ריאל הפסידה בריאזור; ברסה התפוצצה; ולנסיה בפסגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י לירן, ‏30/4/04.

1. נדב Member

לדעתי זה דווקא יהיה טוב אם בקהאם+רונאלדו יעזבו.
    תחשבו על זה.

ראול יתחיל להיות יותר דומיננטי (במידה ו... טוב בסוף אני יגיד את זה...), ריאל תוכל לקנות מלא שחקנים חדשים או רק איזה מגן דיפנסיבי (אולי כמו....... מקאללה!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx ). ואז אני בטוח שהכל ייסתדר סוף סוף שם.

ומה שרציתי לשאול, מה קורה עם מוריינטס? הוא חוזר לריאל? אתם חושבים שקוריש ייתן לו לשחק בריאל?

טובף במידה ורונאלדו באמת יילך אני בטוח שבהוא יחזור לשחק (ולדעתי זאת תיהיה הסיבה שראול ומוריינטס ייכבשו הרבה, הם פשוט סמל החלוצים האולטימטיבי בספרד! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_jokercolor.Xxx )

תעיפו את בקהאם לאלתר!
    תעיפו את רונאלדו לאלתר!
    תחזירו את מקאללה לאלתר!
    תחזירו את מוריינטס לאלתר!
    תיקנו את **** (מגן ברמה בינלאומית) לאלתר!
    (ואם כבר עשיתם כ"כ שינויים שם במדריד, אולי גם תחזירו את דל בוסקה).

2. Max Member

רונאלדו בתור בן אדם אחד הכדורגלנים היותר שונאים עליי, אני לא יודע אם אתם זוכרים אבל הוא ניסה לשכנע את פרז להביא רונאלדיניו וריבאלדו לריאל למרות שלא היה להם מקום באותה תקופה בהרכב של ריאל (ועד כמה שרונאלדיניו שחקן ענק אני לא רואה אותו נכנס בהרכב של ריאל עם כל שאר הכוכבים בלי שאחד מהם יישב על הספסל), איך הוא דיבר על ההבאה של ואן ניסטלרוי או הנרי ואמר שהם יכולים להשתלב בכיף ביחד תוך כדי שהוא שוכח שראול משחק לצידו והבאת חלוץ נוסף תעלה לאחד מהם במקום בהרכב.
    העובדה שהוא מצהיר בתחילת העונה כמה שערים הוא יבקיע ונראה שזה כל מה שמעניין אותו כמו את אלון מזרחי שניסה לעבור את מכנס, טובת הקבוצה לא מעניינת אותו, רק טובתו האישית.
    אפשר גם לראות את הבדלי האישיות שלו לעומת ראול במשחק מול מונאקו כאשר רונאלדו מטייל בחצי של מונאקו וראול נלחם על כל כדור בחצי של ריאל.
    גם זה שהוא אומר שאם בקהאם יעזוב הוא יעזוב איתו, נו באמת, זה רק מראה עד כמה הבן אדם לא מחוייב למועדון שלו.
    כמו כן העובדה שהוא כבר משחק רצוף שנתיים ועדיין לא הוריד במשקל מראה על חוסר מקצועיות מוחלטת, הוא אמור להיות ספורטאי מקצועי וז"א שזה כולל לוותר על עוגה ושווארמה בצהריים בשביל להוריד במשקל ושנתיים זה מספיק ויותר בשביל לעשות זאת, אבל לא, הוא ימשיך להיות שמן.
    וכמו שכבר אמרתי רבות, גולים זה לא הכל, ריאל כבשה העונה הרבה פחות ממה שהיא כבשה עונה שעברה כאשר רונאלדו שיחק הרבה יותר קבוצתי. אוהדי ריאל שרקו לרונאלדו בוז בצדק מוחלט, אם זידאן ופיגו היו יותר חוצפנים גם הם היו שורקים לו בוז, עונה שעברה ראינו משחקים שלמים שרונאלדו מנסה לעשות הכל בעצמו, ראינו את זידאן לא עולה להתקפה כאשר הוא רואה את הכדור אצל רונאלדו כי הוא יודע שהוא יילך איתו לבד ומיותר לרוץ, ראינו את שחקני ריאל פחות הולכים על רונאלדו והכל בגלל האגואיסטיות שלו. דוגמה למה שהקהל שנא אצל רונאלדו היתה במשחק נגד יונייטד בברנבאו כאשר רונאלדו עשה דריבל על 3 שחקנים אם אני לא טועה ובסוף לא יצא מזה כלום ואוהדי ריאל לא הריעו לו, כמה דקות אחרי זה ראול עשה דאבל פאס עם זידאן וכל הקהל הריע לו, האוהדים אוהבים משחק קבוצתי, לא אגואיסטיות מוחלטת.
    אחרי המשחק הזה רונאלדו התחיל למסור והשתפר בהרבה.
    ומשהו שמראה על האישיות של רונאלדו שלא קשורה לריאל, כשפיטרו את קופר מאינטר הוא אמר שהוא שמח בשביל האוהדים ושמגיע לקופר וכו', ככה מתנהג בן אדם מקצועי? מה לגבי קצת כבוד לחבריך למקצוע?
    לגבי העזיבה של בקהאם ורונאלדו לצ'לסי, אני חושב שזה יתרום לריאל גם כלכלית וגם מקצועית, ריאל קנתה את בקהאם ואת רונאלדו במחיר מציאה, את הראשון כי הוא הסתכסך עם פרגי ומחירו ירד כמעט בשתי שליש מהמחיר שרצו עליו קודם ואת רונאלדו קנו גם במחיר לא יקר מדי כי הנ"ל לא רצה לשחק בליגה האיטלקית עם קופר, אם מוכרים אותם נגיד כל אחד ב 50 מיליון יורו (סכום שצ'לסי תשלם) אז גם מרוויחים בערך 30 מיליון יורו בערך (רונאלדו עבר ב 47 מיליון ובקהאם ב 24 בערך אם אני לא טועה), אפשר לקנות בכסף הזה חלוץ חדש או להשאיר את מוריינטס, שתי בלמים ברמה, קשר אחורי ברמה ועוד מחליפים ככה שגם מקצועית ריאל תרוויח כי להושיב את רונאלדו ובקהאם על הספסל כמעט בלתי אפשרי אבל כאשר הם לא ישחקו יתפנו שתי משבצות שיוכלו לשחק בהם שחקנים הרבה יותר מועילים קבוצתית.
    לגבי המשחק מול לה קורוניה, אני חושב שריאל תנצח או תיצא עם תיקו, הליגה כבר לא ממש מעניינת את דפו, אבל אני נקרע בפנים כי מצד אחד אני לא רוצה שריאל תיקח אליפות אבל מצד שני אני לא יכול לשבת ולעודד קבוצה אחרת מלבד ריאל ככה שאני מקווה שולנסיה תעשה את העבודה וריאל גם תעשה אותה.

3. נדב Member

לדעתי ריאל היום יכולה לנצח בריאזור, הראש של דפורטיבו נמצא נגד פורטו בשבוע הבא. שימו לב מה אומר מאורו סילבה על המשחק נגד ריאל: "זה לא שהמשחק נגד ריאל לא חשוב, אבל המשחק בחצי הגמר נגד פורטו בשבוע הבא יותר חשוב ואנחנו צריכים לעשות סדר עדיפויות טוב יותר ולראות במה יש לנו סיכוי ובמה אנחנו יותר מעוניינים".

הלגרה לא ישחק (בעקבות צבית צהובים), בקהאם חוזר מהפציעה הקלה שהייתה לו, רונאלדו ישחק וגם פיגו.

ולפי הסטטיסטיקה בסוקר-אייג', ריאל מדריד לא ניצחה 12 שנים בריאזור, זה נכון?

http://images.soccerage.com/73950.Xxx
    פיגו, מה רוצים ממנו?

4. OrRonaldo Member

ל max

נכון שרונאלדו ניסה לשכנע את פרז להביא את רונאלדיניו וריבאלדו, אבל כולנו יודעים שרונאלדו הוא לא זה שמחליט על קניית הרכש, אלא ההנהלה של ריאל וזה שהוא אמר את זה לא משנה הרבה.
    אני בטוחה שאוהדי ריאל היו מעדיפים לקבל את רונאלדיניו במקום בקאהם. אין מה להשוות רונאלדיניו שחקן מדהים!!! בארסה עשתה עיסקה ענקית!!!!

אני לא מבינה למה מפריע לך ההצהרות של רונאלדו בנוגע למספר השערים שלו. כל חלוץ רוצה להבקיע כמה שיותר לקבוצה שלו. וזכותו גם לשאוף להיות מלך השערים. אני לא רואה בזה דבר רע. וכשחקן ש 3 שנים לא שיחק ולא הבקיע אז ברור שהוא ירצה להבקיע כמה שיותר. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

בקשר לעניין שרונאלדו לא עושה הגנה אני מסכימה איתך. זה לא בסדר.

כל מה שנכתב על רונאלדו שאמר שיעזוב עם בקאהם זה הכל שטויות, אני לא מאמינה לעיתונים האנגליים האלו. לדעתי זה שטויות. לרונאלדו יש חוזה והוא מחוייב למועדון.

אני לא מבינה מה מפריע המשקל שלו!!!! כל עוד הוא מבקיע מה זה מפריע???? זו בעיה שלו לא של אף אחד אחר. אם זה היה משפיע על המשחק של ריאל אז באמת זה היה מכעיס שהוא לא מרזה אבל כל עוז זה לא מפריע לדעתי שישאר איך שהוא רוצה. ולדעתי הוא ירד במשקל מעונה שעברה. שנה שעברה הוא היה יותר שמן.

האוהדים של ריאל צעקו לו בוז בעונה שעברה בגלל שרונאלדו הגיע המקום מוריינטס שישב על הספסל. אני יכולה להבין אותם מוריינטס וראול היו צמד ענק ובמקום מוריינטס מביאים את רונאלדו אז ברור שהם יכעסו. אבל עובדה שרונאלדו הוכיח את עצמו.
    ואני לא חושבת שרונאלדו שחקן אגואיסט. זה שהוא מתחיל לפרוץ זה לא ניקרא אגואיסט. עובדה שברוב הפריצות שלו לכיוון השער אחרי שהוא מקבל כדור הוא מסיים אותם בשער. יש לו מהירות וזה הדבר שהוא עושה הכי טוב.

נזכרתי עכשיו במשחק של ריאל השנה. אני לא זוכרת נגד מי זה היה אבל רונאלדו הבקיע צמד. במהלך המשחק היה מצב שרונאלדו זרק שחקן ואז הוא יכל להקיע שלושער בקלות ולעומת זאת הוא מסר לפיגו שהבקיע. זה למשל לא אגואיסטיות. אני מעריצה את רונאלדו 6 שנים, ראיתי הרבה משחקים שלו והוא לא אגואיסט. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

בקשר לעניין עם קופר. אני לא יודעת ממש מה היה שם, אולי רונאלדו לא היה צריך ללכלך עליו אבל אני חושבת שזה היה הדדי. וטוב מאוד שרונאלדו עזב את איטליה (לא רק בגלל קופר).

לדעתי ריאל לא צריכה למכור את רונאלדו הם יעשו טעות ענקית!!!!!!

סורי על האורך... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

5. juva Member

העניין של השומן באמת לא קשור לעניין, אז נכון, הוא אמור להיות מקצוען ולשמור על כושר, אבל השומן שלו לא מפריע לו להבקיע גולים, גם מראדונה היה שמן(והוא עוד היה מסומם) כשחצי משחקני כל הקבוצות הבכירות לוקחים סמים לשיפור הכושר, מישהו אומר שהם לא מקצוענים?!(וכן, תופעת הסמים היא הרבה יותר נרחבת ממה שנראה, אפילו כנגד קבוצתי האהודה, יובה, מתנהלת בעצלתיים חקירה, שבה יובה מואשמת בנתינת סמים פחות או יותר לכל הקבוצה)

גם בקשר לזה שהוא לא עונה הגנה, אולי זה לא בסדר, אבל הוא חלוץ, הוא צריך להבקיע, ואת זה הוא עושה כמו שצריך(חוצמזה שאם הוא ירוץ להגנה ואח"כ להתקפה, יגמר לו כל האוויר)

רונלדו כנראה יעזוב בסוף העונה, חביב האוהדים הוא לא ממש, הוא כל הזמן מתבטא בתקשורת בקשר לעזיבתו, כאשר הוא מצהיר איך ישמח לשחק בצ'לסי ביחד עם בקהאם(שעל עזיבתו כמעט ואין ויכוח)
    {לכו תדעו, אולי צ'לסי יוסיפו איזה מוטו או קרספו ככה לעסקה}

מה כן, רונלדו באמת מאוד נאמן, לעצמו...לפני המעבר לריאל, הוא דיבר בתקשורת על כיצד ישמח לחזור לשחק בברצלונה, וזה אחרי ש3 שנים אוהדי אינטר עודדו אותו, למרות ששיחק בערך משחק וחצי...ואז הגיעה הצעה מריאל, וברצלונה? מי זאת ברצלונה?!
    (גם פה, אולי רוב שחקני הכדורגל נאמנים מאוד לעצמם, אחרי הכל, הם הולכים לשחק 15 שנה, אשר בהם הם צריכים לעשות כמה שיותר כסף, אבל רונלדו מראה את זה בצורה הרבה יותר גועלית מהשאר)

-------------
    בקשר למשחק עצמו של ריאל, זה משחק תיקו קאלסי, ריאל שנמצאים בתקופה לא טובה ממש, וגם עם מוטיבציה לא משהו גבוהה אחרי ההפסד לבארסה כנראה שלא יציגו את הכדורגל הכי משובח שלהם דווקא מול דפור'
    ודפור', גם הם לא מרשימים משהו בליגה בזמן האחרון, וגם הראש שלהם נמצא לגמרי במקום אחר, אבל לטובתם עומדת העובדה שהם משחקים בבית

6. Barcik Member

מדריד לא יצאו מהריאזור עם 3 נקודות. אפילו לא כשדפורטיבו תעלה עם הרכב חצי-שני, ותהייה עם הראש בגומלין ליגת האלופות. יש לכך שני סיבות עיקריות. קודם כל, פרט לואלרון אין שום שחקן בלתי ניתן להחלפה בדפורטיבו. כמעט לכל שחקן יש מחליף בכמעט אותה רמה. לכן, אם משחק טריסטאן וסקאלוני במקום פנדיאני וויקטור ההבדל לא כל כך משמעותי. חוץ מזה, בגלל שאלו שחקני הרכב שני הם ישחקו עם יותר מוטיבציה, ולא ישמרו רגליים. הסיבה השנייה היא הנטייה הממזרית-מעצבנת-אפקטיבית של דפורטיבו לעלות רמה מול הקבוצות הגדולות. אחת מהגדולות של אירורטה הוא לגרום לקבוצה שלו לשחק כדורגל לכאורה בלתי מרוכז ופשוט מול יריבות גדולות, ולשלוט במגרש. כך יהיה גם היום. מאורו סילבה וסרחיו לא יתקשו להחזיק במרכז המגרש, מה שימנע ממדריד משחק מסודר. מנגד, דפורטיבו תעקוץ בהתקפות מהירות. במחזור הזה ולנסיה צריכה לזכות סופית באליפות.
    הטעות הכי גדולה שאפשר לעשות כשמשחקים מול דפורטיבו לה קורוניה הוא לא להעריך אותה מספיק. וקירוש יעשה את הטעות הזו. ההפסד יבוא אליו כאילו משום-מקום.

ולנסיה צריכה לעשות את העבודה בבית מול בטיס, ואני חושב שהם יפתחו בבליץ כדי לא להכנס למצב של פאניקה במידה והמשחק יתקרב לסיומו וולנסיה לא תוביל. אך, הצד המנטלי של ולנסיה זה לא החלק שממנו אני מצפה לקריסה, לכן אני חושב שהם יקחו את שלושת הנקודות ויברחו לריאל.

המשחק בין אלבסטה לסראגוסה יכול בקלות לסבך את הקבוצה המפסידה במצב מאוד לא נעים לקראת סוף העונה. שתי הקבוצות מגיעות לאחר תקופה לא רעה. בסופו של דבר, הביתיות של אלבסטה תאזן את הכשרון של וייה והמשחק יסתיים בתיקו.

ברצלונה תיקח כנראה את שלושת הנקודות מול אספניול בגלל ההגנה העלובה של היריבה העירונית. אני לא מתאר לעצמי מה הם יכולים לעשות כדי לעצור את רונלדיניו. הסיכון יהיה במאץ'-אפ של קוקו-את-אולגווה מול ראול טאמודו. החלוץ השועלי בהחלט יכול להפתיע.

נערך לאחרונה ב: ‏1/5/04
  7. Max Member

עצם העובדה שהוא ניסה לשכנע להביא שחקנים אחרים מתוך אינטרסים אישיים נטו מעידה על האישיות שלו, זה לא משנה שלא הביאו אותם בסופו של דבר.
    ורונאלדיניו במקום בקהאם היה עדיף אבל רונאלדו רצה שיביאו את רונאלדיניו אחרי שכבר החתימו את בקהאם.
    מה שמפריע לי בהצהרות שלו זה שהוא מנסה לקיים אותן בכל דרך, גם אם זה אומר שהוא לא ימסור למישהו שבמצב יותר טוב ממנו אלא ינסה ללכת עד הסוף לבד כדי להבקיע את ה 35 שערים שלו, יש שחקנים כמו ראול למשל שלא אכפת להם אם הוא יכבוש צמד וריאל תנצח 2-0 או שזידאן ופיגו יכבשו וריאל תנצח 2-0, העיקר שהוא ישחק טוב, יביא את המקסימום ומי שיכבוש זה כבר פחות משנה.
    בזה שרונאלדו לא עושה הגנה אפשר להאשים אותו אבל זה לא החיסרון העיקרי שלו, הקטע הוא שהוא בכלל לא מנסה לתרום לקבוצה, הוא לא עושה כמעט תנועה, לא רץ, הוא מחכה שיביאו לו כדורים לרגל ואז הוא יעשה גול, זה לא הולך ככה.
    לגבי העזיבה שלו אני לא יודע אם זה שטויות או לא של העיתונות האנגלית, נראה כבר בקיץ.
    קודם כל מפריע לי מאוד המשקל שלו, אם הוא יוריד במשקל הוא ישחק טוב יותר, אם הוא ישחק טוב יותר הוא יתרום יותר לריאל ואם הוא יכול לתרום יותר לריאל אבל אין לו כוח להרזות אז זה מפריע לי, מה גם שאז הוא אולי יוכל לרוץ קצת יותר על המגרש. זה משפיע מאוד על המשחק של ריאל כי הוא לא עושה תנועה ותוקע את ההתקפה של ריאל.
    והאוהדים של ריאל שרקו לו בוז בגלל שהוא לא מסר כמעט אף פעם, ואז הם כמובן העדיפו את מוריינטס ששיחק הרבה יותר קבוצתי.
    וכמו שכבר אמרתי מזמן על רונאלדו, כשהוא מקבל כדור זה או איבוד כדור שלו או שער, אבל כמעט אף פעם לא מסירה.
    המשחק שאת מדברת עליו הוא המשחק נגד בילבאו בסיבוב הראשון, שם רונאלדו באמת מסר כדור לפיגו, אבל כמה פעמים ראינו ממנו דברים כאלה?
    לגבי קופר זה לא היה הדדי, עוד מתחילת הענה הוא לכלך על קופר ואמר שבגללו אינטר נכשלת (איפה אינטר היום עם זאקרוני?) והכל בגלל שלטענתו קופר שיחק הגנתי מדי ודיכא אותו באינטר.

8. OrRonaldo Member

טוב..
    לדעתי הוא עושה את העבודה שלו אתם מסתכלים יותר על האופי שלו וקטעים אישיים. ואגב, רונאלדו רצה שרונאלדיניו יבוא לריאל לפני שבארסה רכשה אותו ושריאל רכשו את בקאהם ולא אחרי רכישת בקאהם.
    בתכלס הוא עושה כל מה שחלוץ עושה-מבקיע ומבקיע הרבה אז אי אפשר להגיד שהוא לא תורם.

ונכון הוא צריך לעשות הגנה ולא לעמוד ולחכות שימסרו לו בקטע הזה אני מסכימה.

ובקשר להתבטאויות שלו על עזיבה: הוא יכול להגיד מה שהוא רוצה, אבל יש יש לו חוזה.

אתם צריכים להסתכל יותר על הצד המקצועי מאשר האישי.

אגב, היום אני לפחות לא יוכל לראות את ריאל בגלל המשחק של מכבי... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/blink.Xxx באסה.

9. Max Member

אני לא יודע מה ההגדרה שלך לעבודה של חלוץ, אני מתאר לעצמי שזה לכבוש שערים, את העבודה הזו רונאלדו עושה טוב, אבל השאלה היא על חשבון מה זה בא, על חשבון של מסירות שיכלו גם להיגמר בשערים אבל נגמרו באיבוד כדור? על חשבון תקיעת ההתקפה? אני מביא לך עובדה שלפני שרונאלדו הגיע ריאל כקבוצה כבשה לא פחות ולרוב גם יותר.
    לגבי רונאלדיניו, אני בטוח ב 100% שזה היה אחרי רכישתו של בקהאם, אני זוכר עוד כתבות על זה שראול בדרך ליונייטד בהשאלה ורונאלדיניו יגיע לריאל בגלל שרונאלדו ביקש מפרז וכו', בקהאם הוחתם ממש בתחילת מועד ההעברות, עוד לפני סוף העונה.
    את מדברת שצריך להסתכל על הצד המקצועי ולא האישי, כאשר שחקן שנמצא תחת חוזה מדבר על עזיבה זה מראה על חוסר מקצועיות.
    אגב, אני היום יראה את ריאל וזין על מכבי.

10. נדב Member

מישהו אמר לי שהשידור של ריאל-דפור יהיה בסוף בספורט חמש ולא בפלו(ץ)ס, זה נכון?

זה בגלל הפיינל פור שיש את השידור?

11. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

כן השידור הוא ברגיל.

בספורט 5+ יש חדשות הספורט ב00:00.

12. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ויייי.... 2-0 לדפור בדקה ה-68, קפדבילה כבש הרגע ת שער העונה באירופה לטעמי. כזה טיל מדויק מכזה מרחק כבר המון זמן לא ראיתי, פשוט לא יאומן. ניב תתחיל לעבוד על מציאת לינק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx .

דפור וריאל היו די שוות לאורך רוב המחצית הראשונה, אבל עקיצה אחת הספיקה לדפור כדי לעלות ליתרון מרגלי טריסטאן. לקראת סוף המחצית הראשונה ריאל התחילה לשחק בצורה עצבנית, קיבלה הרבה צהובים, אולם עם הצהובים הגיעו גם המצבים - קורה לא אופיינית של רונאלדו באחד על אחד ועוד משקוף של ראול סימנו שזה פשוט לא היום של ריאל. ההרחקה של זידאן בדקה ה-43 גמרה את הסיפור עבור ריאל, ובמחצית השנייה המשחק היה ממש מפוזר ונטול טקטיקה לחלוטין, והכדור רץ מהר מאוד מצד לצד. צל"ש לדפור על הלחימה האדירה למרות חוסר החשיבות של המשחק מבחינתה, המחליפים שלה (בחיזוק לוקה וסרחיו שכבר הוחלפו כדי לשמור כוחות+מאורו סילבה ואנדרדה שלא ישחקו ביום שלישי בגלל השעיות) נותנים היום שואו אדיר לאוהדים והרבה שמחה לולנסיה ובארסה.

לי נראה שולנסיה באמת מצ'פרים את דפור על הניצחון כפי שהשמועות בספרד מספרות...

13. נדב Member

אכן שער מדהים, הייתי בשוק בעשר שניות הראשונות.

זהו, אין לי מה להגיד, נגמרו לי המילים, אין עוד מילים כדי לתאר את העונה החורבנת הזאת של ריאל.
    זה התחיל בכך שהעיפו את דל בוסקה והשאילו את מוריינטס. רק פרז, עם המוח האנטי-כדורגל-איכותי-אמיתי ובעד מכירת חולצות וכדורים חתומים שלו יכול לחשוב על השטויות שהוא עשה בקבוצה בשנים האחרונות.

הוא פשוט הרס את ריאל. זה מה שיש לי להגיד.
    ולנסיה בסופו של דבר תיקח את האליפות וייפטרו את קוריש (זה אני כבר מבטיח). את השאר עוד נראה בקיץ המאוד מעניין שהולך להיות לנו מבחינת העברות של שחקנים גדולים לצ'לסי (מצחיק להגיד את זה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx ) והעברות מאמנים רבים (באיטליה...).

14. Barcik Member

אני חושב שזהו צדק פואטי שריאל אשר שיחקה חרא מול מורסיות ואלבסטות וניצחה, משחקת טוב מול בארסות ודפורטיבות ומפסידה. תענוג.

15. Barcik Member

כמה אירוני שהקבוצה שבמשך כל העונה ניצחה בעזרת שופטים וריקושטים מתלוננת עכשיו בתקשורת על השופטים והמזל.