ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/7/07.

1. XabiAlonso Member

איזה רכש גרוע עשינו הקיץ.
    חוץ מפפה ורובן, אף אחד לא שווה את הכסף באמת. סניידר, קשר נחמד אבל לא וורלד קלאס.
    רוביניו חלש ומשחק רחוק מאוד מהשער. (בנוסף, לעובדה שחוכמת משחק ובעיטות מחוץ לרחבה זה לא הצד החזק שלו).

2. Raulito Madridista

אחד שבאמת לא היה צריך להביא(לאוו דווקא קשור להיום) הוא דרנטה. אני לא מבין איך מישהו חשב בכלל שהוא יכול לשחק כמגן שמאלי, שהוא שיחק בעמדה הזו זה היה קטסטרופה, היו עוברים אותו כאילו הוא אוויר. גם כקשר הוא חלש, לא שחקן ברמה של ריאל מדריד, יש פדלאדות לא תכליתי.
    החזרתו של רוברטו סולדאדו גם כן הייתה מיותרת.
    בנוגע לסניידר, אני חושב שמאור זו לא חוכמה לבוא עכשיו בדיעבד ולקטול אותו אחרי כמה משחקים לא טובים. אני לא אלך לארכיון של אייסוקר אבל אני סבור שאתה התלהבת ממנו מאוד בפתיחת העונה. יש לו בעיטות אדירות, ראיית משחק, אבל הוא לא ברמה של גוטי וסניידר עדיין לא תורם כמו שציפו. כאשר סניידר משחק עם גוטי נראה כאילו הוא משתדל לא להפריע, וכאשר סניידר קיבל על עצמו לפעמים את ניהול המשחק לבדו, הוא גם לא התבלט. מצד שני, שוסטר משחק איתו באגף ימין הרבה מאוד פעמים, וזו לא העמדה הטבעית שלו.

3. XabiAlonso Member

היו צריכים להביא קשר יצירתי ברמה גבוהה, וסניידר אולי קשר ברמה גבוהה, אבל אין לו כמעט יצירתיות, מה שיש לשחקן כמו דייגו שאני מקוה מאוד שילבש את המדים הקדושים בקיץ.
    דרנטה בהחלט רכישה מיותרת.
    איך אני אגדיר את זה? חוליית הקישור שלנו די קטסטרופלית. גם לברצלונה וגם לולנסיה חוליית קישור טובה משלנו.

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=630427

ע"פ האתר גול.קום, ריאל מדריד הבטיחה לעצמה זכות ראשונים על ריקרדו קווארסמה. יאללה להביא!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/3/08
  4. Sergio Ramos Member

חבל שאתה מזלזל ככה בסניידר. אני רואה בו כחשןק מאוד פוטנציאלי לעתיד. יצא לי לראות את סניידר כאשר שיחק באיאקס, ושם, כשיחק בעמדתו הטבעית וקיבל המושכות לנהל את המשחק לבדו ושיחק בעמדתו הטבעית, הראה את יכולתיו האימתיות. אז נכון, הליגה ההולנדית אינה המדד הנכון, ואינה ברמתה של הלה ליגה, אך איך אפשר שלא להבחין בכישרון שיש לסניידר. אל תשכח שההולנדי חזר מפציעה ארוכה, שקצת השפיע לו על החדות והעל היכולת באופן כללי. מדובר בשחקן פוטנציאלי מאוד, שעם ההתחשלות הנכונה, וההדרכה הנכונה, לסניידר יש את הפוטנציאל להפוך לשחקן משמעותי בשורותינו. אני עדיין בדעה שהוא וגוטי, לא ממש מתאימים לשחק יחדיו. שתיהם שחקנים מאותו תפקיד. כעת, כאשר רובן חוזר הגיע הזמן ל4-4-2 קלאסי וסימטרי. והשאלה היא, גוטי או סניידר לצידו של גאגו\דיארה.

הלוואי וריקרדו קווארסמה יגיע למדריד. עוד מהקיץ פינטזתי על הפנומן הזה. בדיוק מה שאנחנו צריכים - קיצוני ימיני טבעי. במצב שקווארסמה יגיע אלינו(הכל בתאוריה, כן?)אחד מרובן\רוביניו יאלץ לפנות מקומו, כאמור. אך יש דרך לשלב את השלושה - רוביניו, שלמעשה יכול לשחק ליד החלוץ, כמעין חלוץ נסוג ישחק בעמדה הנ"ל כאשר רובן משחק כקיצוני שמאלי, וקווארסמה ישמש כקיצוני ימיני. נשמע חלומי !

אבל כמובן שהכל תלוי מה יתרחש בנוגע לשאר הרכשים בקיץ. כרגע מוקדם מלהיכנס לכל התסבוכות הללו.

נערך לאחרונה ב: ‏24/3/08
  5. slagoo Member

גאגו לצידו של גוטי בשנה הקרובה, בעוד כשנה תתחיל הרוטציה ושניידר יכנס להרכב בשלב מסוים. גוטי כרגע שחקן יותר טוב ממנו, שניידר כבר חודש חזר מפציעה ובכל זאת עדיין לא עשה הרבה, בעוד גוטי מוסר לחברים שלו שמשחקים כמו חבורת אגואסטים..

(ההודעה מבולגנת מרוב עצבים, אני נזכר באתמול)

6. Rudess Member

וקאסה דל פפה שווה את הכסף? אחד העגלות בכדורגל העולמי. הוא יהיה יעיל יותר בתור הכפיל של סוקרה מ"נמלטים".

7. Sergio Ramos Member

אוי נו רודס, הבנו שולעיניך הוא פלופ. לשם מה להעיר שוב את ויכוחיי הסרק?

8. yonmu Member

אין ספק ששלושים מליון הוא לא שווה. אולי 15.

9. 13.11.1997 Member

ושניידר לא שווה את הכסף? ללא ספק השחקן הכי טוב שהבאתם העונה וכמה שערים הוא הכניס בהתחלה, אולי הוא ירד בכושר שלו אבל שהוא יחזור אל הכושר בתחילת העונה הוא יהיה שחקן שווה לבקהאם או אולי יהיה יותר טוב ממנו. רובן רק עכשיו התחיל לשחק, ופפה לא שחקן ששוה 30 מיליון, גג 12. דרנטה גם הוא כמעט לא משחק ומצטלפר( איך שלא קוראים לו) פצוע וגם לא שיחק רוב העונה. ורוביניו אולי לא נמצא בכושר טוב כרגע, אבל ביום נתון הוא יכול לפרפר כל הגנה.

נערך לאחרונה ב: ‏24/3/08
  10. slagoo Member

אמרו פה כבר שזה ויכוח מיותר, ובכל זאת אני חייב להשחיל מילה על פפה.

הוא בלם טוב ואפילו טוב מאוד, אתמול הוא היא לא רע בכלל ובקלאסיקו הוא היה מושלם. כרגע הוא חזר מפציעה, משחק עם הגנה לא יציבה(צריך לחפות על קאנברו שמחפה על מרסלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx ) ועדיין מראה שגם שכל יש לו(העבירה אתמול על ויאה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx ).

11. BeitaReaLiverpool Member

בקשר לסניידר. אולי זה בגלל הפציעה, אבל אותי הוא די מאכזב. לעיתים עוברים משחקים שלמים ואני אפילו לא מבחין שהוא משחק. הוא משחק פרווה מדי. לא מספיק מעורב במשחק לטעמי.

בקשר לפפה, אני מסכים שהוא לא שווה שלושים מיליון, אבל הוא שחקן טוב. בלוף הוא לא.

ואיזה משחק היה אתמול. יותר מדי החטאות, יותר מדי הזדמנויות שלא נוצלו[געגועים ל RVN].
    ראול עם עוד צמד, רק (כ)15 מדי סטפנו.

12. Sergio Ramos Member

ברווזים ברווזים - המארקה מגעגע:
    והפעם, המארקה ברשימת שחקנים, שאת חלקם צפוי לסמן שוסטר כמטרה מוצהרת לקראת העונה הבאה:

פאולוסן, שהוזכר לפני כמה שבועות, שוב עולה בכותרות; קארים בנזמה ויאן הונטאלר, שתי חלוצים צעירים אשר אחד מהם צפוי להגיע בקיץ הבא(ישנם עוד כמה אופציות שהוזכרו, אך כרגע אינם רלוונטיות); יחד עם השתיים, עולה עוד שם חדש אותו לא שמענו - מריו גומז, חלוצה של שטוטגארט הגרמנית; דני אלבס, מגנה של של סביליה וריקרדו קווארסמה.

דעתכם?

נערך לאחרונה ב: ‏28/3/08
  13. matan9010 Member

"האס" מפגיז(בשטויות): בניטז מציע את צ'אבי אלונסו תמורת מי אם לא רובן דה לה רד.

מה שעוד יותר מטומטם בידיעה הנ"ל היא שצ'אבי אלונסו די באנקר לפי הבנתי בהרכב ליברפול.

14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ומה שעוד יותר מטומטם זה שרפא לא בטוח ממשיך בליברפול.

15. Raulito Madridista

הברנבאו ייארח את גמר ליגת האלופות ב-2010

http://www.marca.com/elementosPortada/fotosPortada/2008/03/28/Santiago_Bernabeu_310x100.Xxx
    כן, זה לא חלום, אלא זו המציאות. לראשונה מאז הקמת המפעל בתחילת שנות ה-90, ייארח האיצטדיון שלנו את גמר ליגת האלופות. זה ייקרה בשנת 2010. ריאל כזכור עם תשעה זכיות בגביע אירופה, תרצה מאוד לזכות בגביע העשירי בעוד כשנתיים אז תארח בביתה את הגמר, במידה ותיכשל שוב בשנה הבאה.
    ---------------------------------------------------------------

סוכנו של דיארה נפגש עם מיאטוביץ

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/diarra_radiomarca_354x215_ES.Xxx

סוכנו של מהמדו דיארה נפגש היום עם פדג'ה מיאטוביץ וקיים עימו שיחת הבהרה. הסוכן, פרדריק גוארה, ביקש לדעת האם השמועות לפיהן דיארה עומד להימכר בקיץ ושוסטר אינו בונה עליו, נכונות. מיאטוביץ הכחיש את השמועות והדיבורים והרגיע את הסוכן כאשר אמר שדיארה ימשיך להיות שחקן חשוב בקבוצה.
    ----------------------------------------

ראול:"מעכשיו כל משחק הוא כמו גמר"
    קפטן ריאל מדריד, ראול, יודע שעוד נפילות כמו נגד וולנסיה מעמידות את האליפות בסכנה. "יש לנו עוד חמישה משחקים בבית וחייבים להציג את הכדורגל הטוב שלנו ולנצח בכולם, כאשר הראשון נגד סביליה יהיה מאוד קשה. הקהל יבוא לא מרוצה אחרי שני הפסדים וצריכים לפצות אותם. עכשיו מגיעה שעת האמת. המשחק נגד וולנסיה היה מאוד עצוב, במקום להבקיע את השלישי, ספגנו. כל הצוות נתן משחק מצויין והיה כדורגל טוב ולפחות מזה אפשר להתעודד.
    ראול נשאל לגבי העונה הנוכחית, הצלחה או כישלון?. למרות שהקבוצה נשרה משני הגביעים, ראול חושב שהעונה חיובית:"למרות שסיכומים עושים בסוף, העונה הזו חיביות בינתיים. יש לנו סיכוי לזכות באליפות שנייה ברצף, דבר שלא קרה לי. היו לנו השנה הרבה תקוות גם בליגת האלופות, אבל נפלנו בדברים הקטנים ולכן לא המשכנו. אנחנו נשמח מאוד לשמור על המקום הנוכחי שלנו, בסה"כ במשך העונה הזו הצוות עבד טוב".

סניידר:"אנחנו בטוחים בעצמינו למרות הכל"
    למרות שני ההפסדים הרצופים והפער שצומק בראשות הטבלה, ווסלי סניידר רגוע מאוד. "דיברו לאחר המשחק עם שוסטר ולא רק על המשחק עצמו, את הדברים אנחנו לא מוציאים החוצה. אחרי שאתה מפסיד משחק עם כל-כך הרבה חוסר מזל זה מאוד מבאס, אבל אנחנו עדיין במקום הראשון וכבר עם הפנים לקראת המשחק הבא. צריכים לשמור על המקום הראשון עוד תשעה מחזורים ונעשה את העבודה הזו".

נערך לאחרונה ב: ‏29/3/08