על סמך מה אתה אומר שוויאה אינו חלוץ עקבי? הוא סך-הכל נפל קורבן לתוך הבוץ הדביק בוא נמצאת ולנסיה העגומה. בקבוצה יותר מחוברת, בלי הרבה באלגנים ודרמות, וויאה יכול להצליח בכל מקום אשר ינתן לו.
דרוגבה גמור? רק אתמול הוא הכניס מול טוטנהאם. וייה לא עקבי? וויה אחד החלוצים המוכשרים שספרד ידעה בשנים האחרונות, וכמו שראמוס אמר הוא נפל לבוץ של ולנסיה. בקבוצה מגובשת הוא יצליח מאוד.
לא הייתי אומר שהוא גמור אבל הוא מתקרב ל-30 או שהוא בן 30 ועדיין מצוין אבל לריאל שרוצה להנהיג שיטה של שחקנים צעירים דרוגבה לא יהיה טוב. מה גם שאם הוא יבוא תמורת 30 מילין יורו בערך הוא ימכר בעוד 3 שנים בהרבה פחות ולכן צריך לחשוב על הבאתו מזווית ראייה כלכלית.
ראית את סוף העונה השעברה בליגה הספרדית, או את השבועות האחרונים בליגה השנה שאתה קובע שהליגה הספרדית משעממת?
ההתלבטות צריכה להיות בין הונטלאר לוייה. השאלה אם בריאל מעדיפים חיית רחבה, וסקורר מצוין כמו הונטלאר שלטעמי הוא היורש המושלם לרודי, או שאולי מעדיפים את וייה, הטכני והמהיר. אני אישית הייתי הולך על וייה, שהוא לטעמי יותר יורש עתידי לקפיטן שלנו מבחינת התכונות. (וכמובן, ספרדי.)
וויה הרבה יותר מגוון, הונטלאר הוא שחקן שתקוע ברחבה ואמור לקבל שם את הכדורים. וויה, רץ, מכדרר, מבשל והוא גם סקורר נהדר. וויה גם מכיר את הליגה הספרדית, מכיר את הקבוצות ומכיר את הסגנון- נקודה חשובה. וויה למדריד.
רוד ואן ניסטלרוי ישאר בעונה הבאה, גם ראול. סביולה יעזוב וכנראה גם סולדדו. מה שמשאיר רק חלוץ חוד אחד - ואן ניסטלרוי שיחזור בעונה הבאה אחרי פציעה. ראול משחק מאחורי החלוץ והיגוואין משחק באגף. ריאל חייבת להתחזק בשני חלוצים, אם מוריניו יבוא מן הסתם שדרוגבה יבוא איתו. זלאטן לא יעזוב את אינטר ככל הנראה . הונטלאר יגיע לצ'לסי אז אם הבחירה היא בין פביאנו לויאה, אני לא הייתי בוחר בשניהם למרות שהם סקוררים. הייתי מנסה להביא את בנזמה, שחקן צנוע חזק שיש לו הרבה סיכויים להצליח בריאל. נ.ב: דייגו סגור או לא? עריכת מנהל: פיסוק לא יזיק! למשל - נקודה או פסיק. בקשר לשאלתך - אי-אפשר לדעת, ישנן שמועות שהוא יגיע לריאל תמורת 30 מליון יורו, אבל התקשורת היא בדר"כ....
אני דווקא הייתי בוחר בפביאנו. ריאל לא צריכה לעשות כל כך הרבה רעש עם רכש של חלוץ חדש, פביאנו הוא אנדרייטד לטעמי והוא חלוץ מעולה, משחק ראש אדיר וטכני ברמות הגבוהות, הוא יתאים לריאל.
אני לא יודע אם ויה זה אופציה ריאלית, ככה גם זלאטן במידה ומנצ'יני באמת עוזב עונה הבאה. נשארנו עם האנטלר, דרוגבה ופביאנו, ובטח עוד חלוצים שלא מוזכרים פה. פבאינו מבחינתי הוא שחקן של עונה אחת, כי מאז שהוא בא לאירופה לא ראינו ממנו כלום עד עכשיו, בעונה הזאת הוא מציג יכולת מדהימה, אבל זה יהיה כמו להחתים את חאבי מורנו לפני כמה שנים. דרוגבה חלוץ אדיר, אבל הבאה שלו וציוות עם ואן ניסטלרוי בחוד נראה לי שתגרום לשינוי בצורת המשחק של ריאל, מה שאני לא רוצה לראות. והנטלאר שחקן צעיר ומבטיח, אם אפשר להביא אותו במחיר סביר מה רע. השחקן שאני עדיין חושב שצריך להביא לריאל, כמובן בתור מחליף זה אוצ'ה מחטאפה. שחקן שבקבוצות קטנות מתעלל בהגנות שלנו ושל ברצלונה בקבוצה כמו ריאל יכול לדעתי לתת 10-15 גולים בעונה ברוטציה.
דווקא אוצ'ה קנה אותך, אלעד?, מזל שקאלדרון לא שומע אותך... אתה בוודאי התלהבת ממנו, משום שהוא עשה מקנבארו צחוק במשחק המקולל בברנבאו לפני שנה וחצי וכבש צמד. אבל, אני אומר לך באחריות, אין בו שום דבר מיוחד, חלוץ בינוני להחריד. בעונה שעברה הוא היה בסדר, כבש מספר דו-ספרתי, השנה הולך לו פחות, הרבה פחות. הסטט' של אוצ'ה: 18 הופעות(פעמיים נכנס כמחליף), 1396 דקות, 4 שערים ו4 בישולים; לא מדהים בכלל. ריאל מדריד צריכה עוד חלוץ בעל שיעור קומה לעונה הבאה. סביולה לא יישאר וכך גם סולדאדו. אני לא יודע מה שוסטר חושב לגבי היגואין: האם הוא מתכנן שיהיה ברוטציה בתור קשר? בתור חלוץ? אולי בכלל הוא לא סופר אותו ברוטציה?, בכל-אופן, ראול העונה עובר 'עונה נקייה'(טפו טפו טפו), וקשה לי לראות אותו משחק בעונה הבאה כל-כך הרבה משחקים. מה גם שבתחילת העונה היו דיבורים שהוא יישחק חצי מהכמות ובינתיים זה לא קורה, ראול כל משחק גומר 90 דקות. אולי אם הוא היה משחק פחות העונה ומקבל יותר מנוחה, ראול היה אפילו משפר את המספרים שלו(לא חלילה שיש לו בעייה של כושר גופני, אבל עדיין, הוא שיחק העונה יותר מדיי לטעמי, חבל שאין לנו אפשרות לנוכח על הפציעות לאפשר לו להתחיל על הספסל מספר משחקים).
כמה כבר יעלה להביא אותו לספסל? כסף קטן לעומת מה ששולם על היגוואין או שחקנים אחרים שלא יצא מהם בריאל כלום. בכל סכום שקטן יותר מ10 מיליון שווה להביא אותו רק בשביל 2 סופר-קלאסיקו בשנה.
דבר יפה על הילדון המושלם שהיה אחד האחאראים העיקריים לאליפות שלנו. או שהוא לא היה בסדר כשלא הוכיח את עצמו ב2 וחצי הדקות ששיחק העונה? ארתור, חלאס בולשיט.
לואיס פאבינו נראה קרוב לריאל מדריד יותר מתמיד לאחר שהתבטא בראיון ש"משפחתו לא רוצה להמשיך לחיות בסביליה". עםפ הדברים האלה וסכום השיחרור הנמוך(11 מיליון יורו) פאבינו נראה אופציה טובה מאוד להחליף את סביולה שעתיד לעזוב בקיץ.