אין טעם לדבר על השמועה המגוחכת הזו, וולנסיה לא תרצה למכור אותו בעד שום סכום נורמאלי ולשלם 150 מליון יורו על שחקן אחד כמה שהוא מדהים זו התאבדות. דויד ויאה כיום אחד משלושת החלוצים הטובים בעולם לפי דעתי בייחד עם רוד ואן ניסטלרוי ודידייה דרוגבה. הוא מדרבל כמו פיגו, מבקיע כמו רונאלדו ומבשל כמו זידאן, שילוב של שלושה שחקנים אדירים. דויד ויאה אולי לא בפורמה כזו מדהימה כמו בעונתו הראשון בוולנסיה, אבל הוא שחקן מדהים והוא השחקן שהכי הייתי רוצה שיגיע לריאל מדריד, הוא בהחלט שחקן שהייתי רוצה שיחליף את ראול המזדקן באיזשהו שלב, אבל זה לא ייקרה ולכן, תעזבו את השמועה המטופשת הזאת בצד. אם דרוגבה יגיע זה על חשבון רוד, שניהם חלוצי שפיץ ודבר כזה לא ייקרה. דויד ויאה מלך בוולנסיה ואין לו סיבה גדולה לעזוב לריאל מדריד, למרות שאי-אפשר לדעת מה ייקרה עם וולנסיה בעוד עונה. Joao Moutinho, אין שום סיבה שוולנסיה תמכור את ויאה, אם הוא חתם על סעיף שחרור כזה גבוה יש סיבה מסויימת, כמו שאמרתי אין לו טעם לעזוב את וולנסיה, כמו שאי-אפשר לדעת מה יהיה עם וולנסיה בעונה הבאה, אותו דבר לגבי ריאל מדריד, למרות שאני חושב שזו בהחלט הגזמה שהוא חתם שם לכל-כך הרבה זמן, אם הוא יירצה לעזוב בשלב מסויים לא תיהיה לו אופצייה. על רונאלדיניו אף אחד לא מדבר, הוא לא עוזב את ברצלונה, לא למילאן ולא לצ'לסי, הכל קישקושים ובטח שלא מדברים על סכומים כאלו. דויד ויאה לא יגיע לריאל מדריד, סוף הסיפור וכך גם סוף הדיון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
לא מאמין שוייה יגיע בסופו של דבר לריאל מדריד, וולנסיה תסכים להחליש את עצמה למען יריבה ישירה על המאבק לאליפות, בנוסף הדבר יפגע קשה בכיס של ריאל. אני בכל מקרה אשמח אם דווקא איברהימוביץ' ילבש את המדים הקדושים.
דור, למה אתה בטוח שבמקרה שדרוגבה יגיע זה על חשבון רוד? יש לואן ניסטלרוי לתת עוד 2-3 עונות טובות לתת. עכשיו יכול להיות שהוא יגיע על חשבונו(רוד), אבל יש סיכוים גם שלא. הכל תלוי במאמן ובמה הוא רוצה, זה כבר עניין המאמן, והשיטה. שוסטר במקרה שיביא את דרוגבה יכול להחליט שהוא רוצה לשחק עם שתי חלוצי חוד שזה גם דבר אפשרי שיש קבוצות שמשחקות כך. לגבי וייאה, כמו שאמרתי בהתחלה, קלדרון אמר שהוא רוצה אותו לשנה הבאה. עד אז אלוהים גדול ומי יודע מה עוד יהיה. מה שכן קשה להאמין שיוותרו עליו שם. אבל עד שנה הבאה, יכולים להתפתח להם הרבה דברים, להרבה כיוונים שונים, כך שאין לדעת. נדבר בקיץ הבא על זה.
כי דרוגבה ורוד משחקים בדיוק על אותה משבצת.לשחק עם רוד ודרוגבה זה סיכון גדול מדי לטעמי למרות שהוא גם יכול להצליח כמו כל הימור אבל אני לא חושב ששוסטר יהמר על צמד הזה.
נכון, אני בדיוק כמוך גם לא בעד המהלך הזה. אני מעדיף חלוץ חוד וחלוץ נסוג לידי. אבל כך בחשבון שבמקרה שהמאמן רוצה הוא יעשה כך, הוא יצור משחק של שתי חלוצי חוד, שתי קיצוניים שורפי אגף, ושתי קשרים על האמצע. ממש כמו באיירן מינכן. אבל קשה לי להאמין ששוסטר יעשה את זה. בכל מקרה, רק הבהרתי שזו אפשרות לכל דבר, למרות שאני לא בעדה.
דרוגבה וואן ניסטלרוי זה חוד אדיר. הוא דומה מאוד לחוד הטוב באירופה (קלוסה וטוני) ויכול גם להתעלות עליו. אבל, בשביל שחוד כזה יצליח צריך מאחוריו לפחות שלושה שחקני קישור שתוקפים טוב. בבאיירן אלה ריברי, שוייטנגר וזה רוברטו/ואן בומל (מחליפים ביניהם). בריאל יש 1.5 שחקנים כאלה. רובן וחצי שניידר/גוטי (לפחות כרגע. עם שניידר של תחילת העונה יש לנו שניים).
קלוסה הוא שחקן הרבה יותר רב גוני מאשר רוד וניסטלרוי או דרוגבה.הוא דומה מאוד לראול בסגנון המשחק שלו לדעתי.
כמה מהר שזה עלה, ככה מהר זה יורד. ריאל מדריד פירסמה הודעה רשמית: "ברצוננו להבהיר שאף פעם לא נחתים את חלוץ ולנסיה, דוויד וויה, למרות שהוא שחקן כישרוני מאוד. המועדון אף פעם לא בחן אפשרות להביא אותו" http://www.realmadrid.com/articulo/rma43460.htm
ריאל הוציאה הודעה רישמית שהיא מכחישה את ההתענינות בוייה ושהיא לא רוצה לקלקל את היחסים הטובים שלה עם קבוצות מהליגה. אני חושב שדרוגבה מתאים הרבה יותר לשחק לצידו של רוד. אין ספק ששניהם מהחלוצים הטובים ביותר בעולם ומי שיגיע ישדרג את ההתקפה של ריאל משמעותית. כמובן שהגעת חלוץ תוריד את ראול לספסל כמובן עד שהוא יוכיח שמקומו על המיגרש אחרי כמה מחזורים. בכל מיקרה אם לאמפרד ודרוגבה ( אני מניח שהוא לא יגיע) מגיעים לקבוצה, ריאל קבוצה מושלמת. אלה השינויים היחידים שאני רואה שישדרגו את הקבוצה. חוץ משני העמדות האלה, בכל עמדה בקבוצה משחקים השחקנים הטובים ביותר.
אבל שניהם חלוצי מטרה, בדרך כלל שעובד שיש חלוץ אחד כמו ואן ניסטלרוי, ואחד כמו ואן פרסי\טבד\רוני שמשחק כחלוץ שני. כך שאני לא רואה את רוד ודרוגבה ביחד כצוות מצליח.
כאשר אני יראה שחקן שמוריד את ראול לספסל אני חותך את הבייצים, ויסלחו לי המנהלים על הבוטות(או שלא) ראול בהרכב של ריאל גם כשהוא משחק חלש, ובצדק, התרומה שלו היא הרבה יותר מגולים, וזה משהו שאי אפשר להשיג גם אם תיכבוש 60 גולים במשחק, מה שיש לו בפה וברגליים זה משהו שלאף חלוץ שישחק בריאל יהיה. צריך להודות באמת.