ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/7/07.

1. אלי מתחן Member

אין מצב, תהיו בטוחים שמילאן בדקה עם קאקא אם הוא בסדר לגביי רונאלדיניו לפני שהחתימה אותו.
    הם לא יוותרו על קאקא בשביל שחקן בכושר פחות טוב, יותר מבוגר ופחות בריא.

2. xavi6 Member

אח שלי, פספסת משהו, זה לא ברסה, אלא ברסע, או בעסה. תבחר.

מהרגע הראשון שראיתי את קאקה, היה לי מאוד ברור מה אני רואה-את השחקן הטוב בעולם. גם בשיא של רונלדיניו קאקה לדעתי עלה עליו. אני חושב שמילאן יודעים טוב מאוד מה יש להם בידיים, ואחרי כל מה שציינת, פספסת משהו חשוב-הם לא יוותרו על השחקן היותר טוב.
    השמועה היותר מצחיקה-הם לא חברים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    עם קאקה אי אפשר לריב או להיות מסוכסך, אין בו טיפת אגו.

נערך לאחרונה ב: ‏19/4/08
  3. Bensh Member

זה היתרון שבשחקנים יראי שמיים... הם תמיד יקטינו את עצמם

4. אלי מתחן Member

כל שני בני אדם ברגע נתון יכולים להסתכסך, לאו דווקא על רקע מקצועי. אני ממש לא מסכים שרונאלדיניו פחות טוב מקאקא, אמרתי שהוא בכושר פחות טוב.
    בכל מקרה, עולם הכדורגל יכול רק להרוויח מלראות את השילוב בין שני הענקים האלה יוצא אל הפועל, לא נראה לי שמילאן תפספס בשביל כמה מיליונים את האפשרות לראות את זה.

5. XabiAlonso Member

אני אוהב את הציניות שלך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
    החלטתי לשם שינוי לא לרדת יותר מדי נמוך ולסיים את זה פה.

בקשר לכל דיבורים על קאקה, מצד אחד נראה לי טיפשי שמילאן תוותר על השחקן הכי טוב שלה בשביל כמה מיליונים, ובגלל סיכסוך שהמציא איזשהו עיתון. מצד שני, לא נראה לי שקאקה יסכים לשחק בגביע אופ"א בעונה הבאה, וכן, יווצר מצב שאולי מילאן תרצה לחסוך את משכורתו הענקית של קאקה בשביל זו של רונאלדיניו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/4/08
  6. אלי מתחן Member

אם זאת הסיבה אז למה מלכתחילה להביא אותו?

לא חסר לברלוסקוני כסף, ואם טרזגה, קאמורנזי ובופון הסכימו לשחק בליגה השנייה עונה אחת אז גם קאקא יסכים לגביע אופ"א.

7. XabiAlonso Member

ייתכן גם שיש מצב שאולי קאקה הגיע לתחושה שהוא מיצה את עצמו במילאן, ואולי הגיע הזמן לאתגר חדש.
    (אני מקווה שבדמות ריאל מדריד).

8. xavi6 Member

יש שחקנים שהכסף לא חשוב, וגו' קול, שכחת עוג שניים, לדעתי הכי חשובים-דל פיירו ונדבד, שתי אנשים עם אישיות מדהימה בעולם הכדורגל. במיוחד נדבד.
    קאקה בעצמו הצהיר שהוא ישאר, ובכלל-הוא זכה כבר באחת, או שתיים, אני כבר לא זוכר. לשחק עונה בגביע אופ"א לא תוריד מכבודו. אם קלוזה, טוני, ריברי, ואן בומל, שווישטנגר, לוסיו וקאן יכולים, גם קאקה, פירלו, סיידורף וכל החברה יכולים. אבל יש דברים יותר חשובים מזה-עונת הפרישה של מלדיני היא הנשה אם אינני טועה. זה חשוב כרגע יותר מכל מיקום בטבלה. ולדעתי, מילאן תהיה בליגת האלופות.
    שוב-קאקה הוא לא מהסוג שרב, הקבוצה מעל הכול, הוא תמיד הקטן והשחקן השני הוא הגדול. על מה יש להם לריב מחוץ לנבחרת? על בחורות? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

אם לא ידעתם-קאקה, שידוע בתור אדם מאוד מאמין, נשאר בתול עד שהיתחתן עם אישתו. דוגמנית אגב, חברים עוד מהילדות. אני לא חושב שהוא יריב על בחורה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏22/4/08
  9. XabiAlonso Member

ועדיין, כל השחקנים שהזכרת, אף אחד מהם לא זכה בתואר שחקן השנה בעולם... כך שאני חושב שיש מקום לספק.

10. אלי מתחן Member

ברור שהוא נשאר בתול, אישתו הייתה בת 13 כשהם התחתנו, זה לא חוקי בגילאים האלה.
    ואת נדבד ודל פיירו לא הזכרתי מהסיבה שהם כבר בסוף הקריירה שלהם.

11. {forza-haifa} Member

קאקה זה םשוט השחקן המושלם . כושר מצוין אולי השחקן הטוב בעולם . וגם לא מסתבך בהימורים בבחורות... פשוט השחקן האולטימטיבי . http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

12. Peaceful Flower Member

לדעתי יותר משתלם לריאל לנסות להביא את דייגו לברנבאו. שחקן שבהחלט צריך לעבור לאחת הגדולות באירופה וריאל היא המתאימה לו ביותר לדעתי.

לגבי השילוב האפשרי של קאקא ורונאלדיניו במילאן, אני חושב שזה לא יעבוד בינהם. זה לא עבד גם בנבחרת. הסיבה לכך היא ששניהם קשרים התקפיים שמשחקים במרכז. הם לא יעילים באגפים כמו שהם יעילים באמצע. אני חושב שזו גם הסיבה ליכולת החלשה של רונאלדיניו (בנוסף לכך שהוא אימץ אורח חיים לא ספורטיבי שכולל הרבה בילויים וחוסר התמדה באימונים). רונאלדיניו של 2005 היה פליימייקר, חלוץ תומך מאחורי אטו. אחר כך, עם כניסתו של מסי להרכב הראשון, רונאליניו הוסט שמאלה. כנראה שרונאלדיניו הכי טוב כשהוא במרכז (גם קאקא).
    אבל זו רק התיאוריה שלי, אולי אני טועה.

13. אלי מתחן Member

ומה בנוגע לעובדה שרונאלדיניו נתן את כל העונות הכי טובות שלו כששיחק בצד שמאל?

14. Peaceful Flower Member

אני דווקא זוכר אותו בשיאו כשהוא שיחק במרכז.

15. אלי מתחן Member

שמאל אחויה ואתה מוזמן לבדוק את זה.
    הוא היה חותך למרכז מכיוון שהוא ימני, כמו שמסי עושה עכשיו.