ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 5, 2007.

1. REAL MADRID Member

הרמה של פורטוגל שונה מהרמה בספרד אין מה להשוות בינהם. העונה עוד לא התחילה וכבר אתם מדברים על היכולת שלו?

הסיכויים שלו להצליח בריאל גדולים מהסיכויים של מצלדר להצליח בריאל.. תנו לשניהם את הזמן שלהם.

* פפה יוצג מחר לתקשורת וביום שישי יוצג ככל הנראה סביולה

2. guyholl Member

מי אמר שהוא הביא סתם שחקן?הכוונה היא שהוא הביא שחקן שעוד לא הוכיח שום דבר בקבוצה גדולה בסכום גבוהה מאוד.יכול להיות שהוא יגרום לכולם לאכול תכובע אבל איך שזה ניראה עכשיו,הסכום ששילמו עליו מופרז מידי.

3. REAL MADRID Member

בעיקרון המחיר הוא 10 מיליון יורו כל שנה עד שהסה"כ יגיע ל30 מיליון, ככה שבשביל קבוצה כמו ריאל מדריד 10 מיליון כל שנה זה לא כזה נורא. חוץ מזה, ריאל תמיד יכולה למכור אותו לצמצמם את ההפסדים..
    אתם עוסקים בכסף יותר מידי.

4. Ohad_Glr Member

ראית אותו בפורטוגל? הוא היה שם באמת מדהים, מדהים בצורה שלדעתי הוא לא יצליח לשחזר אותה בספרד. אתה יודע מה, אפילו אם הוא יהיה בלם טוב (והוא יהיה) לא תוכל להשוות אותו לפפה של פורטוגל, כי שם הרבה יותר קל לו (במיוחד שאתה בפורטו, ולא צריך לשחק נגד פורטו). לדעתי הוא יצליח בספרד, אבל להיות טוב כמו שהוא היה בפורטוגל, לא נראה לי שהוא יצליח.

דבר שני, פורטוגל-כדורגל מהיר? ילד, אני מציע לך להסתכל קצת על הליגה הפורטוגלית, לא יזיק לך.

5. Raulito Madridista

רוברטו סולדאדו האריך את חוזהו בקבוצה עד ל-2012. החלוץ הצעיר המוכשר, כבש אשתקד כמושאל באוססונה 14 שערי ליגה והיה השחקן הטוב ביותר בקבוצה. לפי בקשתו של שוסטר, הקאנטרו הצעיר חוזר למועדון ויישתכר כמליון יורו בעונה. בריאל מדריד קסטיליה סולדאדו היה מצויין וכבש לא פחות מ-19 שערים בעונת השיא שלו.

http://www.realmadrid.com/addon/img/a8f207288firmap.Xxx

האתר הרשמי מאשר את הידיעה - לינק

------------------------------------

מהלך מצויין של הקבוצה, אני מקווה שסולדאדו לא יהיה מיובש על הספסל, ויהיה כמו פורטיו בשיאו בעונת 03\2002. סולדאדו יכול לתרום לקבוצה, בהחלט, אני מקווה שהעובדה שהוא הגיע, תוריד מהפרק את סביולה אותו אני פחות מעריך, אבל אני חושב שאין מצב שהארנבון לא יעשה את דרכו של פיגו, "מהרעים לטובים" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

Last edited: Jul 12, 2007
  6. Sergio Ramos Member

יופי,רכש מצוין מבחינת של ריאל.נקווה שיציג את היכולות שהציג באוסאסונה,אין סיבה שלא.
    סולדאו כלל הנראה יכנס לרוטציה עם ראול,סביולה והיגואין.

7. הלל עידן Member

לדעתי -סולדאדו ישמש כמחליף של ואן ניסטלרוי לעת הצורך בחלוץ מרכזי
    סביולה יהיה ככל הנראה המחליף של ראול כחלוץ נסוג
    והיגואין ילחם על מקום באגפים עם רוביניו מרסלו רובן (אם יגים)
    אני לא רואה ש4 שחקנים יתחרו על מקום אחד בהרכב.

8. אלי מתחן Member

זה בסדר, גם הכדורגל הספרדי לא מהיר במיוחד.
    למעשה, מבין הליגות באירופה הספרדיות משחקות את הכדורגל האיטי ביותר, שמבוסס על החזקת כדור וטכניקה אישית.

9. XabiAlonso Member

נכון, הכדורגל הספרדי לא מהיר במיוחד, אבל מבין הליגות הבכירות הכדורגל שנחשב הכי איטי הוא האיטלקי.

10. REAL MADRID Member

לפי מה שקראתי ב-realmadrid.co.il גם ראמוס חתם להארכת חוזה.

11. מדרידיסטה בדם Member

כול הארכות חוזים האלה זה לא הדבר העיקרי, בלי רובן ובלי הצעה אסטרונומית על פברגאס, עם כל החלוצים שיש לריאל, תיהיה לה התקפה בינונית שלא לדבר על החור בצד שמאל שלא ידוע מי ימלא אותו ואם הוא יהיה ברמה המתאימה.

לפי ה'אס', קיבו יוצא למכירה פומבית באינטרנט, כאשר הקבוצות שרצו אותו ירדו ממנו.

אני מקווה שמיאטוביץ' ינסה להציע לו הצעה אחרונה ולהגיד לו שעדיף לו לעבור לריאל מאשר להימכר ב ebay.

Last edited: Jul 12, 2007
  12. Raulito Madridista

יז'י דודק הוא הרכש הרביעי של ריאל מדריד

השוער הפולני של ליברפול, שבעונת 05\2004 הדף שלושה פנדלים בגמר ליגת האלופות נגד מילאן, חתם בריאל מדריד והוא יהיה השוער השני - מחליף את דייגו לופז שעבר לויאריאל. גם פרצ'סקו טולדו, שוערה המחליף של אלופת איטליה, היה מועמד להגיע לקבוצה, אך משום שהאיטלקי חתום באינטר וחוזהו לא הסתיים, הוחלט ללכת על דודק שמגיע בחינם - העברה חופשית.
    הפולני הוא הרכש הרביעי של הקבוצה אחרי מצלדר(הוצג אתמול), פפה(יוצג היום) וסביולה(טרם רשמית).
    עוד צויין במארקה כי דודק עומד בתנאים של שוסטר: ותיק, ניסיון באירופה ושאפתנות להצליח.

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/dudek070712_ES.Xxx

הידיעה מאתר המארקה - למעוניינים

* סרחיו ראמוס אכן חתם אתמול על חוזה חדש ושידרג את שכרו שהוכפל. ראמוס חתם בריאל מדריד שהצטרף לקבוצה מסביליה ב-31 באוגוסט 2005, על חוזה של שמונה עונות, כך שלפחות עד 2013 אנו נהנה מראמוס המצויין.

13. King Kenny Member

רכש טוב של ריאל, הם הרוויחו עכשיו שוער שני (נכון?) טוב מאוד.
    הצעד הזה פחות טוב לדודק, כי הוא עדיין לא יקבל יותר מדי דקות משחק, בעיקר (איקר) שהשוער הראשון הוא קסיאס.

14. Hala Madrid! Member

'מארקה': ארסן וונגר רוצה שפברגס ילך לברצלונה.

15. King Kenny Member

אפשר לינק לידיעה.