אני רוצה שיהיה ברור, יש הרבה שחקנים עם כישרון ברגליים. ברגע שהם יעשו את מה שעושים רוביניו, רונאלדיניו וכריסטיאנו רונאלדו ברמות הגבוהות ויעשו צחוק מהגנות בליגות הטובות בעולם אני יחשיב אותם בתור שחקנים מהטופ של הכדורגל. מספיקה לי כמו שאמרתי דקה לראות את רוביניו עושה את מה שהוא עושה ברמות הגבוהות, כדי להגיד שהוא גאון כדורגל. את מה שהוא עושה ברמות האלה יש שחקנים בודדים שעושים. רוביניו הוא פנומן, ואין מחלוקת על כך שהוא אומן כדורגל.
אוי נו צא מהסרט, יש שחקנים שעושים דברים פי 5 יותר יפים ממנו ונעלמים במפת הכדורגל. מה הם, גם פנומנים? דוס סנטוס עשה בית ספר לאינטר משחק אחד, ובליגה הוא מאכזב. וואי, חתיכת פנומן. תן זמן, הוא לא עשה שיט ברמות הגבוהות.
בוא נראה אותו עושה את אותו הדבר בקלאסיקו, שם כל העולם ישים עליו זכוכית מגדלת בזכות ההופעות האחרונות שלו. או ברמות הגבוהות בצ'מפיונס מול קבוצות צמרת עם הגנה מאורגנת וחזקה פיזית כמו היונייטד או צ'לסי. וזה בלי להזכיר את הנבחרת, ולא בקופה, אלא במונדיאל.
הוא כבר עשה בית ספר לזמברוטה בקלאסיקו אחד, זה עדיין לא אומר עליו שהוא "פנומן" ו"גאון" כי אחרי הממשחק הזה הוא שוב נעלם לספסל ולא עשה כלום.
רוביניו עדיין רחוק מלהיות גאון כדורגל. ברגע שהוא יהיה הגורם מס' 1 לתארים שריאל תיקח בעתיד הקרוב, וזה יתבטא כמובן בסטטיסטיקה האישית מבחינת כיבושים ובישולים אז הוא ייחשב מבחינתי לגאון כדורגל. רוביניו הוא שחקן טכני חמוד, שחקן של מומנטומים. האמת? הבעיטה שלו זה אחד החסרונות העיקריים. אין לו בעיטות ברמה גבוהה יחסית לשחקן ברמתו, תמיד שהוא הולך על בעיטה מחוץ לרחבה, תמיד יוצאת לו מעין דרד'לה. גם ראיית המשחק שלו היא לא כזו גדולה. עדיין לא ראיתי ממנו, מסירה שניתן להגדירה כ"גאונית".
רוברטו קרלוס:"מרסלו הוא היורש שלי בריאל מדריד" http://www.as.com/recorte/20071115dasdaiftb_3/C280/Ies/Roberto_Marcelo_heredero_Madrid.Xxx מפרידים ביניהם 15 שנה, אך ניתן לראות ששניהם שחקנים מחוייכים וטובים. רוברטו קרלוס, שזכה בהכל עם ריאל מדריד ועזב לפנרבחצ'ה, כבר יודע מי ירש את מקומו באגף שמאל. מרסלו שרק מתחילת העונה הזו החל לשחק בהרכב הראשון, נפגש עם אלילו וקיבל תשבוחות גדולות. מי שנחשב לזר הכי טוב בהיסטוריה של המועדון, דיבר ואמר:"מרסלו הוא היורש שלי בריאל מדריד. יש לו תכונות טובות מאוד. לא הרבה אנשים האמינו בו אבל הוא סותם פיות. אם הוא ימשיך ככה הוא יהיה גדול בהמשך". מרסלו ורוברטו קרלוס זה כמו מורה וסטודנט. מרסלו הצעיר הביישן אמר:"רוברטו ממשיך להיות האליל שלי, מבחינתי הוא לא עזב את ריאל מדריד. אבל בכל זאת אני מתגעגע אליו, הוא עזר לי ברגעים הקשים". "אני הגעתי לריאל מדריד בגיל 20, מרסלו בגיל 18. אני שמח תמיד שבאים ברזילאים לריאל מדריד ובטח שעם אותם דברים שמאפיינים אותי מאוד חזק ומשחק עם אושר", אמר קרלוס. מפגש של ריאל מדריד ופנרבחצ'ה בשלב שמינית גמר ליגת האלופות יכול להיות מעניין. רוברטו אמר:"יהיו לנו רק 10% לעלות, הם פייבוריטים ברורים ויהיה לנו קשה מאוד". מרסלו לא רוצה לשחק נגד האליל שלו:"לא חושב על זה".
אה עכשיו השוואתם את קווארסמה לרוביניו, זה שטות גדולה קודם כל וזה מראה על זילזול גדול ברוביניו, תיראו למרות שאני גם חושב שרוביניו עדיין לא מיצה את כל הפוטנציאל שלו, הוא שחקן ברמות הכי גבוהות שיש לעומת קווארסמה , שבנתיים אני רואה אותו מפרפר רק קבוצות כמו מאריטימו וכו' ... ואני לא יתלהב מקבוצות כאלה, אני רוצה לראות אותו על מרכז הבמה, אני רוצה לראות אותו עושה מהגנות צחוק כמו שרוביניו עושה, ושוב אני מדגיש ברמות הגבוהות, שהוא יגיע לשמה אז תדברו איתי. בקשר לתכונותיו של רוביניו, אכן הוא זריז, מהיר, טכני אך לא חכם ולא בעל בעיטות חזקות, יש לו עדיין מה לשפר.
עכשיו הגיע זמן לבדיחה, el mundo מפרסם היום שחואנדה ראמוס וטוטנהאם מתכוונים להציע לריאל מדריד 40 מיליון יורו עבור איקר קסיאס. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx
מבחינת הצלחה בקבוצות שלהם, של קווארסמה ורוביניו, קווארסמה נחשב ליותר מוצלח. הוא בורג בהתקפת פורטו והוא מוביל את ההתקפה שלה כבר המון זמן, ומגלה המשכיות. רוביניו לעומתו, נחשב לשחקן לא עיקבי, ושחקן של יום עסל יום בסל. בחודש האחרון רוביניו גילה המשכיות לדעתי. אני לא מצפה בכל משחק שאיזה 200 ביצועים וכל משחק שידפוק רביעייה. אבל מספיק שיהיה מעורב יעשה 2-3 שיגרמו לגול או שתייים ומספיק. רוביניו כמובן משחק ברמה קצת יותר גבוהה, אבל לא נראה לי שזה משחק תפקיד. קווארסמה שחקן בעל טכניקה אדירה שאין להרבה מאוד שחקנים, והוא כבר הוכיח את זה על כמה מגנים באירופה, בליגת האלופות. קווארסמה עדיין לא הגיע לרמות של רונאדלו, קאקא וכל השאר..בשביל זה אתה צריך להוכיח את עצמך על הבמות הכי קשות, אבל כמו שאמרתי קווארסמה הוא שחקן בעל אחת מהטכניקות הטובות בעולם, ולהגיד שהוא לא נחשב לכזה בגלל שהוא אל עשה את זה בספרד או באנגליה, זאת סיבה. זה הרי ברור ומי שראה אותו משחק, ברור לו שגם בזירות הכי קשות הוא יצליח לעשות את המבצעים ואת התרומה שלו להתקפה.(משמע אומר, שבוא נגיד, מבחינה פוטנציאלית, קווארסמה הוא מהשורה הראשונה, אבל כמו שאמרו ואמרו יפה, חסר הגרוש ללירה, שזה לעבור לזירה האירופאית כדי להטביע חותם). מי יותר טוב מהשניים(כאן כבר מדובר מחיבנה פוטנציאלית, למי יש יותר "טכניקה")? אני לא חושב שאחד נופל מהשני. לרוביניו יש פוטנציאל שיא שלא נופל משל קווארסמה, ורוביניו נתן לנו לטעום ממנו מידי פעם, אבל לא קינח בהמשכיות. קווארסמה נחשב לשחקן יותר יציב ממנו. אבל בסך הכל, רוביניו עם יגלה עיקביות, יוביל את ההתקפה של ריאל לתארים, יתן שואו, יהיה הכי בולט..אז, הוא יהיה בשורה של רונאלדו, מסי, קאקא, רונדליניו וכל השאר.. _____________ מה הם חושבים להם שם בטוטנהאם?
לא נכון.....חחח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx .....יש לזה מקום ב100 הציטוטים של השנה , מה אתם אומרים?
זה כמו שדניאל יאמר הציע לבקהאם לבוא לנתניה.הגיוני דווקא,כל חלום של כל קבוצה בדרג נחות מהראשון להביא שחקנים מובילים מהקבוצות הגדולות בעולם. תיכף יבוא אבי נמני ויגיד שהוא רוצה את פויול כשוער אצלו במכבי.