ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 5, 2007.

1. xavi6 Member

כאילו שזה מה שחשוב להם בקריירה. לא עוברים קבוצה בשביל דברים כאלה. ואם אני לא טועה נדבד כן זכה ואני בטוח שדל פיירו זכה בתארים משלו. יש לו את התואר שיותר שווה מכל תואר-להיות הסמל והמלך(במקרה שלו-הנסיך) בקבוצתו.

אז אתה זוכר משחק אחד-מול סוסיאדד בעונה שעברה. אם אתה אומר שרונלדיניו בשיאו היה באמצע-אתה לא יודע יותר מידי. תעשה שיעורי בית, ואני לא מזלזל חס וחלילה הוא מנסה להיתשאות. קצת קשה להיתווכח עם טיעונים לא מהעולם הזה, שמראים שבנאדם לא ראה כלל משחקים.

Last edited: Apr 22, 2008
  2. REAL MADRID Member

קבלו את התרחיש הזה,
    ברצלונה שומטת נקודות אצל דפור + ויאריאל אצל בטיס + באיירן מינכן לא מנצחת את הרטה ברלין אוש ברמן מוציאים לפחות נקודה מלברקוזן.

=
    יום ראשון, שעה 22:00, ריאל צריכים לנצח בבית את בילבאו והאם הקבוצה שהבטיחה את האליפות הכי מוקדם מבין 4 הליגות הגדולות (ספרד, אנגליה, איטליה, גרמניה).

3. BeitaReaLiverpool Member

זה לא כזה משנה מתי נבטיח את האליפות או האם נבטיח אותה לפני באיירן או לא.
    מצידי לקחת אליפות במחזור הלפני אחרון בדקה ה 89 , הכי מתוק.

בקשר לרונאלדיניו, רדו מהאיש. אז הוא חשב שרונאלדיניו שיחק באמצע, זה כזה נורא?

4. REAL MADRID Member

ריאל מעוניינת באסיין

מיטאוביץ' שנסע בתחילת החודש לצפות במשחק של צ'לסי נגד פנרחצ'ה ברבע גמר ליגת האלופות נפגש עם פיטר קניון ודיבר איתו על אפשרות העברתו של אסיין לריאל מדריד. המחיר המדובר עליו הוא 35 מיליון יורו. המחיר הזה גבוה ב-10 מיליון ממה שבריאל תככנו להשקיע בקשר אחורי אבל בקבוצה מאמינים שמחירתו של דיארה תכניס בערך 25 מיליון יורו שיאפשרו את קנייתו של אסיין. על פי התקשורת האנגלית, אסיין שהיה קשור למוריניו לא מעוניין להמשיך בקבוצה של גרנט בעונה הבאה.

מנגד, סוכנו של דיארה יגיע בימים הקרובים למדריד וידון עם ראשי הקבוצה על אפשרות עזיבתו של הקשר. "לאחר המשחק נגד ברצלונה נשב ונראה". אמר סוכנו של דיארה. "רק אז נוכל לדעת בוודעות מה הכוונות של שני הצדדים. דיארה לא שמח במדריד כיוון שהוא לא מרבה לשחק, זה מצב רע".

שוסטר כבר דיבר עם מיטאוביץ' ואמר לו שהוא מאוד יירצה את אסיין במדים הלבנים של ריאל מדריד. שסוטר אף פעם לא היה מעריץ גדול של דיארה ומעוניין בקשר אחורי אחר.

5. {forza-haifa} Member

האמת ?! אין לריאל מה לעשות עם אסיין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx .. אלא אם הוא ישחק בתור קשר אחורי ולא בתור מגן כמו בצ'לסי .

6. ofir_ka Member

המארקה עושה מכל עכבר פיל.עיתון לא אמין וכמובן עיתון שמשתייך לריאל מדריד. אני בטוח שקאקא ורונאלדיניו ישמיו את האגו בצד אם הם רבו(מה שלא נראה לי נכון.)וישחקו כמו גדולים על המגרש.
    קאקא ידוע כשחקן עם אגו מועט על מגרש ומחוצה לו ואני בטוח שהוא ישחק כמו מקצוען עם רונאלדיניו במקרה שהם רבו.

אבל זה דיון ריאל מדריד אז למה לדבר על הריבים של קאקא ורונאלדיניו במקום לדבר על הקבוצה שעליה האשכול?

7. אלי מתחן Member

אם הוא יבוא זה יהיה מצויין, לדעתי אין אף שחקן בעולם שטוב יותר מאסיין באמצע, גם התקפית וגם הגנתית.

8. {forza-haifa} Member

מה שבטוח זה שלאסיין יהיה קשה להתאקלם בליגה הספרדית אחרי שמי יודע כמה זמן הוא כבר בליגה האנגלית עם השיטה המסודרת .

9. XabiAlonso Member

אם נצליח להחתים את אסיין, הוא יהיה הרכש הכי חשוב שלנו בשנים האחרונות ביחד עם ראמוס.
    שחקן אדיר!

10. REAL MADRID Member

שיטה מסודרת? פרט.

11. קסיסאן Member

אסיין יהיה טוב. צריך להעיף את דיארה ולהביא את אסיין כי הוא יותר מהיר וטוב. אני בעד להביא אותו אבל אותי מטריד שצריך להביא חלוץ, כי רוד כבר לא משהו. והיגואין יישתפר ויהיה מתאים עוד שנתיים. וסביולה לא מקבל הזדמנויות, וסולדאדו נורא נחמד, אבל הוא לא מה שיכול להיות החלוץ הטוב שלנו שיבקיע כל משחק. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

Last edited by a moderator: Apr 23, 2008
  12. {forza-haifa} Member

אני מדבר על התאקטיקה של הליגה האנגלית על המסירות מרגל לרגל על העמדות במגרש .. בליגה הספרדית חייבים להודות לרוב מה שציינתי לא קורה וזה מה שעושה את הליגה הספרדית למה שהיא ולכזאת גדולה .

13. Bensh Member

אם הליגה האנגלית מתאפיינת במסירות מרגל לרגל אז מה הספרדית?

14. אלי מתחן Member

הליגה הספרדית יותר מזכירה את הכדורגל הישראלי, אין לקבוצות שיטה מוגדרת.
    רוב הפעמים מעיפים את הכדור למעלה ומחכים שאיזה שחקן יעשה מהלך.

15. -RAUL Member

המארקה לא מתייאש וממשיך כל יום לשים בשער את רונאלדו ופברגאס ולדבר על זה שזה החלום של קלדרון
    נראה כמה זמן יקח להם להתייאש מהסיפור הבלתי אפשרי הזה שבחיים לא יקרה