ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 5, 2007.

1. matan9010 Member

לפי הלאקיפ' הצרפתי ריאל מדריד מעוניינת לרכוש את קשרה האחורי הן ה-24 של מארסיי לוריק קאנה.
    האלבני על פי הנאמר מעוניין להמשיך לשחק במארסיי בשל השתתפותה בליגת האלופות אבל אם אכן תגיע הצעה מריאל יהיה קשה לו לוותר עליה.

ג'וליו באפטיסטה בדרך החוצה מריאל לםי האס לאחר התעניינות רבה מאיטליה ואנגליה.
    המחיר הדרוש יהיה 20 מיליון יורו. גם בספרד עוקבים אחרי המתרחש סביב השחקן ונראה שסביליה מעוניינת בו כדי שיחזור לשחק בשורותיה ובעקבות כך נראה שריאל תציע אותו+כסף על דני אלבס.

2. Pipe Member

אפשר לזרוק שמות עד מחר. החרטא והASS אפילו עושים מזה מיליונים. בשורה התחתונה - אי אפשר לדעת מי באמת מועמד ומי לא בסבך השמועות והספקולציות שמתרוצץ בתקשורת. דבר אחד כן אפשר להגיד בוודאות - עוד לא נולד האלבני שיוליך את ריאל מדריד לתארים. אז עברו לשם הבא.

בעיני, קודם כל צריך לנצל את המצב הפתטי בולנסיה ולבזוז אותה. כמובן קודם כל להחזיר את מורו ( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx ) הביתה, ואז לקחת את וייה. בכלל אני הייתי מעודד את היריבות שלה מעתה ועד סיום העונה אם אני אוהד ריאל/ברצלונה. אם הם ירדו ליגה הרבה מאוד שחקנים נהדרים ימצאו את עצמם במקום אחר במחירי חיסול.

Last edited by a moderator: Apr 16, 2008
  3. REAL MADRID Member

תראה, עם ולנסיה יגיעו למצב שהם כבר מתחת לקו האדום תהיה בטוח שקומאן יעוף הבייתה ישלח הבייתה. קשה לי להאמין שולנסיה תרד, כמות הקבוצות שגרועות ממנה היא עדיין סבירה.

קצת קשה לי לראות את ראול, מוריינטס, וויה, היגוואין ורוד באותה קבוצה. אנחנו צריכים להתחזק רק בחלוץ אחד, וכמה שיהיה נחמד לראות את מוריינטס במדים הלבנים של ריאל שוב, בשביל עונה שלמה זה מיותר. לקראת הפרישה צריך לעשות לו משחק פרידה יפה בין ריאל לולנסיה כאשר הוא ישחק מחצית - מחצית. להביא אותו לעונה שלמה ויותר מזה זה מוגזם לפי דעתי..

אם נלך רגע על סיטואציה שולנסיה יורדת ליגה, הייתי מביא את דוויד וויה (אין שחקן שאני רוצה יותר בריאל), דוויד סילבה (חיזוק רציני לרוטציה של הקיצוניים), את הלגרה (מה הסבירות שפפה ומצלדר לא יפצעו פציעתו ארוכות גם בעונה הבאה) ואת קניזארס כשוער מחליף לקסיאס.

4. Pipe Member

ואיזה סימנים גאגו מראה? בעיני אין לו אף תכונה שמייחדת אותו משאר השחקנים בעמדה הזו ואין בו משהו שמצדיק את בניית משחק הקישור סביבו ואת הוויתור על קראק בעמדה. היכולת ההגנתית שלו טובה אך לא מדהימה, המסירות שלו ממוצעות והיכולת ההתקפית שלו טעונת שיפור.
    אולי הוא ישתפר ויהפוך לשחקן טוב יותר, ואולי לא. בכל אופן, ריאל מדריד זה לא הנוער העובד והלומד - מי שלא מספיק טוב לסטנדרטים יורד לספסל, מאבד את המקום לרכש החדש התורן שעלה 45 מיליון יורו ויעשה את המיטב להשתפר או יתבכיין לתקשורת וישלח לראיו וייאקאנו אחרי שנה.
    זה בעיני מה שיקרה עם גאגו בעונה הבאה. העונה הוא קיבל את המקום כי דיארה היה חרא וכי בפטיסטה די מטומטם. בעונה הבאה כשיהיה מישהו שיוכל להחליף גם את גאגו, הוא לא יראה הרבה דשא במידה ולא יעלה מדרגה נוספת.

ארז,
    אני מקווה שאתה יודע שהרצון לראות את מורו הוא לא יותר מווישפול ת'ינקינג והלגרה ילבש את המדים של ריאל פעם נוספת רק בפיפא, כן?

Last edited by a moderator: Apr 16, 2008
  5. REAL MADRID Member

תסתכל רגע במשחק של ריאל נגד מורסיה. תראה באיזה שקט הוא מנהל את המשחק בקו האחורי. יורד להגנה בצורה מושלמת כשצריך לתקן בעקבות ההרחקה של טורס, את היציאה קדימה ומסירות העומק (לרגע חשבתי שהוא גוטי עם המסירות האלה). גאגו הרוויח את מקומו בהרכב ביושר. במשחקי בית אין שום בעיה שהוא יפתח לבד בקישור האחורי, במשחקי חוץ יהיה לנו את גרנארו/חאבי גארסיה שיכולים בהחלט לייצב את הקישור האחורי.

6. Pipe Member

וגוטי נראה כמו זידאן מול וייאדוליד. אתה נבחן מול הגדולות של אירופה ולא מול קבוצה ספרדית נידחת, עם כל הכבוד למורסיה.
    ולא הייתי מתייחס לגראנרו כבאנקר בהרכב גם במשחק אימון, על אחת כמה וכמה במשחקי חוץ בליגה. אין שום סממן כרגע שמבטיח שהוא יהנה מדקות משמעותיות יותר בהרכב מאשר אילו שקיבלו סולדאדו ודומיו.

7. REAL MADRID Member

תראה. לא אני ולא אתה יודעים מה קורה באימונים של שוסטר. אני לא מתכוון להגיד כלום על סולדאדו כיוון שאם הוא אפילו לא נכלל בסגל למשחקים, זה רק מלמד משהו לא רק שוסטר אלא על סולדאדו עצמו. סולדאדו לפי דעתי לפחות הגיעה בגישה שאננה למדי, ולא משקיע כפי שצריך להשקיע שחקן צריך שרוצה להוכיח את עצמו בריאל מדריד.
    העבודה היא שבלאבואה שפחות טוב ממנו, ומקומו לא בריאל מדריד, כן נכנס לסגל מספר פעמים, שיחק ואף כבש.

לגבי גאגו, אני מאמין בו וחושב שהוא ראוי לקבל את המקום בהרכב גם בעונה הבאה. מאז שהוא הגיע לריאל הוא עשה קפיצה גדולה ברמה שלו. מאותו שחקן די קטן שהגיע אתה רואה איך הוא גדל במסת השרירים שלו, איך הטכניקה שלו השתפרה, היא המסירות, התיקולים והאיומים על השער השתפרו, גאגו בן 22, דה רוסי בן 24, אין שום סיבה שבעולם שבמשך השנתיים האלה הוא יתפתח כמו דה רוסי ואפילו יותר מזה.

8. XabiAlonso Member

בזמן האחרון ישנם פרסומים על כך שלריאל מדריד נמאס מרוביניו ויש סיכוי שהוא ימכר בקיץ.
    לי אישית נמאס, מהכדרורים חסרי התכלית שלו, מקבלת ההחלטות הגרועה שלו והבעיטות החלשות שלו, וזה עוד בלי להזכיר את חוסר העקביות ביכולת.
    למרות שרובכם תתנגדו לדעתי, אני הייתי מוכר את רוביניו והולך על ווינגר טבעי כמו קאפל או קווארסמה שישחקו על המשבצת שלו. שחקנים זריזים וטכניים כמו רוביניו אפשר למצוא בשפע.

9. Pipe Member

למכור אותו העונה יהיה צעד לא שפוי. אחרי 3 שנים של עילגות סוף סוף הוא משחק עם קצת תאכלס. נכון, הוא עדין נוטה לככב מול מגנים קיקיוניים והטמטום שלו עדין שם וניכר בכל משחק לפחות ב3 פעולות, אבל הוא מבקיע שערים ומבשל ובעיקרון תורם למשחק ההתקפה של ריאל. לדעתי שחקן וורלד קלאס הוא לא יהיה גם לא עוד 5 שנים, אבל הוא בכיוון, איכשהוא.
    מה שהוא צריך לידו זה ווינגר אמיתי שיוריד ממנו את המעמסה והאחריות. נשמע מוכר? נכון, רובן. לצערו של רוביניו רובן היה כשיר בחודש וחצי שבו רוביניו היה פצוע. בעונה הבאה כשיהיה בריאל קיצוני וורלד קלאס בריא וזמין ברוב חלקי העונה (אם זה שחקן שיגיע על חשבון רובן בצעד הדבילי ביותר מאז העפת מוריינטס, או אם זה לצידו) ועם פליימייקר חדש, העומס והאחריות תרדנה מהכתפיים של הפדלדסון ואני מאמין שהוא ימשיך במגמת העלייה.

אגב, אין לי מושג מאיזה אתר נידח קראת את הפרסום הזה, אבל גם אם ההודעה שלי הייתה מורכבת מ"להעיף לקטאניה ומהר!", אין שום סיכוי שרוביניו נמכר בקיץ.

Last edited by a moderator: Apr 17, 2008
  10. XabiAlonso Member

אם לדעתך הוא לא יהיה גם בעוד 5 שנים שחקן ברמה עולמית, מה הטעם להשאיר אותו בריאל?
    בריאל שואפים לטוב ביותר, ואם הוא לא יתפתח לשחקן כזה תוך זמן קצר אין טעם להשאיר אותו, מה שהוא גם נכנס לגיל שהוא אמור להיות בשיא הקריירה שלו. מצידי הוא יכול לשבת על הספסל בעונה הבאה אחרי שנביא קיצוני ברמה עולמית שכשיר רוב הזמן.

11. Raulito Madridista

לקראת סנטאנדר

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/saviola240907_ES.Xxx

על פי המארקה והאס, שוסטר מתכנן לנו הפתעה: חאבייר סביולה נמצא בתמונת ההרכב, כאשר הוא אמור להחליף את רוביניו שהיה חלש נגד מורסיה. ב-16 הופעותיו העונה בליגה רשם הארנבון 242 דקות בלבד, עם שער בודד נגד אלמרייה במחזור השלישי, בפעם הבודדת שבה פתח בהרכב. הערעור של ריאל מדריד על הכרטיס הצהוב של גוטי נדחה, והספרדי ייעדר מהמשחק נגד סנטאנדר. דיארה ייצרף לגאגו וסניידר בקישור ויחליף אותו. מיגל טורס המורחק ייפנה את מקומו לסרחיו ראמוס.
    מאמן נבחרת פולין, בינהאקר, החליט להשאיר את יז'י דודק, מחוץ לסגל לקראת יורו 2004, עקב מיעוט הדקות שלו במדי ריאל.

12. REAL MADRID Member

אסור לנו למכור את רוביניו. רוביניו אמנם מאכזב בשנים האחרונות אבל העונה הוא נמצא בעלייה. אפילו אם רוביניו כברל לא יגיע אף פעם לרמה שבא רונאלדיניו היה בשיא שלו אתה לא יכול לוותר על שחקן שכבש לך העונה 10 שערי ליגה, שחלקם מכריעים ביותר.

אם את רוביניו מוכרים אז גם את רובן צריך למכור, הוא לא היה יותר יעיל מרוביניו העונה.. בסה"כ צריך לחזק את העמדה הזאת של הווינגר בשחקן כמו דיאגו קאפל ואז הרוטציה תגדל. רוביניו חלק חשוב בריאל מדריד.

לגבי סביולה, אם סביולה יפתח בהרכב זאת פשוט שכונה אחת גדולה. אתה לא לוקח שחקן שלא ראה דשא כבר מי יודע כמה מחזורים ופותח איתו בהרכב. קודם כל שישלבו אותו כמחליף במקום דרנתה הבוק, רק אח"כ נראה אם יש מה לדבר על מקום בהרכב.

Last edited: Apr 17, 2008
  13. xavi6 Member

ללא ספק אני אראה את המשחק הזה במידה והארנבון פותח. אני כ"כ מתגעגע. הלוואי וסנטאנדר תקבל בראש מאיזה היתפרצות שלו.

14. אלי מתחן Member

רוביניו בטח ובטח שחקן ברמה עולמית, הוא בכושר גרוע אחרי הפציעה ובגלל העובדה שלריאל אין אף שחקן פיזי שיפנה לו שטחים כמו שואן ניסטלרוי היה בתחילת העונה.
    שכחתם את היכולת שלו בקאמפ נו, בליגת האלופות ובעוד משחקים השנה? רק בגלל שהוא לא שיחק הפסדנו לרומא.

15. REAL MADRID Member

סניידר הוא הקשר היעיל ביותר בליגה הספרדית

שער הניצחון של סניידר נגד מורסיה היה רק עוד הוכחה להחלטה המצויינת שעשה המועדון כשהחתים את ווסלי סניידר בקיץ האחרון. זה היה הכיבוש השמיני שלו בליגה. השער הזה הפך אותו לקשר כובש הגולים היעיל ביותר בליגה. 8 השערים שלו שווים העונה כבר 7 נק' שצברה ריאל מדריד. ווסלי סניידר הגיע לריאל מדריד עם מאזן גדול של כיבושים מחוץ לרחבה והפך במהרה לאחד השחקנים החשובים ביותר בסגל של שוסטר. הקשר ההולנדי שיחק השנה ב-24 משחקי ליגה מתוך ה-32 עד כה, פתח מתוכן ב-21, ורק פציעה שהשביתה אותו למספר שבועות ממושך גרמה לו להיעדר מהרכב הקבוצה. סניידר כבש עד כה 8 שערי ליגה, 5 בבית ו-3 בחוץ.

http://www.marca.com/marcador/futbol/2007_08/primera/jornada_3/rma_alm/foto320x240.Xxx