ריאל, ולנסיה ובארסה ניצחו בסיפתח

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Barcik, ‏27/8/04.

  1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏30/7/02
    הודעות:
    18,671
    לייקים שהתקבלו:
    1,938
    מין:
    זכר
    מאיורקה 0 - ריאל מדריד 1 (רונאלדו 52)
    אוסאסונה 1 (מילוסביץ' 40') - אתלטיק בילבאו 1 (אצ'בריה 16)
    ריאל סוסיאדד 1 (קאהבסי 47) - לבאנטה 1 (איאן הארט 42,שער בכורה מכדור חופשי כמובן)
    סביליה 1 (רנאטו 47 שער בכורה) - אלבסטה 0
    סראגוסה 3 (אקינו 23 ו 69, סאביו 62) - חטאפה 1 (אנטוניו 16)
     
  2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏30/7/02
    הודעות:
    18,671
    לייקים שהתקבלו:
    1,938
    מין:
    זכר
    אוי אטו אטו שלא יגמר לעולם. אבל חסר בינתיים גולים.
    מה דודו אוואט נזכר לתפוס יום.
     
  3. I M M O R T A L Member

    הצטרף ב:
    ‏29/8/04
    הודעות:
    530
    לייקים שהתקבלו:
    0
    דודו אוואט נותן פה משחק חבל"ז איזה עצירות אוואט ידוע ביציאות הטובות באחד מול אחד אבל מי יודע יותר טוב מאיתנו שהרמה גבוהה אחת מצד ימין..........
     
  4. John Frusciante Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/04
    הודעות:
    146
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בשביל להפוך לחלוץ הטוב בפרימיירה ,אטו חייב לשפר את יכולת ניצול המצבים שלו!
     
  5. Max Member

    הצטרף ב:
    ‏18/11/03
    הודעות:
    983
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לגבי המשחק של ריאל, לצערי ראיתי אותו רק מהדקה ה 40 (פסיכומטרי מעצבן), פיגו, זידאן ורונאלדו היו די חלשים, פיגו קצת פחות אבל גם הוא לא הציג יכולת מרשימה, בקהאם והלגרה היו טובים יחסית, ההגנה לא הייתה מאורגנת בכלל, סלגאדו נכנס יותר מדי לאמצע, ראול בראבו ופאבון לא ידעו איפה הם משחקים, קרלוס לא היה חד מדי, קסיאס עשה כמה טעויות אבל תיקן וגם נתן עצירות מצויינות, אואן היה השחקן המצטיין של ריאל על המגרש, עשה הכל, ירד להגנה, רץ, ראו את ההפרשי מהירות בינו לבין רונאלדו, חבל רק שהוא לא כבש, היה לו קצת פיק בירכיים מול השער והכדור קצת ברח לו בגלל המגרש, לא נורא, אואן ממש הפתיע אותי במהירות שהוא השתלב לכדורגל הספרדי, שיחק בדאבל פאסים, התפנה לקחת כדורים ובכלל היה מצויין, עבד ונתן 120%, ביכולת הזו לראול ולמוריינטס ואולי אפילו לרונאלדו יש הרבה מאוד סיבות לחשוש על המקום שלהם בהרכב.
    לגבי מורו, הוא לפחות נכנס למרות שממש לא היה חייב, קמאצ'ו הראה שהוא הולך לשחק העונה, לפי משחק אחד קשה לקבוע, אואן יותר מתאים להחליף את ראול, לכן הוא נכנס ולא מורו, מורו יחליף את רונאלדו.
    לגבי השער, מבצע מצויין של אואן, אבל מישהו אולי זוכר מי מסר לו את הכדור הזה? פשוט כדור פנטסטי שחתך את כל ההגנה של מאיורקה.
    ריאל אומנם לא מרשימה במיוחד אבל גם לא מאכזבת מדי, בלי וודגייט וסמואל הם עדיין לא ספגו שער וגם בהתקפה היו כמה מהלכים טובים שפשוט בגלל שזו תחילת עונה החלוצים או הקשרים פיספסו הרבה.
     
  6. Barcik Member

    הצטרף ב:
    ‏28/8/03
    הודעות:
    6,708
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ראסינג - בארסה
    הרבה דעות מפוקפקות הושמעו פה על רייקארד, חלק גדול מהן שלי. אבל ככל שהזמן עובר, אין מנוס מלתת עוד ועוד מחמאות למאמן ההולנדי הזה, התלמיד המהיר ביותר בכדורגל האירופי בעונה האחרונה. על 3 מהטענות שהשמעתי כנגדו לאחר משחק גביע גאמפר, אני כבר לא יכול לחזור. בלטי הפגין משחק הרבה יותר שקול ורגוע מאשר מול מילאן. הוא לא מיהר להרים כל כדור שקיבל, ולא הפקיר את ההגנה. פריסת הנעת הכדור על המגרש התחלקה הרבה יותר טוב בין אגף שמאל לימין, בעיקר על ידי החלפת המקום בין שאבי לדקו. כבר לא משחק בנאלי דרך אגף אחד בלבד, אלא מגוון אפשרויות ממגוון מקומות. ואחרון חביב, בארסה פגיעה הרבה פחות עכשיו להתקפות מתפרצות. פויול קיבל את תפקיד המטאטא, לנקות כדורים ארוכים אשר מסוכנים במקרה של דלילות בהגנה ויכולים ליצור התקפה מתפרצת קטלנית. כצפוי, הוא ביצע את התפקיד באופן מצויין. בנוסף לשיפור זה, לרייקארד מגיע כל הקרדיט על החילוף שניצח את המשחק - אינייסטה במקום לארסון (ואני אתן לו להנות מהספק שהחילוף אולגוור עבור ג'יו היה מאולץ). רייקארד זיהה את איבוד התועלת בהנעת הכדור מאז תחילת המחצית השנייה, והכניס את האיש שרואה את המגרש כמו אלוף שחמט. אינייסטה הושיב את הסדר למשחק של בארסה, אשר מייד הפיקה כמה התקפות יעילות אשר נגמרו על סף הרחבה. כעבור כמה דקות, בארסה שברה את הקרח. רייקארד, כל הכבוד.
    אטו היה מצויין. נראה לי שהוא לבדו הגיע לכמות הזדמנויות זהה לזו שקלייברט וסביולה היו מגיעים אליה ביחד. התנועה שלו על המגרש גאונית, והטכניקה - תענוג לעיניים. הוא מקל על השחקנים סביבו באופן מתמיד. ואיזה ווינר הוא, לצעוק על עצמו ככה לאחר החטאה בדקה ה- 92 כאשר המשחק כבר גמור. אפילו כעבור 40 שניות, כאשר המצלמה התמקדה בו שוב, הוא עדיין קילל. אטו יחזיר את הכסף בדיוק כמו שרוני החזיר.
    מי שחשש מקללת הצרפתים יכול להתחיל להפסיק. לודוביק ג'יולי מתאים לברצלונה כמו ככפה. הכניסות האלכוסניות שלו מתוזמנות באופן מושלם, והוא זורם כחלק מהמשחק. התנועה שלו קדימה נעשת במקביל לזו של אטו ולארסון. לאחר רונאלדיניו, ג'יולי יהיה סגן מלך הבישולים של הקבוצה.
    שאבי חזר לעצמו בתצוגה טובה היום, ולכן אני מוריד את הכובע לפני הסנגור שלו בפורום, עומר. דקו היה לא רע עדיין ניכר שהוא לא בכושר משחק מלא, לאחר הכנת קדם העונה הלקוייה שלו. בכל אופן, מאוד אהבתי את הלחץ שלו בתוך מחצית המגרש של ראסינג. בכלל, זו החלטה טובה נוספת של רייקארד, אשר בוצעה היטב על ידי חניכיו. מוטה לקח חלק פעיל בכך, והפגין שיש למה לצפות ממנו. גם אטו ולארסון לא שכחו את חלקם למאמץ המלחמתי.
    בכל אופן, איש המשחק שלו הוא אנדראס אינייסטה. הרב-אמן הקטלוני שדרג את המשחק של בארסה. כאשר הוא איבד כיוון, נכנס הנער וקקברניט ספינה פתח את כל המשחק של בארסה עם כמה מסירות מתוחכמות מאחור. והכל, בסגנון הפשוט שלו, אשר מזכיר לי עוד אחד משחקני האהובים, חואן קרלוס ואלרון. הכל נראה כל כך קל כשאינייסטה עושה אותו. מסירת הסרגל שלו לשאבי הייתה יפיפיה. אגב, סחטיין על ההתחזות. מהמולצחות ביותר שראיתי.
    אז בסך הכל, אני יוצא מאוד מרוצה. בארסה נראתה טוב, ולא החלה לקרוס תחת הלחץ כאשר השעון קרב ל- 90 והתוצאה עדיין הייתה 0-0. הייתי רוצה עוד שער ותפיסת המקום הראשון כבר לאחר מחזור אחד, אבל אני מקווה ש- 37 המחזורים הנותרים יספיקו לכך.

    3 הערות לסיום:
    1) מתי שאבי נהייה ערס? שיחזור להתגלח ויוריד את הדבר הזה מהראש. מראה הילד טוב ירושלים התאים לו יותר.
    2) הזמן שהוא בילה בערוץ 1 לא עשה לרמי וייץ טוב.
    3) זה אותו האוואט שספג שערים מאלון חרזי?

    מיורקה - מדריד
    לפי המשחק היום, חוזה אנטוניו קמאצ'ו עשה שינוי אחד בדיוק בקבוצה - החזיר את הלגרה לקישור ההגנתי. חשוב, אבל בגלל לא מספיק. הבעייה של ריאל מדריד הייתה הרבה יותר עמוקה משחקן זה או אחר בעמדה כזו או אחרת. הבעייה הייתה מנטלית. והיא נותרה באינה. ריאל מדריד זלזלה במיורקה באופן מטורף. השחקנים לא זזו, וחיכו לשער של רונאלדו, שכרגיל הגיע. פיגו וזידאן כנראה עוד לא התאוששו מטראומת היורו, ונראו כבויים ועייפים. רק בשני רגעים נראה פיגו כמו עצמו - כאשר הוא החל בדריבל טוב, וכאשר הוכשל ללא תגובה מהשופט. פיגו, השחקן הכי תחרותי בפרימרה ליגה, החל לטוס אחרי הפושע וסיים בעבירת תסכול. כל עוד ריאל מדריד ממשיכה בגישה של "רונאלדו כבר ישים את הגול שלו", אפשר לו לצפות מהם למשחקים גדולים.
    אואן דווקא היה די טוב. לא ממש חד, אבל ניכרה בו הנחישות, שמבין כל חבריו לקבוצה רק רוברטו קרלוס שותף לה. לאואן יש הרבה מה להוכיח להרבה אנשים, וראינו את זה על המגרש. במקום קמאצ'ו, אני בהחלט מריץ אותו בהרכב, לפחות לזמן-מה. ראול? מ- 20 דקות התרשמות, נראה לי שהבנתי את הבעייה שלו. אין לו ביצים. אחרי כזו עונה נוראית, רועדות לו הרגליים כאשר הוא מנסה לעשות משהו יוצא דופן.
    בצד האדום, צריכים להתכונן לעוד עונה של מאבקים נגד הירידה (כמו גם ראסינג, מועמדת ודאית לרדת). הקבוצה שלהם נראה בינונית ומטה, ובנוסף לכך גם לא מתואמת. הרבה פעמים השחקנים נעו כגוף אחד אבל החמיצו במסירה הקובעת. מלואיס גרסיה, שחקן שהיה מהחביבים שלי בפרימרה בעונה שעברה, ציפיתי ליותר. ארנגו? בדרך להיות פלופ.
     
  7. idans Member

    הצטרף ב:
    ‏25/8/04
    הודעות:
    1,481
    לייקים שהתקבלו:
    27
    לפי דעתי המצטיין היה טיאגו מוטה חילץ הרבה כדורים...וכמעט את כל ההתקפות הוא התחיל
     
  8. John Frusciante Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/04
    הודעות:
    146
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אתה מדבר על הראול מריאל מדריד?!,נו... זה עם המספר 7 על הגב?!
     
  9. MOO Member

    הצטרף ב:
    ‏6/8/04
    הודעות:
    6
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ראיתי בקושי 10 דקות מהמשחק של ברסה מול סנטאנדר והתרשמי מאוד מברסה... קבוצה מהירה וטכנית מאוד... נראים באמת חזקים... ונראה אם ישמרו על יציבות לאורך זמן !

    וריאל.. פשוט מפחידים
     
  10. marvid Member

    הצטרף ב:
    ‏3/6/04
    הודעות:
    360
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ריאל מפחידים? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/blink.Xxx

    אם לא קסיאס,ריאל הייתה מפסידה.
    יש לריאל מזל שלרונאלדו יש בטן גדולה,ששמה גול.
     
  11. נדב Member

    הצטרף ב:
    ‏15/2/03
    הודעות:
    1,730
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בהחלט כדור מתאים וזה היה כמובן אוון (תמשיך לשבח...)
     
  12. burning soil Member

    הצטרף ב:
    ‏15/11/02
    הודעות:
    5,216
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בארסה היתה גדולה פי כמה מראסינג החלשה שלא התחזקה באף שחקן ונראתה חלשה מאד,
    רק דודו אוואט שהיה טוב מאד במחצית הראשונה מנע תבוסה.
    נדמה לי שבארסה תרוץ חזק בצמרת העונה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx
     
  13. John Frusciante Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/04
    הודעות:
    146
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הבעיה של ראסינג היא ההגנה!
    חוץ מזה... בחלק ההתקפי הם בסדר גמור
    רגיירו,בניון,גררו ומורן בהחלט שחקנים ברמה גבוהה...
    הפעם אני באמת מהמר שהם ירדו ליגה ביחד עם חאטפה ונומנסיה.
    הלוואי!
     
    נערך לאחרונה ב: ‏30/8/04
  14. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏16/2/04
    הודעות:
    8,846
    לייקים שהתקבלו:
    1,737
    ולברצלונה יש את רונאלדיניו וסביולה שיכולים לדחוף כדור לרשת עם השיניים.

    יאללה מרביד, תמשיך ללכלך על רונאלדו, אינשאללה בקאמפ נואו הוא ישים שלושער.
    נעשתם יהירים מאז שהבאתם את לארסון לא?
     
  15. marvid Member

    הצטרף ב:
    ‏3/6/04
    הודעות:
    360
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא,נעשנו יהירים מאז שהעפנו את קלויברט. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx