ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 5, 2007.

1. Riki Member

אני לא ממש יודעת איפה זה עומד, ריאל באמת מוכנה למכור את רוביניו או שההערות שלו לגביי שקילת צעדים ופניות שנעשו הם פקה פקה בעיקר ?

2. REAL MADRID Member

אני אגיד לך איך אני רואה את זה.
    קלדרון נחוש בדעתו להביא מגה סטאר (רונאלדו) ואם זה אומר למכור את רוביניו אז צריך למכור את רונאלדו. מנגד שוסטר ופדג'ה מאמינים מאוד ברוביניו ולא רוצים למכור אותו. פדג'ה מאוהב בברזילאי ומבחינתו הוא היה מוכר את רונלאדו בשביל לקנות את רוביניו אם זה היה הפוך.

רוביניו בינתיים מעוניין לשדרג את החוזה שלו ולהכפיל את שכרו ואין דרך טובה יותר מאשר לפרסם את ההצעות שלך ממנצ'סטר יונייטד וצ'לסי. בהתחלה לא האמנתי שיש סיכוי שרוביניו יעזוב, אבל אם כל כתבה שמגיעה זה נראה לי יותר ויותר רציני.

בסה"כ רוביניו רוצה להישאר ופועל בדרך לא כל כך סימפטית בשביל לשדרג את החוזה.

3. Riki Member

הבינותי.
    לדעתי בצדק הוא מנסה לסחוט שידרוג, אולי זה הנשיות שבי שמבינה אותו בקטע של ''אני מרגיש דחוי'' אחרי כמה התבטאויות של קלדרון בענין, נו ניחא.

Last edited: Jun 2, 2008
  4. REAL MADRID Member

בצדק או לא בצדק זה עניין של השקפה. הרבה יכולים לטעון שהוא עוד לא הוכיח כלום ולא מגיע לו להכפיל את השכר אבל מנגד כשחקן כמו סביולה שהטועלת שלו העונה לקבוצה הייתה עלובה מרוויח כפול ממנו אז אפשר להבין אותו.

הקטע עם רוביני מתחלק ל-2 חלקים. הערצה ללא פשרות, עצבנות וחוסר הבנה מה מוצאים בו. אני נמצא עם הצד של ההערצה ללא פשרות - מה לעשות, כמה שהוא יהיה גרוע, תמיד תהיה לי אהבה לשחקנים ברזילאים. זו גם הסיבה שלקחתי קשה את העזיבה של רונאלדו למרות שהיא הייתה מוצדקת לחלוטין.
    אני לא מעוניין לראות אותו מצליח במועדון אחר, מצידי שיהיה גרוע בריאל מדריד, זה עדיף מלהיות מצוין במועדון אחר.

5. xavi6 Member

לסחוט שידרוג. זה לא יאומן. הוציאו את הבחור מהחופים מברזיל, הוא היה דג דגים לארוחת ערב, הביאו לו מיליונים בריאל, לימדו אותו איך לשים עניבה והוא עוד רוצה שידרוג.

6. Riki Member

אני לא חושבת שזו הגישה הנכונה לענין, בסך הכול מוכרזים ציטוטים שאין בעיה לעשות עסקה תמורת רונאלדו ותאמין או לא, יש בזה משהו מעליב באיזה שהוא מקום.
    עוד דבר, הוא שחקן ריאל לגיטימי לכל דבר, לא מכריזה שהוא סופרסטאר כלל עולמי ומגיע לו שידרוג טוטאלי... הכול בהתאם ליכולת שלו והתרומה, הוא כבר לא בוסר שהגיע על כלום יש לו הצעות אחרות ממועדונים אחרים אחרי הכול, טבעי שהוא יחפש את הכי טוב מבחינתו. כן לגיטימי מבחינתו לבסס את עצמו כראוי, לא רואה בזה שום דבר יוצא דופן, אחרי הכול הוא שחקן שאני דווקא מאוד אוהבת וככל הנראה כל אוהדי ריאל.

7. xavi6 Member

רוביניו זה מסוג השחקנים שיום אחד אוהבים יום אחד שונאים, זה לגיטימי ויש הרבה שחקנים כאלה. הבחור לא כיכב למשך עונה ולא הביא לריאל תארים שהוא בכלל אמור לבקש שידרוג. נתן העונה חצי מעולה, ענק, ובהמשך נרדם וכבש כשהיה נחמד ויפה. על זה שידרוג? אפילו מסי לא ביקש שדרוג , אז הפלאדה בוי הזה? כמה חוצפה.

8. matan9010 Member

לפי סקקי ספורט האנגלי ארסנל מעוניינת ברובן דה לה רד ומכינה הצעה בשווי 12 מיליון יורו עבורו.
    דה לה רד אשר הוזמן ליורו ונתן עונה מצויינת בחטאפה מעוניין לחזור למדריד וריאל מעוניינת להחזירו ובכך לממש את האופציה עליו.

9. Pipe Member

לפני חודש צחקתי מהשמועות שמקשרות את הפדלאדבילסון (הכינוי המקורי שוכלל למי שעוקב) לאנגליה ומאילו שמקשרות את רונאלדו לריאל. היום אני באמת מתחיל לחשוש שאני יראה את הפגע רע הזה בקבוצה שלי, ועוד לדמיין אותו בספרה 7... אוהדי ריאל, תחשבו שמחר פויול חותם בברנבאו ומקבל את הספרה 7, זה בערך מה שאני חושב על כל המצב החצי ספקולטיבי הזה.

אפילו פרגי לא יעשה ממנו כוכב. וגם אם כן זה יקח עוד שלוש שנים של המון קללות גזעניות. נאחוי.

Last edited by a moderator: Jun 3, 2008
  10. Jose Mourinho Member

אינטר עוד לא "מוכיחה" כלום, והדבר האחרון שאפשר להגיד על אינטר של 4 השנים האחרונות זה פראיירית. אלו רק שמועות ולדיארה כרגע אפילו אין מקום בהרכב של אינטר(אלא אם כן מישהו פתאום ייפצע), ככה שאני לא יודע כמה ישתלם לו להגיע. אם וכאשר יהיה משהו רציני תוכל להגיב בהתאם.

11. xavi6 Member

שון, זה מגוחך, למה שהוא ירצה את המספר המטונף הזה? הוא יקח את 5.

ועכשיו ברצינות-אתה מסכן את החברות בינינו! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx

12. Raulito Madridista

אצל אינטר אי-אפשר לדעת שום דבר. הקבוצה ממשיכה לחפש חלוץ לעונה הבאה לפי התקשורת באיטליה, ספרד ואנגליה, וזה למרות שיש לה כרגע חמישה: זלאטן, קרספו, סואזו, קרוז ובאלוטלי. אינטר מאוד אוהבת להביא שחקנים מריאל מדריד - סמואל, סולארי, פיגו ויש לה ניסיון לא רע בהחלט, הראשון והאחרון הצליחו מאוד, והשני היה מצליח לולא היה מקבל דקות(נניח במקום סטאנקוביץ).
    30 מליון יורו על דיארה זה נשמע כמו חלום, זה אפילו יותר מהסכום ששילמנו עליו. מצד שני, ריאל צריכה לחשוב קודם על מחליף ולסדר לה מחליף לפני שהיא מוכרת אותו, כמו שקרה עם פפה. אף פרסום בתקשורת לא היה על זה, ופתאום יום אחד, בום - "ריאל רכשה את פפה ב-30 מליון יורו". נניח שיבוא אקווליאני מרומא, הוא קשר 50\50 ואני חושב שזה הכיוון של המועדון ולכן דיארה לא יימכר. ואם כן, אז קישור של אקווילאני וגאגו יהיה מוכשר, אבל יהיה חסר פיזיות ועדיין לא יהיה שם גרזן אמיתי(בתקווה שדיארה יוכיח שהוא שווה משהו בעונה הבאה).
    מדהים איך התקשורת בספרד מצליחה להכניס לנו לראש כאילו רונאלדו עומד להגיע לריאל מדריד.

13. Raulito Madridista

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/baptistaok27sep_ES.Xxx

ג'וליו בפטיסטה ימשיך בריאל מדריד בעונה הבאה. הברזילאי נפגש עם הנהלת ריאל מדריד שביקשה ממנו להישאר השחקן שכבש העונה ארבעה שערים ב-1400 דקות, לא היה מעוניין להמשיך כשחקן ספסל. השחקן הבין ששוסטר מתכנן לו תפקיד יותר מרכזי בעונה הבאה ומעוניין בשורותיו. בפטיסטה החליט להישאר ולא להיענות למספר הצעות שקיבל.

ובעניין אחר: ראול ימשיך עם חולצה מספר 7

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/raul030608_ES.Xxx

נשיא ריאל מדריד, ראמון קאלדרון, מיהר להדוף את השמועות לפיהן במידה וכריסטיאנו רונאלדו יגיע לריאל מדריד, הוא ייקח מראול את חולצה מספר 7. מהמועדון נמסר שהחולצה תיהיה של ראול לעד, ואף שוקלים במועדון לאחר פרישתו למנוע משחקים ללבוש את החולצה. "אני לא יודע אם רונאלדו יגיע או לא, אבל אין קשר לראול. הוא יישאר עם חולצה מספר 7 לתמיד, לא משנה מה ייקרה. לא ניגע לעולם במספר של ראול", אמר ראמון קאלדרון.

14. XabiAlonso Member

חבל שבפטיסטה נשאר. הרי מקום בהרכב הפותח הוא לא יקבל.
    היינו צריכים למכור אותו למרבה במחיר.

15. nidaniel Member

לגבי החולצה מספר 7
    אני מצטער אבל לא אכפת לי, החולצה מספר 7 תמיד תישאר לשחקנינו הגדולים ביותר ראול וחאוניטו, שום שחקן אבל שום שחקן, לא אכפת לי עם זה גם רונאלדו ויהרוס את עסקת העברה לא ילבש את מספר 7. רק עם מדובר באמת בשחקן ספרדי אגדי כמו ראול וחאוניטו ורק עם זה בסדר מצד האוהדים בכל העולם