ריאל התפוצצה על לבנטה;בארסה ניצחה את חטאפה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Barcik, ‏26/11/04.

1. נדב Member

המשחק נגד בארסה היה בדיוק בין המשחקים שעשינו משהו... אסור להרוס סטטיסטיקה!

המשחק הבא יצא בדיוק אחרי איזה הפסד 2-1 לבטיס אולי משהו כזה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל תוצאות המחזור

דפורטיבו לה קורוניה 2 - ריאל סוסידאד 2
    לוקה(14) ומוניטיס(28) עשו 2-0 מהיר לדפור שחשבה שהולכת לקראת ניצחות קליל אבל ניאהט(33) הגיב מהר מאוד,וקובאצ'ביץ השווה בדקה ה50. קרפין הורחק בדקה ה87 בצהוב שני.

מאלגה 0 - אלבסטה 2
    כבר בדקה העשירית העלה ויהוד את העולה החדשה ל1-0 מומו הכפיל את התוצאה 3 דק' בתוך המחצית השנייה.

נומנסיה 2 - סארגוסה 1
    צמד של אוסאריו(9 ו33) הספיק לנומנסיה מול שער בודד של מיליטו הארגנטינאי בדקה ה37.

אוסאסונה 4 - סביליה 1
    מונוז העלה ל1-0 את אוסאסונה בדקה ה21 . קארלוס השווה בדקה ה38 . ומאז החלה ההתפרקות של סביליה . וובו עשה 2-1 (57) מוראלס עשה 3-1 (87) ומאה קבע את תוצאת המשחק בתוספת הזמן.

בטיס 2 - ויאריאל 1
    בטיס ממשיכה להצליח וניצחה בביתה 2-1 את הצוללת הצהובה .
    ריקארדו אוליבירה החלוץ הברזילאי כבש עמים בדקות 20 ו40 . גויירה צימצם 10 דק' במחצית השנייה.

ריאל מדריד 5 - לבנטה 0
    ריאל מדריד התפוצצה כאמור על לבנטה המסכנה עם חמישייה .
    לבנטה החזיקה מעמד עד הדקה ה43 שבה רונאלדו כבש את הראשון ומכאן הקבוצה הקטנה לא יכלה לעמוד יותר מול הגלאקטיקוס.
    פיגו הוסיף אחד בדקה ה50 , רונאלדו הוסיף את השני שלו במשחק והשלישי של ריאל 2 דקות אחר כך . חולפות 3 דקות ובקאהם שולח את הרביעי לרשת וריאל קצת נרגעה עד הדקה ה87 שבה אואן כבש את החמישי.

ולנסיה 1 - מאיורקה0 מחצית
    שער של מוראטי בדקה ה30 קבעה את תוצאת המחצית.

3. marvid Member

ריאל מזכירה את בארסה של לפני שנה/שנתיים:
    בדרך כלל לא משחק טוב,ואז נגד קבוצות כמו סנטאנדר ופוכוב,כובשים שישיות.

4. Max Member

תגיד, אתה עושה צחוק? לבאנטה כמו סאנטאנדר? לבאנטה אחת ההפתעות הגדולות והנעימות השנה בליגה הספרדית, לפני תחילת המחזור היא הייתה בצמרת הגבוהה מס' נקודות אחרי ריאל, פחדתי עוד שנפסיד כאן נקודות.
    ד"א אותה אלבסטה שהובסה ע"י ריאל בינתיים משחקת לא רע בכלל בליגה וניצחה את מלאגה.

לגבי המשחק עצמו, ראיתי רק את התקציר, משחק קצת הזוי, לפני המשחק המארקה והאס זיינו הרבה בשכל שראמון יתקוף ד"א האגפים עם בקהאם ופיגו, כל השערים הגיעו מהאמצע, בקהאם היה אמור לשחק בימין, הבישול והגול שלו היו מהאמצע ובגלל המשחק נראה לא מובן טקטית.

ולנסיה בסופו של דבר ניצחה 2-0 משערים של מוראטי (30) ובארחה (64), כנראה גם לניסים של קופר יש גבול ונגד הקבוצה הכי מצליחה שלו (למרות שסיים בה ללא אף תואר) אינו יצא עם נקודות.

בהחלט מחזור מטורף, ההפסד של אתלטיקו, סביליה, סראגוסה ומלאגה בהחלט הפתעות לא קטנות.

5. Barcik Member

חבל, ציפיתי ליותר מלבאנטה. לברנד שוסטר עוד נותרה עבודה. אני מקווה שהנצחון הזה יגרום למנדרילנוס לפתח את היהירות הבריאה שלהם בחזרה - בשבוע הבא, משחק לא קל מול ויאריאל ב"אל מדריגל". תגובה יותר מפורטת אחרי התקציר.

סביליה ממשיכה לאבד גובה, וכרגע מדורגת בשוויון נקודות עם בטיס השכנה. אוסאסונה כבר שביעית, בצמוד עם דפורטיבו לה קורוניה ששוב שומטת נקודות באופן לא מחוייב למציאות.

תגובות יותר מפורטות - לאחר סיכום המחזור מחר.

6. Yeste Member

אני פשוט מרחם על אירורטה והכוכבים של דפור'.
    איך קבוצה שלאונל סקלוני,קיצוני ימני,משחק בה בתור קשר אחורי יכולה להיות בצמרת הגבוהה?
    אני מאוד מקווה בשביל דפור' ואירורטה שיגיע בינואר חיזוק בדמות קשר אחורי ברמה עולמית.
    הייתי ממליץ להם להביא גם בלם,ס'זר ואנדרדה לא הולכים ביחד.
    בכול מקרה,השמות הבולטים כרגע הם קול'ציני וחבייר מצ'ראנו(אם ריאל לא תרכוש אותו).
    סביליה ואתלטיק בילבאו הן שתי קבוצות סופר מוכשרות,עם כוכב בקנה מידה עולמי כמעט בכול עמדה במגרש,הבעיה הרצינית היא ששתי הקבוצות הללו פשוט לא מסוגלות לנצח משחקי חוץ,אפשר להאשים את הקושי העצום בלנצח משחקי חוץ בליגה הספרדית,אבל הגיע הזמן שהן יתחילו לנצח משחקי חוץ!
    לאבנטה היא קבוצה בינונית לחלוטין,המיקום שלה בטבלה אפילו יותר מפתיע מאברטון במקום ה-3 בליגת בולי העץ.אני לא מאמין שהולנסיאנים יסיימו מעל למקום ה-10 בתום העונה.
    ריאל מדריד מזכירה לי את קבוצת אמצע הטבלה בליגה,בבית כמעט בלתי אפשרי לנצח אותה,אבל בחוץ,שבוע הבא נחטוף בראש מויריאל באלמדריגל,אפילו שהשחקן הכי חשוב שלהם,בגטלייה,גמר את העונה.

7. Max Member

נגד ויראריאל ישחק "הרכב הגביע" של ריאל כאשר כל הכוכבים פרט לקסיאס יקבלו מנוחה לקראת המשחק מול רומא אז לטוב אני לא מצפה מהמשחק הזה..

8. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

ההצגה הטובה בעיר (בארסלונה) - מאקסי רודריגס, מלך הפנדלים:

http://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2004/noviembre/27/16.Xxx

9. Barcik Member

אתם ממש לא במקום בו אתם יכולים להשתעשע בהרכבים משניים בליגה.

לנדוירו לא הודיע כבר שלא יהיה חיזוק בחורף? בכל אופן, ללא רענון כלשהו של הסגל אין לאירורטה כל דרך להחדיר רוח חדש במפרשים של קבוצתו. הם כל כך אדישים. בעונה הבאה, צריכה להיות שם מהפכה.

סביליה עוד ממשת בכלל לא רע את הפוטנציאל שלה, לעומת בילבאו. יש לבאסקים קבוצה מצויינת באמת, כאשר יסטה ודל-הורנו הם שחקנים שלא יביישו שום קבוצה בעולם, קרלוס חורפגווי קשר אחורי יציב למרות הבלאגן סביבו, אזקרו, אורזאיז ואצ'בריה יציבים כהרגלם וארנזוביה מצויין בשער. זה קבוצה שצריכה להאבק על מקום לליגת האלופות. אני מתקשה להבין מה מונע את זה מהם, למען האמת. לא מתאים להם להיות כה אי-יציבים. סביליה? הם עוד ישתפרו (לא שהם רעים עכשיו).

לבאנטה אחלה קבוצה שלפי דעתי תצליח להפעיל העונה לאירופה, או לכל הפחות קרוב לכך. יש להם התקפה מהטובות בליגה - עם פליקס אטיין, מאנצ'ב וסרחיו גרסיה וקישור איכותי למדי. כמו כן, ברנד שוסטר מסתמן כמאמן טוב באמת. אני למעשה הופתעתי שלריאל מדריד היה כל כך מולם.

10. Barcik Member

או במילים אחרות, גם הקטה של ברצלונה טובה מהקטנה של מדריד. בכלל, אני בשוק מאספניול. איך לעזאזל הם הצליחו להתחבר כל כך טוב, ועוד כשטאמודו פצוע? בכל זאת, נראה לי שהם יפלו במוקדם או במאוחר.

11. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אין שום ספק שעל מגרש כדורגל טמודו יותר טוב מרודריגס, אבל על הבמה...

12. Yeste Member

כמה דברים,
    טאמודו חוזר לסגל במחזור הבא מול סרגוסה.תחשוב שנייה על השילוב בינו לבין מקסי רודריגז שסוף כול סוף ממש את הפוטנצייל העצום שיש בו, דל פנייה פורח מחדש בגיל 28 ,תוסיף לזה את שני התגליות בצדדים תוצרת ספרד,קורומינס(קורו) מהנבחרת הצעירה ואוסקר סראנו המצויין,איברה, פינליסט הצ'פיונס עם מונאקו,אלברטו לופו-תגלית השנה בליגה מבחינת הבלמים+פוקטינו שהיה שחקן הרכב בארגנטינה במונדיאל האחרון,ותקבל קבוצה שמסוגלת להתמודד על מקום בגביע אוו"פא,לא יותר מזה.

בכול ליגה אחרת בעולם הייתי אומר לך שזה אפשרי,אבל בליגה הספרדית? אין סיכוי! לבאנטה לא תעבור את המקום ה-10 בתום העונה ,יש כ"כ הרבה קבוצות אמצע יותר מוכשרות ממנה -סרגוסה,בילבאו,סביליה,בטיס
    ,ויריאל,אתלטיקו מדריד,אספניול ואולי אפילו אוססונה המשתפרת של אגירה.
    אני משוכנע שעם חיזוק נכון ,אירורטה יזחיר את דפורטיבו חזרה למקום שאליו היא שייכת,הטופ של ספרד ואירופה.

שכחת את איראולה-אולי המגן הימני הטוב בליגה,תג המחיר שלו עומד כרגע על 20 מיליון אירו ובצדק ! ...אורביז,הקשר שזומן לסגל נבחרת ספרד ,קיבל באלמודו ציון -4 מול סנטנדר ובכלל נראה כעוד אחת מהתגליות בספרד. יש להם קבוצה אדירה חוץ מההגנה ופה מגיע השאלה אם צריך להפסיק כבר עם המסורת הזאת,קבוצה עם תקציב שנתי של 40 מיליון אירו צריכה לחזק את הסגל !
    עם חיזוק נכון של שחקנים זרים,הייתי רואה עכשיו את בילבאו מתמודדת עם ברצלונה על האליפות.

נערך לאחרונה ב: ‏29/11/04
  13. Barcik Member

"עם חיזוק נכון" זה הפאנץ' ליין. אירורטה לא מקבל גרוש לבזבוזים.

איך אומרים? לא רלוונטי.

14. Yeste Member

תתפלא,מסורת אחת(ספוסר על החולצה )כבר הסתיימה.
    עם שחקנים כאלה האוהדים וההנהלה מסוגלים לקבל תאבון ולסיים את המסורת הזאת,שחוץ מכבוד ,הערכה ויחודיות לא נותנת להם כלום בצד המקצועי.

15. Barcik Member

להדפיס "אאוסקדי" (השם של ארץ הבאסקים), בגביע אופ"א, זה לא בדיוק ספונסור.