ריאל ובארסה מוכנות לקרב;ולנסיה מחלצת תיקו בדקה90

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י rivaldo, ‏16/4/04.

1. שגיא Guest

תראה, ההגנה של ריאל זה לא משהו שקשה לפרוץ, וגם אתלטיקו מדריד, וגם בלי טורס, בהחלט יכולה לפרוץ את ההגנה המחוררת של ריאל. אוססונה עשתה את זה שלוש פעמים, את ריאל אפשר לנצח גם אם סופגים מהם שער או שניים. לדעתי אתלטיקו בהחלט מסוגלת לעמוד בכבוד מול ריאל מדריד, ואפילו מסוגלת לקחת לה כמה נקודות, אם ידעו לשחק על נקודות התורפה של ריאל מדריד. אין ספק שמבחינה התקפית ריאל מסוגלת לפרק כל קבוצה, אבל מבחינת הגנתית, ואת זה כבר ראינו, היא מסוגלת להיות מפורקת כמעט על ידי כל קבוצה....

2. Romario Member

מה שאתה אומר הוא בהחלט נכון, אבל עם כל הכבוד לניקולאידיס, איבגזה ושאר שחקני ההתקפה של אתלטיקו, הם לא יכולים לעשות הרבה ללא טורס שהוא הציר המרכזי בהתקפה.
    לדעתי, הערב ריאל ואתלטיקו יעלו למשחק שווים, וזאת רק בגלל הקהל של אתלטיקו שישנא את ריאל כמו תמיד.

3. נדב Member

זה לא כל כך פשוט ככה לקנות ספורט חמש+, אני לא יודע בן כמה אתה אבל לפחות אצלנו בבית, זה עדיין ההורים שמחילטים מכן נקנה ומה לא נקנה, מבין? אני כל הזמן לוחץ על אבא שלי שנקנה ייס או תבל או מה שזה לא יהיה אבל הוא פשוט לא מסכים.

4. LiverpoolFan Member

לא נורא נדב אתה לא תפסיד הרבה ההגנה שלכם תהיה גרועה ובטח תעשה לך כאב ראש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

5. Barcik Member

ריאל מדריד פייבוריטית. אתלטיקו בלי פרננדו טורס היא קבוצה אפורה ונחותה ברמה. ניקולאידיס, איבגזה, נאנו ואחרים זה לא שחקנים שיוכלו לנצל באופן מקסימלי את החורים בהגנה של ריאל מדריד.

6. Romario Member

מסכים איתך. אולי רק הברקה אחת של איבגאזה יכולה להועיל במשהו, אבל גם בקשר לזה אני לא בטוח.
    כפי שכבר אמרתי, המפתח של אתלטיקו מדריד היום יהיה הקהל.

7. Reyes Member

סנטיאגווווווו הרנן סולארי! 1-0 מדריד. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/blink.Xxx ריאל מדריד. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

בינתיים כשיש הפסקה בויסנטה קלדרון,כשריאל מוליכה 1-0משערו של סולארי,שוחקו היום שני משחקים.

הראשון,דפורטיבו איבדה כנראה סיכויים להאבק על האליפות,כאשר סיימה בתוצאה תיקו אחת בריאזור מול ויאדוליד,אוסקר גונזאלס(שער מספר 10 העונה,מלך השערים של הקבוצה) העלה את ויאדוליד ל1-0.
    10 דקות במחצית השנייה,השווה דז'אלמיניה בפנדל לעיני כמעט 25 אלף צופים.
    דפורטיבו שמרה בעיקר שחקנים לליגת האלופות באמצע השבוע,שחקנים כמו מולינה,מנואל פאבלו,טריסטן(שיחק מחצית),לוקה (שיחק מחצית),פנדיאני(שיחק מחצית).

במשחק השני היום,בילבאו התפרקה על מחזיקת הגביע הטרייה,ריאל סארגוסה.
    אצ'בריה פתח את מסוכת השערים בדקה ה33 עם שער יפיפה במספרת
    http://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2004/abril/17/5.Xxx
    בדקה ה58 דל הורנו הפציץ את השער ו2-0
    http://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2004/abril/17/9.Xxxhttp://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2004/abril/17/10.Xxx
    רבע שעה לסיום כבש יסטה את השלישי,בתוספת הזמן יסטה השלים צמד.

נערך לאחרונה ב: ‏17/4/04
  9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אוי אוי אוי אתלטיקו אתלטיקו.... איזה לוזרית.

מי שלא מכניס סופג וזה מה שקרה היום. אם טורס היה על המשחק אתלטיקו היו מובילים בטוח עם כל ההחמצות המדהימות שלהם. ריאל מצידה עשתה את שלה וחזרה לנצח מה שהכי חשוב מבחינתה.

בקשר לשער של הלגרה, יש חוק שאומר שאסור לגעת בשוער בתיבת החמש, אם השופט היה רואה הילוך חוזר של המהלך הוא היה פוסל את השער כי ראול הביא לשוער קטנה שהכדור עוד היה באויר.

10. Romario Member

עצוב על אתלטיקו שפשוט בא לבכות...
    המשחק היה בידיים שלהם. הם הצליחו להשוות, ריאל היו בעשרה שחקנים וגם היו להם 3 הזדמנויות ע-נ-ק-י-ו-ת !!!

פאבון לא ישחק שבוע הבא מול בארסה, מה שקרה יאלץ את קירוש לפתוח עם מחייה וראול בראבו בהגנה, אלא אם הוא שוב מתכוון לשנות את התפקידים המקוריים של השחקנים שלו.

11. Barcik Member

נדב יעקבי בחר במילה הנכונה לתאר את ההופעה של ריאל מדריד - אופי. לא הצגה מבריקה, אלא דווקא אופי, הדבר שהכי חסר למדריד העונה (ולמעשה ראינו אותו רק פעם אחת - בגומלין מול באיירן). השחקנים ידעו היטב את התפקיד שלהם, התמקמו טוב, סגרו נכון. אפילו שחקני ההתקפה תרמו את החלק שלהם למאמץ ההגנתי. הלגרה שוב הראה שכל שניה בה הוא משחק כבלם זה בזבוז. פיגו שיחק בערך כפי שהוא תואר בכתבת פולחן האישיות עליו באחד מגיליונות שם המשחק האחרונים - כשחקן רץ, עובד, חכם ומנהיג. אנחנו רואים פחות ופחות משחקים כאלה מיודאס ככל שהזמן עובר. גם זידאן וסולארי (איזה שער חכם!) עשו את חלקם. גם כשריאל ירדו ל- 10 שחקנים, הם לא הראו כל סימנים של פגיעות, פרט לשתי ההזדמנויות אשר אופשרו על ידי החלל שהשאיר הלגרה בקישור כאשר תפס את עמדת הבלם.
    מהעבר השני, אתלטיקו ניסתה להוכיח לעולם, ובעיקר לעצמה, שהיא לא תלוייה בפרננדו טורס. את זה עשו שחקני אתלטיקו על ידי... לחפש את טורס. אינספור כדורים ארוכים סתמיים נשלחו במחצית הראשונה, ופאנוביץ'/איבגזה/נאנו תמיד איחרו. כצפוי, פעם אחת זה עבד, כאשר לכדור רץ ניקולאידיס המהיר. במקום מסויים, שחקני אתלטיקו נפגעו מהאמביציה הגבוהה שלהם, כאשר ניסו הרבה מאוד פעמים ללכת עם הראש בקיר, בעיקר לקראת הסיום.
    בשער הנצחון גם לפי דעתי הייתה עבירה קטנה, של הלגרה שהפריע לשוער לקפוץ, אך זה מאוד פתוח לפרשנות. בכל אופן, לא הייתה לארגונסס שום סיבה להשאר על הקרקע בזמן שהכדור נמצא בסביבות השער. שחקנים פשוט לא לומדים - משחקים עד ששומעים שריקה, לא להפך!
    באופן כללי, היה משחק מצויין, דינמי ומרתק. הפרימרה במיטבה.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לדעתי העבירה לא הייתה של הלגרה, העבירה הייתה של ראול שהוציא את השוער משיווי משקל.

13. Max Member

סוף סוף ראו מריאל מדריד מלחמה מאחורה, כבר מזמן אמרתי שהלגרה הרבה יותר טוב בקישור וכל שניה שלו בהגנה זה בזבוז, כל העונה בינתיים כשהלגרה שיחק בקישור ריאל היתה הרבה יותר מאוזנת מאשר כשהוא שיחק בלם (למרות שגם כשהוא קשר אחורי לא חסרות בעיות אחרות לריאל).
    לפחות קיירוש מקשיב לביקורת או לומד מטעויות, במשחק הזה הוא עשה 3 חילופים, הוציא את גוטי ושם את הלגרה והכניס את פאבון (שהיה טוב מאוד יחסית למחייה ורק הפנדל היתה שטות גדולה שלו).
    באמת משחק עם הרבה מאוד אופי של ריאל מדריד, ראו סוף סוף שהם לא חולמים ונלחמים על כל כדור (איכשהו ראיתי את זה העונה רק בשלושת המשחקים בסיבוב הקודם מול אתלטיקו, בארסה ודפו ונגד באיירן מינכן במדריד) וראו הרבה יותר רצון להוכיח ולנצח, ככה זה כשכולם דרכו לכוכבים על האגו שלהם, הם הפסיקו להיות שבעים ורוצים להוכיח שהם עדיין מסוגלים לעשות משהו (למרות שבמשחק הזה בקהאם וראול בכלל לא שיחקו, לפחות לא ראיתי אותם נוגעים בכדור, גם זידאן נתן משחק בינוני מאוד ואפילו חלש בסטאנדרטים שלו), אני מקווה שהניצחון הזה לא יכניס שוב לפרז מחשבות שהוא לא צריך בלם ושהוא יכול לבנות על מה שיש לו.
    פיגו בהחלט נתן משחק ענק, לדעתי באמת הוא וקסיאס השחקנים הטובים ביותר העונה, אפילו יותר מרונאלדו, כמה תנועה פיגו עשה, לאמצע, לשמאל, חבל רק שהוא לא כבש בהזדמנות שלו מול השער בסוף המחצית הראשונה.
    ת'אמת בשער השני חיפשתי עבירה ולא ממש ראיתי, אולי אני צריך להסתכל שוב אבל נראה לי שהשוער פשוט עלה רע לכדור או משהו.
    לדעתי תיקו היה משקף את מה שקרה על המגרש ואם לא קסיאס (או פשוט טעות של חורחה, פאונוביץ' והאחרון שבעט החוצה, לא זוכר מי זה היה) אז אולי גם היינו מפסידים.
    סולארי הראה את היותו שחקן מצוין, שליטה פנומנלית בכדור, קצת יותר דיוק במסירה והוא יכול להתברג אולי אפילו בהרכב הראשון כמקום קבע.
    למרות השבחים שלי לסולארי אני לא קולט למה קיירוש מתעקש לעלות עם ראול כחלוץ יחיד, הוא תמיד מכוסה ע"י 2 שחקנים וכל פעם כשהוא מקבל כדור הוא כבר מאבד אותו, מה יש לו נגד פורטיו?
    והשידור היה די משעשע, במחצית השניה אחרי שמשכו לבקהאם בקוקו רמי וייץ התווכח עם נדב יעקובי על ההבאה של בקהאם, על שיטת הגאלקטיקוס ועל מה, הם בכלל שחכו שהם משדרים משחק (אבל אם להגיד את האמת בזמן ההוא לא היה מה לשדר, המשחק די התנהל באמצע ולא היו מצבים מסוכנים או התקפות רציניות לאחד הצדדים.
    אני לא מסכים עם באריק, זו לא הפרימרה במיטבה, המשחק הראשון בין 2 הקבוצות היה טוב יותר והמשחק הזה היה פחות זורם ופחות מעניין אבל היה על משחק על רמה, זה משחק טוב, אבל לא יותר מדי.
    ובאמת נדב יעקובי סיכם את כל מה שחשבתי עד לשריקת הסיום, ריאל עלתה עם אופי למשחק, עם השאיפה לנצח בכל מחיר, ואחרי שהיא היתה ב 10 שחקנים חשבתי ששוב היא תתפרק מנטלית ותספוג עוד כמה, אבל לא, ריאל הפתיעה אותי ונשארה יחסית יציבה.
    עדיין אסור לשכוח את ההגנה החדירה שגם אתמול לא הציגה יכולת מדהימה במיוחד, רק שהפעם הם רצו לכדורים וניסו לחטוף אותם ולא עמדו בצד והסתכלו, הרבה מאוד, אפילו יותר מדי, פעמים קאסיאס היה צריך לצאת עד לקו ה 16 כאשר 2 הבלמים עומדים שם בשביל להרחיק כדורים שהגיעו לשם.
    ומישהו יכול להסביר לי את הטמטום של רמי וייץ? קסיאס אשם בהרבה מהשערים שריאל ספגה בתקופה האחרונה? חוץ מהשער השני מול אוססונה (שגם שם ראול בראבו נראה לי הפריע לו וחסם אותו עם הגוף) קשה לי מאוד להיזכר בשער שהיה באשמתו בתקופה האחרונה.
    אני מקווה שהיכולת הזו תישמר עד לסוף העונה, שולנסיה תיקח אליפות, פרז יביא הגנה וספסל ונחזור ליכולת שלנו בשנים האחרונות (אהה, וכמובן לפטר את קיירוש).

14. Reyes Member

רבותיי, שימו לב, ג'וליו באפטיסטה עם שלושער! איזה שחקן.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

רביעייה!!!!! 2 רביעיות בשבוע ב-2 מהליגות הטובות בעולם זה לא דבר שקרה מתישהו אני חושב... בכל מקרה הוא עוד לא סיים יש לו עוד זמן. 4-0 לסביליה על סנטאנדר.