כי הוא כל כך טוב עד שהוא יתן תחושה שהוא יכול לשחק בשני הכנפיים בו זמנית.

---------------------

לפי מה שנכתב בפורום האיטלקי קנא יחזור להתאמן בעוד חודשיים, מה שיתן לו חודש שלם לחזור לכושר משחק לפני תחילת העונה. לא חושב שזו עילה מספקת בכדי להחזיר אותו מראסינג, אבל היי, גם למצלדר וגם לפפה יש עוד יורו שלם לעבור ולפי אחוז הגבישיות שלהם אולי בסופו של דבר גראיי כן יהיה נחוץ.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/6/08
  7. Sergio Ramos Member

מוכרח לציין שעד לפני כמה שבועות לא ייחסתי חשיבות רבה לידיעות שעלו בנוגע לרונאלדו. אולם בעקבות אמירותיו לאחרונה, נראה כי הלגיטמציות עבור בואו הפכו רק התחזקו והעסק נהפך ליותר רלוונטי וריאלי.

האמת היא שהופתעתי לראות שרוביניו נכלל בעסקה, ובמידה מסוימת גם התאכזבתי. הפואנטה בהבאתו של הפעלולן(לא רק כמובן)היא ליצור יותר עומק במכסת שחקני הכנף. אמנם רונאלדו טוב ואמוציונלי בהרבה מרוביניו, אבל בהתחשב בכך(עם והמהלך יצא לפועל)ששוסטר ככל הנראה ידגול ב4-4-2, הקבוצה צריכה בסגל לפחות 3-4 קיצוניים. וכל זה מבלי להזכיר שאחד מבין שתי הקיצוניים הוא רובן.
    אני חצוי בדעתי לגבי הסוגייה - מצד אחד, זה חלום רטוב לראות את הפורטוגלי במדים הלבנים. מצד שני, לא ארצה שזה יהיה על אחד משתי הקיצוניים. ולא בגלל שטובים ממנו , אלא כיוון הסיבה שהזכרתי קודם לכן.

נערך לאחרונה ב: ‏5/6/08
  8. xavi6 Member

אוי, כמה אגו בקבוצה, שיבוא, שיבוא! אני אשמח פעמיים בשנה שמארקז יקבל הזדמנות לקצץ אותו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏5/6/08
  9. REAL MADRID Member

אני עדיין לא ממהר "לחגוג" (או במקרה שלי לבכות) את עסקת רונאלדו. כשמדובר בעיסקה כ"כ מורכבת עם סכומים שלא נראו עוד בכדורגל אני יכול להבטיח לכם שעד שרונאלדו לא מוצג במדי ריאל מדריד זה לא סגור. גם אז, יש מקום לספקות.

קראתי במארקה על התעניינות של ברצלונה בשחקן. מבחינה כספית אין שום סיכוי שברצלונה תוציא סכומים כאלה. אפילו אם הם היו רוצים קשה לי להאמין שיש להם את האפשרות הזאת. בכל מקרה, אני מייחל ליום שבו רונאלדו יחתום בברצלונה ל-18 שנה ויסגור סופית את כל הקשקשת הזאת.

רוביניו או רונאלדו? אני מעדיף את רוביניו.

10. REAL MADRID Member

11. matan9010 Member

גם בלי קשר לבעיות המשמעת שלו היה טוב למכור אותו כי הוא פשוט לא ברמה שמתאימה לקבוצה כמו ריאל מדריד ואין מה לעשות.

12. REAL MADRID Member

מבחינת רמה אפשר עוד להתווכח על זה. אין ספק שהוא פגע בעצמו קשות מבחינה מקצועית אבל מבחינת כישרון הוא מהטובים ביותר. תאמין לי שאם הראש שלו היה בסדר הוא בקלות שחקן הרכב קבוע בנבחרת איטליה ולא המוזמן האחרון ברשימה.

13. גלאקטיקו Member

הוא לא רצה שיקרה לו מה שקרה לקנבארו, לקאנא כבר אין מה להוכיח לקאסאנו יש. הוא פשוט בחור אמוציונלי כזה, לטוב ולרע, אני אוהב ת'תכונה הזאת.

14. JR-Riquelme Member

אני חושב שרוביניו שחקן נהדר שמשפר את ריאל...
    בתקופה הטובה שלו הוא החזיק את ריאל והיה פשוט מדהים, אחרי זה הוא כבר נחלש בגלל פציעה וגם שהוא חזר הוא נתן יכולת לא רעה.
    אני מאוד מחזיק מרוביניו והוא עוד יעלה את רמת המשחק שלו. לא חושב שכדאי לריאל למכור אותו

15. yonmu Member

דווקא מבחינת רמה אין מה להתווכח על קסאנו. שחקן עם המון, פשוט המון כשרון ברגליים. תראו בישולים שלו מהעונה בסמפדוריה. הבעיה היא כמובן באישיות, אבל כמו שאמרו, זו תכונה טוב ורעה. אגב, אחרי הריב עם קאיליני, הוא התנצל.