למי אכפת, הוא היה שחקן טוב שלקראת הסוף ילדון בן 18 עשה לו בית ספר. ככה אני לפחות יתאר אותו אם אי פעם ישאלו אותי. הכי גדול בתולדות ריאל? בתפקידו כן. לגבי קסיאס-ויאמרו אמן!
טוב אני יאלץ לפוצץ לכם את המסיבה. הסיכוי שקסיאס יעבור לטוטנהאם או בעצם לכל קבוצה בעולם שווה לסיכויים שראול פורש מחר מכדורגל ומתמנה למאמן של ברצלונה.
לא. אנטוניו אדאן הוא השוער הראשון של ריאל מדריד קסטייליה (ריאל מדריד ב'). השוער השלישי של ריאל מדריד הוא ג'ורדי קודינה.
טוב בסדר חה חה חה, אחלה בדיחה, הלאה. תגידו מדרידיסטים, המאמן המעצבן שלכם מיתכוון להביא דקות לסביולה או שהוא הביא אותו סתם?
כפי שאתה רואה סביולה לא מקבל הזדמנות לשחק בעקבות שעכשיו שני החלוצים שלו ון ניסטלרוי וראול נמצאים בכושר טוב, ומציגים יכולת גבוהה , אני מאמין שהוא יתן לו לשחק במשחקים לא חשובים כמו גביע הליגה וכו'..
כפי שרואים ראול ורוד הם החלוצים, ראול בפתיחת עונה אולי הטובה שלו בשנים האחרונות. רוד ה רוד, וחייב אחד כזה, משמע אומר שסביולה האו מספר 3 בהיררכיה. אבל בעצם לא, שוסטר מעדיף לתת דקות לבלבואה מאשר סביולה. הייתי מצפה משוסטר ישתן קצת יותר דקות לסביולה.
כמו שעלה כך ירד - והאמת לא חשבנו אחרת. איקר קסיאס שם קץ לשמועות ופירסם הודעה לאתר הרשמי בה נאמר: "מעולם לא חשבתי לשחק במועדון שהוא אינו ריאל מדריד. אני אוהב להיות פה. המשפחה והחברים שלי כאן ואני בהחלט בר מזל שאני משחק עבור המועדון הזה. מה עוד אני יכול לבקש?. מעולם לא בחנתי הצעה כלשהי, אבל הדבר החשוב הוא מה אני מאחל ורוצה שיקרה, וזה לממש את החוזה שלי עם ריאל מדריד. נשארו לי עדיין 5 שנים בחוזה ואני לא רואה את עצמי מחוץ למועדון, זה לא משנה מה אחרים אומרים. אני רוצה לסיים את הקריירה שלי בריאל מדריד". http://www.realmadrid.com/addon/img/16f9d67288casillasrp3p.Xxx
כואב לי על סביולה.עזב אותנו כדי לקבל יותר דקות וכפי שזה נראה כרגע,הוא מקבל פחות דקות שם מאשר הוא קיבל אצלנו.
הוא נדפק ע"י רייקארד ועכשיו ע"י שוסטר. זה השחקן הכי מבוזבז שיש.ואל תשוו אותו לריקלמה. תואר אחד שזכה(חוץ מגביע אופ"א)?תארים שריקלמה זכה(ויש הרבה,יחסית לשניים)?
קווארסמה? ג'וזי! ע"פ ה'אס', חלוצה בן ה-18 של הניו-יורק רד בול ג'וזמר אלטדיור המכונה ג'וזי מבוקש ע"י ריאל מדריד כבר בחלון העברות הקרוב בינואר. ה'אס' מדווח שפדג'ה נסע בעצחמו לארצות הברית לצפות בחלוץ. ב'אס' הם משווים את את מה שעשוי לקרות איתו לסיפורו של מרסלו שהגיע לספסל זה ריאל מדריד ללמוד מרוברטו קרלוס וכעט הוא מחליפו. 'הקרלוס' של ג'וזי יהיה ככל הנראה רוד ואניסטלרוי. http://www.as.com/recorte/20071116dasdaiftb_4/C280/Ies/Madrid_sigue_Altidore_goleador_Red.Xxx