ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/7/07.

1. אלי מתחן Member

רונאלדו המקורי עבר פציעה קשה שבעצם גמרה לו את הקריירה הראשונה, הוא היה שנתיים באמת טוב ואז אחרי הפציעה נתן עוד 2 עונות טובות וזהו.

2. matan9010 Member

לפי הקוריירה דלו ספורט האיטלקי ריאל מוכנה להציע עבור קשרה של רומא אלברטו אקווילאני כ-30 מיליון יורו. מלפני מספר שבועות הצעה של כ-14 מיליון יורו מצד יובנטוס נדחתה על ידי רומא.

לפי המארקה ריאל מוכנה לשלם לכריסטיאנו רונאלדו במידה ויגיע כ-9.5 מיליון יורו לעונה למשך 5 שנים.

3. קסיסאן Member

לפי במארקה יש הצעה על כריסטיאנו רונאלדו של כ-50 מיליון יורו+דיארה+רוביניו+סרחיו רמוס.
    לדעתי זה טימטום רוביניו שחקן מעולה וסרחיו ראמוס השחקן הטוב ביותר שלנו בהגנה ודיארה יכול ללכת.

4. XabiAlonso Member

אם אני לא טועה זו הדרישה של מנצ'סטר יונייטד בעבור כריסטיאנו רונאלדו.
    אין סיכוי שזה יקרה, כמו שאמרתי אני מעדיף להביא את קווארסמה בהרבה פחות כסף.

5. Alejandro Rodriguez Member

קווארסמה לא פחות טוב מכריסטיאנו רונאלדו. ההבדל ביניהם הוא שקווארסמה עד היום לא קיבל את הזירה לה הוא ראוי בזמן שלכריסטיאנו רונאלדו היה את המזל והכישרון להפוך לשחקן הטוב בעולם.
    אני חושב שקווארסמה יכול להועיל לא פחות מרונאלדו ובהרבה פחות תנאים וכסף, הוא הימור בטוח ועדיף.

6. yonmu Member

"הימור בטוח" ?!

7. אלי מתחן Member

טוב שריאל לא הציעו את קאסיאס והסנטיאגו ברנביאו ביחד עם כל זה.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

קווארזמה היה בברצלונה ושיחק לא מעט, ולא ממש הבריק.

חוץ מזה אני חוזשב שבהחלט קיים הבדל גדול בין השחקנים, רונאלדו בעל טכניקה אדירה זה טריוויאלי לציין, מה שהפך אותו השנה למספר1 זאת קבלת ההחלטות וחוכמת המשחק שלו, ברוב המקרים הוא לא אגואיסט, הא יודע מתי למסור ומתי לבעוט, הוא ממעט לנסות דברים בכח, ועבורי מה שגרם לקפיצת המדרגה הזאת שלו היא שינוי בתפיסה וקבלת החלטות טובה יותר.

מנגד קווארסמה, טונות כישרון על אין ספק, אבל מיליגרם שכל, שחקן טיפש, ראש בקיר וכו'..

9. קסיסאן Member

ואולי גם את ראול :aaarofl: :aaarofl: .
    אבל לדעתי קוארסמה לא יגיע הוא ישאר בפורטו עד שאיזה קבוצה תיקח אותו בסכום קטן ואז אנחנו נגיד שפיספסנו אותו.

10. Alejandro Rodriguez Member

גם כריסטיאנו רונאלדו היה שחקן שהולך עם הראש בקיר, טיפש, חסר טיפת שכל אך אלכס פרגוסון עשה ממנו בנאדם וחינך אותו כמו שצריך.
    אני מאמין בשוסטר שיכול לעשות את אותה השטיפה לקווארסמה. הוא לגמרי הימור בטוח מבחינתי, זה שחקן עם יכולות אשר לא נופלות ולו ב"גרם" כישרון מרונאלדו, שחקן פשוט ווירטואוז. צריך לעבוד איתו על כמה דברים אך הוא באמת שחקן נהדר שיכול להתפתח מצוין. אני נורא מאמין בו, בכל-אופן.

11. xavi6 Member

לירן, קוארזמה בברצלונה הגיע בתור ילד פלא שעלה הרבה יחסית (6 מיליון) ונכנס לקבוצה שנבנת מחדש. הוא הציג יכולת דווקא לא רעה בכלל, ואפילו העניק לנו את התואר היחיד באותה עונה (כאשר מול אספניול אם אינני טועה השכיב 4 שחקנים וכבש)
    זה לא פאייר לישפוט אותו על פי התקופה שלו בברצלונה, כל הקבוצה לא שיחקה מי יודע מה עד שהגיע דווידס, וכשדווידס הגיע הוא לא ראה ממש דקות בגלל אותו ריב עם ריקארד.
    סה"כ מהצפיה שלו פה ושם במשחקים של פורטו, וזה לא הרבה אני מודה-אני רואה דווקא שחקן שונה. לא מבחינת טכניקה כי תמיד הייתה לו, אלא יותר בהיתנהגות, איפה שהיה צריך להיות שיפור, ולכן לדעתי הוא גם הרבה יותר טוב מבעבר. הוא יותר בוגר ממה שהוא היה בברצלונה, כבר לא ילד. הבחור גדל, לדעתי עם היכולת הזאת-הוא ללא ספק יכול וחייב להיתקדם לקבוצה יותר גדולה, ואם להיסתכל על העתיד היותר רחוק-תוך שנה שנתיים גם להיות שחקן מוביל ולהוביל את הקבוצה לתארים.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מסכים עם שניכם (צ'אבי ואלחנדרו).

אני לא אומר שקווארסמה לא יצליח, כי בהחלט יש לו את כל הנתונים, אבל עדיין לטעמי הוא סוג של הימור (בעוד רונאלדו- לא) ואני לא חושב שקווארסמה זאת מנייה בטוחה, זה סיכון.. אתה לא יכול לדעת אם הוא במיליון אחוז כן יצליח לעשות את הסוויץ' בראש או לא, בכל אופן אני מסכים שבהחלט הוא יכול להצליח אבל גם יכול שלא.

השורה התחתונה שלי- הוא שווה קבוצה גדולה, על זה אין ספק, וחובת ההוכחה היא עליו בגדול, אני לא מסתכל עליו עדיין בתור שחקן מהשורה הראשונה בגלל הדברים שציינתי לפני כן, אבל את השינוי שחקן גדול אמור לעשות, ואם הוא באמת שחקן גדול אז הוא יצליח.

(פשוט לפי תחושה אישית, אני לא ממש סגור עליו, ראיתי כל כך הרבה מהלכים שלו שבסוף הוא לוקח את ההחלטה הכי מטומטמת שיכולה להיות...שחקנים משתנים, נראה אותו)

13. Reyes Member

לא הייתי מחליף את ראמוס בעד אף שחקן שבעולם. ולהוסיף לזה את רוביניו, דיארה ועוד 50 מיליון יורו זה פשוט בדיחה. המארקה יצאו מדעתם הפעם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/5/08
  14. matan9010 Member

לפי המארקה ריאל מתכננת לחכות עד אחרי היורו כדי להחליט בעתידו של קאסנו.
    לפי הידיעה ריאל תבדוק את ההופעות שלו ביורו ותיקח אותם במדד יחד עם הופעותיו בסמפדוריה ותחליט אם החלוץ, שכבש העונה 10 גולים בסרייה א', ימשיך במועדון או שיעזוב.
    לסמפדוריה יש סיכום עםפ ריאל על קניית קסאנו תמורת 5.5 מיליון יורו.

15. matan9010 Member

המארקה: קסאנו לעוד שנה בסמפדוריה.
    לפי העיתון הספרדי ריאל תשאיל את השחקן לעונה נוספת ונראה כי תקופתו בברנאבו נסתיימה לה. השחקן אינו רוצה לשחק במדריד מה שמוסיף לכך שהוא אינו ימשיך במדריד ויעבור לסמפדוריה תמורת 5.5 מיליון יורו כנראה.

עוד בגזרת רונאלדו: פרגוסון מתחיל להילחץ בקשר לאיבודו של רונאלדו.
    לפי המארקה המאמין הגדיל ויעשה את גרכו לשוויץ עם רונאלדו וינסה לכנע אותו להישאר ולא לעבור לאיאל שכזכור מוכנה להציע לו כ-9.5 מיליון יורו לעונה.