ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/7/07.

1. Sergio Ramos Member

רוביניו ששיחק כמעט לפני חודש עם נבחרתו ברזיל מול אקוודור, היה אחד המצטיינים על המגרש, והדהים מיליוני צופים בעולם ובמארקאנה באחד המהלכים הגדולים שראינו בכדורגל. רוביניו מאז המשיך בכושר די טוב.
    אז ככה, לאחר המהלך המדהים, זכה רוביניו לצלחת כבוד מיוחדת בשבילו מידי פלה. אחד הדברים הנדירים שאפשר לראות בכדורגל. היחיד שזכה בצלחת כבוד לאחר איזשהו מהלך מדהים על המגרש, היה לא אחר מפלהץ עכשיו, שנים אחרי גם רוביניו זוכה לצלחת כבוד לאחר הממהלך הנהדר שלו.

http://img529.imageshack.us/img529/8818/3512485by01qh0.Xxx
    ממשיך לקצור פירות. רוביניו במדי נבחרת ברזיל.

הישר כוח, רוביניו!

2. xavi6 Member

ניסחפו לגמרי הבחורים בברזיל, הג'וגה בוניטו מטמטמת להם את הראש והם לא יודעים לישמור על פרופורציה.

3. REAL MADRID Member

הוא נולד בניו ג'רזי, עלה לבוגרים ב-2006 וכבש 12 שערים ב-29 הופעות בקבוצה.

הוא הופיע על העטיפה של פיפא 2008 יחד עם רונאלדיניו וגווילרמו אוקוצ'ה.

4. Bensh Member

קיבל צלחת מיוחדת על מהלך שהוא עשה? פףףףף

5. beitar4ever Member

נשמע שחקן טוב מאוד הבחור האמריקני הצעיר הזה, הוא שחקן חוד לפי מה ששמעתי, ואם הוא כ"כ טוב אז למה לא שילכו על העסקה , אנחנו חייבים שחקן חוד במקום ון ניסטלרוי שעוד שנה שנתיים כבר לא יהיה בריאל.

בקשר לצלחת שקיבל רוביניו, כל הכבוד לו זה כבוד גדול לקבל צלחת ועוד מהשחקן האגדי ,פלה, שימשיך ביכולתו הטובה זה מה שיש לי לאחל לו.

6. Bensh Member

פלה נהיה הזוי (בזוי?) יותר ויותר עם השנים, אני לא חושב שמישהו באמת מחזיק ממנו כיום

7. Sergio Ramos Member

אתה תעשה הכל, כדי להראות שהזכיה של רוביניו בצלחת היא "יעני" סתמית. בסדר, יכול להיות שקצת מוגזם. אתה לא חייב להחמיא, אף אחד לא ביקשה ממכה, אבל תשדל קצת פחות להביע את הסובייקטיביות הבלתי נסבלת שלך.

8. xavi6 Member

סובייקטיבית? תגיד אתה רואה על מה אנחנו מגיבים בכזאת צורה? הבנאדם קיבל פרס, צלחת(!!!) על ת-ר-ג-י-ל(!!!)

סוביקטיביות...הוא עוד מדבר על סוביקטיביות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/haha.Xxx

9. Pipe Member

שטוף מוח של רוביניו מטיף לאחרים על סובייקטיביות... כמה זמן ישנתי? באיזה מאה אנחנו?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/11/07
  10. Bensh Member

גבר, הוא זכה בפרס על זה שהוא עשה תרגיל נגד כמה קונוסים

11. Sergio Ramos Member

בסדר, הבנתי, גם לי זה נראה מוזר שעל תרגיל מקבלים פרס.
    אבל הגבת על זה פעם אחת, זהו חאלס, אתה עוד ממשיך להגיד "פלה הזוי" ואת כל שאר הדברים, הבנו.

מה הקשר שטוף מוח של רוביניו? אני מהיחידים שמשתדל לא להיכנס לאופוריה וכבר לקבוע שרוביניו הוא המלך הבא. הוא בתקופה טובה, זה כן, אבל יש לו עוד הרבה ללמוד, כדי להיות בשורה הראשונה ולענות על הציפיות שבריאל מצפים ממנו.

12. xavi6 Member

מה כואב לך לראות שאוהדי ברצלונה אומרים את האמת? מוזר, כשרונלדיניו נותן 4 תרגילים כאלה במשחק פלה לא נותן לא צלחת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/11/07
  13. Ohad_Glr Member

פלה לא נתן שום צלחת. רוביניו קיבל צלחת הוקרה על התרגיל שעשה. זאת צלחת שמחלקים הברזילאים על תרגילים מדהימים, וזאת בסך הכול הפעם השנייה שצלחת כזאת מוענקת.

מה פלה קשור לזה? . הפעם האחרונה (והיחידה עד היום) שבה חילקו את הצלחת הזאת הייתה לפלה, על תרגיל שבו הוא עבר 6 שחקנים והבקיע שער ניצחון.

אני לא כל כך יודע מי מעניק את הפרס הזה, וזה גם לא משנה. מדובר בפרס מאוד קטן ולא בטוח אפילו שדאגו לספר לרוביניו שהוא זכה בזה.

בקיצור, תפסיקו לנפח כל דבר, ורצוי שגם תפסיקו להעתיק. במיוחד בקשר לרוביניו. הוא נותן 4 משחקים טובים, והנה הוא פורץ. הוא מקבל פרס קטנצ'יק ובשבילכם הוא זכה במינימום פרס נובל. קצת פרופורציה.

עכשיו בקשר לרונאלדיניו. המהלך באמת היה מדהים, והוא גם התרחש באיצטדיון המרקנה שלדעתי זה חלק מהתנאי לקבלת הפרס. חוץ מזה, המעמד של רוביניו בברזיל (אני לא מדבר על שאר העולם, בברזיל) הוא הגבוה ביותר והוא השחקן שהכי נערץ שם. אני מאמין שזו אחת הסיבות לפרס.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/11/07
  14. Sergio Ramos Member

אולי לא הבנתי טוב, אבל לפי מה שהבנתי במודעה בשער של המארקה, פלה נתן לו את הצלחת.
    עם אתה אומר שזו טעות..אז סליחה, טעות שלי.

15. Ohad_Glr Member

אני לא יודע אם פלה נתן לו את הצלחת. וגם אם כן זה לא העניין. העניין הוא שלא פלה זה שהחליט להעניק אותה, כך שההיטפלות אליו מוגזמת.

האמת אין לי מושג מי העניק לו את הפרס. אבל כמו שכבר אמרתי, ממש לא צריך לעשות מזה סיפור.

עריכה:אם תוכל לתת פה קישור לכתבה אני יודה לך. אני אקרא ואברר בדיוק מה היה שם.

נערך לאחרונה ב: ‏16/11/07