ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/7/07.

1. REAL MADRID Member

צ'לסי מעוניינת בדרנתה

המארקה מדווח היום שצ'לסי מעוניינת להחתים בחלון העברות הקרוב בינואר את רויסטון דרנתה. צ'לסי הייתה אחד המתעניינות הרציניות ביותר בקיץ האחרון בדרנתה שבסופו של דבר עבר לריאל מדריד, עכשיו בצ'לסי רואים את מצבו העגום של דרנתה בריאל מדריד ומתכוונים לחזור לתמונה. דרנתה הגיע לריאל מדריד רק בקיץ האחרון מפיינורד תמורת 14 מיליון יורו. מחירו של דרנתה ינוע בין 12 ל-16 מיליון יורו.

בטיס מעוניינת להשאיל את רוברטו סולדאדו

שחקן נוסף שיעזוב את ריאל מדריד בחלון העברות כמעט בוודאות הוא רוברטו סולדאדו. החלוץ הספרדי חזר הקיץ לריאל מדריד מהשאלה באוססונה ואף חתם על הארכת חוזה בריאל מדריד. עד כאן החלק הטוב, עד כה שיחק החלוץ המוכשר בן ה-22 רק 30 דקות בליגה הספרדית ובמרבית המשחקים הוא אף אינו נמנה על סגל הקבוצה. המארקה מפרסם היום שבטיס מעוניינת להשאיל את סולדאדו.

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/soldado290807_ES.Xxx

-----

טוטי אישר היום שהוא היה מאוד קרוב בלחתום בריאל מדריד. זה ידוע שלפני מספר שנים התעניינה ריאל מדריד בקפטן הרומאי אז טוטי לדבריו העדיף בסופו של דבר להישאר ברומא למרות הפיתוי של הכסף מצד ריאל מדריד.

נערך לאחרונה ב: ‏4/12/07
  2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא רק לואיס פביאנו עם 8 שערים , גם לאו מסי ... כל אחד מסתכל על זה איך שהוא רוצה כמי שמוליך את טבלת השערםי.

3. RubberSoul Member

אבל עדיין,מסי לא במקום הראשון,בגלל שהוא הבקיע הכי הרבה פנדלים מכל המקומות הראשונים.

4. ofir_ka Member

כל מי שרוצה להזיל דמעה עוד הפעם

"אספניול משווה ל2-2 ריאל מדריד חוזרת למקום הראשון אני לא מאמין שאני אומר את זה"

http://www.youtube.com/watch?v=soqOSoa0xrA

זה הסרטון מספורט 5 שומעים אותו צועק

5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא קשור , אף אחד לא סופר את זה , סופרים את כמות השערים ולא איך הם נכבשו.

6. matan9010 Member

למכור את דרנתה ודחוף במיוחד אם נוכל לעשות כזה מחיר.
    דרנתה בקושי משחק וסתם מעוצבן על חוסר דקות אז עדיף למכור אותו ולא לייבש את הכשרון הזה.
    בקשר לסולדאדו , זה שקוף ששוסטר לא משתין לעברו אז כדי ש"החלוץ הבא של מדריד" לא יתייבש על הספסל כמו דרנתה דבר שרק יפגע בו עדיף להשאיל אותו או פשוט לתת לו להמשיך.

בכלל ריאל לא אלופה בקידום שחקנים צעירים ומעדיפה שחקנים בשלים ובצדק כי לרמות האלו צריך שחקנים עם ניסיון שיעזרו לריאל לזכות בתארים ולהגשים ציפיות, רק חבל לי שריאל לא מצליחה לחקות את ארסנל שמצליחה כל כך עם סגל כזה צעיר.

בקשר לטוטי: למה צריך לנסות להביא אותו בכלל כשדייגו מעוניין לבוא.
    טוטי כבר בן 30 ולמרות שהוא שחקן נהדר עדיף להביא את דייגו שיש לו את אותה יכול כמו טוטי וכשרון גדול מטוטי. מה גם שגם שניידר וגם גוטי מעולים בעמדת הקשר ההתקפי שהוא התפקיד הטבעי של טוטי.
    בגלל שחקנים כמו טוטי למרות היותו שחקן עצום נוצר משבר הגלאקטיקוס.

7. Sergio Ramos Member

ולמה צריכים את דייגו?
    בשביל מה זרקנו 24 מיליון דולר על ווסלי סניידר? בשביל מה יש את גוטי?

רוצים את דייגו? זרקו את סניידר מהקבוצה. סניידר, דוטי ודייגו משחקים על אותה עמדה. יש לנו את גוטי, ויש לנו את סניידר שהוא פליימייקר. אולי דייגו נחשב ליותר טוב ממנו, אבל אותי זה לא מעניין, כל עוד יש את סניידר, דייגו בכלל לא בחוץ כאן במשוואה.

8. REAL MADRID Member

כתבתי רק שורה וחצי על זה ולמרות זאת אתה מצליח להתעלם מזה שרשמתי שזה היה לפני מספר שנים טוטי לא היה מבוגר כמו עכשיו (למרות שגם עכשיו כל קבוצה תרצה לוחם כמוהו בצד שלה) וזה לגיטימי שריאל התעניינה בו.
    זה היה בעבר, לא עכשיו.

אני מתחיל להבין למה הרבה נופלים על בגרות בלשון, הבנת הנקרא...

9. אלי מתחן Member

אני חושב שדייגו זה מה שחסר לריאל כדי להשתוות לברצלונה.
    יש לה את רוביניו שבכושר הנוכחי מתקרב למסי, ודייגו שלדעתי נכנס ל10 הטובים בעולם יכול להשלים ביחד עם ואן ניסטלרוי ורובן את ההתקפה ברמה עולמית.
    גוטי, ראול, סניידר וכו' הם שחקנים טובים, אבל לא מתקרבים לטופ העולמי כמו שבברצלונה יש את רונאלדיניו, אטו, הנרי, דקו ואינייסטה.

10. REAL MADRID Member

בינתיים כמו שנראים כרגע רונאלדיניו והנרי, בנוסף לעובדה שאין לדעת איך דקו ואטו יחזרו מהפציעות אני לא הייתי כ"כ ממהר להגיד שההתקפה של ברצלונה חזקה כ"כ.

בכל מקרה, אני מסכים איתך לגבי דייגו, זה שחקן נהדר שאני מאוד רוצה לראות בריאל מדריד..

-----------------דיארה----------------

רובן-------------דייגו------------רוביניו

---------ראול--------רוד---------------

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wub.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wub.Xxx

11. xavi6 Member

סמוך על התימני (או שאל, אסור ליסמוך על תימנים) זה לא רק זה.

12. A. Arshavin Member

ומה עם המיליונים שנשפכו על סניידר?

13. XabiAlonso Member

בינתיים, לפחות לאור המיקום הנוכחי בטבלה, ברצלונה היא זו שצריכה להשתוות לריאל מדריד.
    ריאל עולה על ברצלונה.
    וכן, דייגו יהיה תוספת מבורכת לקישור של ריאל מדריד.

14. Bensh Member

כן, כי ריאל פשוט מבריקה ונוצצת
    ועוד אני הלא אובייקטיבי

15. ofir_ka Member

ואיפה גוטי?
    לא נראה לי ששוסטר יספסל שחקן שנקנה במליונים ולא נראה לי גם שהוא יקנה שחקן על חשבונו.