ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/7/07.

1. מדרידיסטה בדם Member

תיקרא מה כתבתי כולם מיועדים לאותו תפקיד בריאל. קשר 50/50. התפקיד שגוטי משחק כשגאגו לא בהרכב.

2. Waters Member

אז מה שאני אומר זה שלא צריך עוד שחקן יותר טוב מגוטי. כי כרגע כן צריך לתת ביטחון לגוטי, כי דווקא הוא השחקן שיכול להריץ את ריאל כמה שיותר קדימה להתקפה.
    ולא צריך להביא את דה רוסי כי אולי גם הוא לא ישתלב כל כך מהר ואז לפי השיטה הגאונית שלכם גם אותו נצטרך להחליף ב"שחקן פנטסטי שאולי יגיע לריאל ויפתור את הבעיה בעמדה הזאת".
    עם קצת יותר ביטחון בשחקנים הקיימים ובהתמקדות במה שיש ולא במה שאולי יגיע בינואר/ קיץ/ ווןאבר, יקבלו השחקנים הקיימים את הביטחון שאליו הם כל כך נזקקים.

3. מדרידיסטה בדם Member

זה לא קשור לביטחון. ריאל מחפשת קשר 50/50 כי גוטי לא מספיק טוב בעמדה הזאת מהסיבה הפשוטה שהוא לא עושה הגנה, וכל מטלות ההגנה בקישור מוטלות על הכתפיים של דיארה, שכמה שהוא טוב הוא חייב לקבל עזרה. לכן גאגו התחיל לפתוח בהרכב.

אם דה רוסי יבוא ריאל לא תצטרך להביא שחקן אחר כמו שאתה אומר, כי הוא מהטובים שיש.

שניידר הגיע כקשר התקפי לריאל לא מרכזי, וגם בתפקיד הזה הוא לא הגיע באחד מהטובים.

4. Waters Member

גוטי לא עושה מספיק הגנה? אז יש את דיארה וגאגו.
    אין מה לעשות. זה נראה לך כל כך פשוט - להביא שחקן טוב מאוד, אבל מה שאתה עושה בעצם זה לקחת שניים או שלושה שחקנים קיימים שחלקם הם שחקני מפתח בפוטנציה ולהגיד להם, או שאתם על הספסל או שתעזבו.
    פשוט אין סיבה מספיק טובה כדי להעיף את גוטי/ דיארה/ גאגו/ סניידר מההרכב.

5. מדרידיסטה בדם Member

אתה צודק אם גוטי לא עושה מספיק הגנה יש את גאגו. זה בידיוק מה ששוסטר עושה.

אבל עכשיו יש בעיה. אם ריאל רוצה לשחק 4-4-2 עם שני קיצוניים( רוביניו ורובן) והיא רוצה כי אחרת רובן לא היה מגיע, היא צריכה לוותר על גאגו/יארה ולהוסיף לצידם שחקן 50/50. כרגע בסגל יש את סניידר וגוטי. גוטי לא עושה הגנה וסניידר לא קשר מרכזי ועושה פחות הגנה מגוטי. כך שאם ריאל רוצה כמו שאמרתי לשחק עם שני קיצוניים קשר מרכזי חייב להירכש.

6. Waters Member

זה בדיוק מה שהיא לא צריכה. כמו שאמרת עכשיו לריאל יש את סניידר, גוטי וגם את גאגו/ דיארה שחייבים להיות שמה כדי לעשות את ההגנה שגוטי לא עושה. מכאן שאו גוטי או סניידר משחקים כל משחק (אלא אם כן סניידר מוסט לאחד האגפים). וכך, אם תביא עוד שחקן לאמצע ייווצר לך עומס מטורף ואינפלציה מטורפת של קשרים.

7. מדרידיסטה בדם Member

קשר לאמצע חייב להגיע, כי הנוכחיים לא מספיק טובים מהסיבות שציינתי. ריאל רוצה לשחק עם שני קיצוניים כמו שאמרתי ודיארה הוא הקשר הפותח כשגאגו מחליפו. הקשר שישחק לידו יהיה שחקן הרכש שיגיע.

8. Waters Member

טוב כנראה שאתה לא מבין או פשוט מתכחש למה שאני אומר, אז באמת אני לא רואה שום סיבה להמשיך את הדיון הזה.

הטענה שלי עדיין עומדת בעניין הזה. והיא שאסור להביא עוד שחקן לשום עמדה כי לכל עמדה כרגע בריאל יש מספיק שחקנים ובכמה עמדות יש אפילו יותר מדי שחקנים. לכן צריך להסתפק במה שיש ובמקום להסתכל לדשא של השכן אולי כדאי קצת לטפח את הדשא האישי שלנו בכך שניתן יותר בטחון ונסמוך יותר על מה שקיים כרגע במועדון. המצב בכלל לא רע ולא מצריך שום מהפכות בזמן הקרוב.

9. מדרידיסטה בדם Member

אוקיי, בוא נסכם את זה ככה. אתה חושב שמה שיש לנו מספיק. אני טוען ששחקני מרכז המגרש להוציא את דיארה לא מספיק טובים בטח לא בדביל חצי וגמר הצ'מפיונס.

נחכה וניראה מה ריאל תעשה בחלון ההעברות וניהיה יותר חכמים.

10. xavi6 Member

אתה מוציא פליימיקר, מי ינהל לך את המשחק? דה רוסי? אל תטעה, הוא שחקן של נשמה, הקרבה, מלחמה, הוא לא שחקן שיגמור לך משחקים במסירה אחת. הוא שחקן שילחם וישבור שחקנים באמצע, בישביל זה יש את דיארה שעושה את זה גם בלי כדור, ובלי לשים לב הוא גם אחראי על התיאטרון, מה עוד אתה רוצה? גוטי ודה רוסי בכלל לא אותם סוגי שחקנים, אין להם אותם תכונות אופי ככדורגלנים ולכן ההשוואה ביניהם מגוחכת. אתה תכניס את דה רוסי בימקום דיארה אתה תקבל קישור אפור, חסר יצירתיות כשהדבר היחיד שיש לך זה צדדים עם רובן רגלי חרסינה ורוביניו או מי שלא יהיה בימקומו בצד. יש לכם שחקנים כמו גאגו ודיארה שיעשו עבודה הגנתית בקישור, את סניידר וגוטי שיעשו את היצירתיות, מה אתם רוצים? תביאו את דווידס בחזרה לספרד ואת מקללה מצ'לסי, תיזרקו את סניידר וגוטי ויהיה לכם קישור כמו שרציתם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏25/11/07
  11. אלי מתחן Member

דה רוסי לא רואה את דיארה, שממנו לא הבנתי אף פעם למה תופסים.

12. XabiAlonso Member

דיארה עולה על דה רוסי מבחינה הגנתית. הבעיה שלדיארה אין כמעט יכולות התקפיות מה שיש לדה-רוסי. דה רוסי יודע לשלב מצוין הגנה והתקפה לעומת דיארה שיודע לעשות רק הגנה.

זה ההבדל ביניהם.

13. אלי מתחן Member

דיארה לא עושה הגנה כל כך טוב.
    הוא מתקל באיחור, שחקנים עוברים אותו יותר מדי פעמים ויותר מדי בקלות וכמובן מה זה עוזר אם הוא חוטף כדור אם שנייה אחרי זה הוא מאבד אותו.

דה רוסי שחקן בקלאסה אחרת.

14. Sergio Ramos Member

בחצי העונה הראושנה שלו בריאל, האו צוות יחד עם אמרסון, שתי גרזנאים שגרמו לנו למשחק הגנתי ביותר. חצי העונה הזאת לא הייתה הכי טובה, אבל חצי העונה שניה שלה, הוא הראה שיש לו יכולות הגנתיות מקוד טובות, והוא הורס התקפות ברמה גבוהה.
    את העונה הוא פתח די טוב, אבל כרגע הוא בתקופה לא טובה. היכולת החלשה שלא בהתקפה, שהאו לא מסוגל ליצר אפילו דבר אחד יצירתי(יציריות זה הדבר הכי חלש אצלנו)גורמות לחיסרון בקישור שלנו.
    בסך הכל, כגרזן נו, אני די מרוצה מדיארה ולא רוצה יותר.

15. ofir_ka Member

ראיון עם אריאן רובן.

איך אתה מרגיש שאתה חוזר המפציעה שלך?
    מצוין.אני מאוד שמח לחזור להיות עם הקבוצה,זה היה זמן מאוד קשה בשבילי אבל זה עבר ואני שמחר לחזור ולהיות עם הקבוצה.

האוהדים להוטים לראות אותך על המגרש
    אני מבין אותך,אבל זה זמן קשה בשבילי.זה היה מרגש לחזור אחרי הפציעה הראשונה שלי.למדתי הרבה מתחילת העונה אבל סוף סוף אני מרגיש בנוח אני מרגיש שאני קרוב ל100% כמו במשחק האחרון שלי בברנאבאו מול רקראטיבו.והסתכלתי קדימה למשחקים הבאים אבל היה לי חוסר מזל.עליתי מהספסל במשחק של הולנד להחליף שחקן פצוע ולאחר כמה דקות הרגשתי כאב עז ברגל.

איזה חוסר מזל!
    ללא ספק.הרגשתי שאני כשיר כמעט 100% ורציתי לחזור למדריד לעזור לקבוצה שלי ולהוכיח למה באתי.הגעתי למשחק של הולנד וזה קרה.

אתה תשחק היום?
    כן,זה נראה ככה ואני יהיה הכי מאושר שיש.

מה שוסטר אמר לך?
    היה לו חלק חשוב בארבעת השבועות האחרונים.
    הוא נתן לי בטחון וזמן הוא היה מאוד חיובי ועזר לי מאוד בזמן הפציעה.

איך אתה מרגיש פיזית?
    מנטלית אני מרגיש מצוין,אבל לא הייתי על המגרש שלוש או ארבע שבועות.
    זה היה מאוד קשה אבל אני יחזור לעבוד קשה ולהוכיח את עצמי.

מה דעתך על בארסה?
    דעתי לא השתנתה מתחילת העונה יש בנינו פור של 4 נק' ויש עוד דרך ארוכה שתינו קבוצות מאוד טובות אבל אני חושב רק על הקבוצה שלי ועל שנמשיך לנצח במשחקים הבאים.

מתי תהיה שמח?
    אני שמחק רק שאני משחק ואני יהיה שמחר אם אוכל לשחק כל שבוע עד מאי.
    אני מקווה להבקיע עד אז ואני אקדיש את זה למשפחתי;לאישתי הפציעה שלי לא הקלה עליה.

קרדיט לי על התרגום ולאתר הרשמי של ריאל מדריד(הראיון תורגם לאחר המשחק)

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/11/07