ריאל מדריד מושפלת, 1-1 בין בארסה לאתלטיקו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י EL Capitan, ‏19/12/06.

1. Bensh Member

אולגר? כדורי גובה? להשתלב? הוא כולה צריך לעשות את מה שהוא תמיד עושה בצד ימין, להעיף כדורים ולנגוח

כן, אבל סילביניו וג'יו לא יפתחו. צריך להתפשר

לא צריך שהוא יעשה כלום לבד מהרחקות ונגיחות. אני בטוח שרייקארד לא ידרוש ממנו פריצות סוחפות באגף, סומבררואים ודאבלים עם רונאלדיניו

2. Pipe Member

לבארסה יש דאגות לקראת המשחק בעיקר בחלק ההתקפי, כי לצפות מאולגר לעזור להתקפה עם רגל שמאל זה בערך כמו לצפות מרונאלדיניו לרדת לגליץ'. מה שאומר שבלטי יצטרך לקחת על עצמו יותר אחריות למעלה, כי בארסה פשוט חייבת כוח במשחק האגפים שלה. זה יצריך חיפוי גדול יותר משחקני הקישור, אבל מול הרביעיה ההתקפית הלא מתואמת של אתלטי(כמו שYYY ציין הרביעיה האורחת לא שיחקה בכלל ביחד), אני מאמין שברצלונה תסתדר.
    בארסה גם יכולה להיות קצת יותר רגועה כי מי שאמור לעמוד מול אולגר הוא גאלטי, ובוא נגיד שיש גרועים ממנו.
    כמה מתגעגעים באתלטי לפטרוב ומאקסי ברגע זה..

3. Puyol5 Member

צודק. בכללי ההתקפות יעברו דרך הקישור להתקפה ואני מאמין שבארסה קבוצה מספיק גדולה אם סגל מספיק טוב בכדי לעבור את המשחק הזה. אבל עדיין ככל הנראה מוטה יפתח כמגן השמאלי ולא אולגר.

ושון, גם בארסה מתגעגת לסביולה, אטו, מסי וזאמרוטה שיכל בלי בעייה לסגור את המשבצת של המגן השמאלי שמאל ברגע זה..

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/12/06
  4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין את ההתעקשות של רייקארד בלהשאיר את גודיונסן עד המחצית .
    מהדקה ה30 גודיונסן צולע ותופס את השריר , למה היה צריך לחכות עד ההפסקה , והנה הוא בזבז בדקה ה45+ הזדמנות לגמור את המשחק.

5. Pipe Member

אתלטי מאכזבת אותי מאוד. משחק הקישור שלה לא קיים, כל משחק ההתקפה מתבסס על כדורים ארוכים לטורס, אל קון לא פאקטור בכלל, ואגירה בכלל לא מנצל את ההצבה של אולגר בצד שמאל. שישחקו עליו, שיתקפו יותר משם, פרט לכניסה אחד של ואלרה מצד ימין אני לא זוכר שום אקט אופנסיבי של אתלטי מהצד של פרסס.
    מחצית שניה אגירה חייב לעשות שינוי כלשהוא. אם זה חילוף או שינוי טקטי, אם זה מה שנראה במחצית השניה אז בבארסה יכולים להיות רגועים.

וזה רק אני או שסאביולה לא החתמם בגלל שינוי טקטי אלא בגלל שהאיסלנדי פצוע. לה סקסטה התמקדו בו לא מאת, והראו אותו בשוט אחד מחזיק את הירך.צפו לחילוף.

ואגב,תרדו כבר מיעקובי. אז הבן אדם אוהב את רונאלדיניו, זה לא פשע. עדיף להתעלם מהמחמאות המוגזמות שלו לסמבה מן מאשר לקטר פה כל שבוע על זה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/12/06
  6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך נתנו לשדר הזה לשדר ב NBA חח

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מוטה עם צהוב מוצב עכשיו כבלם , תחילתו של סרט רע.

ועכשיו נשאלת השאלה , למה לא סאביולה לעזעזל ???????????????????? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏22/12/06
  8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מקווה שרייקארד למד והבין שאזקרו זה שחקן לגארבג' טיים ולא יותר מזה .

איזה שופט מסריח לא מספיק שהוא ועצר כל התקפה את המשחק הוא מוציא צהוב לכל מי שבא לדבר איתו.

9. George Best Member

כל כך שונא את רונאלדיניו, איזה שחקן מגעיל.
    אגרוף לפניו של וארלה, ללא תגובת השופט.
    ואם זה לא מספיק, הקוף הברזילאי צולל ברחבה בצורה כל כך מלוכלכת אחרי תיקול נקי לחלוטין, ורץ לבכות לקנטלחו(זה שמו נכון?) למה לא נתת פנדל.
    הגיע הזמן שהצ'יפופו יתחיל להירגע, עלי הוא הפך מזמן לשחקן השנוא בעולם, חתיכת פוזאיסט דוחה.שישברו לו כבר את שתי הרגליים.

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ידעתי שמישהו יקפוץ על זה ויחפש את הסיבה שלו(ואני לא מדבר על הצצלילה , גם אני ידעתי שהיא תבוא).

אבל נמאס תשארו בשלכם , תשנאו אותו כמ ה שיותר והוא יחזיר לכם במגרש.

11. Bensh Member

צ'יפופו התנגש בו, לא יותר מזה
    זה לא בריא להקשיב ליעקובי

12. George Best Member

להקשיב ליעקובי?אני מעדיף להקשיב לזלצר, יעקובי פשוט סיוט.
    אבל צ'יפופו כן שלח אגרוף, בדיוק כפי שהוא נפל ברחבה בצורה מגעילה.

את הרגליים.

13. Engel Del Madrid Member

למה רשום לסרחיו אגוארו קון על הגב?

14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

טוב תרשו לי לעצור את הויכוח המרתק על הקוף הברזיאלי ולחזור לדבר על המשחק הערב.
    ברסה שיחקה לטעמי כדורגל לא טוב. היא ניראתה עייפה משהו, אנמית מאוד, וקיוויתי שאחרי המחצית הראשונה יהיה איזה שהוא שיפור אך לצערי זה לא קרה.

אני לא יודע מהי חומרת פציעתו של טוראם אך מקווה מאוד שהיא לא תשביט אותו לתקופה ארוכה,כי לא חסרים לנו בעיות בהגנה כרגע.

לגבי אזקרו שחקן שרואים שלא מתאים שעליו ברסה יבנו על מנת להבקיע שער ניצחון במיוחד לא מול הכבשה השחורה שנקראת אתלטיקו.
    מצד שני מה אני מתלפא מתי רייקארד ספר את סביולה? כשהוא היה כשיר הוא לא שיחק אז כשיהיה פצוע, נו באמת.

15. Bensh Member

הם התנגשו אחד בשני ורונאלדיניו, מתוך רפלקס, שלח את הידיים שלו לפני הגוף

מאותה הסיבה שלואן ברונקהוסט רשום ג'יו