קשה מאוד להגיד שהוא חרא שחקן, זה לא המשפט המתאים לדעתי. גם אני, וגם אתה אלכס, אני מניח שלא ראינו אותו הרבה בפעולה. מדקות מעטות באליפות אירופה, אתה רואה שלבחור יש כישרון. אבל מכאן ועד שאיננו מתאים לריאל ומקומו בהיררכיה ירוד עד לאפס, זה כבר סיפור אחר. ובפרט הוא רכש מיותר מאוד, אני הייתי מאוד מעוניין להשאילו ולראות לאיזה כיוון ילך הבחור. יאמר לזכותו של הנגמש באפטיסטה, שהוא הוסיף כוח למרכז השדה ואת האפקטיביות שבוא בכך שהוא יורה הרבה מרחוק. אבל.. הוא לדעתי, לא האיש שיבניב לריאל כדורגל משובח ומשחק התקפי קלאסי. בספסל, יש לו מקום... אף קבוצה לא היתה מתנגדת לשחקן כזה כאלטרנטיבה מהספסל. קאסנו? שילך לבכות ! מי צריך אותו בכלל? כן כן אני זוכר את אותה מחורר רשתות, כעת זה אבד לו ולדעתי לתמיד. בריאל אין לו מקום. יש לנו כרגע מספיק חלוצים ולא צריך עוד תינוק בכיין על הספסל. מיותר לגמרי.
"אליפות אירופה לכלום ושום דבר עד גיל 21" לא מוכיחה כלום, עובדה- דרנתה שהוכרתר לשחקן הטוב ביותר בטורניר, הגיע לקבוצה גדולה והכיח מחדש עד כמה הטורניר הזה הוא לא יותר מטורניר יחצנות משומן. שוסטר ניסה את כל וירואציות האפשריות לדרנתה: מגן שמאלי, מרכז מגרש וקשר שמאלי. מיותר לציין שבכולם הוא כשל כאשר לא רק שהוא איכזב, הוא גם פגע ישרות בקבוצה עם תצוגות שלא ניראו מעולם. דרנתה מבלה 80% ממשחקי הקבוצה בבית המלון שלו במדריד. שוסטר קלט עם מי יש לו עסק ומשאיר באופן כמעט תמידי את דרנתה מחוץ לסגל. דרנתה הוא שחקן של הסגל המורחב בלבד ומקום בריאל ביכולת כזאת בטח ובטח שאן לו.
ושוסטר נתן לו 'הרבה' הזדמניות לדעתך? לא. וכן, בצדק. אבל למרות זאת, אני לא חושב שניתן להגדירו כחרא שחקן. יכול להיות, שההולנדי לא מתאים פשוט לריאל מדריד, ושוסטר ביצע שיגאה בכש הזה וביזבז כסף מיותר. ובפרט, כמה כבר יצאנו לנו לראות את השחקן במומנט של כמה משחקים ברצף? הוא לא שחקן גרוע, לא סתם התעניינו בוא ולא סתם השם שלו עלה עוד לפני שריאל הציצה לכיוונו, אל פשוט בריאל, האו לא מוצא את עצמו ומתגלה כרכש מיותר כמו שאמרתי קודם, אני מאוד רוצה שהוא יושאל למקום שבוא הוא יקבל דקות ונוכל אולי סוף סוף לראות מיהו דרנתה.
פורטיו לא קשור אלינו כבר בשום צורה רשמית. הקשר היחידי הוא הקשר הרגשי. פורטיו לא נמכר אלא עבר ללא כל תמורה לנסטיק בעונה שעברה כשלריאל מדריד הייתה אופציה להחזירו בסוף העונה. ריאל לא מימשה את האופציה ונסטיק שירדה ליגה מכרה אותו לאוססונה.
http://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20080111/e__archivo_photo_10_1_1_20080111_ypr03f1.tif6.Xxx נער הזכוכית נפצע (שוב) ויעדר שבועיים ויחמיץ את הדרבי.
דווקא עכשיו שהייתה הזדמנות לעלות בהרכב שני(מה שצפוי לנו מחר[בצדק]), החרסינה נפצעת שוב. טוב נו...אולי נראה את גונזלו שירד בזמן האחרון מככב בצד ימין.
אתה יודע, לכל בנאדם יש אופי משלו, כאשר אתה רואה שבנאדם משחק מגעיל ומתנהג בצורה מגעילה מול יריבים, זה לא אומר שהוא לא יהיה ככה עם קבוצתו, ואפילו מעיד על כך שיש סיכוי לא רע שגם על חבריו לקבוצה הוא יתנהג באותו צורה. אני לא יודע אם אי פעם שיחקת בקבוצה, אבל בתור אחד ששיחק ב-3 קבוצות-צא מהסרט, גם בקבוצה יש יריבויות ושנאה אדירה בין שחקנים שמשחקים תחת אותו מועדון. גראבסן ורוביניו יעידו על כך, גם ויסנטה ופויול.
טוב הגעתי למסקנה שאריאן רובן פשוט לא יכול להישאר בריאל מדריד. בהתחלה עוד חשבתי שאחרי הפציעה הכול יהיה בסדר והוא יחזור ויככב, אבל הוא בקושי הספיק לחזור וכבר ניפצע שוב. כניראה שרובן לא מתאים ליהיות שחקן כדורגל כמה שהוא כישרוני. רובן אמור ליהיות צלע משמעותית וכשהוא לא משחק הוא פוגע בקבוצה. שנה הבאה ריאל צריכה לירכוש קיצוני חדש בימקומו, אולי כריסטיאנו רונאלדו, ולהיראות כמו קבוצה נורמלית. אי אפשר ליסחוב עונה שלמה בלי צד ימין.
אוי אבל זה היה שקוף, השחקן הזה נפצע יותר מג'ינה ג'ימסון בסט צילומים של מרתון בלונדיניות בבקיני !! אין משהו שלא נאמר או נטחן בדיון של צ'לסי על רובן שצריך להגיד גם פה, משך זמן התפוקה שלו היא תמיד כשמינית מהזמן שהוא יבלה בפציעות.
לכל הספקנים בינהם. תקראו את הכתבה הבאה ותקבלו את ההוכחה שגם בסטטיסטיקה קסיאס הוא השוער הטוב בעולם: http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.378.31012.html.
היגואין:"המשחק הטוב יחזור" http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/higuain_primerplano_ES.Xxx גם בריאל מדריד מבינים שהיכולת שלהם לא טובה. היום דיבר על כך החלוץ גונזלו היגואין. "היינו בתקופה טובה ושיחקנו יפה, עד שהגיע חג המולד ואז הייתה פגרה. היה לנו קצת קשה לחזור לקצב, אבל מה שחשוב זה שלא איבדנו נקודות והמשכנו לנצח". החלוץ הצעיר בטוח שריאל לא תגמגמם ותיראה טוב יותר על המגרש - "המשחק הטוב שלנו יחזור", הוא מבטיח. "היינו מרוצים שניצלנו את המצבים שלנו והבקענו, אך לא מרוצים מהמשחק. מבחינת התוצאות יש המשכיות, היכולת גם תשתפר". היגואין נשאל מה דעתו על אליפות החורף בפער של 7 נקודות מברצלונה וענה:"מאז שהניצחונות שווים 3 נקודות לא הייתה חצי עונה כזו. אנחנו מרביצים והולמים לכל היריבים שלנו. אך, למרות זאת, אסור להרגיע את עצמינו. ישנן יריבות קשות מאוד בדרך ועד לאליפות יש הרבה מאוד עבודה". ביום שבת ייערך הדרבי של מדריד, אך היגואין מזכיר שיש קודם-כל את מאיורקה. ביום רביעי מצפה לריאל מדריד משחק הגומלין בגביע המלך, בו ריאל חייבת לנצח את מאיורקה, אחרת תודח. "אנחנו הפסדנו שם ולא שיחקנו טוב. למרות זאת, הכל פתוח. אנחנו רוצים לנצח כמו בליגה ולעיני הקהל הגדול והמצויין שלנו אנחנו גם נעשה את זה. לשתי הקבוצות יש סגל טוב ומחליפים טובים. רק אחרי המשחק הזה נתחיל לחשוב על המשחק בקאלדרון".
אני אוהב את היגוואין. הוא חלוץ מוכשר ועושה רושם של בן אדם טוב וצנוע, אין ספק שהוא יכול להיות חלוץ מצויין לריאל אחרי פרישת ואן ניסטלרוי והמחשבה עליו ועל סולדאדו בחוד פשוט גורמת לי לחשוב על דברים יפים. ובנוגע לדבריו: כן ריאל לא משחקת הכי טוב אבל 3 נקודות זה 3 נקודות וגם אם זה 1-0 מגעיל אפשר לקחת אליפות(כמו בשנה שעברה) אני מאמין שהשחקנים טיפה חלודים מהפגרה אבל הם מבקיעים ומנצחים שזה הכי חשוב. המשחק היפה יחזור אבל ייקח עוד קצת זמן עד שזה יקרה.
אי אפשר למשיך לשחק כך. על תתן לפער שלנו על ברצלונה, להטעות אותך, או לקנות אותך. לליגה יש עוד מן, ואילו נמשיך לשחק כך מתישהו זה ישבר, והפער יצטמצם ואז יתחילו הלחצים האמיתיים. יש לנו מכת פציעות של שתי שחקנים חשובים, שם עושה את העבודה השלילית לצערנו הרב. הקישור האמצעי שלנו אפור מאוד, ועכשיו שדיארה עזב, אני מבין עד כמה האגרסיביות שלו חשובה, לרמות ששהוא בור בהתקפה ועשה לא מעט טעויות גם בהגנה כששיחק. אבל אי אפשר לבוא רק אליו בטענות, בזמן שאין לידו קשר התקפי מספיק שיבריק ויתן את השואו. באפטיסטה שחקן חזק בעל דהירה, אבל הוא לא השחקן שיביא יצירתיות ומשחק בקלאסה. הפיתרון האידיאלי לדעתי, האו לעבור ל4-4-2 קלאסי סוף סוף. סניידר מוכיח מפעם לפעם שהוא כן יודע לעשות בהגנה, וזה הזמן להחיות את אגף ימין, ולתת קרדיט להיגואין(או רובן שיחזור, עד הפציעה הבאה), ולפתח משחק אגפים כמו שצריך ומערך יותר סימטרי שיתן יותר סדר במשחק.