ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/7/07.

1. Ohad_Glr Member

שני חלוצי רחבה יכולים לשחק ביחד. לגבי דרוגבה, בכיף. אם הגעת דרוגבה נקבל חזרה את מה שאנשים (אני אל אפרט יותר מזה) אוהבים לקרוא לו "אפקט רונאלדו" . חולץ שיכול לכבוש בכל רגע נתון במשחק, בלי קשר למה שקורה באותו משחק.

מדובר באחד החלוצים הטובים בעולם, אם לא הכי טוב. אם יש אפשרות להביא אותו, חייבים לשקול אותה ברצינות.

נ.ב:מה זה משנה אם הוא מבוגר או צעיר? . אם הוא היה בן 34 הייתי מבין את הטענה של מבוגר, אבל הוא בן 29, הגיל אצלו בסדר גמור.

נערך לאחרונה ב: ‏22/11/07
  2. Riki Member

זה לא חדש שריאל מתעניינת בוויה, הוא שחקן נהדר שיהווה תוספת נהדרת לסגל.
    אבל אחד על אחד במידה והגעת דרוגבה היא לא סתם ספין תקשורתי וזה ריאלי, אז הייתי רוצה נורא את דרוגבה בסגל.
    אגב, יש דיבורים שישחררו את סביולה או משהו במידה ויגיע שחקן נוסף ?

3. REAL MADRID Member

בינתיים לא. ואין סיבה שיהיו. ברור לכולם שעתידם של באפטיסטה וסולדאדו לא בריאל והם יעזבו בינואר/בקיץ. במצב כזה אנו נשארים עם החלוץ שיגיע, רוד, ראול והיגוואין בנוסף לסביולה.

4. Bensh Member

תוספת נהדרת לסגל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx
    טוב שלא אמרת שהוא יכול להיות אחלה מחליף וזהו

5. beitar4ever Member

מנצ'סטר סיטי מציעה על בפטיסטה 8 מיליון ליש"ט

ולקינוח ראיון עם סביולה מהאתר הרישמי של ריאל מדריד( מתורגם מאנגלית לעיברית):

אתה תשחק יחד עם קבוצתך נגד אתלטיק בילבאו בעוד 4 מחזורים שנגדה הבקעת 4 שערים ב5 משחקים.
    כן,תמיד הלך לי טוב כאן.יש לי זיכרונות טובים מהעיר הזאת.אני מקווה להבקיע שוב.

תספר את זה לשוסטר....
    המאמן יודע שאני מוכן לשחק ולתת את כל כולי, אם הוא סבור שזה הכרחי .

זה בטח קשה לך להיות שחקן ספסל כשהיית אליל בריבר פלייט ושחקן אהוד בברצלונה.
    ידעתי שזה יהיה קשה לשחק בשביל ריאל מדריד כאשר הגעתי לכאן.
    יש הרבה התמודדות בסגל הזה. אני רק צריך לחכות להזדמנות שלי ולנצל אותה בצורה הטובה ביותר.

http://www.notasdefutbol.com/images/2007/07/JavierSaviolaRealMadrid.Xxx
    סביולה ,עדיין לא חושב על עזיבה, הוא יחכה להזדמנות שלו.

האם אתה חושב שהפציעה של רוד תעלה לך את הסיכויים לשחק?
    הוא בסדר. הוא התאמן עם הסגל.אני פשוט צריך להיות מוכן, אבל הדבר הכי חשוב
    הוא הקבוצה ואנחנו כרגע בפסגה.

אז אתה תשאר כאן עד סוף העונה...אתה לא חושב על לעזוב בחורף?
    אני שולל כרגע רעיון של עזיבת הקבוצה. אני הגעתי לכאן כדי לשחק, להבקיע שערים ולהיות מוצלח.
    אני יחכה להזדמנות שלי.

הבקעת 2 גולים העונה...
    כן,אבל אני לא צריך להיות מרוצה עם זה, אני חייב לעבוד קשה .

מה אתה חושב על ראול?
    הוא ראוי להכל. הוא שחקן מדהים שמשחק ברמה הכי גבוהה בריאל מדריד.

נערך לאחרונה ב: ‏22/11/07
  6. xavi6 Member

זה פשוט לא יאומן, יש לכם כ"כ הרבה חלוצים איכותיים ואתם רוצים עוד. לא יאומן הטחינות מים האלה.

בקשר לסביולה-אני בינתיים מאוכזב מאוד משוסטר בכל מה שקשור לסביולה. הוא רצה אותו יותר מיכול רכש אחר, הוא היה השחקן מס' 1 בדף של הקניות של שוסטר, למה הוא לא משחק?! פשוט לא יאומן איך שחקן כמו היגוואין שכ"כ מאכזב אותי בינתיים וחוץ מריצה מהירה לא ראיתי ממנו כלום, משחק וסביולה שהוכיח את אצמו כל פעם לא משחק. דיי למאמנים חסרי המושג!

7. beitar4ever Member

תיראה אני מודה ששחקן כמו סביולה חייב לרצות לשחק בכל משחק, ובריאל אפילו דקות משחק הוא לא מקבל, אלא אם כן יש משחק גביע מול קבוצת טלאים אז הוא מקבל, סביולה לא מוערך בכלל לא בריאל, והוא גם לא היה מוערך בברסה.
    אני חושב שחבייר עצמו חייב להציל את הקריירה שלו עם עזיבה לאחת הקבוצות בליגה הספרדית לא חייב קבוצה גדולה, העיקר קבוצה שהוא יודע שבמאה אחוז הוא ישחק שמה.

8. RubberSoul Member

בברצלונה הוא עוד עשה משהו,שיחק שנים טובות,עד שרייקארד כבר לא היה צריך אותו יותר.עכשיו שיעשה מה שבא לו,אם זה להשאר בספסל של מדריד(פתאום הוא נהנה להיות על הספסל?).

9. Sergio Ramos Member

הסוגייה של היגואין היא שונה לגמרי, הוא בכלל לא בהיררכיה של החלוצים. הוא בעצם כן, אבל בעדיפות ראשונה אצל שוסטר הוא משחק כשחקן אגף. כל הדקות שהוא קיבל העונה היו באגף. הוא נכנס כמחליף ושיחק פעם אחת עם אני לא טועה במקום סניידר.
    סביולה הוא סוגייה אחרת. בריאל האו חלוץ נטו. הוא משחק על העמדה של ראול, וכולם יודעים שראול זה ראול- הסמל והאהוב המועדון, אחד הגדולים, ודווקא עכשיו לאחר שפתח עונה בצורה שבמבחינתו היא אדירה ביחס לשנים האחרונות, שוסטר נותן לו את מירב האשראי.הרבה בקיץ דיברו שראול הולך לשבת על הספסל ומי שהכתירו אותו כשחקן פותח, היה כמובן סביולה. אבל עובדה ראול האכיל את כולם בטונות של כובעים פתח עונה בצורה מושלמת, כובש, משחק טוב, נראה טוב מאוד וזו אחת הסיבות שסביולה גם לא מקבל דקות. ההפתעה שראול סיפק לנו, גם גרמה לחוסר דקות לסביולה, היא אחת הסיבות העיקריות, אבל לדעתי לשוסטר היה מקום לתת לו עוד דקות וקרדיט, אבל הוא החליט שלא משום מה. חבל. וסביולה הוא אל היחיד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/11/07
  10. מדרידיסטה בדם Member

היגואין הוא חלוץ שני מעולה שהוסט לאגף עקב אינפלציית החלוצים בריאל, וביגלל שגם באגף כל פעם שהוא משחק הוא עושה את העבודה על הצד הטוב ביותר. אם היגוואין ישפר את יכולת ההבקעה שלו, אין ספק שהוא יהיה חלוץ שני מהטובים ביותר.

לגבי סביולה, אין לו מה לחפש בריאל. הוא לא רוצה להישאר בקבוצה בתור חלוץ שני וכשחלוץ נוסף מהטופ יגיע בקיץ, הוא יהפוך לחלוץ רביעי במיקרה הטוב, אם סולדאדו ובטיסטה יעזבו והיגואין ימשיך באגף, כי היגואין יועדף בהרכב ע"י כל מאמן שיהיה בריאל.

בכל מיקרה, לריאל בחלון ההעברות אין הרבה מה לעשות- החתמת שני סטארים אחד למרכז הקישור וחלוץ לצידו של ואן ניסטלרוי, ולמכור שלושה שחקנים לפחות- סולדאדו בטיסטה וסביולה שלא לדבר על סניידר.

את דיארה בשום פנים אסור לימכור, הוא מחזיק את מרכז המגרש ובילעדיו ריאל פשוט מתרסקת, גאגו לא מתאים כרגע לשחק קשר אחורי בודד.

11. Sergio Ramos Member

הקריירה של היגואין יכולה ללכת לכל מקום. בינתיים האו בריאל על תקן שחקן אגף, ומהווה אלטרנטיבה גם כחלוץ, הוא יכול במהלך הקריירה להיות מוסט להרבה עמדות בהתקפה, אי אפשר כבר להכתיר שהוא יהיה החלוץ מהטובים, הוא עוד צעיר מאוד, נחיה ונראה עוד כמה שנים.

אני לא חושב שזו אופציה טובה למכור את סביולה. אנחנו עוד נצטרך אותו, אתה תראה. נכון שהוא לא מקבל דקות, אבל תבין- אנחנו ריאל מדריד, מועדון ענקי שחייב סגל עמוק וספסל חזק, אין מה לעשות, בכל קבוצה יש שחקני ספל שממעטים לקבל דקות אבל הם חלק לא קטן מעומק הסגל שלנו.
    זה שהרבה מתלוננים ששוסטר לא נותן לא מספיק קרדיט זה משהו אחר. בשורה תחתונה- סביולה בריאל האו שחקן ספסל והוא חלק לא קטן מהאלטרנטיבה ההתקפית שלנו.

אם כבר, אז סולדאדו ובאפטיסטה הם כאלה שאין להם מה לחפש אצלנו. אולי להשאיר את אחד מהם זה עוד משהו שמתקבל, ויתן עוד עומק. אבל יש לנו 4 שחקנים שיכולים לשחק כחלוצים עם סולדאדו ובאפטיסטה, יש 6 חלוצים ורוב הסיכוים שאחד מהם יעזוב עם לא שתיהם.

דיברו במארקה על עסקת חליפין עם אינטר- דיארה, תמורת ויירה. זה נשמע לי עוד סתם שמועה הזויה. ויירה נורא מבוגר, והוא סבל בשנה האחרונה ממכת פציעות לא קלה, כך הוא לדעתי לא אופציה טובה בהסתכל לעתיד. דיארה אומנם לא ויירה, אין לו את האינטלקנציה שלו, דיארה הוא גרזן נטו, אבל בכל זאת, הוא צעיר ממנו ופרט, עזבו את ויירה, אסור לוותר בשום אופן על דיארה. הוא באנקר אצלנו, האו בורג בהגנה שלנו. בזמן שמריצים טונות של ויכוחים על המערך ההתקפי שלנו, ועל איך נשחק בצורת המשחק בהתקפה, דיארה לא מוכר הרבה אבל עדיין אחד החשובים בבנית המערך שלנו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/11/07
  12. Raulito Madridista

העניין של סביולה הוא פשוט מאוד.
    סביולה הוא החלוץ השלישי בסגל שלנו.
    ואן ניסטלרוי הוא המנייה הבטוחה שהוא כשיר - להרכב ומייד.
    ראול זה ראול, לא שחקן שמסופסל בקלות גם שהוא ביכולת קטסטרופה והשנה, בינתיים - מצויין(טפו,טפו,טפו).
    הוא בעצמו ידע שיהיה לו קשה להיכנס להרכב. אני בטוח שהוא ייראה את הדקות אצלינו, ראול ורוד לא ימשיכו לעד לגמור 90 דקות והעונה לא תיהיה מושלמת מבחינת פציעות, עוד מעט העונה עוברת להילוך גבוה יותר.
    סביולה קיבל 234 דקות, זה יותר מבפטיסטה - 89 וסולדאדו - 18, כך שהוא בבירור האופצייה מהספסל.

בקשר לוויירה -
    שחקן שמאוד מאוד רציתי שיגיע אליינו לאחר עונת 04\2003 האדירה שלו בארסנל והעובדה שלא מצאנו תחליף הולם למקאללה. הוא היה שחקן מדהים בשיאו, שחקן שתמיד הערכתי, 50\50 אדיר. פיזי, חכם, הגנה, דוחף קדימה, לא צריך יותר.
    וויירה בירידה ביכולתו, ביובה הוא לא הרשים, במונדיאל הוא נתן משחקים טובים, באינטר הוא לאט לאט חזר ל-70% יכולת אבל הפציעות הורגות אותו. הוא לקראת הסוף לדעתי, למרות שבמשחקים גדולים הוא ייתעלה, כמו כל שחקן גדול.
    דיארה - נשאר.

היגואין הוא שחקן אגף, כי חוץ מרובן ורוביניו אין לנו אחד כזה ויש יותר מדיי חלוצים בסגל.
    מה גם שגונזלו לא הרשים יותר מדיי כ'חלוץ אחורי' מה שכן, יש לו פוטנציאל, אבל הוא מחטיאן ורך במסירה האחרונה.
    הוא יישתפר ויהפוך לשחקן טוב, לא משנה באיזו עמדה, אני מאמין.

נערך לאחרונה ב: ‏23/11/07
  13. REAL MADRID Member

בכמה משחקים הוא באמת שיחק כחלוץ שני ולא באגף שאתה קובע שהוא לא הרשים?

14. REAL MADRID Member

בין הברברת של התקשורת על באפטיסטה, דיארה, דרוגבה ואיברהימוביץ' - לריאל יש ביום שבת משחק חוץ נגד מורסיה ובו לראשונה מזה זמן רב לשוסטר יהיה סגל מלא.

באימון של ריאל מדריד היום עמדו לרשותו של שוסטר כל שחקני הסגל מלבד רוביניו ובאפטיסטה שששיחקו אתמול עם נבחרת ברזיל נגד אורוגוואי (באפטיסטה לא שיחק בפועל).
    גבריאל היינצה שנפצע קלות כשיצא לשרת את ארגנטינה התאמן לראשונה השבוע עם כדור. סביר להניח שבעקבות יכולתם הטובה של קנאברו, פפה ומצלדר במשחקי איטליה, פורטוגל וגרמניה (בהתאמה) הארגנטיאני לא יפתח בהרכב של שוסטר נגד מורסיה ועשוי אפילו להישאר מחוץ לסגל אותו שוסטר יפרסם מחר.
    אריאן רובן ורוד ואניסטלרוי כשירים וצפויים להיכנס לסגל של שוסטר, רוד אף צפוי לפתוח בהרכב בעוד רובן החוזר מהעדרות של חודש יעלה ככל הנראה מהספסל.

-------

כשיש לנו סגל מלא קשה לראות איזה שחקנים יישארו מחוץ לסגל.

השערה שלי:
    קסיאס, דודק.
    ראמוס, קנאברו, פפה, מצלדר, טורס, מרסלו.
    גוטי, דיארה, גאגו, רוביניו, סניידר, רובן.
    ראול, היגוואין, רוד, סביולה.

מחוץ לסגל: קודינה, סלגאדו, היינצה, באפטיסטה, באלבואה, דרנתה וסולדאדו.

אני גם לא פוסל אפשרות שבאפטיסטה ייכנס לסגל במקומו של טורס.

לפי דעתי אנחנו חייבים לשחרר/להשאיל 2 שחקנים מתוך דרנתה, סולדאדו ובאפטיסטה.

15. Riki Member

כוונה ל11 הפותחים.