ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 5, 2007.

1. Engel Del Madrid Member

יש לי שאלה לאלה שיותר מבינים ריאל , וזה על התערבות של הרבה כסף עם מישו מהעבודה אז תעזרו לי : האם טנריפה מנעה מריאל את האליפות במחזורים האחרונים ? אני מתכוון שהיא לקחה ממנה נקודות חשובות שמנעו ממנה אליפות . בערך כמו שאספניול עשתה לברצלונה .
    ואני לא מדבר על שנות 70,80 אלה יותר שנות ה90 .

2. RubberSoul Member

אפילו אלה שלא מבינים,יודעים.
    פעמיים במחזור האחרון טנריפה ניצחה ומנעה ממנה לזכות באליפות,וברצלונה גנבה.

3. Raulito Madridista

דבר ראשון, איך הגעתם לסופר-קלאסיקו? המשחק ייערך בעוד יותר מחודש ימים, ואני באמת לא מאמין שרוד נפצע לתקופה כה ארוכה, מה גם שהוא יעשה את כל המאמצים לשחק, זה לא משחק ליגה רגיל שמוותרים עליו.
    למרות שהסגל שלנו מלא בשחקנים התקפיים מוכשרים, רוד הוא הסקורר שלו ואין אחד שאני סומך עליו כמו שאני סומך על ההולנדי, פציעה שלו חס וחלילה תיהיה מכה.
    זה שסביולה הוא לא חלוץ חוד לא אומר שהוא לא יישחק וסולדאדו ייקבל צ'אנס, אל תשכחו שיש גם את בפטיסטה שמוערך יותר מהספרדי.
    ביונייטד לדוגמא משחקים שני חלוצים שהם לא חלוצי שפיץ - רוני וטבז וזה הולך מצויין.
    אני בכלל כועס על המועדון שהרס לסולדאדו את העונה הנוכחית, אני בטוח שידעו שסביולה יירכש, למה להחזיר את המדרידיסטה הביתה ולהתעלל בו ככה?
    סולדאדו לא שחקן ברמה של ריאל מדריד, הוא שחקן צעיר שצריך לקבל את הדקות, באוססונה הוא היה לא רע וכבש מספר דו ספרתי.
    ארז, הוא ממש לא 'חלוץ סופר מוכשר' כמו שהגדרת אותו. הוא חלוץ בינוני.
    היגואין לא יישחק כחלוץ, זו לפחות דעתי. בריאל מדריד עד עכשיו הוא לא שיחק כחלוץ באף משחק. יכולת הסיום שלן לוקה בחסר ועד עתה הוא דיי מפוזר.
    אבל חבר'ה, זה שוסטר, הוא תמיד יכול להפתיע וניהיה יותר חכמים עוד מעט.
    אם פירשתי נכון, רוד ערך היום אימון ריצה עם מאמן הכושר וגם להיינצה יש פציעונת.

Last edited: Nov 20, 2007
  4. xavi6 Member

לא מתאים לרמות של ריאל? הוא מתאים ועוד איך מתאים, ואפילו יותר ממתאים, אתם פשוט לא נותנים היזדמנויות לאף שחקן אלא אם העמדה במצב גרוע(מגנים לדוגמא, מרסלו וטורס הישתלבו יפה מאוד כאשר ההגנה שלכם הייתה נראית גרוע)
    לעומת זאת מיבחינה התקפית אתם תעדיפו להביא ארגנטינאי מתוסכל, שחקן שרוצה להישאר בארסנל, להשאיר את היגוואין, ראול ואת רוד, ולא לנסות ליתמוך בשחקן שנתן עונה ענקית באוססונה. מה חשבתם לעצמכם? למה לא להשאיל את היגוואין שאף פעם לא הרשים אותי בכל אופן, להביא את סביולה וסולדאדו כמחליפים לראול ורוד וזהו? למה כ"כ הרבה עומס?!
    חלאס, זה כבר פשוט היתעללות, מורו נקם בכם בצורה הכי נכונה וצודקת שיש, אל תיתפלאו אם גם לסולדאדו תהיה רק שנאה ומירמור מהמועדון שלכם, למרות שהוא גדל אצלכם.

Last edited: Nov 20, 2007
  5. beitar4ever Member

סולדאדו אני גם סבור שהוא בהחלט מתאים לרמה של ריאל, ויש לו כישרון גדול כפי שאמר ארז, הוא פשוט לא מקבל הזדמנויות בהרכב בגלל עודף כוכבים בעמדת החלוצים, חוסר קרדיט מצד שוסטר כלפי השחקן, אני יהיה מאוכזב מאוד אם הוא לא ישחק במשחק הקרוב של ריאל, כי אם הוא לא ישחק שמה, אין לי ברירה אלא להגיד שהסיפור שלו בריאל גמור, והוא יימכר בינואר.

6. REAL MADRID Member

לא מסכים איתך.
    המערך הזה:

-------דיארה----גאגו---------

--------גוטי/סניידר----------

רוביניו-----ראול------היגוואין

במערך כזה נראה גם שחקנים באגף הימני שבאמת נמצאים שם ולא כמו במשחקים האחרונםי בהם ראמוס היה הכלי ההתקפי היחידי בימין.

תקנו אותי אם אני טועה אבל סולדאדו בעצמו סירב להצעה.

בכל מקרה, אני בהחלט רואה מעבר של סולדאדו בינואר לקבוצה אחרת.

עצם זה שאנחנו מדברים עליו ולא מבינים למה שוסטר מחרים אותו מראה שהוא לא עוד סתם שחקן סגל.
    אתה מזלזל מידי בשחקנים. גם במרסלו אתה מזלזל מסיבה שממש לא ברורה לי..

פירשת נכון.

אתה לא נמצא באימונים של ריאל. וגם אנחנו לא.
    סולדאדו אמנם חלוץ כישרוני אבל כנראה שכרגע שוסטר מעדיף את סביולה, היגוואין ובאפטיסטה עליו. לגיטימי.

לגבי הכינויים שנתת לשחקני ההתקפה בריאל, עם סביולה הושג סיכום על מעבר לריאל לפני שהושג סיכום עם שוסטר.
    לגבי באפטיסטה, הוא בעצמו אמר שהוא סבל באנגליה. הוא לא רצה להישאר באנגליה, שוסטר כל הקיץ רצה למכור אותו אבל באפטיסטה פשוט לא רצה לעזוב. בריאל החליטו להשאיר אותו בסגל כגיבוי לשאת צורך.

אל תבינו אותי לא נכון. מפתיחת העונה היה ברור שהסגל של ריאל עמוס ונעשתה עבודה בלאגניסטית בבנייתו.

7. Sergio Ramos Member

הלוואי, אולי שוסטר ינצל את ההזדמנות הזאת וישחק 4-3-3 טהור שכולל משחק אגפים. אבל השאלה היא מה הוא רוצה לשחק. יש לו את האפשרות שאתה הצגת ויש לו את האפשרות שפשוט להכניס מחליף לרוד, שזה לדעתי הולך להיות סביולה.

יש הרבה שחקנים שיש בהם כישרון טמון, יכול להיות שגם אצל סולדאדו, באוסאסונה הוא היה מאוד טוב ממה שאני ראיתי ממנו, עם הוא מתאים לריאל? איך רוצים שנדע עם הוא לא מקבל בכלל דקות, ושוסטר פשוט כמעט ולא מעריך אותו. ואמרתי לך את זה הרבה ארז, עצם העובדה שנגמש כמו באפטיסטה שבכלל לא רצו אותו בקיץ ונשאר מתוך אילוץ, מקבל עדיפות על שחקן שכן הביאו אותו למועדון, עצם העובדה הזאת, מראה חוסר אמון של שוסטר בסולדאדו.

8. Sergio Ramos Member

'מארקה':

טוטנהאם הוטספר של חואנדה ראמוס שהגיע אליה לא מזמן, מביעה עניין בז'וליו באפטיסטה. ההצעה הכספית של המועדון מלונדון עומדת בין 10 ל8 מיליון יורו. תגובה מהנהלת ריאל, עדיין לא התקבל, אך צפויה להגיע בהמשך.

בוא נגיד, לא נראה לי. באפטיסטה הביע רצונו להישאר בספרד ואמר שלא טוב לא באנגליה. הוא רצה להישאר בקית בריאל והנה הוא נשאר. עם הוא יעזוב, אני מאמין שזה לקבוצה מהליגה הספרדית בלבד.

9. beitar4ever Member

הלוואי שהעסקה הזו תצא לפועל 10 מיליון יורו תמורת הסוס מת הזה, זה מצוין , שוב הלוואי וזה יקרה אני יהיה האיש המאושר בעולם, יותר מזה אנחנו לא נשיג השחקן בקושי משותף וחייבים למכור אותו בכל הצעה שתבוא, 10 מיליון יורו זה נשמע טוב, מקווה שזה יותר משמועות הכתבה הזו.

10. Raulito Madridista

ירדן, אל תשווה את גוזנלו היגואין לסולדאדו, ממש לא. גונזלו הוא שחקן שמייצר לעצמו לבד את המצב, זה אחד, דבר שני, הוא מהיר כמו שד. זה שהוא לא הרשים אותך - בעייה שלך.
    להבקיע מספר דו-ספרתי באוססונה זה יפה, אבל מה לעשות שלא כל חלוץ שעושה כזה דבר הוא ברמה של ריאל מדריד.
    ארז, אני לא בא בטענות על זה שהוא לא משחק, אני בא בטענות בכלל שרכשו אותו וגרמו למצב הזה ומייבשים שחקן בית ביציע ואפילו בסגל לא נותנים לו להיות.
    בקשר לבפטיסטה, בסביליה הוא היה מצויין, בסוף העונה שלו בריאל הוא הראה ניצוצות, בארסנל כלום, הוא נראה שחקן דיי גמור והלוואי שיעזוב ויצליח, אבל לפריימרליג לטעמי הוא לא יילך למרות שהייתי מקבל עליו עשרה מליון יורו, חבל שהוא לא נמכר בקיץ למילאן.

11. Sergio Ramos Member

הוא לא שחקן גמור, ביחס לפוטנציאל שלו, הוא לא מימש אותו בארסנל וריאל מדריד, למה? לא ידוע. אולי בגלל שלא שיחקו עליו.. בסביליה הוא היה בורג, הדברים היו עוברים דרכו והיה גם משחק בעמדה קצת שונה, או שמה הסיבה הכי פשוטה...לא כל מי שמצליח בקבוצה לא גדולה יכול להצליח בקבוצה גדולה בעלת ציפיות ולחץ.(סביליה לא קבוצה קטנה, אבל עדיין היא לא בסדר גודל של ריאל או ארסנל)
    הוא בן 26, הוא שחקן שיכל להגיע רחוק אילולא היה מתמזל לו המזל.יש לו כדורגל ברגליים הוא יכול עדיין להציל את עצמו חלק מהקריירה ולדעתי הוא צריך לעבור לקבוצה יותר קטנה להיות שם שחקן מרכזי, להתחיל דף חדש, והלאה.
    בריאל מה לעשות הדברים שונים ואין לו מקום, יכול להיות שעם האו היה מראה ניצוצות של יכולת כמו בסביליה המעמד שלו היה יותר גבוהה, אבל לא בכל מועדון זה תופס, חבל.

היגואין הוא חלוץ צד\ שחקן אגף פעלתן, זה שאמור לעשות את ההתקפה ולספק תחמושת לחוד ההתקפה.
    סולדאדו, הוא חלוץ חוד, זה שאמור לקבל תחמושת משחקנים כמו היגואין שמלהטטים ועוברים בשבילם.
    אני לא מספיד את סולדאדו מהסיבה הפשוטה- הוא לא קיבל דקות בכלל, ככה שאי אפשר להגיד שהוא לא מתאים לריאל שבקושי ראינו אותו.
    אבל יש את הספקולציה שאומרת שעם הוא לא שיחק, סימן שהוא לא טוב באימונים- משמע אומר, שהוא לא לרמה של ריאל? קשה מאוד לדעת בשלב הזה, בוא נחיה ונראה לאיזה כיוון סולדאדו ילך בקריירה שלו.

12. REAL MADRID Member

באפטיסטה בעקבות הדיווחים על הצעה מטוטנהאם: "לא דיברתי עם אף אחד מטוטנהאם ושמעתי על זה מהתקשורת. אני תחת חוזה בריאל מדריד והעבודה שלי היא לשחק עבור ריאל. אני מעריך את העבודה שעושה חואנדה (ראמוס), אבל לא דיברתי איתו ואני לא יודע כלום על זה. לא שמעתי כלום מהסוכן שלי בימים האחרונים. הסיבה היחידה שאני אעזוב השנה את ריאל מדריד זה אם המאמן שוסטר יבוא ויגיד לי בכנות שהוא לא מעוניין בי".

13. Raulito Madridista

המארקה: ריאל מדריד רוצה למכור את מהמדו דיארה

http://www.marca.com/elementosPortada/fotosPortada/2007/11/21/diarra1_370x200.Xxx

דיארה הגיע לריאל מדריד מליון בקיץ שעבר לאחר מו"מ ארוך ומייגע עם הצרפתים.
    הוא היה אחד השחקנים המצטיינים והמרכזיים באליפות, הקשר האחורי הרציני הראשון שהגיע למועדון מאז עזיבתו של קלוד מקאללה לצ'לסי.
    היום מפרסם המארקה שריאל רוצה למכור את דיארה, שאינו מרשים את שוסטר ואיבד את האמון שלו.
    ריאל מדריד תיהיה מוכנה לדון אפילו בינואר על שחרורו אם תיהיה הצעה רצינית ומעניינת.

האס: חוזהו של רוד יוארך לאחר המשחק נגד ברמן באלופות

http://www.as.com/recorte/20071121dasdaiftb_14/C280/Ies/Van_Nistelrooy_2010_despues_Bremen.Xxx

ההולנדי שכבש עד עתה 42 שערים במדי ריאל מדריד, היה הפיצ'יצ'י בליגה הספרדית אשתקד והעונה כבש תשעה שערים בכל המסגרות, יאריך את חוזהו בקבוצה עד לשנת 2010 לאחר המשחק נגד וורדר ברמן בליגת האלופות בשבוע הבא, בה יהיה בן 34 וסביר להניח שייפרוש.
    משכורתו של ההולנדי שהגיע אלינו ממנצ'סטר והובא על ידי קאפלו, תשודרג.

----------------------------------------

רק שלא יעשו שטויות, לשחרר את דיארה, אחד הקשרים האחוריים הטובים בעולם, זו התאבדות,
    לקח לנו המון זמן למצוא מחליף למקאללה שלאחר עזיבתו כולם ידעו מה קרה, קבוצה ללא מרכז מגרש, תוך שתי מסירות היו מגיעים לרחבה שלנו.. אויי הימים הנוראיים העלה בעידן קיירוש...
    דיארה לא יכול לשכנע את שוסטר כאשר הוא משחק לבדו בקישור האחורי וזו שגיאה גדולה של המאמן שמשחק עם מערך לא טוב.
    אם זה נכון, אויי ואבוי.

בקשר לרוד - אני מבסוט. מכונת שערים ומנייה בטוחה. איזה מזל שהוא הגיע אליינו.

Last edited: Nov 21, 2007
  14. beitar4ever Member

טוב אני מקווה מאוד שהכתבה על דיארה זה רק שמועות ולא יותר מזה, כי דיארה הוא באמת אחד השחקנים האחוריים הטובים בעולם, קשר אחורי קלאסי, פיזי, מתקל טוב, פשוט שחקן ענק וכפי שדור אמר עזיבה שלו תהיה אבידה גדולה לריאל.

בקשר לרוד, שיחתימו למה לא השחקן נמצא בפורמה , החלוץ חד בזמן האחרון שיאריכו לו את החוזה.

15. Sergio Ramos Member

אני רוצה להאמין שזה רק שטויות, השמועות האלה על דיארה. את מי נביא לעזאזל במקומו? האו בתקופה לא טובה, זה כן, אבל הוא שחקן טוב הוא יכול לצאת מזה כולם מכיר את היכולות שלו.
    אי מאוד מקווה שפעולה זאת לא תצא לדרך, כי לא רק שהוא חשוב לנו אני לא רואה לו מחליף מספיק ראוי.