ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 5, 2007.

1. מדרידיסטה בדם Member

ככה בדרך כלל זה עובד, אבל גם שילוב של שני חלוצי מטרה יכול לעבוד מצויין בטח ששני החלוצים הם ברמה הגבוהה ביותר. גם ראול ומוריינטס היו שני חלוצי מטרה בתקופה שגם ראול היה בשפיץ, והיום אפשר ליראות את זה בבאיירן עם קלוסה וטוני שיתוף פעולה שעובד מצויין.

כמו שאמרתי, עם שני חלוצים כאלה זה ממש לא משנה שאין חלוץ שני. עם קישור שישחק קרוב אליהם ויספק להם כדורים גם שני חלוצים שתקועים ברחבת היריב יהיו שותפים במשחק ויבקיעו בצרורות.

חוץ מיזה, שדרוגבה עדיף על ראול גם אם הוא לא חלוץ שני, ככה שבכל מיקרה זה יהיה שידרוג משמעותי.

2. Sergio Ramos Member

יש הרבה קבוצות עם שתי חלוצי מטרה, אבל תלוי מי הם שתי חלוצי המטרה המדוברים. ואן ניסטלרוי ודרוגבה למשל, זה לדעתי רעיון לא הכי טוב. שתיהם חלוצים בעלי אגו ושתיהם רוצים את הגולים לעצמם. זה יכול לעובד, אך במידה יותר גדולה, זה גם עלול לקרוס.
    נכון לעכשיו לא צריכים לחפור על ראול. בינתיים הוא בהרכב ועושה את שלו. שוסטר והפה הגדול שלו, עם כמה שהוא דיבר בקיץ שהוא הולך להפחיט את הדקות של ראול , והנה גם לו את את הביצים לעשות זאת. ונכון לעכשיו, טוב שכך, ראול מספק את הסחורה ועושה את המתבקש ממנו.

3. Benda Member

אין שום סיבה להפחית את דקות המשחק של הקפיטן. הוא מספק את הסחורה ועושה יותר מהמצופה ממנו.
    שוסטר, כמו שכבר למדנו להכיר, מדבר הרבה ומפחית לעשות.

מלבד זאת, וניטלרוי את דרוגבה יכול להיות שילוב חוד קטלני, אך בכל זאת הייתי מעדיף לראות את וייה מדי ריאל וזה לא רק בגלל הגיל הצעיר שלו לעומת דרוגבה, אלא בגלל שהוא יכול לשחק מאחורי החלוץ, הוא כבר מכיר את הליגה הספרדית ובנוי בשבילה ושוב, הגיל, יש לו עוד הרבה מאוד שנים לתת.

Last edited: Oct 12, 2007
  4. Ohad_Glr Member

אני יגיב לכל התגובות לגבי השילוב של רוד דרוגבה....

קלוזה רב גוני? לא כל כך. אולי יותר מלוקה טוני, אבל הוא בעיקר נותן פסים קצרים (שהוא משחק כ"פיבוט" אם הגב לשער) ונוגח/בועט לשער. רוד רב גוני בדיוק כמוהו. הוא הרבה פחות בול עץ ממה שחושבים. בגול הראשון למשל מול ברמן, שהוא יצא מהרחבה והרים כדור לראול, אלה פעולות שהוא יכול לעשות הרבה יותר. אני זוכר גם איזו מסירה שלו כשהוא הוציא את רוביניו נדמה לי למתפרצת וחתך את ההגנה. כל פעם שהוא יוצא מהבלטה שלו ברחבה קורה משהו טוב.

לגבי האנוכיות שלהם. דרוגבה בהחלט שחקן שירצה את הגולים לעצמו. רוד פחות. בזמן שאני זוכר רק מקרה אחד שבו הוא רצה את הגולים לעצמו (מול ברצלונה ב3-3, כשהוא בעט כמה פעמים שבהן הוא יכל למסור לשחקן במצב יותר טוב) מול זה יש לו דווקא הרבה פרגונים. למשל המסירה לסביולה ב1-1 בויאדוליד שהוא יכל לגמור את זה לבד.

בכלל, רוד הוא שחקן חכם. אם יהיה שחקן במצב יותר טוב ממנו הוא ימסור לו (חוץ מהשוונג המוזר ההוא מול ברצלונה)..

אבל, שילוב כזה יכול לעבוד רק עם קישור מתאים מאחוריו. עם הכושר של שחקני הקישור בריאל כרגע, אני לא רואה את זה עובד.

Last edited: Oct 13, 2007
  5. Sergio Ramos Member

נכון, ובמצב של הקישור שלנו אני לא רואה את דרוגבה ורוד נכנסים ביחד להרכב. מכוון, שבמקרה ששוסטר ירצה לשחק בישטה כמו של באיירן, אם שתי חלוצי חוד, הוא צריך מאחור ככלים מספיק מתאים. ובריאל, בינתיים אין את זה.
    דבר ראשון האו צריך קשר 50-50 תכליתי וטוב שינהל את המשחק, ואת זה, אין לנו. שוסטר משחק באמצע עם שתי פליימקרים כדי לחפות על כך שאיןן לו קשר אמצע קלאסי. דבר שני הוא צריך שתי קשרים שורפי אגף וגם בזה אנחנו לא מי יודע מה. רוביניו, מי יודע מה איתו, ה"פריצה"המדוברת שלו מסרבת לבוא. רובן, לא יודע מה איתו, עדיין לא בכושר וכולם מכירים את הפציעות שלו. בשורה תחתונה זה לא ילך, כי גם אין לנו קישור שבנוי לכך וגם אני אישית, לא כל כך מאמין בחוד של דרוגבה את ואן ניסטלרוי. שראול ימשיך איך שהוא, ואני מבסוט.

6. Joao Moutinho Member

הכתבה שהתפרסמה בידיעות ממחישה את מה שטענתי מזמן:

לשלוח את רוב הברזילאים הביתה, ריאל מדריד צריכה שחקנים ממושמעים, לא חובבי מסיבות ומפונקים.

7. Raulito Madridista

אני גם ביזבזתי מזמני היקר על מנת לקרוא את הכתבה הזו, במילה אחת - חרטה.
    אפשר לצחוק על רונאלדו כמה שרוצים, הוא תרם לריאל מדריד, הוא ואיקר היחידים שהיו יציבים בעונת קיירוש, עונה לפניכן הוא היה תוספת כוח משמעותית בהתקפה והוא היה גורם בזכייה לאליפות(צמד במשחק האחרון נגד בילבאו, צמד נגד אתלטיקו מדריד מחזור לפני הסוף והוא נתן הרבה גולים, שלושער באולד-טראפורד).
    אני חושב שיכלנו להשיג מרונאלדו יותר אבל שחקן שנתן 100 גולים הוא עשה עבודה טובה.
    שאתה אומר לשלוח את כל הברזילאים הביתה, האם אתה שמעת על תקרית בה היה מעורב רוביניו? מרסלו? האם שמעת על בעייה בנוגע לרוברטו קרלוס בכל השנים שלו בריאל מדריד? - אענה במקומך, לא, אז אל תזרוק שטויות לאוויר.
    מה עוד היה בכתבה? - 'בגלל שאנחנו ריאל מדריד אנחנו משלמים יותר על כל שחקן', זה נכון, מה לעשות, אבל זה לא קורה רק עם ריאל מדריד, אותו סיפור גם עם צ'לסי וגם יונייטד השנה לא שילמה גרושים על נאני ואנדרסון, באיירן פתחה את הכיס ברכישת ריברי ועוד ועוד.
    אני לא מאמין לחרטה הזה ש'חולקו חוברות התנהגות', פה זה לא קייטנה. רונאלדו היה היחיד שלא היה ממושמע.
    לא זכורות לי בידיוק עוד שטויות, אבל הכתב באמת שלא 'גילה לי את אמריקה', הכתבה הייתה ארוכה ומשעממת, 'חסרת בשר'.

8. Joao Moutinho Member

לא כתבתי שצריך לשלוח את כל הברזילאים הביתה, קצת הבנת הנקרא דור.

כתבתי שצריך לשלוח את רוב הברזילאים הביתה, על מרסלו לא שמעתי שום תלונה בינתיים והוא נראה לי כבחור בסדר גמור, ברור לכולם שרוברטו קרלוס מקצוען בכל רמ"ח איבריו, אבל על רוביניו כבר היו שמועות שהוא לא מקצוען ונגרר ע"י רונאלדו לחיי הלילה. אותו רונאלדו שאתה מגן עליו היה בעודף משקל בכל שנותיו בריאל מדריד והשמועות על כך שהוא גורר את הצעירים אחריו היו בכל מקום. אני לא גזען חלילה, ואין לי משהו נגד ברזילאים, אבל כשזה מגיע לחוסר מקצועניות אז זה כבר מפריע לי.

9. xavi6 Member

רונלדו היה מיקצוען, כל מה שידעתם זה להוציא עליו את העצבים בגלל שהוא "גרם" לראול להיות חלש, כול אותם אוהדים הם בושה וחרפה ורונלדו היה אמיתי כשאר שהוא אף פעם לא הרגיש בבית בריאל. הוא אולי עם "עודף משקל", אבל מזה משנה? הבחור כובש לך בצרורות גם עם הקילו-שתיים נותרים. אני לא זוכר שזה כ"כ הפריע לכם שהוא כבש בצרורות, וזה בטח לא הפריע בנבחרת ולא בכל קבוצה שהוא שיחק בה.

10. XabiAlonso Member

ואם רונאלדו היה שומר על אורח חיים יותר מקצועני ולא נמצא רק בחמישים אחוז יכולת, הוא היה כובש הרבה יותר ממה שהוא כבש (וגם זה כמובן לא מעט).

11. מדרידיסטה בדם Member

עדיין רונאלדו מספיק לכל קבוצה בעולם כשהוא ב50 אחוז יכולת והוא בין החלוצים הטובים בעולם גם כשהוא ב50 אחוז. כשרונאלדו ב100 אחוז לא רק שהוא כובש יותר הוא השחקן הטוב בעולם בהפרש גדול מישאר המתחרים, שחקן בילתי ניתן לעצירה גם אם אתה שם עליו 5 שחקני הגנה.

כשרונאלדו היה ב100 אחוז יכולת זה היה בין השנים 96-98 שבשנים האלה הוא היה הטוב בכל הזמנים עם יכולת שלא ראו וגם לא ייראו, פשוט פנומן.

Last edited: Oct 14, 2007
  12. beitar4ever Member

נכון זה היה בתקופה שהוא שיחק באינטר , וברצלונה, הוא היה שחקן אדיר פשוט אבל זה היה השיא שלו ואני לא חושב שהוא יוכל לחזור לתקופה הזו.

13. מדרידיסטה בדם Member

לחזור הוא כבר אף פעם לא יחזור למה שהוא היה והסיבה ידועה. אבל מה שאני בא להגיד, זה שרונאלדו לא צריך לחזור ליכולת מהתקופה הזאת. מספיק שהוא ישחק גם ב50 אחוז הוא יהיה בין החלוצים הטובים בעולם, חלוץ שלא מפסיק ליכבוש ועשהוא יחוזור למילאן אתה תיראה מיזה רונאלדו גם כשהוא חוזר מפציעה ארוכה וגם שניראה שהוא לא בעניינים הוא יחזור ליהיות מהטובים בעולם.

14. Raulito Madridista

גוטי נטש את האימון עקב כאבים; בספק למשחק נגד אספניול

http://www.realmadrid.com/addon/img/8ae2b7288xentreno2p.Xxx

ביום שבת תתארח ריאל מדריד אצל אספניול במונז'ואיק במסגרת המחזור השמיני של הליגה הספרדית. הקבוצה המשיכה באימונים לקראת המשחק וגוטי פרש מהאימון אתמול כאבים התכווצות שרירים ברגלו הימנית. הספרדי נמצא בספק גדול למשחק ובאתר 'האס' כבר ציינו שהוא בוודאות יחמיץ את המשחק. במידה וגוטי לא יוכל לשחק, גאגו צפוי להחליף אותו במרכז המגרש וגם אופצייה של דרנתה ששיחק בתפקיד הזה במרכז כבר העונה, אפשרית.
    בתקשורת הספרדית טוענים שישנה אפשרות שראול יירד לספסל והיגואין וסביולה יילחמו על העמדה לצד רוד, סיכויים נמוכים בכל זאת.
    אגב, פפה ומצלדר החלימו מפציעותיהם. פפה לא שיחק בריאל מדריד מאז המחזור הראשון בליגה.

15. הביתרי Member

לא מכה קשה, גאגו ודיארה באמצע. סניידר ורובן באגפים.