http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx רייס שולח לכם ד"ש דרך בית משפט. אם לא תשלמו את כל מה שמגיע לכובש שער האליפות, תשכחו מהרכש של ינואר. :aaarse:
ניצחון דחוק של ריאל היום. קסיאס במשחק ענק,רוביניו במשחק בינוני,ראול במשחק גדול,רוד במשחק בינוני+. נקוה שהפציעה שלרוד לא חמורה והא יוכל לשחק מול לאציו ואם לא מול לאציו לפחות שיחזור עד הסופר קלאסיקו. השיפוט במשחק הזה היה חלש מאוד כיסוחים מצד שתי הקבוצות ומעט מאוד שריקות מצד השופט. איך איקר קסיאס נשאר אדיש לכל מה שקרה לו ברחבה בכל בעיטת שוער אני לא יודע.נקווה שיטפלו באוהדים של בילבאו.
בשעה טובה ומוצלחת היינצה החלים מהפציעה שהשביתה אותו מאז הפגרה והוא צפוי להיכנס לרשימת המוזמנים של שוסטר לקראת לאציו. מי שצפוי להישאר גם הפעם מחוץ לסגל הוא הבלם הגרמני כריסטוף מצלדר שפצוע ברגלו השמאלית ולא התאמן עם יתר השחקנים.
"קאסה דל" פפה הזה פשוט בדיחה עצובה, הגול הראשון של לאציו באשמתו הבלעדית - לא יודע לצאת לנבדל עם יתר ההגנה, וגם עשה פנדל שאותו למזלו קסיאס הציל. איך שילמו על כזה דבר 30 מיליון יורו?!
פפה היה טוב מאוד במשחק היום ובתקופה האחרונה הוא נראה גם הרבה יותר טוב מקנאברו. פפה אמנם נגע ביד בטיפשות אבל זה יכול לקרות לכל בלם, תוך כדי ריצה הידיים באוויר והכדור פגע לו ביד - קורה. לגבי השער שספגנו, השער היחיד הוא מרסלו עם החור באגף השמאלי שפינה לרוקי את הדרך למסור בקלילות לפאנדב, לפפה כבר לא היה מה לעשות..
פפה גרוע מאד, אם קבוצה עלובה כמו לאציו מסוגלת להבקיע 2 שערים בברנביאו, זה אומר הכל (ואני לוקח בחשבון את הפנדל שכביכול היה צריך להיות מובקע). ראינו אותו גם בברמן, קרקסו אותו שם, ובכל משחק הוא נראה זוועה.
כולם תמיד מתנפלים עליו, הוא הפך לשעיר לעזאזל. בגלל שכולם שומעים '30' מיליון ישר באים בטענות על כל דבר קטן. בסדר נגד ברמן גם אני הבאתי עליו ביקורת והאו הרגיז אותי. אבל מאז, הוא כמו כולם בהגנה. זה הפך ךסטיגמה. יום גרוע של ההגנה- פפה האשם היחיד ! הבעיה כאן היא לא פפה. היא אולי שוסטר שלא מאמן את ההגנה שלו כמו שצריך. יש לנו שחקני הגנה טובים ומוכשרים, הבעיה, שהם לא יודעים להגן כצוות. יש חוסר תיאום בהגנה שלנו וזה מה שפוגע בנו.