לא רק הם,גם אני. אוי שיט, הסגרתי את עצמי, אני לא אוהד ברסה אמיתי כי אני מעדיף לנצח בצורה מגעילה מאשר להפסיד בצורה יפה והוא גילה! אתה יודע מה הבעיה? שאם היית במקום הראשון הפרש 7 מברסה, וכל משחק היית לוקח 3 נקודות, היית זורק מילה על הכדורגל המגעיל, אבל ה-7 נקודות במקום הראשון היו משכיחים את זה מהר מאוד, וגם האליפות בסיום. בראמבלס היו חוגגים בידיוק כמו שחגגו לפני שנתיים. ואגב, שאלה קטנה, ותחשוב טוב לפני שאתה עונה-אתה אוהד של ברסה, או שאתה אוהד של כדורגל יפה?
ריאל משחקת גרוע. הקישור המרכזי בהחלט לא קיים (במקום רכישות מצחיקות, תביאו לנו פעם קשר מרכזי מהדרג הראשון), ההגנה שהייתה מצחיקה בחלק מהמשחקים התייצבה מעט (ואז נזכרו היינצה ופפה להיפצע), ההתקפה היא החלק היחיד שעובד כשרוביניו משתפר, ראול מפסיק קצת לשוטט ורוד, גם אם קצת ירד ביכולת הוא עדיין סקורר. אבל מפה ועד מזל? . אני מניח שאנשים כאן לא מבינים את ההגדרה של מזל. מזל משפיע על דברים שלא בשליטתך, כמו זריקת קוביות למשל. שער בדקה ה-90 הוא תוצאה של חיבור התקפה טובה מצד הקבוצה המבקיעה, מלחמה ולא של מזל. גם משקופים וקורות של הקבוצה היריבה הם תוצאה של בעיטה לא טובה של היריב, לא שום מזל. ניקח לדוגמה את העונה האחרונה בה הרבה טוענים שעם ריאל הלך המזל. נסתכל על המשחק מול אספניול (3-1 ל4-3) שהרבה אנשים מחשיבים אותו כ"מייצג" של העניין הזה. בגול האחרון של היגואין, הוא בעט החוצה ואלילת המזל דחפה את הכדור פנימה? דברים כאלה הם לא מזל, שבכלל לא קיים כמעט בכדורגל. המזל היחיד של ריאל בעונה שעברה הוא שכשריאל התחילה לעלות ברסה החליטה שהיא מחליטה לקרטע.
יש כאלה שבשילם קבוצה 'אלופה' זה רק אחת שמשחקת אטרקטיבי מאה אחוז, ואחת שתשטוף את המגרש. לא רק. לא שאינני בעד כדורגל זה, אבל צריך גם להסתכל על הצד השני של המטבע. בכדורגל אין מזל. לי זה לא משנה גול בדקה 90, או שמא, גול בדקה 2. ישנם הרבה שיגידו שאנחנו תופעת טבע. הגנה לא יציבה ברוב חלקי העונה, אמצע חלול וחסר יצרתיות ושכל, והתקפה שמסתמכת על עקיצות, מבצעונים אישיים את שחקנים ועקיצות. ובהחלט כך. אולי הרוח האימתנית והאופי המנטלי החזק שקאפלו טמון בנו עדיין נשאר. עם התקפה דלילה וחוסר בשחקני אגף נורמליים ויציבים שיתנו את התופקה, אמצע אפור למידי שלא מורכב משחקנים דומיננטים שיובילו את ההתקפה בצורה רצינית,אריאן'חרסינה'רובן, הגנה רעועה שסובלת מפציעות ומדחליל כמו מרסלו,רכשים שראו מעט מאוד דקות, אנחנו במקום הראשון, בפער של 7 נקודות מהקאטלונים, את רוב קבוצות הצמרת ניצחנו בזכות עצמנו, בזכות הסדר הקבוצתי, הלוחמניות של השחקנים, החיפוים אחד על השני בזמן המשחק, ההקרבה, המנטליות והגיבוש הקבוצתי הכללי. שאני מסתכל על הבעיות הללו, של הפציעות, של מחסור בכלים בהתקפיים מספיק טובים, ושאני מעביר מבט שני על הטבלה, אני מרוצה .
פחחח. אני אוהד ריאל, ותתפלא- http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx קבוצה נוראית. צודק. איזה בולשיט אלוהים.
jinga דיי לבלבל במוח, עברנו שנים נוראיות, שנים שתפקדנו כפרט ולא כקבוצה. אז עכשיו אין כדורגל אטרקטיבי בוא נגיד, אבל יש לחימה ויש קבוצתיות ויש רצון ומבחינתי זה שווה הכול. הרעב לנצח, הלחימה והמשחק הקבוצתי זה המהות של הכדורגל,. לא נראה לי שיש מישהו אחר שיבוא ויאמר לי שהוא לא פותח את הטלויזיה ומסתכל משחק של הקבוצה שלו ורוצה מכל הלב שיביאו נצחון ושזה לא בעדיפות ראשונה עד אז... תפתח לך איזה אגדה יפה שתחליף את הסרט שאתה כל כך נהנה לחיות בו...
התוצאות מדברות בעד עצמן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx :aa1: ריאל מדריד מנהלת מו"מ עם חלוץ סנטוס בן ה-18, טיאגו לואיס המכונה גם "מסי הברזילאי". סוכנו של השחקן, שהוא גם סוכנו של רוביניו, טס למדריד כדי לנהל את המו"מ בין הצדדים.
התוצאות לא מדברות בעד עצמם, ריאל לא משחקת כדורגל יפה ולא בטיח, וגם לא מבריקף היא משחקת בצורה יעילה ומנצלת כל חצי מצב. אגב, מאורוש, חמודי, תחייך, אבל אני יגיד לך מה שאוהד ריאל אמר לי בזמנו שברסה זכתה בדאבל-הגלגל מיסתובב, תמיד, לפעמים ברסה, לפעמים ריאל. ולנסיה\סיבליה\לה קורוניה הן סתם קבוצות שבאות להפריע. תמשיך לחייך, מתישהו החיוך ירד לך מהפרצוף וכבר לא תהיה מהמקום הראשון בישביל להיות חכמולוג.
משעשע שכתבת את זה במחצית של אחד המשחקים הכי טובים שלנו העונה. איזה כיף... איזה כדורגל... דווקא, הכותב אוהד בארסה שאני הכי אוהב בפורום, שעד היום לא מצאתי את עצמי בשום חוסר הסכמה איתו, משתמש בדמגוגיה זולה? נכון, הגלגל מסתובב, כמה שנים לפה-כמה שנים לשם ושוב תהיו יותר טובים... אז מה? עצם העובדה שאנחנו כרגע ראשונים, עצם העובדה שאנחנו כרגע יותר טובים, על אחת כמה וכמה בגלל שאנחנו אוהדי ריאל - מגיע לנו להיות חכמולוגים מתלהבים. ושיזדיין חטא ההיבריס, אני לא מאמין בנאחס, מזל, עין או אלוהים... אני מאמין רק בקבוצה שלי. ארתור, :aaa025:
תמיד אמרתי שהתיזמון שלי גרוע. אמרתי שלא מגיע לכם להיות חכמולוגים? תהיו חכמולוגים, ההפך, מגיע לכם להיות חכמולוגים וליצחוק על אוהדי ברצלונה. אבל אל תשכחו שגם אתם תיפלו מתישהו, כמו שברסה תיפול. זה כל מה שרציתי לציין, שיחשוב לפני התגובות החכמולוגיות שלו ויבין שגם הוא יהיה למטה מתישהו. אחרי העונה שעברה, אני משתדל לא לדבר על חטא ההיבריס, זה מביא מזל רע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
ריאל נותנת לי הרבה סיבות לחייך, ולכן אני אמשיך לחייך עוד הרבה זמן. אם ריאל לא הייתה משחקת כדורגל יעיל, היא לא הייתה במקום הראשון בפער 9 נק' על פני ברצלונה, ושוב, התוצאות מדברות בעד עצמן. בינתיים, אני ואוהדי ריאל חיים את הרגע ונהנים עד המפלה הבאה. HALA MADRID
זידאן:"אני רואה את ריאל מדריד זוכה באליפות ספרד ובליגת האלופות" http://www.marca.com/elementosPortada/fotosPortada/2008/01/30/zidane310x100.Xxx זינדין זידאן הקשר הצרפתי ששיחק בריאל מדריד חמש שנים(2001-2006) ופרש בתום גמר המונדיאל ממשחק, התראיין היום למארקה. הוא דיבר קצת על הקבוצה, על מעשיותיו כיום ועל העתיד. זיזו פירגן לריאל מדריד ואמר:"אני רואה את ריאל מדריד זוכה באליפות ספרד וגם בליגת האלופות, הם נראים מצויין וכל הכבוד להם". על גוטי: "הוא עושה דברים שאף-אחד בעולם לא מסוגל לעשות. הוא שחקן מצויין" על השער בגלאזגו נגד באייר לברקוזן בגמר ליגת האלופות: "הרגע החשוב ביותר במהלך הקריירה הארוכה שלי" על ההבדל בין יובנטוס לריאל מדריד: "ביובנטוס למדתי כל הזמן - לנצח, לנצח ולנצח. בריאל מדריד סגנון המשחק היה יותר התקפי, יותר מבדר ויותר לפה לעין. השתלבתי טוב יותר לכדורגל הספרדי" על מעשיותיו כיום: "האמת שאני כן עוסק בספורט, אם כי לא משחק כדורגל. היום אני מקדיש יותר זמן למשפחה. אני מלמד את ילדיי כדורגל, אבל הם יוכלו לעסוק בכל דבר שיירצו, כל הדלתות פתוחות בפניהם". על חזרה אפשרית לריאל מדריד: "אני רוצה לחזור למועדון ולתרום לו בכל דרך אפשרית, אני מרגיש כאילו גדלתי כאן. אני חד משמעית לא חוזר לשחק, החלטתי לפרוש. אני רוצה לעבוד עם ילדים צעירים וללמד אותם, לתרום להם מהידע שיש לי.
אם כבר מדברים על זידאן, למישהו יש מידע על הילדים שלו? (הבן שלו אנזו משחק במחלקת הנוער של ריאל) . לפי מה שהבנתי הבן שלו משחק גם כן כקשר התקפי, מישהו יודע באיזה שנתון? מה הסטט' שלו?
http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/benzema260807_ES.Xxx מארקה מגעגע , ריאל תשקיע 45 מיליון על הילד הצרפתי המוכשר הזה .