גם עם רונאלדו וגם בלעדיו בארסה לא היו קורעים את ריאל. הוא לא שחקן הגנה שבלעדיו יש חור בהגנת ריאל (משהו שיש שם כל הזמן...), הוא שחקן התקפה שגם בלעדיו אני חושב שריאל היו מסתדרים עם בארסה. אני מסכים בהחלט שההתקפה של ריאל נראת לא טוב בלעדיו (משהו שפעם בעבר הרחוק היו אומרים על ראול...). אני דווקא מחכה לראות ניצחון של בארסה על הפאשיסטים ממדריד, משהו שאני מחכה לו יותר מדי זמן... בארסה בכושר פאנטסטי, ריאל גם בכושר לא רע לאחר הדרבי וזה הולך להיות משחק מרתק... כמו תמיד.
אומנם בארסה בתקופה נפלאה,וכולם מאמינים שהיא יכולה לנצח,אבל חבר'ה זה משחק בבירנבאו זה ריאל מדריד מול ברצלונה,זה לא ברצלונה נגד ולנסיה שהיא יכולה לנצח,זאת ריאל מדריד זאת יריבות ענקית ולא משנה באיזה מצב מגיעות שתי הקבוצות,משחק קל לא יהיה לאף אחת מהקבוצות האלה. תיהיה מלחמת עולם,רונאלדיניו שלא שיחק במפגש הקודם בגלל פציעה ישחק,והוא ההבדל בין בארסה של עד מחזור 19,לבין בארסה שממחזור 19 שזו בארסה שונה ועליזה יותר.
למה אתם מדברים על המחזור הבא בדיון המחזור הקודם? ו-ב. למה אתם חושבים שברסה תנצח? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx