ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/7/07.

1. XabiAlonso Member

שתי מטרות של ריאל מדריד שהוזכרו בקשר לקיץ (חלב וקווארסמה) בדרך לקבוצות אחרות.
    חלב בדרך לברצלונה, וקווארסמה בדרך לאינטר של מוריניו, שמאוד רוצה אותו בקבוצה.
    כדאי שנתחיל לפעול בשוק ההעברות. (כבר נהיה משעמם..).

2. Raulito Madridista

אני ממש לא רוצה לראות את אלכסנר חלב בקבוצה. הוא שחקן פרווה. הנתונים הסטטיסטים שלו מאוד לא מרשימים: לא כובש מספיק וגם לא מבשל. הוא מנסה תמיד להיכנס עם הכדור לתוך השער, הוא לא שחקן של ת'אכלס. מה גם שהוא פליימקר(העובדה שוונגר מציב אותו באגף פוגעת בו, לטעמי התקופה הטובה ביותר שלו בארסנל הייתה בשנת 06\2005 כאשר הוא שיחק מתחת לתיירי הנרי והקבוצה רצה יפה עד לגמר ליגת האלופות) ויש לנו מספיק כאלו.
    בקשר לקווארסמה זה כבר סיפור אחר.
    לא ייקרה שום דבר אם העונה ייעשו רק מספר תיקונים בסגל, הקבוצה בסדר גמור כרגע. לא צריך כל שנה להחליף כל-כך הרבה שחקנים, זה פוגע מאוד ולוקח לקבוצה זמן להתחבר. אני אסתפק בחלוץ וקשר מרכזי. אני מאמין שללא הפציעות הרבות שהיו לנו, הקבוצה הייתה מגיעה יותר רחוק בליגת האלופות ואולי מבטיחה את האליפות הרבה לפניכן(למרות שמצד שני גם בברצלונה שחקנים נפצעו כל שני וחמישי).

3. Pipe Member

שוסטר כבר הבהיר שיגיעו הקיץ רק 2-3 שחקנים, אך שחקנים בקליבר רציני מאוד.
    ואין באירופה תחרות של "מי מתחזק הכי מהר", התחרות האמיתית היא "מי מתזחק בשחקנים הכי טובים שישדרגו את הקבוצה במקומות בהן היא פחות טובה". וראבק, אנחנו עוד לא ביוני! לצפות שהקבוצה תתחיל להחתים שחקנים באמצע מאי זו או אופטימיות יותר, או לחילופין טמטום והתעלמות מהמציאות.

4. matan9010 Member

לפי האס שוסטר ומיאטוביץ' הבהירו לדיארה שהוא נשאר בקבוצה בעונה הבאה וכי הם סומכים על יכולתו.

5. גלאקטיקו Member

סומכים או לא, שיביאו קשר אחורי נוסף אין לי כוח לתקלות בהמשך.

ולגביי קאסאנו, טעות אדירה שריאל לא מחזירה שחקן כזה, שחקן נשמה, סקורר שיודע להבקיע, אכפת לו מאוד מהחברים בקבוצה שלו עד כדי זריקה טוטאלית על מאמן (כמו שראינו בריאל).
    מקווה להנות ממנו לפחות ביורו.

6. matan9010 Member

האם כריסטיאנו רונאלדו בדרך החוצה ממנצ'סטר יונייטד?
    לפי המארקה כנראה מאוד שכן לאחר שרונאלדו המעוניין לעבור לספרד יבקש כנראה לאחר היורו להיכנס לרשימת ההעברות באולד טראפורד.

לפי המארקה מיאטוביץ' נפגש עם סוכניו של גראנרו והציע לגראנרו לחזור ולשחק בסנטיאגו ברנאבו בעונה הבאה. גראנרו עליו עברה עונה מצויינת בחטאפה מעוניין לחזור אך יודיע על החלטתו למיאטוביץ' בימים הקרובים.

* ספורטינג ליסבון תהיחה יריבת ריאל מדריד בגביע הבאנאבו המסורתי שייערך ב-27/8

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/5/08
  7. nidaniel Member

**חדשות**
    עוד פכם דיבורים לא מוצלחים, כמה ריאל רוצה את כריסטיאנו רונאלדו אצלם, וכמה הם מוכנים לשלם לו וליוניטד, את האמת כמה פעמים שמעתם את הבולשיט הזה אה? ומה קרה כל פעם ששמענו את זה? כלום, לא הצעה לקבוצה, לא דיבורים עם השחקנים פשוט כלום כאילו שהתקשורת היא זו שממציעה הכל. לא יודע מה איתכם לי נמאס, שיפסיקו לדבר כל כך הרבה בשטויות ויתחילו את ההכנות של העונה הבאה בשקט ובארגון נכון, שיפסיקון עם כל המניפולציות שרונאלדו יבוא וריאל תציע 80-100 מיליון יורו ליוניטד ו9 אני חושב מיליון יורו לעונה כי זה לא יקרה, די עם השטויות נמאס.

ראמוס מודה בתקשורת שהוא ושוסטר לא ביחסי החברות הטובים ביותר, והוא קרוב יותר למאמן נבחרת ספרד מאשר לשוסטר, אבל משהו אני לא מבין ועם אני טועה תתקנו אותי מאמן ושחקן צריכים להיות חברים, מה אתם והבוס שלכם חברים טובים אז מה הוא מדבר?

עריכת מנהל:

לא הבנת נכון את דבריו של ראמוס. הוא אמר ש"שוסטר וארגוניס שונים בסגנונות שלהם, כל אחד מיוחד בדברים אחרים". להיפך, היחסים שלו עם שוסטר פנטסטים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/5/08
  8. גלאקטיקו Member

דבר ראשון, שיהיה ברור שאם כריסטיאנו רונאלדו איכשהוא כן יסיים את הקיץ הזה לובש חולצה לבנה ומפוצץ יציעים בברנבאו עוד לפני פתיחת העונה, יש לי הרגשה שהסכום עתק שהולכים להציע עליו בכלל לא כלול בתקציב העונתי לעונת המלפפונים, זה נראה כמו פרוייקט מיוחד שעומד בפני עצמו.
    דבר שני, אם יש מועדון בעולם שכן מסוגל לעשות את הלא יאומן ואת הבלתי ייתכן אז זו כמובן ריאל מדריד.
    דבר שלישי, קשה לי להאמין ששוסטר ביחסים לא טובים עם איזה שהוא שחקן, ההנהלה בהחלט פגעה איתו בכך שהיא רצתה להצעיד דור חדש במועדון והיה צריך מאמן שיש לו פן אבהי. בכל מקרה, אם יחליטו להחזיר את קסאנו ושוסטר יצליח להוציא ממנו את המיטב (ויש המון המון מה להוציא) אז זה יתן את החתימה הסופית לכך ששוסטר באמת יכול להסתדר עם כל שחקן, פרובלמטי ככל שיהיה. זה מזכיר לי אפילו את מקרה דל בוסקה בריאל, כאשר הוא ביקש ממוריינטס להכנס למשחק בדקות הסיום שלו ומוריינטס ענה בתגובה "תכנס אתה בן זונה". דל בוסקה החליט להבין את השחקן ולא עשה עם זה שום דבר מעבר. לפי דעתי ככה נמדדת גדולה של מאמן, כמובן שמאמן גדול ככל שיהיה כמו קאפלו למשל לא היה סובל את זה בחיים, אבל זו תכונה שאני מעריץ באופן אישי. מאמן עם אגו כמו מוריניו ושות' ממש לא מתאימים לריאל מדריד, שאומרים עליה שהחולצות שלה לבנות רק בגלל שאת הכביסה המלוכלכת לא מוציאים החוצה.

9. REAL MADRID Member

http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/..._2008-05-30.htm

ריאל הודיעה רשמית על העברתו של קסאנו לסמפדוריה.

בהודעה נכתב: "ריאל מדריד וסמפדוריה השלימו את העברתו של החלוץ אנטוניו קסאנו למועדון האיטלקי. השחקן שחתם בריאל מדריד בעונת 2005/06 הושאל בעונה האחרונה לקבוצה מגנואה. קסאנו כבש בעונת 2007/08 10 שערים וזומן ע"י רוברטו דונאדוני לסגל נבחרת איטליה ליורו 2008. ריאל מדריד מאחלת לאנטוניו קסאנו הצלחה בהמשך הקריירה".

10. Raulito Madridista

לא מבין מה הדחף הזה להיפטר ממנו, טעות כלכלית של הקבוצה(חמישה מליון יורו בלבד קיבלנו עליו). אם הוא היה מציג יכולת טובה ביורו, הקבוצה הייתה יכולה להרוויח עליו יותר(אולי מועדון אחר היה רוצה בשירותיו?) ובכלל, סמפדוריה תלויה בנו ולא להיפך, כל הקיץ לפנינו. בנוסף יכולנו לסחוט אותם גם במקרה וקאסנו לא היה מבריק באליפות אירופה(הוא יתחיל את הטורניר על הספסל כנראה. אני בספק אם לדונאדוני יהיה אומץ להשתמש בקאסנו במקום טוני או דל-פיירו, או כשחקן מתחת לשני חלוצים), בגלל העונה הטובה שלו בשנה שעברה.

* הגעתו של כריסטיאנו רונאלדו היא בגדר אשלייה מסויימת, אבל במארקה כתבו לפני יומיים שפיליפה סקולארי, מאמנו של רונאלדו בנבחרת פורטוגל, המליץ לשחקן לעזוב לריאל מדריד. מעניין.

* הקבוצה שלחה ליורו הנוכחי עשרה שחקנים(קסיאס, קנבארו, ראמוס, פפה, מצלדר, סניידר, רובן וואן ניסטלרוי). כמות הספרדים שהקבוצה שולחת לנבחרת קטנה מאוד מזה הרבה שנים.
    למונדיאל 2006 בגרמניה שלחה ריאל מדריד עשרה שחקנים(טוב צריך לקחת בחשבון שיש גם דרום אמריקאים): קסיאס, סיסיניו, סאלגדו, ראמוס, רוברטו קרלוס, בקהאם, רוביניו, זידאן, ראול ורונאלדו.

נערך לאחרונה ב: ‏31/5/08
  11. REAL MADRID Member

דור, לסמפדוריה היה סעיף בחוזה ההשאלה שהם יכולים לקנות אותו תמורת 5.5 מיליון יורו - זה לא ממש היה תלוי בנו. אני לא מבין למה אתם כ"כ עצובים, אפילו אם קסאנו יסיים כמלך השערים של היורו ויוליך את איטליה לזכייה, העצבים והאופי שלו לא שווים להביא אותו ולשלם לו משכורת גבוהה כ"כ. יש לנו מספיק חלוצים.

לגבי רונלאדו, אמרתי את דעתי ואני אגיד שוב, אני מייחל ליום שבו הוא יחתום על חוזה לעוד 10 שנים במנצ'סטר או שמצידי יעבור לברצלונה. לא רוצה אותו בריאל מדריד. NEXT.

12. REAL MADRID Member

דיארה לאינטר ב-30 מיליון יורו?

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/diarra_schuster2_ES.Xxx

המארקה מדווח שאינטר מעוניינת בדיארהל עונה הבאה. מוראטי חיכה לאוקיי של מוריניו שצפויל התמנות למאמן הקבוצה בשביל להגיש את ההצעה לריאל מדריד. עבור דיארה שנקנה מליון ב-27 מיליון יורו מוכנה אינטר להציע 30 מיליון.

------

דעתי האישית, חייבים למכור. 30 מיליון יורו עבור דיארה זה סכום מצוין לתקציב הרכש בקיץ. 30 מיליון בתוספת הסכומים שנקבל על באפטיסטה וסביולה/סולדאדו בנוסף לקצת כסף מקופת המועדון ואפשר בהחלט למצות את כל התקציב הדרוש לרכש.

קשר אחורי במקום דיארה, חלוץ חוד, קיצוני וקשר אמצע. העדפה שלי? אסיין, הונטאלר, קאפל/קווארסמה ואלונסו.

13. matan9010 Member

30 מיליון על דיארה? הלוואי. היית חושב שאחרי עונה לא טובה שעברה עליו המחיר שלו יירד אבל אינטר מוכיחים שהם הפראיירים של הכדורגל האירופאי.
    ד"א פורסם שאם דבר כזה אכן יקרה והצעה של 30 מיליון תתקבל ריאל תאשר את ההצעה ואינטר יורשו להתחיל במו"מ עם דיארה.

14. matan9010 Member

גם טבז רוצה לספרד.

לפי המארקה קרליטו טבס ממנצ'סטר יונייטד הודיע כי הוא מעוניין להגיע לספרד.
    הארגנטינאי לא הודיע על כך שבעונה הבאה הוא ירצה לשחק בספרד אבל שהוא כן רוצה להגיע לשחק בספרד. כזכור גם רונאלדו חברו לקבוצה הודיע על כוונותיו להגיע לספרד.

בעקבות כך טבז נהיה ריאלי עבור ריאל מדריד שהודיעה שהמועדון "הכניס יותר כסף מאי פעם." בנוסף ריאל הודיע שהיא מעוניינת בשחקנים ברמה הגבוהה שינחתו בברנאבו וטבז נראה כאופציה מוצלחת.
    למרות זאת הודיע טבז כי הוא נהנה ביונייטד ומדגיש כי הליגה האנגלית היא הטובה בעולם.

15. REAL MADRID Member

מה שטבז אמר זה שהוא יהיה מעוניין לעבור יום אחד לספרד. נמאס איך מנפחים כל משפט של שחקן...