ריאל ובארסה לא מתאמצות,אבל מנצחות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Barcik, ‏4/11/05.

1. Ampelmann Member

מסי אולי מרשים בברצלונה, בטח שיותר מרוביניו, אולי פספוס (ויש מי שיאמר 'אוברייטד') השנה. אבל הסיבה לכך נעוצה בעיקר בעובדה שהחברים בברצלונה כ"כ רוצים בהצלחה שלו שהם באמת נותנים 110% עבור הכוכב הצעיר. נוסף על כך, איך שההתקפה של בארסה נראית היום, אני בספק אם אני לא הייתי מצליח לאסוף שם כמה וכמה נקודות זכות בעצמי...
    מסי הרשים מאוד גם באליפות הנוער, מה שמחליש את הטענה שלי אולי, אבל אני בשלי, עדיין מאמין שליאו צריך כמה וכמה פעמים לקחת מנהיגות ולא רק להנות מהפירות של היותו חלק מקבוצת ההתקפה הטובה בעולם כרגע.

2. EL Capitan Member

נכון שבבארסה אולי קל יותר, בגלל ששחקניה האחרים גם תופסים לא מעט כבוד מהגנת היריב, אבל דווקא בקבוצה שמשחקים בה כאלה שחקנים ובמיוחד רונאלדיניו, קשה להתבלט כמו שמסי עושה. כל עוד הוא ימשיך לשחק ככה, ובעזרת השם גם הכדורים יכנסו, אתם לא צריכים ללכת הפוך ולהגיד למה לו הולך ולרוביניו לא. אין שום סיבה שבעולם, שדווקא בתקופת הפציעות רוביניו היה סוחף את ריאל לתצוגות מצוינות. הייתה לו ההזדמנות לעשות זאת והוא לא עשה את זה. בינתיים, רוביניו מאכזב, נקודה.

3. Riki Member

תגידו לי אתם רציני ? איזה מאכזב ואיזה נעליים ? אתם באמת עכשיו עושים השוואה בין רוביניו למסי ? אין לכם משהו יותר מענין לעשות ?

רוביניו שחקן גדול, הסיבה היחידה שהוא לא נותן את מה שכולם מצפים ממנו, זה בגלל שיותר מידי מצפים ממנו. להחליף את זידאן, לשחק כחלוץ, לשחק מאחורי החלוצים.... הילד לא יודע מה לעשות במגרש.
    שריאל תתחיל לשחק עם בטחון וקצת פחות באלגן, תאמינו לי שהילד ישתלב יופי, כרגע המצב בריאל לא מאפשר לילד להוכיח יותר מכמה להטוטים במשחק מה הוא יודע, אז תעשו לי טובה.

4. EL Capitan Member

אני לא זה שהשוותי בין מסי לרוביניו. אפל מן היה זה שהתחיל בהשוואה. אני דיברתי בהתחלה על רוביניו ועל כך שהוא מאכזב ולא משנה באיזה נסיבות. גם אני אמרתי, שאם רוביניו יקבל את הבטחון שלו ויידע באמת מה הוא צריך לעשות בדיוק (הוא לא ידע אם להיות רונאלדו, או לשחק באגף שמאל כמו שהוא אוהב, או להחליף את זידאן, או להלהיב את הקהל וכו'), ברור לי שהוא ישחק הרבה יותר טוב מזה.