מצלדר עשוי לפתוח לצידו של פפה במקומו של קנאברו שנמצא בספק למשחק. היגוואין גם הוא עשוי לפתוח בהרכב במקומו של גאגו. הרכב משוער: --------------------קסיאס----------------------- מרסלו--------פפה------קנא/מצלדר---------ראמוס ---------------דיארה---------------------------- -----------------------גוטי---------------------- רוביניו------------------------------------היגוואין --------------ראול-------רוד--------------------
גם אם הוא כשיר במאה אחוז אתה לא יכול לזרוק אותו להרכב אחרי הרבה מאוד זמן שהוא היה פצוע ולא נגע בכדור.
המשחק היום של ריאל בליגת אלופות היה משחק חלש לדעתי. ריאל לא ניצלה מצבים, רוד מחטיא מצבים בטוחים ואחרון חביב איקר שתפס יום חלש מאוד. לאיקר היה כמה טעויות גורליות אחת מהם גרמה לגול. ריאל הייתה צריכה תיקו קטן בשביל להטיח עלייה וגם זה לא קרה.נקווה שמול לאציו הם יצליחו לעשות משהו
למעשה, גוטי ייעדר מהמשחק נגד סנטאנדר וזו הזדמנות מצויינת שלנו לנסות מערך של 4-4-2 עם שני קיצוניים אמיתיים באגפים. אנחנו משחקים יותר מדיי דרך המרכז וככה קשה. רובן והיגואין כרגע רעים מאוד, אבל החלודה לא תיעלם אם דקות המשחק לא ייגדלו. שוסטר ניסה מעט מאוד פעמים מערך של שני קשרים אגף אמיתיים, נגד דפורטיבו לה קורוניה נדמה לי ונגד חטאפה. לא חווינו הצלחה גדולה, אבל חייבים להמשיך לנסות. בקשר למערך בכללי, חבל שאין לנו שחקן שיחליף את גאגו או דיארה, הם פשוט רעים. את ראול לא הייתי מספסל, הוא פשוט טוב יותר מרוד בעונה הנוכחית. את העונה שעברה רוד פתח בצורה בינונית, אבל בהמשך היה מדהים. אני הייתי שוקל לספסל אותו, הוא לטעמי צריך מנוחה, הוא נראה עייף וגמור כבר מההתחלה. מי שעוד מאכזב קצת הוא ראמוס, בכל השנה שעברה היה אפשר לספור על כף היד את המשחקים הפחות טובים שלו, והעונה, כל משחק שני או שלישי הוא חלש. פפה לא מרשים ומרסלו חור בהגנה ובהתקפה לא תורם מספיק. הרכב לקראת ראסינג - קסיאס; ראמוס, מצלדר, קנבארו, היינצה; רוביניו, דיארה, גאגו, רובן; ראול ורוד; אופצייה אחרת - קסיאס; ראמוס, מצלדר, קנבארו, היינצה; רוביניו, דיארה, גאגו, סניידר, רובן; ראול
כן, תוציא את מלך השערים שלך מההרכב דור, ממש חכם. ראול פחות אפקטיבי כחלוץ בודד, ואן ניסטלרוי הוא נכס של ממש, משחק ביתי - למה לעלות עם חלוץ בודד? אגב, מי שיחק אתמול באגף שמאל בהגנה של ריאל? כל ההתקפות של ברמן הגיעו מהאגף הזה, אני מקווה שהיינצה האפס המאופס גרם לכך.
מרסלו. אחח, כמה שאני נהנה לראות את הבוגד הזה מתייבש על הספסל ליד דודק. אגב, לא שאני מצדיק את דור, אבל רוד בכושר זוועתי, אתמול היו לו החמצות מדהימות.
מרסלו שיחק במנצ'סטר? אתמול פפה היה פשוט קטסטרופה, מרסלו עדיין מראה קצת חוסר ניסיון, קסיאס עם הצלת השנה עד כה (מדהים, מדהים!) והיחיד שאפשר להגיד עליו מילה טובה זה גוטי בקישור. משחק רע, פשוט רע.
אני חושב שאנחנו צריכים לדאוג יותר להגנה מאשר להתקפה, כי מההתקפה עוד יש לקבוצה תפוקה מההגנה אנחנו רק רואים טעויות שלהם, אני חושב שבמשחק הבא של ריאל , ההרכב צריך להיות כך: קסיאס. ראמוס ,קנאברו ,מצלדר ,מרסלו(היינצה). דיארה, גאגו,רובן,רוביניו. ראול, ון נסיטלרוי.
לקסיאס היה משחק חלש אתמולעם כמה טעויות.. ולדעתי זה ההרכב שצריך לעלות מול ראסינג: קסיאס. ראמוס,קנאבארו,היינצה(מצלדר),מרסלו דיארה,גאגו(שניידר אם הוא יחזור),רובן,רוביניו ראול,RVN מרסלו מגן שמאלי טוב פשוט הוא שוכח את ההגנה שהוא עולה להתקפה ומשאיר לבלמים עבודה כפולה. לדעתי הוא צריך לצבור עוד קצת ניסיון והוא יהיה המגן השמאלי בין הטובים בעולם אם לא הכי טוב.
מערך כזה הוא יותר בכיוון של המערך של בארסה. במערך שבוא רובן ורוביניו משחקים ביחד, הם יותר חלוצי צד מאשר קשרים. הם שחקנים שצריכים לדחק קרוב לשער כדי להפיק את ביכולת שבהם. הסבירות שאולי נראה שתי קשרי אגף, די גבוהה מהעובדה שגוטי לא ישחק, ושלושת הקשרים שלנו כשירים במלוא האחוזים. שוסטר יכול להתפרע וללכת על משחקים אגפים וגם להציב את סניידר במרכז במקום דיארה או גאגו, מה שיתן משחק ופר התקפי. או שמה ישמור על שפיות ויעלה במרכז את דיארה וגאגו מה שיצור לנו לב מגרש שומם, ונסתמך על האגפים נטו. בשביל זה אני תמדי אומר שאני מצפה מגאגו לתקוף, שיתקוף כבר הפחדן הזה, שיתקוף. הוא שחקן מצוין, הוא חכם ויודע לסדר את המשחק כמו שצריך, אבל הוא חייב להבין שצריכים את התרומה לו בהתקפה. במיוחד שלידו עומד 'בור' בהתקפה בשם דיארה. אני לא ממהר להישען ולהיות בטוח שהאגפים, הם המושיע ונראה פתאום כדורגל אטרקטיבי. לא צריכים להיות בטוחים כל כך. בזמן שאנחנו עסוקים בתסבוכות מה יהיה עם ההתקפה המבולגנת שלנו והלא סימטרית שלנו, ההגנה שלנו מזוועיה!! ויותר מזה, עד עכשיו לא ראיתי שום טביעת יד של שוסטר בכדורגל ה'התקפי' כביכול שהוא הבטיח בקיץ. בכל מקרה, מקווה לראות שתי שחקני אגף, אל בטוח שזה יעזור, אבל למה לא לנסות משהו חדש שהמערך הנ"ל שלנו מקרטע ולא מביא שום כדורגל טוב.
הצבת מסיבה מסויימת את ראמוס כשמאלי ומרסלו כימני. תראה ההרכב שרשמת יכול בהחלט להיות טוב אבל לא במערך הזה. אם כבר אז המערך הבא: ------------------קסיאס------------------ מרסלו-----היינצה------קנאברו-------ראמוס -----------------דיארה------------------- רוביניו-----------סניידר---------------רובן -------------ראול----RVN--------------- סניידר יותר התקפי מגאגו אך כבר ראינו העונה שדיארה לא מתפקד טוב כשהוא צריך לסגור את כל המגרש. כבר דיברנו בעבר על הההרכב הזה וראינו שהחסרון שלו זה שדיארה לבד. הבעיה היא שבכל מערך יש חיסרון. ההרכב שאני הייתי רוצה לראות זה: קסיאס מרסלו היינצה קנאברו ראמוס דיארה גאגו רוביניו סניידר/ראול/גוטי רובן RVN הבעייה פה זה שהספסול של ראול כמעט בלתי נמנע.
ראיון מאתר הרישמי של ריאל מדריד הפעם עם ממאדו דיארה הראיון נערך אתמול לפני המשחק בליגת האלופות( מתורגם מאנגלית לעברית): למה לא התראיינת הרבה זמן לתקשורת? בגלל שאני לא עושה את זה בדר"כ.זה לא אומר שאני לא אוהב את התקשורת. אני לא אוהב כ"כ להיות באור הזרקורים, אבל אני מכבד את העיתונאים. איך אתה מרגיש? טוב מאוד,דבר אחד שקרה השבוע.אבל חוץ מזה אני מאושר מזה שאני משמח עם ריאל מדריד. דבר חשוב זה שהקבוצה שמחה איתי גם, אותו דבר גם עם המאמנים וחברי ההנהלה. אתה מרגיש מוערך ע"י שוסטר? ברור שאני מרגיש כך. בטח שכן,היה לי מזל לשחק בכל המשחקים חוץ משתיים ורדר ברמן ובטיס שנפצעתי. ואני לא חושב שהוא היה נותן לי שלחק כ"כ הרבה עם הוא לא היה מעריך אותי. דרך העבודה שלו נותנת לי מוטיבציה. האם אתה מרגיש מוערך ע"י המועדון? אין לי שום בעיות עם המועדון. רק שמועה אחת שיצאה לעיתונאים מאוחר. המועדון תמיד אומר לי כל דבר שהם רוצים או חושבים לעשות איתי לפני שהתקשורת יודעת בכלל. למשל שנה שעברה הייתה ליבעיה עם קאפלו והמועדון אמר לי שזה לא הולך בדרך שהם רוצים. הכל טוב השנה,אני בקבוצה הכי טובה בעולם אני לא רואה איך יכולות להיות בעיות. אני מקווה שגם המועדון שמח איתי. אתה חושב שאתה משחק את הכדורגל הכי טוב שלך השנה? לא ,עדיין לא .אני מכיר את עצמי מספיק טוב כדי לדעת שאני עדיין לא משחק את הכדרוגל הכי טוב של כמו ב6 החודשים האחרונים של העונה שעברה. אני יודע שאני יכול לעשות יותר. אתה לא ניראה שמח. אני מאוד שמח כאן בריאל. אני מאוד ביישן ואני לא נפתח מהר כאשר אני לא מכיר אף אחד. אני מתבדח עם המון אנשים שמסביבי אני מרגיש מאוד נוח שאני מכיר אנשים יותר טוב, אני אוהב לשמח את כל החבר'ה בקבוצה ,זה עושה אותי ממש מאושר להיות בריאל. הכול כאן מדהים. אני מרגיש שאני ממש מזליסט על כך שאני כאן בריאל, לא כל אחד מקבל הזדמנות לשחק בברנבאו. מי החבר הכי טוב שלך בחדר ההלבשה? קסיאס! הוא מדהים(צוחק). הוא משוגע.וסרחיו אפילו יותר משוגע.פאביו הוא מורד.גם גוטי.הם אוהבים להגזים בדברים כדי להוציא אחרים מדעתם.בעקרון גוטי ופאביו הם אותו אישיות. http://luach.nrg.co.il/images/archive/408x322/576/941.Xxx "דיארה: אני חושב שאני יכול לשחק יותר טוב" אתה מעדיף לשחק כקשר יחיד או עם גאגו? לא אכפת לי. הדבר החשוב הוא לכבד את החלטת המאמן. לא אכפת לי איפה אשחק כל עוד אתן את המקסימום לקבוצה. מה אתה חושב על המרפק שאתה הבאת לקרספו? זב דברים שקורים בכדורגל, אני לא נתתי לו בכוונה את המרפק לפנים. אני חושב שזה מאוד אלים וגס לעשות דברים כאלו בכדורגל. אני לא התכוונתי לתת לו את המרפק . התקשרתי לקרספו להתנצל . זה תמיד קשה לשחקן להאבק על הכדור כשזה באוויר. אתה טוב או גרוע יותר ממקלאלה? אני אוהב את מקאלאלה מאוד. אבל אני לא אוהב להשוות את עצמי עם שחקנים אחרים.הדבר החשוב הוא לעשות כל מה שאתה יכול למען הקבוצה. אנחנו ניראה את הדיארה הטוב ביותר בין ינואר למאי? זה מה שאני חושב. אני עושה באופן סביר את העבודה עכשיו, אבל אני יודע שאני יכול לעשות יותר עבור הקבוצה. לסיום אתה חושב שריאל מספיק טובה בכדי לזכות בליגת האלופות? אני חושב שזה אפשרי, יש לנו קבוצה מספיק טובה בשביל לזכות, למרות שאנחנו לפעמים לא משחקים כדורגל יפה. אנחנו חזקים פיזית וטקטית ברמה הכי גבוהה, אני חושב שכל קבוצה כמו זאת יכולה לזכות בגמר בלי בעיות. _________________________________________ אני חושב שלמרות כל הביקורות שדיארה מקבל, ולמרות המשחק הלא טוב שהוא הציג אתמול בגרמניה, דיארה הוא אחד מקשרים הדפנסיביים הטובים ביותר בעולם, וכאשר הוא יקבל מישהו טוב יותר מגאגו שישחק לידו, לדעתי אנחנו ניראה דיארה שונה לחלוטין.