ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/7/07.

1. Raulito Madridista

גונזלו היגואין שחקן לא רע בכלל כרגע. הוא מהיר, הוא משקיע המון ובפעמים ששותף תרם למשחק ההתקפה שלנו. הוא יכול להפוך לשחקן טוב יותר, והעונה עקב פציעות והריצה המוצלחת של הקבוצה מבחינת תוצאות עם מערך שכולל קיצוני אחד בלבד, הוא נדחק לאחור. אני חושב שכחלוץ הוא יכול להחליף את ראול ולהיות ה'חלוץ האחורי', הטכני יותר. לטעמי שוסטר חייב לשלב אותו יותר ויותר. ראול העונה נשחק יותר מידיי, לא כתוב באף מקום שהוא חייב לשחק 90 דקות, חאלאס. גם שהמשחק גמור ואנחנו מוליכים 2-0 כמו נגד סראגוסה, הוא ממשיך לשחק וזה מיותר.

היכולת בהחלט לא משכנעת ואנחנו ניפול בדרבי נגד אתלטיקו, מתקשה להאמין שנשיג שם תוצאה טובה. זה נראה שזה עניין של זמן עד שהפער שלנו מהצמרת יצומק. הכל פתוח לקראת החצי השני ואני בספק אם נשיג את אותם אחוזי הצלחה, אם כי גם בפחות מזה אפשר לזכות. הבעייה היא שאנחנו משחקים רע-בינוני ביותר מדיי משחקים. שוסטר הבטיח כדורגל אחר מקאפלו ואת-זה אנחנו לא מקבלים. אנחנו אומנם מבקיעים יותר, אבל הכדורגל לא אטרקרטיבי.

אני רוצה להעלות כאן נושא אחד. גאגו:
    http://www.sportsignings.com/images/products/products/MADRID/gago.Xxx
    בתחילת הדרך שלו אצלינו היו לו משחקים טובים. הוא הגן בצורה טובה, ניסה לדחוף קדימה ואף לעתים אירגן מסירה מרתקת(בישול ענק לקרלוס נגד רקראטיבו). העונה, גאגו שיחק 726 דקות(בליגה) ולא היה בורג מרכזי, אך קיבל מספיק דקות ולא הוכיח את עצמו. שחקנים עוברים אותו בקלות ומשאירים אבק מאחוריו ומצד שני הוא לא עושה שום שינוי לטובה בחלק הקדמי. שוסטר מכניס אותו לשחק מתי שהקבוצה צריכה לשמור על היתרון מסויים. אני לאט-לאט מבין שכנראה נכשלנו איתו, 50\50 הוא לא יהיה. אני מעדיף לנסות את סניידר ליידו בקישור.
    דיארה העונה לא טוב בריאל מדריד ואם נאמר את האמת, השנה וחצי שלו כאן מאוד בינונית. מצד שני, הוא שחקן פיזי, מרתיע וההיפך מגאגו. בדרבי ונגד ויאריאל אנחנו נראה כמה הוא חשוב בכל-זאת.

2. Sergio Ramos Member

פשוט וקל, גאגו צריך לידו שחקן פיזי, אחד שעושה הגנה ובנוסף אחד שידע לנווט את המשחק בפן ההתקפי.
    גאגו כקשר אחורי בודד, אינו יכול לתפקד לבד. אין לו את יכולת ההרתעה, את הנוכחות המפחידה את העוצמתיות ובמיוחד את הכוח שדרוש לקשר אחורי.. בהתקפה, האו גם כן לא מרשים, למרות ששם, אני מצפה ממנו ואמרתי את זה רבות, להרבה הרבה יותר. כמשחק לידו בור בהתקפה כמו דיארה, הוא חייב לקחת אחריות ולעשות פעולות יורת חיביות בהתקפה..אבל לא, הוא פחדן ושמרן ולי זה מרתיח את העצבים.

אני יודע שיש לו את הפוטנציאל, אבל כרגע האו לא מספיק טוב ובנוסף הקישור שלנו אפור מאוד ולא מסופק בשחקנים מספיקים דומיננטיים שיתנו את הטון. באפטיסטה הוא חית טרף, ותרם בכניסתו למערך בכך שהוא שהוסיף הרבה כוח למרכז השדה, אבל זה לא מנהל משחק אמיתי, ולא אחד שאני לפחות רואה בוא כה-50\50 הריאלי שלנו. עם יש מישהו שמתאים לכך ואמרתי זאת כבר, הוא סניידר. אבל שוסטר מקובע, ולא נותן לו את המושכות, וזה חבל.

3. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

קשר אחורי מושלם?

4. REAL MADRID Member

זאת הפעם הראשונה מאז 1964 שריאל מדריד זוכה ב'טראבל'. לא, לא מדובר בזכייה באליפות, בגביע ובצ'מפיונס בעונה אחת - אלא טראבל מסוג אחר.

זאת הפעם הראשונה מאז 1964 שריאל מדריד מצליחה לנצח את ברצלונה בקאמפ נואו, את אתלטיקו מדריד בויסנטה קלדרון ואת ולנסיה במסטייה. 3 ניצחונות חוץ על 3 הקבוצות הגדולות הנוספות של ספרד.

5. Raulito Madridista

ההספק המביך של שחקני הרכש
    http://www.marca.com/elementosPortada/fotosPortada/2008/01/22/realmadrid370x100.Xxx
    ריאל מדריד השקיעה כספים רבים בקיץ, כרגיל, על מנת לחזק את הקבוצה.
    היום מפרסם אתר המארקה את ההספק של שחקני הרכש בעקבות מכת הפציעות - לא פחות מ-64 משחקים בייחד הפסידו השחקנים(לא כולל את דרנתה).
    פפה שהגיע ב-30 מליון יורו מככב במקום הראשון עם 16 משחקים שהוחמצו עקב פציעה. גבריאל היינצה(15) ואריאן רובן(14) שהגיעו ממש בתום חלון ההעברות, לא נמצאים הרחק מאחור במקומות השני והשלישי.
    הנתונים העצובים הללו לא כוללים את המשחקים שיחמיצו השחקנים בעתיד - פפה ייעדר קרוב לחודש.
    כל השחקנים שבתמונה פרט לווסלי סניידר - פצועים(אריאן רובן יחלים תוך שבוע, עד הפציעה הבאה..)

בקשר לנתונים שהובאו, בהחלט עצוב. ידעתי שרובן לא יכול לגמור עונה בלי להיפצע, אבל באמת שלא חשבתי שכך יהיה הדבר. היינצה פרט לפציעה אחת קשה בקריירה שלו במדי יונייטד, דווקא לא זכור לי כרגל זכוכית, אולי אני טועה.
    הקבוצה עומדת בציפיות בגדול מבחינת אגירת הנקודות, אבל לפחות במשחקי הבית הייתי מצפה לכדורגל טוב יותר. נגד ויאריאל אני בעד לשחק עם היגואין ורוביניו באגפים ולוותר על סניידר\גוטי.
    מיגל טורס שיחק בדרבי והיה לא רע בכלל, הלוואי שמרסלו יחזור הספסלה.
    הפעם האחרונה בה ניצחנו שבעה משחקים ברציפות הייתה בעונה הראשונה של וואנדרלי לושמברגו, רצף שנעצר על ידי אתלטיק בילבאו בסנטיאגו ברנבאו - הפסדנו 2-0 במחזור ה-25 אם אני לא טועה. לא זכור לי מעולם שניצחנו שמונה משחקים ברצף בשנות האלפיים(ותאמינו לי אני לא רע בסטט', בכלל לא), הלוואי ויישבר הרצף.

נערך לאחרונה ב: ‏22/1/08
  6. Sergio Ramos Member

אמרת הכל, והכל נכון. די מעיק לי שהרכש, לאו דווקא לא נתן את התפוקה האמיתית. וחלק גדול ממנו, בהחלט חשוב לנו ופוגע בנו במידה מסוימת. הכדורגל לא הכי יפה בעולם, אך למרות זאת, אנחנו מסתדרים יפה מאוד גם ללא הרכש והפציעות ושומרים על המקום הראשון. ועל זה, כל הכבוד לשוסטר !

7. jinga Member

אני לא מבין איך היכולת של קסיאס קשורה לשוסטר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx.

8. Bensh Member

לא, כי ריאל מפרקת בכל משחק תוך כדי תצוגות מדהימות... איזה מצחיק אתה

9. vanistlrooy Member

אחי כרגע ריאל מדריד משחק את הכדורגל הכי יפה...ותזכור מה אמרתי.אתם ביזבזתם מיליונים על אבידל,הנרי,יאיא טורה,מיליטו ומה יצא לכם?!....אפילו להתקרב לריאל אתם לא יכולים.ואנחנו כולה קנינו את פפה,מצלסדר,דרנטה,וסניידר,רובן.אבל אנחנו עשינו את הרכישות עם מוח.אז ביייבייי אתם בחיים לא תגיעו אלינו.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx

10. ראול Member

תגיד, אתה מכיר את האלבום של סנטנה:
    http://www.7digital.com/shops/assets/sleeveart/%5C828768046722_350.Xxx

ארתור, http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/haha.Xxx

11. Bensh Member

http://www.marca.com/primeras/05/11/g1120.Xxx

12. Voda_Coda Member

איזה כדורגל יפה ואיזה בטיח!? יש לכם כדורגל מגעיל..אבל יעיל..
    בלי המזל הזה שיש לכם הייתם בקרשים...ובלי השוער הענק שיש לכם בכלל...
    ואגב...לבנתיים עשיתם יותר רכש בקיץ והוא הרבה פחות יעיל...
    רובן כל הזמן נפצע...דרנטה לא משחק...פפה עכשיו פצוע..ומצלסדר הזה גם לא משחק הרבה..
    סניידר הוא הכי יעיל...
    אצלנו אבידל בדר"כ פותח...מיליטו נלחם קשה על חולצת ההרכב...הנרי עם 10 שערים אאל"ט..
    ויאיא טורה גם בדר"כ פותח..ואתם ביזבזתם הרבה יותר מאיתנו...30 מליון על פפה?!! עוד משהו כמו 30 מליון על רובן!?!?...זה מה שקורה שקונים שחקנים ולא מוציאים מהנוער...

13. XabiAlonso Member

קבוצה צריכה הרבה יותר מסתם מזל ושוער כדי לנצח כל כך הרבה משחקים.
    ריאל היא מכונה משומנת וכדאי שתפנימו את זה.
    עם כל הפצועים שלנו אנחנו מקום ראשון בפער גדול מברצלונה, ובלי מי שהיה אמור להיות שחקן המפתח שלנו העונה, אריין רובן.
    CRY BABY CRY :aaa021:

14. Voda_Coda Member

עובדה מול אתלטיקו...2 קורות ועוד מלא מצבים שביום אחר יכלו להיות גול...
    ומלא משחקים שהקבוצה היריבה שולטת במשחק ואתם פתאום מביאים גול...בלי כדורגל יפה בלי כלום..
    אז חאלס לבלבל את השכל..

15. REAL MADRID Member

אתם קוראים לזה מזל - אני קורא לזה חיבור ותיאום שיא בין השחקנים שמסוגלים להוציא שער מכלום.