ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/7/07.

1. BeitaReaLiverpool Member

אלא אם פירלו / גאטוסו על סף חתימה, המהלך הזה מיותר מאוד.
    דיארה הוא הין הטובים השנה, ושנה שעברה.
    חוץ מזה, כסף לא נעשה עליו, ליון סחטו אותנו בגדול.
    כנראה עוד בולשיט של המארקה [ובכנראה אני מתכוון- מקווה].

2. Mr.Eko Member

זה יהיה צעד טיפשי מאוד של ריאל לשחרר את דיארה... מאז שמקאללה עזב לא היה בריאל קשר אחורי כזה טוב כמו דיארה... אבל ההנהלה של ריאל ידועה כבר בזכות החוכמה הגדולה שלה.

3. Raulito Madridista

רוד בסדר

http://www.realmadrid.com/addon/img/14224c7288xentrenamiento9p.Xxx

חדשות טובות לריאל מדריד מהאימון שנערך היום. כל הפצועים התאמנו כמו שצריך.
    רוד התאמן עם כל הקבוצה וככל הנראה יהיה כשיר למשחק של ריאל מדריד במורסיה ביום שבת. ההולנדי שנפצע במשחק נבחרתו עורר דאגה קטנה אבל כעת הכל בסדר.
    גבריאל היינצה שנפצע במשחק של ארגנטינה, נמצא גם הוא בהתאוששות. הוא אמור להיות כשיר למשחק.
    אריאן רובן בסדר גמור. ההולנדי ערך אימון שני כמו שצריך והשתתף בכל הפעילויות והמשימות. נקווה שהוא יחזיק מעמד יותר זמן מאשר פעם קודמת, עד לפציעה הבאה, שתגיע, השאלה מתי.

נערך לאחרונה ב: ‏21/11/07
  4. RubberSoul Member

עוד חלוץ?הפעם הצעה לצ'לסי על דרוגבה 29.5 מיליון ליש"ט.
    (ומה עם סביולה?)

5. beitar4ever Member

או חדשות טובות מאוד,טוב ש3 הפצועים שלנו החלימו , ובמיוחד טוב טוב שרוד החלים, רוד היה חשוב מאוד במשחקים האחרונים של ריאל, וטוב שהוא לא נפצע קשה והוא כבר ישחק השבת, זה גם טוב למומנטום שרוד היה שרוי בו.

6. REAL MADRID Member

דיארה אמנם לא הקשר האחורי הטוב בעולם והוא אף רחוק מאוד משלמות אך לשחרר את דיארה זה יהיה צעד טיפשי. דיארה משקיע בכל משחק מעל ומעבר והוא באנקר בהרכב שלנו. גאגו אמנם בתקופה טובה והיה מצוין (בעיקר מבחינה התקפית) בהפסד של ארגנטינה אתמול לקולומביה אך לא הוא גרזן ולא יכול למלא את מקומו של דיארה. אני לא סומך על שוסטר בכלל בכל הנוגע לרכש והוא תמיד מתנהג כמו ילד קטן בחנות סוכריות שרוצה הכל. אפילו אם אנחנו השגנו סיכום עם גאטוסו אני לא רואה שום סיבה להחליף את דיארה. דיארה עוד צעיר ויתרום לריאל רבות. צעד מוזר מאוד לטעמי במידה ואכן יבוצע.

טוב מאוד לראות שרוד מחליף ויהיה כשיר. אני מאמין שהוא יפתח בהרכב ויוחלף במחצית השנייה, אנחנו צריכים את רוד בכושר וכרגע הוא עוד לא בכושר של שנה שעברה. אבל לבוא בתלונות לחלוץ שכבש 9 שערים ב-12 משחקים זה טיפשי. ההחתמה של רוד עד ל-2010 החתמה משמחת מאוד.

זה שמועות. בסך הכל שמועות.
    להביא את דרוגבה יהיה צעד טיפשי, חלוץ אגואיסט ואנוכי ואין טעם גם להחתים את רוד על חוזה חדש וגם להביא את דרוגבה.

7. מדרידיסטה בדם Member

לגבי דרוגבה, בריאל מעדיפים את וויה. דרוגבה יהיה גיבוי למיקרה שוויה לא יגיע בסוף.

ברור לכולם שריאל תירכוש חלוץ מהטופ בקיץ. ואן ניסטלרוי לא ניהיה צעיר וראול זה ראול. ריאל חייבת בדחיפות חלוץ לעונה הבאה.

סביולה סולדאדו ובטיסטה יעזבו במידה ויגיע חלוץ.

8. REAL MADRID Member

מה הקשר שריאל מעדיפה את וויה?
    ריאל פירסמה הודעה רשמית שהיא לא תקנה את דוויד וויה, כמה פעמים צריך לחזור על זה?

ולמה כ"כ ברור לך שריאל תביא חלוץ בקיץ? לי זה לא ברור בכלל..

9. מדרידיסטה בדם Member

מה לא ברור לך? ריאל מחפשת חלוץ על זה אין ויכוח.

עכשיו, ריאל מעדיפה את דויד וויה אם להסתמך על המארקה והאס, לא חייבים להאמין לשני העיתונים האלה, אבל בוא ניצא מנקודת הנחה שמה שהם כותבים נכון במקרה הזה.

ריאל מעוניינת בוויה ויכול ליהיות שכרגע היא רוצה להרגיע את העניינים ולפנות לולנסיה בקיץ.

ריאל גם אמרה שהיא לא מעוניינת בדרוגבה כי הוא מבוגר והינה האס אומר שיש הצעה. ריאל ככל הניראה לא רוצה לעשות מהלכים שיצרו הרבה רעש.

עכשיו הכל מובן?

10. Sergio Ramos Member

שוב, זה הכל תלוי בבנית הקבוצה מצד המאמן והשיטה שלו. אישית אני לא מאמין שיביאו את דרוגבה לספסל, הוא לא שחקן כזה, והוא שחקן שחייב לפתוח. הוא משחק על העמדה של רוד, כך שעל חשבונו, הוא לעולם לא יגיע זה ברור. עם יגיע, זה רק על חשבון החלוץ של ליד רוד- ראול.
    חוד של רוד את דרוגבה הוא אפשרי ויצור משחק 4-4-2 קלאסי בעל שתי אריות בחוד, שתי קיצוניים ושתי קשרי מרכז שדה.
    אבל כל אלו הם הנחות מיותרות ותיאוריות מיותרות. קשה לי להאמין שדרוגבה יגיע אלינו. הוא לא מתאים לסגל שלנו. חוץ מיזה הוא גם כן לא כל כך צעיר ויש לנו את רוד שהוא תוצר לא פחות טוב ממנו. המועדון צריך לחשוב על שחקנים צעירים שיובילו את המועדון בעתיד ויעצבו אותו.

חלוץ כן יגיע בקיץ הבא, זה בטוחל. רוד וראול הם כבר לא נערים, ובקבוצה צריכים לחשוב על העתיד הלא רחוק. כבר בקית הבא אני מאמין שבריאל ינחת חלוץ צעיר שיגיע להתחשל ולהוות אצלנו אלטרנטיבה לעתיד.

11. REAL MADRID Member

http://www.realmadrid.com/articulo/rma43460.htm

אתה מוזמן להתעקש על דויד וויה, אני חותם לך שהוא לא יגיע. תצא מהבועה שלך.

דרוגבה לא חלוץ שיהיה חלק מרוצטיה - אתה חייב להבין את זה. לא רוד ולא דרוגבה יישבו על הספסל כשהם בכושר. ריאל לא התתימה את רוד על חוזה חדש בשביל להביא חלוץ בעל שם עולמי כמו דרוגבה.
    אם יבוא חלוץ זה יהיה חלוץ חוד צעיר, דרוגבה לא צעיר.

----

בואו נדבר על דברים רציניים ולא על שטויות חסרות בסיס שמדווחים עליהם באס ובמארקה.

12. beitar4ever Member

טוב אני אישית לא מאמין שריאל תצליח להביא את דרוגבה, אבל אני גם חושב שחלוץ מסוג זה לא נחוץ לקבוצה מכיוון שהוא גם שחקן לא כ"כ צעיר , במידה ורוצים להביא חלוץ במקום רוד אני חושב שיש לי את השחקן הכי טוב במקומו, יאן הונטלייר מאייאקס , קלאסה של שחקן, חד, שחקן רחבה אמיתי, שחקנים מסוגים אלו הייתי רוצה לראות בריאל במידה ורוד יעזוב, הונטאלר גם יחסית צעיר(24) והוא יכול להיות רכש עתידי מצוין למועדון.

13. מדרידיסטה בדם Member

REAL MADRID, לא איכפת לי אם דויד וויה יגיע, למרות שאני אוהב אותו הוא שחקן נהדר. ריאל מדריד היא זו שרוצה את השחקן. את ההודעה ראיתי גם אני וגם פירשתי לך אותה, ואני יעשה זאת שוב. ריאל מדריד כמו בעניין של דרוגבה לא רוצה לעורר הרבה רעש וגלים כרגע ולכם גם הכחישה התעניינות בדרוגבה. אין ספק אבל שריאל רוצה את וויה ואם לא אז את דרוגבה.

תבין, אם דרוגבה מגיע בסופו של דבר לריאל, ראול הוא זה שיוצא מההרכב, בטח לא ואן ניסטלרוי.

אני כמוך מעדיף חלוץ צעיר ורענן על פני דרוגבה המסורבל והמבוגר. אני מקווה שריאל תילך על חלוץ אחר בקיץ.

14. REAL MADRID Member

תשמע, ראול לא ייצא מההרכב כיוון שאי אפשר לשחק עם 2 חלוצי רחבה שידרכו אחד על השני. כרגע ראול נמצא מחוץ לרחבה בין רוד לגוטי/סניידר ונכנס לרחבה רק כשגם שחקני האגף סוגרים על שער היריבה.

ריאל יכולה לרצות את דוויד וויה. כל עוד ברור לכולם שאין סיכוי שהוא יגיע אז למה לדון בנושא?

אני באמת לא מבין מאיפה ברור לך כ"כ שריאל רוצה ותעשה הכל בשביל להביא את וויה, ואם לא את וויה אז את דרגובה.

טוב, לי נמאס לטחון מים.

15. מדרידיסטה בדם Member

רוד ואן ניסטלרוי ייסתדר מצויין יחד עם דרוגבה או וויה למרות ששניהם חלוצי רחבה. לא חייבים חלוץ שני.