ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 5, 2007.

1. beitar4ever Member

אחד אני בטוח שיעזוב או שימכרו אותו וזה בפטיסטה שאני לא רואה אותו משותף הרבה השנה, אני כבר מת שימכרו את הסוס מת הזה ויתפטרו ממנו כבר, משום מה משהו אומר לי שרוד לא ימשיך בעונה הבאה בריאל לא יודע אולי תחושת מיצוי של רוד בריאל ?
    בנתיים אלו מי שאני מסמן כעוזבים היחידים של ריאל בעונה הבאה, בנוגע לאחרים אי אפשר לדעת רק הימים יגידו.

Last edited: Nov 14, 2007
  2. 亚历山大帕托 Member

רוביניו, רובן והיגוואין הם בכלל שחקני כנף, לא חלוצים. הם יכול לשחק כחלוצים, אבל עדיף שלא.

Last edited by a moderator: Nov 14, 2007
  3. REAL MADRID Member

ריקרדו קווארסמה: "אני רוצה לשחק במדריד"

העתיד של הפורטוגלי המוכשר ריקרדו קווארסמה יהיה ככל הנראה בליגה הספרדית. השאלה היחידה היא איזה קבוצה תהיה הקבוצה שתוציא אותו מקבוצתו הנוכחית, פורטו. הסוכן של קווארסמה כבר הגיע לסיכום עם אתלטיקו מדריד אך עכשיו נדמה שיש התפתחות. נדמה שהשחקן עצמו רוצה לשחק בריאל מדריד ולא באתלטיקו. קווארסמה שנמצא בימים אלה עם נבחרת פורטוגל דיבר למקרובו שחשף לתקשורת: "אני רוצה לשחק בריאל מדריד".

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/quaresma141107_ES.Xxx

הסיפור הזה רחוק מלהיות גמור. דעתכם?

4. Sergio Ramos Member

היגואין ורוביניו התחילו את הקריירה כחלוצים משניים לדי חלוץ חוד, בריאל הם הפכו לשחקני אגף, ושחקנים שיכולים לשהתלב במערך 4-4-3 כחלוצי צד. רובן הוא שחקן אגף טבעי וגם חלוץ צד, שחקן שמשחק חופשי לגמרי.

ארז, אתה לא יכול לדעת מה יחליט המועדון, בינתיים הבלם הברזילאי ברנו שדיברו עליו, זאת סתם שמועה ונכון לרגע זה ואין שום התפתחות. אף אחד לא יכול לנבאות מה יקרה בעתיד המועדון. קאנברו צפוי לעזוב בעונה הבאה והוא קרוב להיות כבר כסוס מת, אחרי עזיבתו יכול להיות שראמוס יוסט שוב להיות בלם ראשון בהיררכיה וריאל תקנה מגן ימיני. בינתים כל ההשערות הם מיותרות והם בגדר דיעבד. ההגנה מגוונת והכל אפשרי לקראת העתיד.
    על פפה ומצלדר כבלמים ביחד לא נראה לי שיבנו, הם בלמים מאותו סוג, שתיהם גבוהים ואיטיים מאוד, הם צריכים לידם בלם פחות מקובע כמו ראמוס או קאנברו. המאבק בהרכב הוא ללא ספק בין השתיים, ואולי מידי פעם שתיהם ישחקו ביחד.

העונה רוד מספיק לנו, בעונה הבאה, כבר יצטרכו למצוא מחליף. הוא כבר בן 31 ואחד וככל שעוברות השנים הוא מזדקן וגם היכולת יורדת. על מחליף ראוי? נשאיר את הדיון לקיץ הבא.

Last edited by a moderator: Nov 14, 2007
  5. 亚历山大帕托 Member

היכולת שלו יורדת? הוא היה אחראי על האליפות שלכם בעונה שעברה! שוב החארטות האלה לגבי שחקן שמגיע לגיל 30. אז מה, ראול צריך לרדת לספסל בעוד שנה?

6. REAL MADRID Member

רוביניו שחקן אגף אך הוא עושה הרבה תנועה למרכז, אותו דבר גם רובן. אם צריך אחד מהם יכול לשחק במרכז מאחורי החלוצים. זה לא משנה את העבודה שאנחנו עמוסים בשחקני התקפה.

לגבי היגוואין-
    מתוך ראיון עם היגוואין שפורסם באתר הרשמי של ריאל מדריד.

דור, אני רק אומר שלפי דעתי אין שום טעם להביא כרגע מגן ימני ולא שווה להשקיע בבלם זר כ"כ צעיר. אם יסכימו להשאיל אותו לקבוצה כמו חטאפה זה יהיה מצוין. להביא אותו היישר לסגל זאת טעות.

רוד עוד לא ירד ביכולתו אבל זה יקרה. זה לא אותו חלוץ שהיה במנצ'סטר יונייטד. אני מרוצה כרגע מאוד מרוד אבל אנחנו צריכים לחשוב הלאה. כרגע רוד בכושר טוב אבל בעוד שנתיים-שלוש זה כבר לא יהיה ככה. אני בסך הכל אמרתי שבעוד שנתיים נצטרך להתחיל לחשוב על מחליף לרוד.

7. Sergio Ramos Member

ראול זה ראול, הוא אגדה בפני עצמה בשביל ריאל גם הוא לאט לאט אני מאמין ככל שיעברו השנים יקבל פחות ופחות דקות. בקיץ כולם אמרו שהוא יקבל פחות דקות(גם אני, אני מודה)אבל ראול כנגד כל הסיכוים הפתיע בגדול ובינתיים יש לו מאזן נהדר ביחס לתקופות הלא טובות שלו והאו זוכה במקום שלו בכבוד רב ואך ורק בזכותו.
    בעניין רוד, אף אחד לא אמר שזהו, הוא נגמר, הוא יכול לשמש אפילו לעוד 3 שנים במועדון הכל תלוי קצב הקריירה שלו ולאן הדברים ילכו, אבל בכל מקרה למרות זאת, כדי שבעתיד נוכל להיות רגועים צריכים כבר בעונה הבאה להביא חלוץ טוב בעל פוטנציאל גדול שישמש לנו לשנים הבאות.

8. beitar4ever Member

רוד לא ירד ביכולתו והוא עדיין אותו חלוץ טוב, אל תשכחו מי הביא לנו אליפות לאחר בצורת ארוכה של ארבע שנים, תיראו רוד אינו צעיר כולנו יודעים, אבל הוא גם לא בגיל של פרישה הוא בסה"כ בן 29 ויש לו עוד הרבה מה לתת אני חושב שאנחנו צריכים לבחון אותו עפ"י יכולתו אם הוא יציג יכולת טובה גם בעוד שנתיים שלוש אז למה שלא ימשיך?
    אבל לא יודע מצד שני אני אמרתי את דעתי בנושא של רוד, ניראה לי שהוא יעזוב בעונה הבאה , לא בגלל יכולת ניראה שהוא יעזוב בגלל תחושת מיצוי בריאל.

9. 亚历山大帕托 Member

הוא בן 31.

10. REAL MADRID Member

הוא בן 31. תעשה בעצמך את החשבון.
    2007-1976=31

11. REAL MADRID Member

תחושת מיצוי?

כרגע הוא מעוניין לחתום על חוזה חדש. אלה דווקא ריאל שלוקחים את הזמן ולא ממהרים.

12. beitar4ever Member

אה נכון צודק.

13. Ohad_Glr Member

REAL MADRID (שם?) אגף ימין שלנו לא כל כך סגור. לא היתכוונתי (חס וחלילה) שסרחיו יעזוב, בכלל לא.

אבל, אפשרות של הבאת מגן ימני והעברת סרחיו לעמדת הבלם היא לא כל כך רחוקה. למעשה, אם לא היה סירוב של סיסיניו לשחק בסביליה היינו רואים היום את דני אלבס אצלנו, וזה כמובן מעביר את סרחיו לעמדת הבלם. לכן, בכלל לא בטוח איפה סרחיו ישחק בעונות הבאות.

בנוגע לברנו. עוד פעם, לקנות ומהר! . מדובר בפוטנציאל ענק (אני ראיתי אותו משחק). אני מאמין שאפילו אם הוא יגיע לסגל, אחרי התאקלמות הוא יוכל להכינס כמחליף ולאט לאט לקנות מקום בהרכב הראשון. מדובר בבלם צעיר ומצויין שרק ישתפר. אני באמת מאמין שאם לא נביא אותו עכשיו נציע עליו בעוד כמה שנים בכפול 2 מהמחיר שאפשר לקנות אותו בו היום. לא חבל?

לגבי היגואיין. הוא חלוץ שני והסבה לאגף לא טובה בשבילו. מדובר בשחקן שדומה מאוד להנרי, גם מבחינת התפקוד. מישהו זוכר את הנרי ביובנטוס שניסו לתקוע אותו בצד שמאל? ואז כמובן הגיע המעבר לארסנל, כשונגר נתן לו לשחק כחלוץ.

לדעתי היגואין בערך באותו מצב. למרות שעמדת החלוץ השני נשלטת על ידי ראול חייבים לתת לו לשחק שם לפעמים.

14. REAL MADRID Member

השם הוא ארז.

להביא מגן ימני במקומו של סרחיו ראמוב שבטווח 3-4 בשנים יהיה המגן הימני הטוב בעולם לפי דעתי זאת טעות. אני בדעה שלא צריך לחזק כרגע את עמדת המגן הימני שכוללת 2 מגנים ימניים נהדרים ומהטובים בספרד. סרחיו ראמוס לא בלם מבחינתי, הוא אמנם יכול לשחק כבלם אבל הוא כל הזמן נוטה ימינה ולפעמים משאיר את האמצע פתוח. סרחיו ראמוס צריך לשחק כמגן ורק כמגן, הוא ישחק כבלם רק אם זאת האופציה האחרונה ואין לנו אפשרות לשים מישהו אחר במקומו.
    תראו השילוב היינצה & פפה היה מצוין במחצית השנייה נגד מאיורקה וקצת יותר תיאום והרי יש לנו צוות מנצח. אותו דבר עם היינצה & מצלדר.

אני לא מתנגד לקנות את ברנו. אבל אם קונים את ברנו צריך להשאיל אותו. אם הוא ישאר בסגל הוא ירקב. הספסל של ריאל מדריד עשוי להיות לעיתים חור שחור. שלא נדבר על להישאר מחוץ לספסל.
    כרגע להביא את ברנו להיות חלק מהסגל זאת טעות.

15. beitar4ever Member

נכון מאוד, כאשר יש לנו בקאדר 4 שחקנים שיכולים לשחק בתפקיד הבלם, זה מיותר לחלוטין, כאשר אחד השחקנים יעזבו אז צריך להביא את את ברנו, ואני בונה על עזיבה של קנאברו כבר בקיץ הבא, חייב שיהיה לנו בלמים לעתיד, ולפי מה שאני שומע הוא בלם מצוין , ויש לו יכולות הגנתיות טובות.