ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 5, 2007.

1. Sergio Ramos Member

גם אני לא ממש בטוח כיצד הוא ישתלב. אני יותר בעד ששחקנים בגיל שלו, יתחשלו עוד שתי עונות לפחות בקבוצות אמצע טבלה בכדי לקבל שם את דקות המשחק. בריאל יש את גוטי וסניידר, שתי שחקנים טובים בעלי מעמד גבוהה במועדון. לא יצא לי ממש לראות גרנרו אך אני מאמין שהוא שחקן מצוין שבמידה ויגיע, אני מקווה שישתלב כמה שיותר מהר ברוטציה. ומי יודע אולי בעתיד הרחוק יהווה פקטור ממשמעתתי בקבוצה שלנו.

דיארה העונה ממש חלש. אבל לדעתי מוקדם מלדבר על עזיבה. עדיין אין לנו קשר אחורי מספיק חזק, בעל הרתעה ונוכחות כמוהו. אז נכון שגאגו בשבועות האחרונים תופס את מקומו בהרכב ואף מחזיר בגדול לשוסטר, אל מוקדם מלבנות על גאגו כמושיע.

2. Lupin Member

קלדרון הודיע שריאל מוותרת על קאקא ורונאלדו.
    יש שחקנים אחרים על הכוונת?

3. Robson de Souza Member

מישהו יכול להסביר לי למה יש רק 4 שחקני הגנה בסגל למשחק מחר ?
    ולמה קנבארו ומרסלו לא שם ?

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מרסלו פצוע , וקאנא זה כינוי לקאנברו .

5. Ruud Member

קאנברו בסגל, מרסלו פצוע עוד מהמשחק מול בטיס.

6. Raulito Madridista

בתקשורת הספרדית עדיין לא נרגעו מהפסדה של ריאל מדריד ותחילת המאבק המחודש על התואר.
    אתר המארקה מצא את אחד האשמים: רוד ואן ניסטלרוי. "מתגעגעים לואן גול", זו הכותרת.

http://www.marca.com/elementosPortada/fotosPortada/2008/02/26/van_nistelrooy370x200.Xxx

"הרבה סיבות אפשר למצוא לירידה הגדולה בכושר של ריאל מדריד. אולי ניצול המצבים הגבוה של היריבות(אלמרייה, בטיס, רומא), אולי שאננות, אולי חוסר ניצול מצבים, אבל מעל כולם בולט ואן ניסטלרוי - זה שהיה הפיצ'יצ'י בשנה שעברה ולא הפסיק להבקיע וקיבל חוזה לשנתיים נוספות במדריד לא מזמן ונמצא בכושר רע מאוד. ריאל מדריד צריכה את הגירסה הטובה ביותר של רוד ואן ניסטלרוי, שחייב לצאת מהתקופה הרעה שלו. היכולת שמפגין ההולנדי בחודש האחרון היא החלשה ביותר שלו במדי ריאל מדריד. ואן ניסטלרוי כבר ציין שישה משחקים ללא שער(שער אחד בלבד בסיבוב השני של הליגה) ונראה רע מאוד ולא מחובר. הוא החמיץ מצבים נגד בטיס ורומא, אבל השיא היה נגד חטאפה. רוד אומנם שיחק, אבל היה נראה שהראש שלו במקום אחר. הוא היה לא מחובר, לא קשור, איטי משהו.
    למרות הכל, במדריד לא מודאגים ובטוחים שרוד יחזור. הוא עדיין מלך השערים של הקבוצה בליגה עם 12 כיבושים. אולי הוא רחוק מלואיס פביאנו, הפיצ'יצ'י הנוכחי(19 שערים), אבל רוביניו חוזר לשחק וזה ייפנה שטחים לרוד, שכמובן יבקיע".
    *רוביניו החלים סופית מפציעתו ויהיה בסגל הקבוצה במשחק נגד רקראטיבו בחוץ ביום שבת. פפה, הבלם הפורטוגלי שלא שיחק הרבה זמן, גם מתקדם מאוד בתהליך. למרות שכנראה יהיה כשיר למשחק נגד רקראטיבו, הוא אמור לנוח ולחזור לסגל רק במשחק נגד רומא בגומלין ליגת האלופות.
    * ראול:"המפתח לזכייה באליפות - לא לאבד יותר נקודות בברנבאו".
    * קנבארו:"האליפות לא מוכערת בשלב כזה, אלא בסוף אפריל, אין סיבה לדאגה".
    * גוטי:"אני לא שמעתי את השופט שורק לביטול השער"

גם אני מתגעגע לרוד. כל היודע על מקום הימצאו מוזמן לעדכן אותי.

7. Riki Member

נראה לי שלאפורטה עושה עליו וודו או משהו...

8. Jose Mourinho Member

בית קברות? בינתיים אינטר עשתה רק טוב לשחקנים גדולים שפרוייקט העגלאקטיקוס פגע בהם(קמביאסו, סמואל, פיגו), מלבד סולארי שנשאר באינטר באותו מעמד בו היה בריאל.

Last edited by a moderator: Feb 27, 2008
  9. Ruud Member

פיגו?! פיגו הוא שחקן ספסל אצלכם.

10. Jose Mourinho Member

אתה בוודאי אומר את זה כי אתה לא עוקב אחרי אינטר וראית שהוא לא שיחק הרבה העונה, אבל זה היה בגלל שהוא שבר עצם ברגל מול יובנטוס בנובמבר ומאז היה מושבת עד לשבועות האחרונים. מאז שהוא הגיע לאינטר, שהוא כשיר הוא משחק(ומצטיין) ובמקרה הכי "גרוע" משתתף קבוע ברוטצייה בקישור.

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע איך הוא לא זוכר את זה , ה4 לנובמבר 2007 אחחח נדבד נדבד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

12. matan9010 Member

לפי ה"אס" ריאל מביעה עניין ברומן פאבליוצ'נקו.
    החלוץ הרוסי שהיה גיבור הניצחון על אנגליה מעניין את מיאטוביץ'.

לדעתי דבר מופרך כדי למלות את העיתונים ואולי אפילו לנסות להעיר את ואן ניסטלרוי.
    לא משהו ששוה התייחסות.

13. 亚历山大帕托 Member

אס ידועים בלהיות full of shit, זה לא מופרך מדי בשבילם.

14. Raulito Madridista

רוד עלול להחמיץ את רומא
    http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/ruud_lamento_354x215_ES.Xxx
    חלוצה ההולנדי של ריאל מדריד, רוד ואן ניסטלרוי, פצוע כרגע והוא יחמיץ בוודאות את המשחק נגד רקראטיבו. בתקשורת הספרדית חשבו תחילה שהשחקן יוכל לשחק בגומלין שמינית גמר ליגת האלופות נגד רומא, אך כנראה שישנן התפתחויות שליליות לקראת המשחק. במארקה נכתב:"רק נס יאפשר לרוד לשחק נגד רומא".
    גוטי האריך את חוזהו במועדון עד ל2011. גם בחוזה שלו יש את אותו סעיף -בכל שנה במידה וישחק 30 משחקים, חוזהו יוארך בעוד עונה וכך הלאה. הספרדי פצוע ויחמיץ את רקראטיבו ובמקומו יישחק דיארה.
    רוביניו ופפה יהיו בסגל הקבוצה לקראת המשחק נגד רומא, לאחר שהחלימו מפציעותיהם. קנבארו שלא התאמן באופן סדיר בימים האחרונים, יהיה כשיר בוודאות למשחק בליגת האלופות ואולי ייקבל מנוחה בליגה.

אני לא רוצה לחשוב מה ייקרה במידה ולא ננצח את רקראטיבו, לראות את ברצלונה מוליכה את הטבלה יהיה גיהנום. אנחנו צריכים לעבור את רומא גם בלי רוד, והאמת היא שאיך שהוא נראה לאחרונה, לא אמורים להרגיש בחסרונו. ראול צריך לקחת את העניינים לידיים. מעניין אם שוסטר ייתן קרדיט להיגואין בחוד או שנראה את בפטיסטה. עוד דבר מעניין זה האם רובן ורוביניו יישחקו בכנפיים ונראה סוף סוף את שני הקיצוניים האדירים האלה משתפים פעולה. ששניים כאלו משחקים בהרכב הגול שלנו יכול להגיע בכל שנייה.

Last edited: Feb 28, 2008
  15. XabiAlonso Member

אם איך שרודי נראה בזמן האחרון, לא תזיק לו קצת מנוחה.
    רק אני מקווה שלא נרגיש בחסרונו מול הרומאים.
    הבעיה, היא מי להציב בהרכב לצידו של הקפיטן. אפשר לנסות את בפטיסטה..