בינונית ?? עוד פעם הזלזול הזה .. העיקר אתם בחוץ ואנחנו בפנים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx ביי ביי
תאמינו שבצמד המשחקים האלה רכשתי המון כבוד לקבוצה הזאת, אבל, עם כל הכבוד לרומא ריאל היא האחראית הבלעדית להדחה הזאת. כשריאל משחקת כדורגל באופן רציני ולולא כל הפצועים, רומא צפויה להיות עוד תחנה בדרך אבל לא מכשול רציני. הבעיה שמה שבקושי עובד בליגה, כלל לא עובד בליגת האלופות. שוסטר מאמן במפעל הזה בפעם הראשונה בקריירה שלו, ברור שלכל מאמן יש את הפעם הראשונה אבל פעם ראשונה בליגת האלופות עם קבוצה כמו ריאל מדריד שיש לה המון מה להוכיח במפעל הזה, זה ממש לא קל. מבחינתי שוסטר הוא האשם היחידי להדחה הזאת. ניהול המשחק שלו היה פשוט מזעזע, אבל הרבה יותר מזה היו ההחלטות שהוא לקח לפני המשחק. דיארה בתקופה רעה ולפתוח איתו הייתה טעות, הוא הפריע לגאגו (מלך!) ללא הפסקה. במקום דיארה היה יכול להיות הרבה יותר יעיל לפתוח עם דרנתה או היגוואין ב-11. אבל נקבל את זה שהוא רצה לפתוח עם מרכז שדה חזק. במקרה כזה, למה הוא פותח עם באפטיסטה וגוטי יחדיו, גוטי חוזר מפציעה והוא היה פשוט מזעזע, גוטי היה צריך להישאר על הספסל ולתת לגאגו ובאפטיסטה את מרכז השדה. אבל ההחלטה לפתוח עם סלגאדו על חשבונו של מיגל טורס שנתן משחק מצויין נגד רקרא פשוט גובלת בסיבה לאישפוז ממושך.. עוד נקודה, ריאל סופגת יותר מידי מכדורי גובה שמגיעים מרחוק לרחבה.. הערכה שהייתה לי לשוסטר ירדה משמעותית.
דור, לא הייתי מגדיר את הבעייה של שוסטר כחסר ניסיון בזירה האירופית. את אותם טעויות שהוא עשה אמש הוא עושה כבר תקופה ארוכה בליגה. הבעייה שלו היא שהוא מנהל משחק לא מספיק טוב. החילופים שלו מאוחרים מאוד וההרכב שעולה הוא לא הטוב ביותר שהקבוצה יכולה להעמיד. הדבר החיובי היחיד אצלו, שוב, זה שברוב העונה הוא משרה שקט על המועדון וזה דבר שריאל מדריד צריכה מידי פעם, אבל שוב, זה קרה משום שפתיחת העונה הייתה מוצלחת, כשיש קצת גימגומים שוב השקט שהיה פג, ובתקשורת יש שמחה והמולה. ארז, למה לקבל את זה ששוסטר רצה מרכז שדה חזק? ריאל הייתה חייבת שער, אנחנו לא באים לשחק על תיקו, נכון? גם במחצית התוצאה הייתה מאופסת, כאשר הקבוצה פרט לשני איומים של בפטיסטה(אחד בכדור חופשי ואחד בהחטאה מזווית לא רעה), לא הגיעה לשום דבר, הטיפש לא עשה שום חילוף. אם תשימו לב, אני מההתחלה לא אהבתי אותו ולא היללתי אותו גם לא אחרי הניצחון בקאמפ-נואו לדוגמא. אם הוא לא ייזכה באליפות אין טעם להשאיר אותו. מצד שני, נמאס שמאמן לא גומר כאן שנתיים מאז דל-בוסקה. אבישי, אני לא ארד לרמה שלך. מה שכן, רומא לא מגיעה לקרסוליים של ריאל מדריד. לעומתינו רומא הוא מועדון דרג ג'. שתיקחו תואר אירופי תדבר איתי...
ובנוסף לכל הצרות רוד ואן ניסטלרוי יחמיץ גם את אספניול http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/sad.Xxx
התנשאות ותו לא. לא אכפת לי עד כמה אתה חושב שהמועדון שלך קוסמי, אתם אף פעם לא ההצגה הראשית. אחרי 4 שנים רצופות של הדחות ב-1/8 אפשר לחשוב שהבנתם את זה, אבל עדיין לא. לא הדחתם את עצמכם, רומא ניצחה אתכם בגדול, וזה לא קרה במקרה. טקטיקה, טקטיקה, טקטיקה, והרבה שכל מאחוריה.
ובגלל זה כולם שמחים שכוחות הרשע עפו אתמול... לא סתם ריאל זה קבוצה שקל לשנוא. כמו נבחרת אנגליה, או ששונאים, או שאוהדים.
אני לא מבין למה שוסטר לא פתח עם היגוואין ודרנטה? ההרכב שפתח היה הזוי לחלוטין! היינצה עושה את הפריצות? הוא אפילו לא נחשב למגן תוקף. באגף הימני, גאגו עשה את ה''דריבלים'' וזה ממש לא התחום שלו. לעומת זאת, דרנטה בשמאל, היגוואין בימין, היו נותנים לריאל יותר מחץ בהתקפה. נכון שהיו פצועים וכל זה אבל בכל זאת, היו מספיק כלים כדי לנצח ולעלות לרבע הגמר ולכן זה לא תירוץ שלושת ההולנדים היו פצועים וסרחיו ראמוס היה מושעה. זה גם היה טעות לפתוח עם דיארה וגאגו, שני קשרים אחוריים עם אוריינטציה הגנתית. אומנם גם גוטי ובאפטיסטה פתחו אבל מה שקיבלנו זה קישור של 4 שחקני מרכז שדה, ללא יכולת לשחק באגפים. (גוטי לא כזה טוב בכנף למרות שהוא מרבה לשחק כקשר שמאלי) לקראת הסוף, כשדרנטה נכנס, רוביניו עבר סוף סוף לצד ימין ואז ריאל הייתה יותר מסוכנת אבל זה כבר היה מאוחר מדי. לא היה מזיק גם אם מרסלו היה פותח בעמדתהמגן השמאלי והיינצה היה עובר לשחק כבלם. (מרסלו היה כשיר, נכון?) אחח ריאל, ריאל. כמה כסף הם שופכים כל עונה, ובשביל מה?
זהו, שבאירופה לדעתי התפנית קצת שונה. בליגה אין את למעט קבוצות אחדות, אין קבוצות שידעו לנצל את ניהול המשחק הכושל של שוסטר. באירופה, הדברים מתנהלים קצת אחרת לדעתי. אני מסכים עם טענך, ששוסטר פשוט כושל בניהול המשחק שלו, מה שאומר שחוסר הניסיון, היא בעיה כללית אצל שוסטר. רק מה, באירופה הדברים קצת שונים. אתמול הגיע מולנו קבוצה שיודעת לתפוס את היריבה עם המכנסיים למטה, קבוצה שיש לה את הכלים הדומיננטיים לעקוץ אותך ברגע הנכון. הנקודה שלי היא שבאירופה, חוסר הניסיון של שוסטר מתבלט בצורה הרבה יותר גדולה מאשר בליגה מכוון שאירופה זו אירופה. התוודנו אתמול בצורה חד משמעית, שטקטיקה זה הצד החלש של שוסטר. גם זה אולי מחוסר בניסיון. ארז אין כאן שום מקום למרכז שדה חזק כביכול. אתה רוצה מרכז שדה שיתן את הטון בפן האגרסיבי? בשביל זה יש את הנגמש. אחת הסיבות להדחתינו, היא הטקטיקה הכושלת של שוסטר. באפטיסטה, על הנייר חלוץ, אבל ראינו אתנול שלרוב שיחק במרכז השדה. כל המשחק שלנו התנהל בצורקה מזוועיה. דיארה משתכשך בין רגליהם של גאגו, לא יודע מה הוא רוצה מעצמו בכלל, דיארה מגיע לחצי, לוקח כדורים ויורה אותם לכל עבר, בלי טיפה של שכל, גוטי לא במיטבו המשחק הצפוף השפיע עליו לרעות , ורוביניו? הוא גם נפל קורבן למערך ההזוי של שוסטר, פשוט כך. אי אפשר לצפות ליותר מרוביניו. פרט לכך שחזר מפציעה, שמשחקים לידך שמוקים כגון דיארה ונגמש, זה גורם גם לך להיות רע. שוסטר ממשיך את השורשים המנטליים החיובים שהטמין פאביו קאפלו עוד בשנה שעבר. האמת, הוא עושה זאת בצורה נפלאה. הדרך שלנו, היא לא משהו, הכדורגל לא הכי מרשים(אבל חברה, בואו נתחשב גם בכך שלשוסטר אין את האלטרנטיבות הראויות. הפציעות שוחטות אותנו במידה מסוימת.) אבל, יאמר לזכותו של שוסטר שיש עובדות על השטח. לכל משחקי הצמרת החשובים(ויאריאל, ולנסיה, בארסה, אתלטיקו..)הגענו במוכנות שיא, ראינו קבוצה מחוברת, מתואמת ובעלת אופי נחוש. וזה דבר ראשון אצל קבוצת כדורגל לדעתי- אופי ונחישות. אני מקווה ומאמין שביום מן הימים, ההגנה תתיצב, הפציעות יפסיקו ונראה כדורגל יותר מבריק.
JR-Riquelme, בעניין הנושא הזה של 'שינאה'. זה ממש לא מעניין אותנו האוהדים, שברחבי הגלובוס יש לנו המון שונאים. המועדון שלנו שחצן ואני מאוד אוהב את זה, תמיד מכוונים הכי גבוה שאפשר ולא מתביישים לומר זאת בכל מקום. מדוע שונאים את ריאל מדריד? לא בגלל התכונה הזו, אלא בגלל תכונה אחרת - הישגיות. אנחנו המועדון המפואר ביותר בהיסטוריה של הכדורגל עם תשעה גביעי אירופה, והעשירי בדרך. הוא נדחה קצת, אבל הוא יגיע. עם המספרים שלנו ועם ההיסטוריה אי-אפשר להתווכח. אוהדי כדורגל בעולם מתוסכלים לראות קבוצה כל-כך מצליחה. בעניין של שוסטר, אני לא הייתי בעדו עוד מההתחלה. אני חושב שהוא קצר את הפירות של קאפלו, שהתחיל תהליך מסויים בקבוצה בשנה שעברה. הוא הפך אותנו מאוסף של שחקנים לקבוצה אחת, לגוש, עשינו קאמבק מדהים וזכינו באליפות. הכדורגל עם קאפלו היה בינוני מאוד, אבל גם עם שוסטר המשחק לא זורם ונראה שאת הבלונדיני הרבה יותר מעריכים. אני בטוח שאם האיטלקי היה נשאר, היה שיפור בקבוצה לעומת שנה שעברה. השנה זה נכון שאנחנו במקום הראשון ומצליחים יחסית, אבל שימו לב, קחו הכל בפרופורציה. מאזן ביתי של 11 נצחונות ב-12 משחקים זה מאזן ביתי טוב, אבל לקבוצות החזקות באירופה יש מאזן ביתי דיי דומה(יונייטד, בארסה, אינטר, באיירן. כמות המשחקים בהם הצגנו יכולת גדולה, היא לא מרובה. זה יפה לבוא ולומר שניצחנו במאסטייה, אבל וולנסיה היו מפורקים. לעומת-זאת, על המשחק במדריגל, בקאלדרון ובקאמפ-נואו, שאפו ענק לכל הקבוצה. מה שכן, אפשר לבוא בטענות על התצוגה המעליבה שלנו בסביליה. בקבוצה היו פגמים גם השנה. בליגת האלופות לא ניצחנו בחוץ. הפסדנו לברמן הבינונית ולא ניצחנו את לאציו החלשה, בקושי תיקו גירדנו שם. כדורגל מבריק לא נראה מריאל מדריד העונה, כל עוד שוסטר לא יישנה את המערך. כאשר סניידר יחזור אני בטוח שהוא חוזר להרכב ומקווה שנראה את דיארה בחוץ. מעניין מה ייקרה שההולנדי השני, רובן, יתאושש גם הוא. אם הוא ורוביניו היו משחקים בייחד באגפים והיינו בהרכב האופטימי, זה היה יכול לקרות. הרכב אופטימלי זה אומר - קסיאס; ראמוס, קנבארו, פפה, היינצה; גאגו, גוטי, רוביניו, רובן; ראול וואן ניסטלרוי. אני מקווה שלפחות החדות שהייתה לנו בתחילת העונה מול השער תחזור, ובשביל זה אנחנו צריכים את רוד. חייבים לזכות באליפות. ההגנה של ריאל מדריד לעולם לא תיהיה הגנת ברזל, השלמתי עם העובדה הזו. קחו את כל שחקני ההגנה הכי טובים באירופה, שימו אותם בריאל מדריד וזה לא ייתחבר, קשה להסביר למה. בשנה שעברה היה לנו הרכב הגנתי כזה: ראמוס, קנבארו, הלגרה וקרלוס. על הלגרה אפשר להתווכח(דווקא שנה שעברה הצטיין), אבל שימו לב, שלושה משחקני ההגנה הטובים בעולם ועדיין ספגנו 40 שערים, ועוד עם מאמן כמו קאפלו. -------------------------- הנקבל חזרה את אחד ההולנדים? http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/sneijder060308_ES.Xxx אז את רוד ואן ניסטלרוי או רובן לא נזכה לראות במשחק נגד אספניול, אך ווסלי סניידר ממש בסיום ההתאוששות מהפציעה שפקדה וגרמה לו להחמיץ יותר מחודש. במארקה מציינים שסיכויים גבוהים שההולנדי יהיה בסגל לקראת אספניול.
אוי אוהדי ריאל, דור וכל שאר החברה, הזלזול שלכם פשוט מבחיל. טוטי עולה על כל שחקן שקיים בריאל מדריד, מנסיני וסיסיניו הם לא חבורת נכים, פנוצ'י שחקן מאוד טוב ויעיל, גם מקסס בלם מעולה, וויצ'יניץ' עשה לכם בית ספר, פרוטה ופיזארו יודעים לשחק כדורגל ועל דה רוסי אני לא ארחיב, מרחיבים עליו מספיק בשבילי בטורים שלמים. למה האף שלכם תמיד למעלה גם כשקבוצה ניצחה אותכם פעמיים 2-1? קצת כבוד, אין לכם הרבה זכות לדבר אחרי שהפסדתם בבושת פנים. דור, ממך לא הייתי מצפה לדבר ככה, קבוצה דרג ג', כשתיזכו בגביע דברו איתנו...אל תרד לרמה הזאת, אבל מצד שני תראה טיפטיפה כבוד, אתה הרבה יותר מעבר לזה וממך בחיים לא הייתי מצפה להיתנשאות כזאת.
האמת שאתה ממש טועה. למה את אנגליה כל כך שונאים? אותה סיבה למה את ריאל. למרות שיעופו בהשפלה הכי כואבת עדיין ישתחצנו וירימו את האף.
תסלח לי, אבל כשמלכלכים על הקבוצה שלי, ומביעים שחצנות, חייבים להגן על הכבוד של המועדון. באשר לשחקנים, תנו לי את דה רוסי ומנסיני בריאל ואני אהיה מאושר.
אומנם רומא לא מתקרבת לריאל מבחינת היסטוריה ותארים, אבל בשנים האחרונות ובמיוחד כיום, רומא היא בהחלט באותו קליבר של ריאל מדריד כמו גם של שאר הקבוצות הגדולות באירופה.
מנסיני? שחקן בינוני ביותר, איפשהו ברמה של טאדיי. קחו אותו, רק תעזרו לרומא לשדרג את הקבוצה. השחקנים הבאמת חשובים במערך של רומא (חוץ מטוטי, מן הסתם) הם אקווילני ודה רוסי, והם הבורג מאחורי הניצחון בברנבאו.