ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 5, 2007.

1. xavi6 Member

יש לך שחקנים שיבקיעו, שחקנים כמו סניידר, ראול, ואן ניסטלרוי, רוביניו, רובן, אתה צריך שחקן שיבשל באמצע, השחקן הזה הוא גוטי ולא אף אחד אחר. אתם ממציאים פה תכונות שאין לגוטי כאשר יש לו אותם. לא מסוגל לעבור שחקן? גם דייגו לא יודע לעבור שחקן, אין לו דריבלים והוא לא יודע לבעוט. אני צוחק? אתה התחלת עם הבדיחות.

Last edited: Apr 27, 2008
  2. Bensh Member

ירדן נראה לי נדפק לך המוח. גוטי לא הקשר הכי טוב בעולם, הוא שחקן פרווה בדיוק כמו דה לה פנייה. אלה לא שחקנים שיכולים להוביל קבוצות גדולות, צודקים אוהדי ריאל שרוצים שחקן כמו דייגו במקומו

3. xavi6 Member

בכושרו הנוכחי אני לא רואה שחקן בקישור שעולה עליו. לא פירלו, לא צ'אבי ולא איבן דלה פנייה שיותר מידי פצוע. כן, גם לא דייגו. הם אולי סוגים שונים, וריאל יותר רוצים את הסוג של הדריבליסט, אבל מה צריך דריבלסיט כאשר יש להם שחקן שאולי לא דריבליסט כזה גדול אבל בהחלט נותן את העבודה עם מסירות של אומן?! הוא נותן את התפוקה ומוביל אותם לאליפות, מה הם עוד רוצים?

נ.ב
    החולשה של ברסה לא משנה, אם ואם ואם ואם, ואם לברסה היו שחקנים שנלחמים, אבל אין, גם בקאמפ נואו שנה שעברה והשנה מה שהוא עשה לחברה שלנו נקרא בית ספר. בלי קשר ליכולת של ברסה הוא עדיין היה עושה את אותה עבודה ועדיין ריאל הייתה מעלינו, ושוב-לא בגלל שהם כישרוניים יותר, אלא בגלל שהם נלחמים ורוצים יותר.

4. xavi6 Member

מחק

5. Bensh Member

פירלו לא יותר טוב מגוטי? נראה לי המצות גמרו אותך

6. Sergio Ramos Member

ירדן, עצם ההשוואה היא עוול מוחלט לשחקן כמו פירלו.
    אני מאמין שפוטנציאלית גוטי יכל להיות אחד השחקנים הגדולים באירופה, אך החוסן המנטלי החלש ואי היציבות פגעו בצורה משמעותית. פירלו כבר שנים בצמרת הכדורגל העולמי, מהווה שלד במילאן בעוד גוטי, למרות מיומנותיו, שחקן שמתנדנד בין הספסל להרכב. אני לא מעמיט בערכו חלילה, 14 בישולים זה דבר נהדר וחייב לציין שגוטי באחת העונות הטובות בקריירה שלו, אבל עדיין, גוטי הוא אינו שחקן שאפשר לבנות עליו לעונה שלמה.

7. xavi6 Member

מה לא ברור, בכושרו הנוכחי שהדשתי אמור להיות רמז לכך שעכשיו הוא עולה עליו, כי פירלו לא בשיאו. במצב נורמלי פירלו הקשר החכם והטוב בעולם, אמרתי את זה אינספור פעמים.

אם אי אפשר לבנות עליו למשך עונה שלמה, למה שוסטר נותן לו עונה שלמה, וגוטי נותן לו 14 בישולים ועוד אינספור גולים שהתחיל מהרגליים שלו?

8. Bensh Member

כי הוא אחלה שחקן. אבל לא שחקן מוביל
    ואם כבר כושר, צ'אבי בכושר יותר טוב

Last edited by a moderator: Apr 27, 2008
  9. xavi6 Member

ממש לא, אולי הוא בכושר כיבוש שערים טוב וזה גם בגלל אותה תקופה של שערים בדקות ה-90, אבל מבחינת השפעה על משחקים-איך אפשר בכלל להשוות?

בקישור כרגע הוא בעל הבית של ריאל, "אחלה שחקן" לא יכול להיות בעל בית בקישור של קבוצה כמו ריאל מדריד, "אחלה שחקן" לא יכול להיות מלך הבישולים עם 14 בישולים.

10. yonmu Member

ועם כל הכבוד ל14 בישולים האלה, הוא לא עושה כלום חוץ מזה.

11. beitar4ever Member

כולם פה עיוורים, הם חושבים שם לגוטי יש 14 בישולים אז הוא מעולה והכול טוב ויפה, אבל לא אתם צריכים להבין שלגוטי אכן יש פוטנציאל שלא התממש בו, בעקבות זאת אני מאוכזב ממנו כי אני לא חושב אני בטוח שהוא יכול יותר, בכל זאת FOR NOW הוא לא שחקן המוביל בקבוצה ולא בקישור ואפילו לא קרוב לזה.

12. JR-Riquelme Member

גוטי שחקן פרווה לא יותר מזה.

עזבו כל הנתונים של שחקן שחקן, דייגו פשוט טוב יותר ומתאים יותר לקבוצה כמו ריאל לדעתי.

13. Sergio Ramos Member

מדוע אתה צריך להיות מאוכזב ממנו? ברור לכולנו שהוא פספוס, ועם קצת יותר קילריות הוא היה הופך לשחקן גדול יותר. אבל מאוכזב ממנו? זה גוטי, וככה צריך לקבל אותו. נכון שאף פעם לא היה ולא יהיה שחקן מוביל, אבל זה שחקן שמשחק במועדון כבר שנים רבות ותרם לנו מעל ומעבר. זה שלא מימש את כל הפוטנציאל שבו לא מוריד לא מהערך. צריך לקבל אותו איך שהוא, ולעיני תמיד ישאר שחקן מצוין. אתה לא צריך להיות מאוכזב ממנו כלל וכלל.

14. xavi6 Member

לא משנה מה יקרה, זה תיסמונת שיש להרבה אוהדים ומועדונים בעולם, אבל אצל ריאל זה מגיע לשיאים חדשים-אתם תמיד תרצו את הנוצץ יותר, את השם הגדול יותר. תמיד אם יהיה לכם א' אתם תרצו ב'. לא משנה כמה גוטי יבשל ויעשה משחקים שלמים ויהיה המצטיין-יהיה חסר לכם הדריבלים שלו. נו טוב, שיהיה, ועוד לחשוב שהוא נשאר כשהקהל שרק לו בוז. כנראה שלא משנה מה הוא יעשה וכמה הוא ישתפר-אתם תחליפו שחקנים כמוהו כמו גרביים, כי הוא בקטגוריה של "שחקני פרווה" אצל חובבי כדורגל כמו אדון ריקלמה, כי הוא לא הוביל קבוצות לתארים וכי הוא לא דריבליסט ממוצע שגורם למשחק להיראות אעלק "יפה יותר". ביום שתדעו מה זה יפה יותר, מה זה מושלם יותר, אתם תעדיפו את גוטי על פני כל קשר אחר בעולם. הבעיה היא לא בו, הבעיה היא בכם.

15. אלי מתחן Member

הבעיה היא לא בנו. אף אחד לא אמר להעיף את גוטי אבל אתה לא יכול להיות תלוי בו למשך עונה שלמה, העונה על כל משחק טוב שלו היו לו 2 גרועים שזה יחס מצויין בשבילו אם מסתכלים על הקריירה.