תגדיר צעיר. כל שחקן יכול להצליח בריאל, השאלה היחידה היא מידת ההשקעה שהוא מוכן להשקיע. ובקבוצה כמו ריאל שמצפים לתארים כל שנה אתה צריך להשקיע הרבה. סרחיו ראמוס הגיע לריאל ב-2005 כשהיה בן 19 - היום הוא נחשב לאחד המגנים הטובים בעולם והוא רק בן 21. מרסלו אחד השמות החמים באירופה כמגן שמאלי, גאגו והיגוואין גם שחקנים מהמדוברים ביותר בעולם. אם יש לך אופי חזק אתה יכול להצליח בריאל. הרבה יותר קל להגיע לריאל צעיר מאשר להיות ממחלקת הנוער של ריאל עצמה..
זו יכולה להיות רכישה מצוינת לריאל. ברנו משחק מגן ימני,לכן הוא יכול להיות המחליף הקבוע של ראמוס.מיצ'ל סלגאדו, כבר הרבה זמן לא מספק את הסחורה,ואפשר להגיד לו שלום בינואר,ולהביא את הברזילאי הצעיר.אבל מצד שני,לטובתו של ברנו,עדיף לו להגיע לקבוצה באירופה שבה יוכל לקבל מקום בהרכב הפותח,ותוך כדי,לבסס את מעמדו כמגן מן השורה הראשונה,ואז להגיע לאחת מאריות אירופה עם קבלות,שיעזרו לו לקבל המון דקות/הרכב פותח.
לסרחיו ראמוס יש מחליף שכמעט משתווה עליו ביכולות הגנתיות. יש את מיגל טורס. מגן ימני מצוין שלא נופל בהרכב מיכולת ההגנה של סרחיו ראמוס, הבעיה היחידה של טורס זה שהוא לא התקפי מספיק, אם בקישור הימני אין אף אחד מריאל כשטורס משחק האגף הזה פשוט חסר שימוש. מיגל טורס נולד ב- 28/01/86. סרחיו ראמוס נולד ב- 30/3/86. למוקשים שבינינו. אמנם מתייחסים למיגל טורס כמגן הצעיר אבל הוא גדול בחודשיים מסרחיו ראמוס..
מיגל טורס אכן מגן מצויין,אבל אם מה שאתה אומר נכון,אז ריאל בבעיה.אני לא מכיר לעומק את ברונו,אבל עצם העובדה שהוא ברזילאי,מעלה בי חיוך,ולדעתי הוא מגן שלא יתבייש לעלות להתקפות. הצעד הנכון ביותר שריאל תוכל לעשות,זה לשאול את ברונו אם יסכים להיות מושאל,אם כן,דיינו,אם לא אז לא צריך אותו.(במידה ובריאל בונים על טורס). את הצעד הנכון,לדעתי לפחות,שברונו יכול לעשות,צייניתי בתגובה הקודמת.
אני לא מבין מה הבעיה?. מיגל טורס מגן הגנתי שמצטרף להתקפה פחות או יותר כמו סלגאדו. הוא לא מנסה לעבור שחקנים כמו ראמוס אבל כשריאל תוקפת הוא נמצא הרבה באזור הרחבה ומחכה להזדמנות להרים כדור לרחבה, להוריד לרוחב ואפילו לתת בעיטה. עמדת המגן הימני של ריאל מכוסה לשנים הקרובות, אין טעם להביא אף אחד לעמדה זו. רק בשביל שתהיו כולכם חזרה בפורופורציות הנה רשימת היגלאים של שחקני ריאל מדריד: שוערים:איקר קסיאס - 26, ירז'י דודק - 34, ג'ורדי קודינה - 25. הגנה:מיצ'ל סלגאדו - 32, סרחיו ראמוס - 21, פאביו קנאברו - 34, מרסלו - 19, מיגל טורס - 21, כריסטוף מצלדר - 27, פפה - 24, גבריאל היינצה - 29. קישור: גוטי - 31, מהאמדו דיארה - 26, פרננדו גאגו - 21, רוביניו - 23, ג'וליו באפטיסטה - 26, חאבייר באלבואה - 22, ווסלי סניידר - 23, רויסטון דרנתה - 20, אריאן רובן - 23. התקפה: ראול - 30, גונזלו הייגואין - 20, רוד ואניסטלרוי - 31, רוברטו סולדאדו - 22, חאבייר סביולה - 26. ממוצע גיל: 24.5
עם ריאל מדריד אף פעם אי אפשר לדעת. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx לדוגמא:דרנתה-כוכב עולה בהולנד,מגיע לריאל ופשוט אין לו מקום בהרכב,בגלל שהוא לא משחק על שום עמדה שתתאים למערך של ריאל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx (הסיבות שהוא לא מוזמן לסגל על פי מדריד:סיבות מקצועיות - אכן,מקצועיות...)
כן זה אותו אחד. הוא הופך לאחד הבלמים התותחים במשחק וורלד-קלאס אמיתי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
קודם כול נתחיל בזה שברנו הוא הרבה יותר בלם ממגן ימני. ובקשר לעמדת המגן הימני, אני לא מאמין שהיא סגורה. אני בהחלט רואה את דני אלאבס מגיע מתישהו וראמוס חוזר לעמדת הבלם. עכשיו נגיע לברנו. לקנות! ומהר. אולי 15 מיליון זה הרבה, אבל הקופה כרגע בלתי מוגבלת. מדובר בשחקן שיהיה הבלם הטוב בעולם. פיזית, הוא לא נופל מאף אחד. וזה דבר שיעזור לו מאוד, כי יש הרבה צעירים שבאים מדרום אמריקה ונכשלים בגלל הפיזיות. ביכולות הטכניות שדרושות לבלם הוא גם מדהים. אני מאמין שהוא חזק מספיק מנטלית, למרות שבזה אי אפשר להיות בטוח כי הוא לעולם לא היתמודד עם לחץ כמו שיש בריאל מדריד. בכל מקרה מדובר בשחקן מדהים. חייבים להביא אותו. אחרי זה השאלה לקבוצה כמו חטאפה היא באמת פיתרון טוב. בכל מקרה מדובר בשחקן מצויין שרק ישתפר, להביא מהר!
טוב אם זה בלם, אני הייתי רוכש במהירות , כי כפי שאנו יודעים עמדת הבלמים שלנו לא כ"כ טובה, כאשר כל משחק מתחלפים הבלמים וזו עמדה בכלל לא יציבה , קנברו כבר לא מה שהיה פעם ועדיף לנו למכור אותו ולהביא מישהו צעיר וטוב כמו ברנו, שאכן מדברים עליו המון בתקשורת והמון קבוצות רודפות אחר הנער הצעיר, בקיצור אני מקווה מאוד שיביאו אותו זו תהיה רכישה עתידית פשוט מדהימה, ובנוסף גם אם יש לנו מספיק הגנה תמיד טוב שהחוליה ההגנתית תהיה חזקה יותר, כך אני חושב.
הכל תלוי בבנית המועודון לעתיד. לפי מה שאני הבנתי, פפה בן 24 סך הכל. מצלדר גם לא כל כך מבוגר, ורק היינצה וקאנברו מבוגרים פחות או יותר. עכשיו במצב הנוכחי, אנחנו בוודאי שלא צריכים אותו, יש לנו גיוון גדול בהגנה של מגנים שמחקים גם כבלמים וזה מרווח את הסגל שלנו.אבל, קנייה ולאחר מכן השאלה לשתי עונות לפחות לקבוצה קטנה, יכולה להיות אופציה טובה מאוד. לא צריכים לעשות אותו ישר איזה מאלדיני הבא, לעמיים השאלה לקבוצה קטנה זה הדבר הכי טוב בשביל שחקן צעיר. בכל מקרה לפי מה שקראתי, הוא מגן ובלם שזה כבר טוב, כרגע הדבר היחיד שריאל יכולה לעשות איתו האי לרכוש, להשאיל לשתי עונות לפחות ואז להחזיר אותו לקבוצה. אבל קניה שלו עכשיו בלי השאלה, רק תעשה לו עוול כי הוא לא יראה דשא.
יש לו את המאפיינים של סרחיו ראמוס, הוא יכול לשחק כבלם וכמגן ימני באותה מידה. יש לו טכניקה, מהירות, בעיטות חזקות.
בכל זאת, כדי לו להגיע למילאן מאשר לריאל מדריד. במילאן הוא עוד יקבל דקות, בריאל אני משער שאתה יודע, יש גיוון אדיר ואלטרנטיבה ענקית הגנה. ריאל הוא המועדון הכי לוץ בעולם, שזה גם משחק תפקיד. במקרה שהאו יגיע אלינו ולא יושאל אלה ישאר בקבוצה, הוא יהיה אחרון בסדר העדיפויות במסת ההגנה, ושם, בהיררכית ההגנה מי שאחרון, בקושי יודע מזה דשא. אז כמו שאמרתי האופציה הכי טובה במקרה שהוא רוצה לבוא לריאל ואנחנו גם נלך אם הזרם, היא שהוא יגיע, ולאחר מכן יושאל לקבוצה יותר קטנה בכדי להתחשל בא.
תיראה איך שאמרת ,אם הוא רוצה לבוא לריאל הוא חייב לקחת בחשבון שהוא ישב בספסל כי שחקנים כמו מצלדר ופפה ישחקו לפניו, אני אומר עוד פעם ברנו חייב להגיע לריאל לא בתור מגן ימני אלא בתור בלם , כי יש לנו שני מגנים ימניים מצוינים לעתיד זה ראמוס וטורס ואנחנו לא צריכים עוד מגן. בלם אני חושב שכן דווקא כי קנברו כבר שנה הבאה ניראה שיעזוב, אז כבר יהיו לנו 2 וחצי בלמים, שזה מצלדר פפה והיינצה שמשחק בתפקיד מגן/בלם, וחייב בקבוצה שני מחליפים טובים בכל תפקיד, ובטח שבתפקיד חשוב כמו בלם . :aa1: גוטי שהיה פצוע חזר לאימונים רגילים ויהיה כשיר למשחקים שיתקיימו לאחר הפגרה. גם אריאן רובן נעדר בערך כחודש מהמגרשים מתקדם טוב בקצב האימונים, וככל הנראה הוא ייכנס לרשימת המוזמנים לקראת המשחק מול מורסיה.
האגף הימני שלנו סגור אוהד. סרחיו ראמוס לא יעזוב את ריאל מדריד בשנים הקרובות וגם לא מיגל טורס - אני יכול להבטיח לך את זה. מגן ימני זה לא הבעיה שלנו. הסגל של הקבוצה היום יהיה הסגל לשנים הקרובות אם מספר שינויים קטן שאותו אני כבר עכשיו יכול למנות: בלם - אני בטוח לחלוטין שריאל תביא עוד בלם מנוסה לאחר שקנאברו יעזוב. מתי קנאברו יעזוב? אני מהמר על קיץ 2008. קשר אחורי - גאגו רחוק מלהיות תחליף הולם לדיארה כשדיארה חסר. ריאל מדריד חייבת להביא עוד קשר אחורי. חלוץ - עמדת החלוץ השני עמוסה. סביולה, היגוואין ואפילו באפטיסטה. מה שחסר זה חלוץ חוד. רוד לא נעשה צעיר יותר. דויד וויה הוא החלום שלי אבל מכיוון שהסיכויים שיגיע קטנים לראות איזה חלוץ ברזילאי נחמד מגיע אלינו יהיה נהדר. מי שיעזבו? חלוצים. אין סיכוי שגם בשנה הבאה נהיה עם חלק התקפי שכולל את רוביניו, רובן, היגוואין, באפטיסטה, סביולה, סולדאדו, באלבואה, ראול ורוד.