דור אני שיניתי את דעתי לגבי הקישור האחורי. דיארה עושה עבודה הרבה יותר טובה כשהוא פותח לבד.. עריכה:: והנה אני פותח את העמוד ה-100 של הדיון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
אני לא מבין אותכם בכל הדיברורים האלה על רכשים. בסדר, ההתקפה לא מבריקה בכלל זה נכון. אבל אתם רק מדברים על רכש רכש רכש מבלי לדבר על עזיבות של שחקנים. צריך להבין, עם רוצים את דייגו למשל, חייב למכור את סניידר. זה בלתי אפשרי להחזיק 3 פליימייקרים. אותי זה לא מעניין אם דייגו, טוב מסניידר.כל עוד סניידר בקבוצה, דייגו לא. רוצים את דייגו, תעזיבו את סניידר. בינתיים ההולנדי בקבוצה, טוב או לא טוב, זה לא משנה, כמו שאמרתי אלף פעם, כל עוד הוא בקבצה לא צריכים את דייגו. בכלל, סניידר שחקן מצוין... יש לו יכולות אדירות. אבל כשהוא על האגף הוא נהרס. הוא הרבה יותר טוב על האמצע. יכולת הבעיטה, המסירה ושאר הדברים באים לידי ביטוי בצורה הרבה יותר טוב בעמדה של מאחורי החלוצים. אתם סתם מתלוננים. דייגו הוא לא זה שיפתור את הבעיות. הבעיות האמיתיות הם ששוסטר לא הצליח לחבר את הרכשים כמו שצריך במערך אחד. הוא לא מצא את ההרכב האידיאלי שלו עדין, מכוון שכמו שהתחלה, הוא לא חיבר את הרכשים שלו כמו שצריך. דייגו לא יפתור את הבעיות האלה.
שניידר שחקן מעולה אני מסכים איתך אבל אתה חייב להודות שכבר חודשיים הוא משחק כמו עגלה. ריאל היא קבומה שמשחקת 60 משחקים בעונה לכן צריך להיות גיבוי הולם של שלושה שחקנים טובים לעמדה, בכל מקרה אני עדיין חושב שאין צורך בדייגו לעונה זאת או עד ששניידר או גוטי יעזבו את המועדון.
המארקה מדווח שריאל מדריד שלחה נציגים להולנד לחפש קבוצה שתשאיל את רויסטון דרנתה. פיינורד, הקבוצה ממנה הגיע לריאל מדריד, מועמדת רצינית.
הסיכוי שגוטי יעזוב העונה את ריאל מדריד או בעונה הבאה זהה לסיכוי שאחמניג'הד יבוא לעשות קבלת שבת אצלי בבית.
ריאל מדריד פתחה הערב בהרכב הזה מול פרטיזן בגביע הבירנבאו דודק. טורס, מצלדר, קאנאברו(פפה), סלגאדו. בפטיסטה, גאגו(דיארה). דרנתה, היגוואין, רובן. סביולה. 70 אלףף איש חזו בקבוצה מנצחת 2-0 משערים של באטיסטה(בישול של סאביולה) , ודרנטה (בישןך של גוטי). http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2007/12/1196892209.Xxx
אתה שמת לב שהודעה לפני זה כתבת שגוטי נותן תצוגות מדהימות כן? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx וסביולה הוא החלוץ שריאל צריכה :aaarofl:
:aa1: יש שמועות על עיסקת החלפה בין ריאל לצ'לסי שבה דרנטה יעבור לצ'לסי ומאלודה יעבור לריאל. לא יודע עד כמה זה אמין,ולא בטוח שריאל צריכה את מאלודה..אבל חשבתי שכדי להביא את הידיעה הזו לכאן.
שטויות,אני לא חושב שמאלודה יעזוב כבר עכשיו את צ'לסי. זה שגרנט מעדיף את ג'ו קול עליו בינתיים לא אומר כלום,הוא עדיין שחקן חשוב מאוד במערך של גרנט.
נו כן, ומה הבעיה באמירה הזאת? גוטי הוא אחד המצטיינים עד עכיו בריאל מדריד. בזמן שכל הקבוצה שלנו אפורה. הקישור תוצרת דיארה וגאגו מהווה מרכז מגרש הגנתי, ונוסיף את המערך החסר צורה של שוסטר, גוטי, בכל זה, האו אחד המובילים שלנו בהתקפה.
- השוער המחליף יז'י דודק ביקש לעבור קבוצה בינואר. דודק החליט שהוא רוצה לשחק באליפות אירופה בקיץ עם נבחרת פולין והוא חייב להרוויח את הזימון שלו ע"י כך שישחק. ברנד שוסטר שמע את הבקשה של הפולני אך בינתיים הוא מסרב ולא מסכים לשחרר את השוער. ------ 1. דודק מטומטם, הוא ידע שהסיכויים שלו לשחק בהרכב קטנים כשיש שוער כמו קסיאס בין הקורות כשוער הראשון. אני לא מבין למה הוא מאוכזב ורוצה לעזוב.. אבל שיעזוב, נאחל לו רק הצלחה. 2. שוסטר מטומטם, קודינה שוער מצויין. וגם את דיאגו לופז אפשר להחזיר. אני לא מבין למה הוא מסרב לבקשה של דודק.
כן אבל אם תשים לב לא דיברתי על גוטי אלא על דיארה,גאגו ושניידר. אז לפני שאתה צוחק על אנשים תקרא טוב יותר. ולמה אתה מזלזל בסביולה הוא רכש מעולה וגיבוי מצויין לרוד וראול .
מה אתה רוצה מדודק? כולה רוצה לשחק עבור הנבחרת שלו באליפות אירופה הקרובה. אני מאמין שהוא בא לריאל רק בשביל הכסף שהוא קיבל בחצי שנה האחרונה. אין שום סיבה להחזיק אותו בקבוצה.