ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/7/07.

1. XabiAlonso Member

לפי Goal.com , ריאל ויובנטוס החלו בשיחות על עסקת חליפין במסגרת סביולה יעבור ליובנטוס ואילו טיאגו יעשה את הדרך ההפוכה למדריד.

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=499300

האמת? נשמע לא רע בכלל.

2. אלי מתחן Member

טיאגו יכול להיות שזה מה שחסר לריאל, קשר אנרגטי במרכז שמסוגל ללכת קדימה ולהתצטרף לשלישייה הקדמית.

3. Riki Member

הדבר היחיד שחסר לריאל זה שכל, חאלס כבר להרים ידיים ממשחק למשחק, במקום לחשוב על תחלופות צריך לחשוב על מימוש פוטנציאל הסגל הקיים רעבק.
    המאמן שלנו צריך להתחיל להנהיג לשנות להעז לדחוף אותם לקצה, שום כאריזמה ושום נעליים עד כה.
    הוא מתנהג כמו ילד מפוחד שלא יודע מה עושים עם הצעצוע. אני דיי תפסתי ממנו, שיתחיל להראות מה הוא יודע.

4. מדרידיסטה בדם Member

אם טיאגו מגיע לריאל, זה רק בתור מחליף. הוא לא יותר טוב מגוטי וגם לא בטוח ששוסטר יעדיף אותו על סניידר, אבל הוא יכול ליהיות תוספת מצויינת לספסל וריאל לא תרגיש את חסרונו של הארנבון שבמילא לא משחק.

בקיצור שחקן ספסל במקום שחקן ספסל, אבל ריאל מקבלת שחקן יותר נחוץ מסביולה שזה רק שאלה של זמן עד שהוא יעזוב. אם לא ליובה, לקבוצה אחרת.

5. REAL MADRID Member

בעיקרון אני נגד המהלך. אני עדיין חושב שסביולה צריך להישאר בריאל והוא יקבל את ההזדמנויות שלו.

6. xavi6 Member

לא יודע, טיאגו קשר מעולה, 50\50 בין הטובים בעולם, הוא יכול להיות ממש שחקן לגיטימי ושחקן מפתח בריא מדריד ולתת מנוחה לגוטי ולהוריד קצת מהחשיבות שלו לקבוצה. מצד שני, סביולה ילך לקבוצה שיש לה את דל פיירו וטרזגה. קשה, קשה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/12/07
  7. beitar4ever Member

לריאל עדיף לעשות את העסקה הזו כי גם ככה סביולה לא מקבל המון דקות בריאל וגם לא ניראה שהוא יקבל, טיאגו הוא קשר מצוין שיוכל לעזור המון למרכז הקישור שלנו, דווקא עסקה מאוד טובה יכולה להיות עבורנו.

8. Raulito Madridista

טבלת הפיצ'יצ'י של המארקה; ובמקום הראשון - ראול

http://www.marca.com/pichichi_alfa_0708/fotos/raul.Xxx

לגזור ולשמור

ראול כבש העונה שמונה שערי ליגה. בסה"כ יש לו 195 ב460 הופעות.
    בהופעה הבאה שלו בליגה - נגד בילבאו, ישתווה ראול לסנטיאנה הגדול עם 461 משחקים.
    ראול יהיה השני בדרג עם מס' ההופעות הרבות ביותר בליגה,
    כאשר הראשון הוא מנואל סאנצ'ז ששיחק 523 פעמים.
    הקפיטן צריך לכבוש עוד 22 על מנת לעבור את אלפרו די-סטפאנו ולהיות הכובש הטוב בהיסטוריה שלנו, בליגה.
    אין יותר סימלי מכך שראול יהיה השחקן שנתן את התפוקה הכי גדולה עבור ריאל מדריד.
    מלך השערים של ריאל מדריד בכל המסגרות הוא גם די-סטפאנו עם 307.
    לראול יש בינתיים 273 שערים ב-610 הופעות, והוא השלישי בהיסטוריה מבחינת הופעות בכל המסגרות.
    מנואל סאנצ'ז מוביל עם 710 הופעות ובמקום השני סנטיאנה עם 643.

אני מחכה ליום הגדול, שבו ראול יישבור את כל השיאים של כולם ויהיה רישמית,
    השחקן הכי גדול ששיחק במועדון המפואר ביותר בעולם.

נערך לאחרונה ב: ‏3/12/07
  9. Santiago Bernabeu Member

אני חושב שהשנה אנחנו רואים עד כמה ריאל סבלה מרונאלדו ועד כמה ראול סבל מהציוות שלו עםרונאלדו בחוד הקבוצה. זה מדהים לראות עד כמה רונאלדו פשוט דפק את ראול (לא בכוונה כמובן) ובמקביל עד כמה הצמד ראול את ואן ניסטלרוי הוא ציוות כ"כ מוצלח גם מבחינת הקבוצה וגם מבחינת שניהם באופן אישי.

הנה קצת סטטיסטיקה (ליגה ספרדית):
    02-03: 31 הופעות, 16 שערים
    03-04: 35 הופעות, 11 שערים
    04-05: 35 הופעות, 9 שערים
    05-06: 26 הופעות, 5 שערים
    06-07: 35 הופעות, 7 שערים
    שליש עונת 07-08: 14 הופעות, 8 שערים

כל כך חבל לי, באמת. עד כמה שאני אוהב את רונאלדו (בגללו אני אוהד ריאל) הוא פשוט החריב לראול 4 שנים יקרות מאוד מהקריירה. לחשוב שראול היה יכול לעקוף את די סטפאנו כבר בתחילת העונה שעברה, או שהפער בין ואן ניסטלרוי, שבצנקו ואינזאגי במלכות מלך השערים של אירופה היה יכול להגיע ליותר מ15 (!) פשוט עושה לי רע על הנשמה.

10. XabiAlonso Member

פשוט מרגש לראות את ראול בראש רשימת הפיצ'יצי'.
    נראה לי שאני אזיל דמעות של אושר אם זה יהיה כך גם בסוף העונה.

11. Raulito Madridista

לא מדוייק, אלכס.
    המהלך אומנם שבו רוד בישל לראול, הראה, שרונאלדו בהחלט קטע את המשחק הקבוצתי ושיתוף פעולה בינו לבין ראול(חוץ מבישול פה ובישול שם), לא היה קיים(אם רונאלדו היה מקבל את הכדור שרוד קיבל, הוא היה מנסה דריבל).
    מצד שני, אני גם אוהב מאוד את רונאלדו, היה לי עצוב שהוא הלך, אבל אני מעדיף להסתכל על התרומה שלו בכללי. גורם מכריע בעונת האליפות(צמד במשחק האליפות, שלושער באולד-טראפורד ומספרים יפים מאוד בליגה), בעונה שלאחר האליפות, זו הייתה העונה הטובה שלו בלבן, 34 שערים בכל המסגרות, כל-כך הרבה דריבלים מוצלחים, באותה עונה ידעתה שהכדור מגיע לרונאלדו, זה נגמר ברשת, הוא החזיק אותנו ממש לבד בהתקפה, שפיגו וזיזו דעכו, וראול...לא היה קיים.
    אי-אפשר להאשים את רונאלדו בכך שבאותן שנים ראול היה מחטיא המון.
    בעונת 06\2005 לדוגמא הוא היה פצוע והפציעה הרגה את העונה הזאת למעשה, אשתקד ללא רונאלדו הוא גם היה בינוני, אבל המשחק של ריאל לא זרם, השנה המשחק ההתקפי יותר טוב, ראול מגיע למצבים. אשתקד הוא החטיא מעט מאוד וכבש 12 בכל המסגרות.
    מוקדם לקבוע איך תסתיים העונה, בכל זאת קצת יותר משליש עבר וזה לא מספיק, אבל השנה באמת נראה שמשהו שונה, והלוואי שהוא יהיה ביורו(ארגוניס דיבר היום על זה שאם הוא ימשיך ככה, הוא יהיה ביורו, לפי מה שהבנתי[האמירה המדוייקת:"אם ראול יהיה טוב, הוא יהיה ביורו איתנו"]).
    בנוגע למלך השערים של אירופה, זה ממש לא מעניין אותי, הוא מבשל כל פעם שהוא יכול ושיתוף הפעולה שלו עם רוד מצויין, הוא תמיד מחפש את ההולנדי לפני הגול וזה יפה, מזכיר קצת את ראול ומוריינטס.
    אינזאגי מזדקן ואם ראול ימשיך לשחק עד הגיל שלו - 4 שנים נדמה לי, הוא כן ישבור שיאים ויהיה הכובש הגדול ביותר של אירופה. שבשנקו לא קרוב בכלל לתת גול והאיום הרציני הוא רוד בכבודו ובעצמו.

אני אזיל דמעות ביחד איתך, מאור.
    הפעם האחרונה שבכיתי בגלל הקבוצה(לחיוב), היה במשחק נגד סראגוסה... ראיתי את השידור החוזר של אותן דקות כמה וכמה פעמים באינטרנט, ותמיד זה קרה.
    אחחח...'...אספניול משווה ל2-2...' http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    בקשר לראול, עלתה בי דימעה שראו אותו שוכב על הדשא אחרי ההדחה במונאקו ב-04\2003.

נערך לאחרונה ב: ‏3/12/07
  12. Raulito Megico Member

תאמינו לי שאין דבר שיותר משמח אותי בכדורגל בשנים האחרונות מהפתיחה של ראול, שלדעתי כרגע הוא אחד השחקנים הטובים ביותר בהיסטוריה, והוא עוד יהפוך לגדול יותר.

13. RubberSoul Member

אני מצטער לאכזב אתכם מעט,אבל גם לואיס פביאנו מקום ראשון...

14. Sergio Ramos Member

לא ידוע לי האם האו באמת ראשון, אבל במקרה שכן, נו, ו...

כמות השעים של ראול העונה(עד עכשיו)האי מדהימה. בעונה שעברה כולה, הוא כבש 7 שערים בלבד, את השביעי עם אני לא טועה הוא כבש במשחק נגד דפור בנגיחה.

העונה הוא כבש 8 שערים, בשליש עונה, שזה נהדר. ולא רק השערים, היכולת שלו גם. ברוב המשחקים, ראול הראה שיפור ניקר ביכולת שלו. אי אפשר להגיד שהאו עדיין 'משוטט' כמו כלום במגרש. לעומת השנים האחרונות העונה ראול הרבה יותר מעורב ומשותף בכל ההתקפות של ריאל. הוא יותר פעלתן, שואף לעוד ועוד ונותן את כל כולו למען הסמל.
    והנה, 8 לא הגיעו בפוקס, אלה בזכות עבודה קשה של הקפיטן.

15. ofir_ka Member

ראול בכושר מצוין העונה ואם הוא ימשיך בקצב הזה הוא יעבור את די סטאפנו עוד העונה(חסר לו 21 שערים נראה לי).
    ואם הוא ימשיך בכושר הנוכחי אני בטוח שהוא יוזמן שוב לנבחרת