הבעיה היחידה של ריאל היא ראול שנמצא בכושר הכי חלש מאז שהוא עלה לבוגרים כרגע רונלדו פורח אבל עדיין ראול את הגולים שלו נותן אולי עוד מעט הוא יחזור להיות כמו בכל השנים החלוץ הבלתי נאלה הזהואז ריאל תראה שוב פעם ריאל המפחידה והטובה .
יש משהו בדברים שלך אבל עם סגל השחקנים שיש לריאל בהרכב הראשון אפשר בסופו של דבר לקחת את כול שלושת התארים זה הרבה תלוי בכושר שיגיעו הגלקטיקו ל"מאני טיים" של העונה.
אם כבר אז מישהו ראה היום את עולם הכדורגל? עם מי אתם מסכימים? שגיא כהן או נדב יעקובי בקשר לרונאלדו? הוא באמת מוריד את הרמה של השחקנים מסביבו או שזה רק שגיא כהן?
יש משהו בדבריו של שגיא כהן, כמו שיש משהו בדבריו של נדב יעקובי. ובוריס, בתוכנית ששודרה אתמול היה דיון (סוער משהו) לגבי תפקודו של רונאלדו. יעקובי טען שהוא החלוץ הטוב ביותר בעולם, ושהוא מרגיש מגוחך שהוא צריך להסביר למה. הוא פירט ואמר שהשחקן עבר 3 שנים קשות שאף כדורגלן אחר לא היה יוצא מזה (די נכון האמת), וציין את המונדיאל האחרון כשיא של רונאלדו אחרי הפציעות הקשות, וכמובן את יכולת הכיבוש אותה הוא מפעיל בריאל מדריד, די בצרורות. שגיא כהן, מנגד, טען שהוא גם כן מרגיש מגוחך מזה שהוא צריך לסביר למה רונאלדו הוא לא החלוץ הטוב בעולם. ופה יש לי הסכמה איתו. שגיא כהן טען (ובצדק) שרונאלדו מחליש את השחקנים שמשחקים לידו. ואכן, יש פה עובדות. בלי רונאלדו, ראול היה הבחירה היחידה בהתקפה, החלוץ של ריאל. הוא פשוט היה כובש יותר, ועכשיו רונאלדו לוקח לו את השערים, כביכול. יש כאלה שיגידו ששיתוף הפעולה מצויין ויש כאלה שיגידו שבהחלט רונאלדו מחליש את ראול. אני בדעה באמצע פחות או יותר. ראול תמיד היה חביב עלי (היחיד מבין המדרידים), ואת רונאלדו תמיד שנאתי, מאז עזב את בארסה. על כל פנים, זהו דיון מאוד מעניין, כי רונאלדו בכל זאת כובש וכובש, אך יחד עם זאת קשה לי להסכים עם הטענה שהוא הטוב בעולם. זה שהוא חזר מפציעות רבות לא אומר שהוא הטוב בעולם, כי הפציעות האלה מן הסתם החלישו אותו. אולי גם החשילו, אבל גם החלישו. בלעדיהן הוא היה יכול להימנות על תואר החלוץ הטוב ביותר, אבל כיום, לדעתי, יש טובים ממנו.
המצב ששגיא כהן מציין מתקיים לגבי כל ריאל מדריד. כאשר בקבוצה יש כוכב דומיננטי אחד, רואים את זה. ביחס לעמיתיו לסגל הוא בראש וחצי מעל כולם, והוא זה שמוליך את הקבוצה קדימה. בריאל מדריד, אין כוכב דומיננטי אחד, ולכן השחקנים מתקשים לשמור ביציבות על יכולת שלמראית עין נחשבת לפנומנלית. יום אחד זידאן פולש לשטח של פיגו, יום שני בקהאם פולש לשטח של שניהם, יום שלישי רונאלדו פולש לשטח של ראול. לכן, נדיר מאוד לראות משחק יוצא מן הכלל של כל ריאל מדריד, ובדרך כלל זהו הכוכב התורן שמוביל אותם. לא ממש נכון לציין שראול נחלש בגלל רונאלדו; יותר נכון להגיד שראול פחות בא לידי ביטוי.
המון משובש בראול מדריד : * ההגנה - זוועה , וזה לא סוד כבר מזמן .לספוג 25 שערים ב-24 משחקים זה בושה וחרפה ! * השיפוט , לרוב ( כמו אתמול ) בעד ריאל . מגעיל לראות היה אתמול את ה"פנדל" שלא היה ולא נברא
לדעתי ריאל צריכה להגיע לכל משחק הכי מפוקסת שהיא יכולה ואז אני מקווה שהיא לא תפסיד לקבוצות תחתית כמו שכבר קרה לה נ.ב. נדב זה אור!!!!! תענה לי בדחיפות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/new_multi.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx אייורסון הוא מלך העולם הכדורסל!!!!!!!!111