ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 5, 2007.

1. אלי מתחן Member

נמאס כבר מהשם של הקווארזמה הזה, לא עשה שום דבר בקריירה שלו, בסה"כ מציג יכולת סבירה בפורטו.
    להשוות בינו ובין רובן או לשים אותו בשורה עם מסי וכ. רונאלדו זה פשוט בדיחה.

2. xavi6 Member

טוב, לא ראית משחקים שלו כנראה לא בנבחרת ולא בפורטו, סלח על על הביטוי אבל חוסר ידע ודיבור מהתחת מטריף אותי-תפסיק לדבר כשאתה לא ראית כלום! פשוט אין הסבר אחר!
    נעזוב את זה לרגע שהבחור פשוט טכני, מהיר ברמות, ליקרוא ליכולת שלו "סבירה" זה בושה לאינטילגנציה. וכן, אני שם אותה באותה שורה, ולדעתי כרגע הוא עולה על רונלדיניו ביכולת שהוא מציג כרגע, ולא נופל מהרבה שחקנים. אתה לא צריך ליזכות במאתיים תארים בישביל להיות שחקן טוב ושיגידו את שמך בכל מקום.
    לא להשוות בינו לבין רובן זה פתאטיות, ובדיחה עלובה יותר מהבדיחות ששחר חסון כל מופע מציג מחדש.

Last edited: Sep 30, 2007
  3. Sergio Ramos Member

די צ'אבי די, אתה לא יכול להשוות אותו לשאר השחקנים הגדולים באירופה. הוא שחקן משכמו ומעלה ויש לו את אחת הטכניקות הגדולות שראיתי, אבל עד כאן. קודם כל שיבוא ויוכיח את עצמו באירופה הגדולה ולא בפורטוגל שם ההגנות הם זוועת עולם.
    ואתה עוקב משחק אחרי משחק של קווארסמה?! עם כן ואתה אומר שהוא מציג יכול מדהימה, אשרך. אבל מכאן ועד שהוא בשורה ביחד אם קאקא, רונאלדו, רונלדיניו...זו בעצם בושה לאינטלגנציה. כמה ביסקלטות יפות ועונה אחת טובה כבר מסדרת אותו בדרג שלהם?לא נראה לי. שיבוא יוכיח מי האו באירופה בקבוצות היותר גדולות שינהיג קבוצה, שיסחוף קבוצה למכקומות הכי מכובדים כמו קאקא במילאן, רונלדיניו בבארסה שהוכיחה שהם מנהיגים והובילו את הקבוצות הכי גדולות באירופה לתארים, אז שקווארסמה יגיע לדרגה כזאת. אולי נוכל לשים אותו בשורה שלהם. כרגע הוא לא וזו עובדה שאתה ואף אחד לא יכול להתווכח איתה.

4. xavi6 Member

מישהו דיבר על קאקה? בתור קיצוני, הוא אחד הטובים באירופה, הוא שחקן התקפה מדהים. פשוט תראו משחקים שלו ותפסיקו לבלבל במוח. בליגה הפוטוגלית יש שחקנים מדהימים, מה תגידו על לוצ'ו שהוא לא רמה? או על רוי קושטה? דחילק, הוא לא משחק מול קונוסים, כל כדור שלו מודבק לחיבורים, כל מגן שבא מולו עושה במכנסיים. הוא עושה שם דברים שאני בעצמי משתין מרוב הלם, וכן אני עוקב אחריו סתם בגלל שאני מפנטז שיום אחד הוא יחזור אלינו ושריקארד יתעופף לו חזרה להוריד קבוצות לליגה השניה בהולנד.
    ושוב-לא צריך להוליך קבוצות לתארים בישביל לא ליפול משחקים מסוימים. גם מסי לא הוביל אף קבוצה לתואר, מה זה אומר שרונלדיניו יותר טוב ממנו? או שכ.רונלדו פחות טוב מרונלדיניו כי הוא לא הוליך נבחרת לאליפות העולם והתואר היחיד שהוא זכה בו זה אליפות במנצ'סטר וגביע עלוב מול מילוול? בחייאת זומזום, תארים לא אומרים על שחקן מסוים אם הוא פחות טוב משחקן שכן זכה, ביכולת אישית מדובר בשחקן שלא נופל לא מהקיצוניים שמשחקים בברצלונה\מנצ'סטר, ובטח שבכושר הנוכחי רונלדיניו ורובן יכולים להמשיך לדגדג לו את פקקים. ובכלל, מי ישמע מה כבר כ.רונלדו עשה בקריירה שלו חוץ מעונה וחצי חלומית. לפני שהוא למד לימסור ולהיות יעיל עם הפדלאדות שלו-הוא עדיין היה נחשב שחקן גרוע? לא, הוא היה נחשב שחקן מדהים. מה עשה רובן בקריירה שלו? הוביל נבחרת? לקח גביע עולם? בקושי שיחק בצ'לסי. אז קוארזמה פחות טוב מהם כי הוא לא הוליך נבחרת לזכיה ביורו\גביע עולם? כי הוא לא זכה בגביע האנגלי? דיי עם השטויות, הוא סוחב את פורטו, שלפני 3 שנים הייתה אלופת אירופה. לא מדובר בעוד קבוצה קטנטנה, מדובר באימפריה של פורטוגל וקבוצה שנחשבת מהטובות באירופה.

נ.ב
    י-ר-ד-ן

Last edited: Sep 30, 2007
  5. אלי מתחן Member

תמשיך לדבר ככה ותמצא את עצמך מדבר דרך התחת.
    חוץ מזה כל משחק שראיתי בליגה הפורטוגלית היה פשוט מזוויע, כולל היכולת של קווארסמה. בנבחרת פורטוגל הוא לא הרשים ובטח בפורטו לפי מה שראיתי.

להשוות אותו לרונאלדיניו? זאת באמת הגזמה.
    שהוא יעשה את הטריקים והשטיקים האלה מול גאטוזו כמו רונאלדיניו יהיה על מה לדבר. נכון לעכשיו יכולת מול אופטיקה בראגה ובואביסטה לא נותנת לא מקום בשום רשימה, חוץ "מרשימת השחקנים שיום אחד מישהו חוץ מXAVI6 יחשוב שהם טובים"

6. REAL MADRID Member

אתם מוזמנים לדון בעד/נגד קווארסמה כמה שאתם רוצים אבל לא לרדת לפסים אישיים בבקשה.

7. xavi6 Member

ALL WE NEED IS LOVE http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

עכשיו ברצינות, תראה משחקים, ובאמת תישב ותראה משחקים שלמים שלו, ותבין לבד על מה אני מדבר ולא תצטרך להיתעצבן עלי כשאני מיתעצבן עליך.

שוב, יחי ההבדל הקטן.

נ.ב
    סורי, לא היתכוונתי לרדת לקווים אישיים, אל תימחקו לי לפחות את ההודעה הזאת. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/peace.Xxx

8. Sergio Ramos Member

הוא הסביר לך את זה יפה. יופי לו שיש לו ת היכולת האישית. עזוב כושר נוכחי נו בחייאת. בוא נדבר על זה בכלליות בנדאם. כמוך, אני גם יודע שיש לו טכנקיה ברמה גבוהה ביותר, אבל לבשוות אותו לרונלדיניו איפה אתה חי? הבחור לא הגיע לקמצוץ מממה שרונלדיניו הגיע( בכלליות!!!! ) .
    אתה לא צריך להסביר לי מיליון פעם שיש לו טכנקיה קטלנית, אני יודע את זה ראיתי אותו במשחק או שתיים, אבל שוב אתה לא יכול לקחת שחקן שבחיים שלא לו טעם טיפה מהזירה האירופאית ואת הטכניקה שלו האו עושה על מגנים עלובים בליגה הפורטוגלית, אתה לא יכול להשוות אותו לשחקנים שהדגשת.
    מה הקשר מסי, נו נכון שהוא עדיין לא סחף קבוצה לתארים, אבל אתה משווה בכלל, אתה משווה את הספרדית לפורטוגלית ובכלל, אתה משווה את מה שמסי עשה למה שקווארסמה עשה? זה עלבון לאינטלגנציה ידידי.

ועל סמך מה אתה אומר שקווארסמה עשה יותר מרובן?! שקול מילים בנאדם. מה קווארסמה עשה בנבחרת, שרובן לא עשה בנבחרת הולנד? ואל תגזים, אתה עשית ממנו כאילו הוא איזה אליל, מה האו כבר עשה בפורטו. ונגיד שיש לו טכניקה טוב משל רובן? מה אכפת לי לעזאזל? גם רובן לא עשה מה שרונלדיניו עשה, אבל את משווה את קווארסמה לרובן כשמיים וארץ כאילו קווארסמה כבר כבש את אירופה.

בשורה תחונה, זה עובדה ואתה מתנגח בא.
    בקיצור, שיקבר עם הטכנקיה שלוף שברגע שיגיע לאירופה ישחק בליגות יותר גדולות הפורטוגל ויוכח את עצמו מול קבוצות חזקות בליגות חזקות כמו אנגליה, ספרד ואיטליה למשל.. ויקנה את ליבם של מאות אלפי אוהדים באירופה, אז נדבר, כרגע, לא רלווונטי להשוות אותו אליהם בגלל שיש לו טכנקיה גבוהה. יש עוד הרבה דברים מסביב ועוד הרבה סיבות שאת כולם כבר אמרתי לך.

נ.ב-
    לא אני דווקא יקרה לך צ'אבי6!!....סתם, סבבה , ירדן. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

Last edited by a moderator: Sep 30, 2007
  9. xavi6 Member

אני מדבר כרגע!!! אתה רוצה להכריח אותי לדבר על בכללי? אז בכללי הוא לא הוביל קבוצה, בכללי הוא נכשל באירופה(אם אפשר להגיד "נכשל" על שחקן שלא שיחק בגלל מאמן שעשה לו דווקא ופרנציפ. מיבחינתי זה לא נכשל, לא יודע איך זה אצלכם) אבל בכללי מיבחינת יכולת אישית הוא לא נופל מהם. הוא עדיין לא הגיע למבחן של להוביל קבוצה לטופ העולמי אבל מה שהוא עשה בפורטו זה הטופ שאפשר להגיע עם פורטו!

אתם אמרתם שהוא לא הוביל קבוצה לתארים, כנ"ל מסי. על זה ההשוואה ביניהם. המהלכים שהוא ועשה לא נופלים מהמהלכים שמסי עושה. אז הוא לא עובר 5 שחקנים של חטאפה, אבל הוא עובר 3 כמעט כל התקפה.

על פאקינג עובדות! רובן בקושי עשה משהו משמעותי בצ'לסי ואתם מדברים על זה ש"הוא לא הוביל קבוצה לכלום" אז הנה, גם רובן לא הוביל קבוצה לכלום!

תעשו בי לינץ' וזהו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

שוב, יכולת אישית, לא יכולת להוביל קבוצה לתארים. ביכולת אישית הוא לא נופל מאף שחקן מהם. ביכולת להוביל קבוצה לתארים-הוא עדיין לא עשה חצי מהם. שמח?

10. Engel Del Madrid Member

מספיק עם הדיון הזה על קווארסמה חברה , זה דיון ריאל מדריד .

11. REAL MADRID Member

רוביניו וקנאברו נפצעו בניצחון על חטאפה. הפציעות קלות למדי, קנאברו צפוי להיות כשיר למשחק נגד לאציו בליגת האלופות. רוביניו יפתח ככל הנראה על הספסל.

12. REAL MADRID Member

שוסטר פירסם את הסגל שייצא לאיטליה

מתברר שהפציעה של רוביניו קצת יותר חמורה ממה שחשבנו בהתחלה והוא נשאר במדריד ולא ייצא עם הקבוצה לאיטליה. קנאברו שנפצע גם הוא מחלים במהרה, פאביו יצא עם הקבוצה לאיטליה וצפוי אף לפתוח בהרכב. מצלדר ופפה עדיין לא החלימו מפצעותיהם והם מחוץ לסגל. סולדאדו ומיגל טורס מחוץ לסגל עקב החלטות מקצועיות. היגואיין וסלגאדו שהיו מחוץ לסגל במשחק אמתול חזרו לסגל. שוסטר לקח 20 שחקנים מתוכם קודינה ובאלבואה צפויים להישאר מחוץ לסגל.

הסגל המלא:
    קסיאס, דודק, קודינה.
    סגלאדו, ראמוס, קנאברו, היינצה, מרסלו.
    גאגו, גוטי, דיארה, באלבואה, רובן, סניידר, דרנתה.
    באפטיסטה, ראול, RVN, סביולה והיגוואין.

13. Sergio Ramos Member

שוב באפטיסטה מקבל עדיפות על פני סולדאדו המסכן...מסקנה - שוסטר לא שם על סולדאדו קצוץ. זו כבר לא פעם ראשונה שהנגמש הברזילאי מקבל עליו עדיפות. ועוד לחשוב שסולדאדו נרכש, ואת באפטיסטה רצו להטיס מהקבוצה אך לא נמצאה לו קבוצה.

14. beitar4ever Member

טוב שקנברו החלים אחרת לשוסטר הייתה בעיה גדולה מאוד את מי להשים במקומו.

Last edited by a moderator: Oct 1, 2007
  15. Sergio Ramos Member

פפה ומצלדר לא יהיו כשירים ללאציו, כך שבמקרה שקאנאברו לא היה כשיר, היינצה ככל הנראה היה משחק לצד סרחיו בעמדת הבלם.